Sziasztok!
Bocsi, hogy eddig nem jöttem, de nagyon izgultam Anitáékért, most végre megnyugodtam, fellélegeztem
. Tudtam én, hogy van ott baba, NAGYON BÍZTATTAM! Ma sem hagytam szegénykémet békén, hívogattam, hogy van e már valami újság. A lényeg, hogy én is NAGYON NAGYON ÖRÜLÖK és nyugalmas, csodás babavárást kívánok drága barátnőm
!!!!
Alexa, nem találtam hol írtad le, hogy miért nem jöttök a talira
, pedig már úgy örültem, hogy Martinkával összehaverkodik Levikém.
Mi is voltunk vasárnap a bórnapokon, nagyon jó volt, Levi is jól éreztem magát, nem volt nyügös. Ő is kapott lufit, Némósat
, meg egy puha plüss macikát, volt egér is, de Levi babám a macira vigyorgott a legjobban
. Ti mikor mentetek és meddig voltatok, láttátok a felvonulást?
Gabi, nagyon szép a kis pöcsös lurkótok
, megtaláltam a fütyijét
. Tök szupi lehet, hogy a tesóddal egyszerre vártok babát, lehet, hogy egy kórteremben lesztek majd szülés után
?
Judy, sok sikert a lakásvásárláshoz, Barbi sokat mocorog? Jó nagy már a pocakod, majd szombaton élőben biztos még nagyobbnak fog tűnni.
Nati ennyire durva volt már a szemölcsöd, hogy kenőcs sem távolította el? Régen nekem is többször kijött, de szerencsére azóta sem. Van a térdemen két heg, a szemöcsök helye, olyan hülye voltam, hogy lekapirgáltam és azóta is meglátszik, de nem vészes. Aztán mikor kijött mégegy akkor már kenőcsöt vettem rá és az szépen elmúlasztotta.
Poncsóra már én is régóta áhítozom, mennyiért vetted ha szabad kérdeznem és sok volt még belőle?
Vicuska eddig nagyon jó hírekkel jöttél
, a tüneteid is nagyon bíztatóak, csak így tovább!!! Tudom rajtad nem múlik. Aztán gyere minél hamarabb pozitív teszttel hátha Natiék babája is ihletet kap a pocakban lakáshoz
.
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira
.
Kata neked is nagyot nőtt már a pocid, csini vagy a képeken. Sokat mocorog nálad is Gergő baba? Nemsokára nem hagy majd pihenni akkorákat fog rúgni
.
Éppen én is akartam javasolni, hogy foglaljunk asztalt, de te fürgébb voltál
.
A többieknek is sok pusszantás, ne haragudjon akinek most nem írtam
. Jó éjszakát és szép babás álmokat!
Október 13. 16.30: topic tali
, MI IS MEGYÜNK LEVIVEL
!