Csöpke!
Ki tudja,lehet,hogy én is megváltozok mire itt lesz a mi kis Angyalkánk!!
Lehet,hogy akkor már nem fogok félni attól,hogy mi lesz,ha véletlenül nem vesz levegőt?
De lehet,hogy ez a parajelenség,amit itt többen érzünk,ez attól van,hogy már nagyon régóta vágyunk egy kisbabára,és nem szeretnénk ha bármi baja esne!!
De lehet,hogy mikor már ott lesz velünk,akkor nem is fogunk azon gyötrődni,hogy jajj Istenem most mit kell csinálni,vagy ilyesmi,hanem minden megy mint a karikacsapás!!!
Bár alapjában véve én nyugodt természet vagyok,de tudok néha túlságosan is szorongni,ha valami olyan történik!!
De szerintem,ha megszületik a kisbabánk,akkor már csak a nyugalom költözik az életünkbe,hisz izgultunk már eleget,mire odáig jutottunk,hogy Ő megszülessen!!!
Dotti!
A szoptatásról annyit tudok,hogy mielőtt a babuci megszületik,akkor már 2-3 héttel előtte,már fejni kell rendszeresen kb. két óránként a mellet,és ha minden jól megy akkor beindulhat a tejtermelődés!!
Azt mondta Gabika,hogy a talira eljön majd az az öribabás anyuka is,akinek sikerült szoptatnia!!
Jó volna megpróbálni a szoptatást,de nem tudom,hogy ez munkahelyen,hogy lehet kivitelezni azt,hogy két óránként kb.20 percig fejem a mellemet!!Pedig jó lenne,mert a babának is ez lenne a legjobb!!!Csak sajna nem midenkinek sikerül!!!
Mi a babókát egyenlőre a mi szobánkba tesszük,mert a másik szoba nem közvetlenül a hálószoba mellett van!!
Majd később fogjuk áttenni a szobájába,ha már egy kicsit nagyobb lesz!!
Így,ha éjszaka felkel,akkor rögtön ott lehetünk mellette!
Bárcsak ott tartanánk már!!!
De ami késik,az nem múlik!!!!Egyszer csak elfogy ez a hosszú sor!!!
Megkaptátok már a jelentkezési lapokat a Gólyahírtől??
Latimi!
Már biztos,hogy nem kell sokáig várnotok!!
Most mennyi is a sorszámotok??
Ki tudja,lehet,hogy már a napokban csörögni fog a talafonod,és Gabika közli,hogy megszületett a kisbabátok!
Mi lesz a neve???
Mit szeretnétek,fiút vagy lányt???
Nagyon izgalmas lehet ez az utolsó időszak!!
Hisz Ti most már majdnem a célban vagytok!!Innen már csak egy pici van a babátokig!!
Gondolj bele,már valahol dobog az Ő szivecskéje,már valahol készülődik a világ felé!!!
Ez fantasztikus!!!
Puszi:Kriszti