Új privát üzeneted érkezett!

Itt hagyott mindenki??Csak magamban írogatok!!!Dotti is elment aludni,Diadella sincs itt,és egyedül vagyok!!!! :cry:

Miért nem jöttök egy kicsit beszélgetni???Olyan rossz egyedül!!!!

Megyek aludni!!!Jó éjt nektek,és jövőhétre pedig kellemes hetet!!!!
Készüljetek a hétvégi talira!!!

Dotti,Ti nem jöttök????

Puszi mindenkinek:Kriszti Kép
kkriszi

Sziasztok!

Tényleg jó olvasgatni titeket, mégha nem is túl vidám dolgokról beszélgettek néha. Jó látni, hogy össze kovácsolódtatok! :lol:

Remélem hétvégén találkozunk sokatokkal!

Felteszek néhány képet, hátha kicsit jobb kedvre derít titeket:

Kép Kingus a tropikáriumban

Kép Zsófi kedvenceivel :lol:

Kép lányok játszanak: Dodgemnek használják a szandikat :lol:
a gyermeki fantázia tárháza :lol:

Jó éjt, és remélem megmarad ez a jó kis csapat teljes létszámmal! :D

kizsó

Jó reggelt Csajszikák!!!

Újra elkezdődött egy hét!Mostmár érezni,hogy itt van az ősz,mert igencsak hideg van odakinnt!!

Kizsó!!!
De jó,hogy újra itt vagy közöttünk!!!
Már nagyon hiányoztál!! :lol: :lol: :lol:
Köszönjük a lánykáid képeit!Gyönyörűek,mint mindig!!
Ez a gyermeki fantázia pedig elragadó!!!! :P :P :P
A talin remélem,hogy a két kis lánykáddal is talizhatunk!!!

Diadella!!!
Remélem,hogy ma bekkukintasz ide,és írsz is nekünk,hisz hiányzol a csapatból!!!! :lol: :P :lol:

Dotti!!!
Mikor jelentkeztek a Gólyahírhez???

Puszi nektek!!Megyek,mert vár az ovi!Minden második héten fél 9-re járok,így be tudok kuksizni reggelenként!!!!

Jók legyetek,és írjatok minél többen!!
Gyertek Ti is új várakozók,szívesen megismernénk Titeket is!!!
Várunk benneteket!!Így könnyebb a várakozás!!! :lol: :lol: :lol:
Kép
kkriszi

Lányok!!!

Most már komolyan,merre vagytok???

Mi lesz ezzel a fórummal,ha mindenki elmegy,és nem ír senki???

Gyertek,és írjatok!!!

Kangamama,Te is olyan ritkán írsz!!!

Mi van veletek??

Diadella!!!Gyere vissza!!!!!!!!

Kép

Én most nagyon érzem mindenki hiányát!!!!Nem akartok beszélgetni???
Eddig olyan jó volt ez a fórum,most meg csak pangás van!!
Reggel óta csak én írogatok!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép

Kriszti
kkriszi

Sziasztok Lányok!

Hát újra itt vagyok!Valaki írta, hogy azért nem szól hozzá mert mindig ugyanaz a téma!Én szeretek "ugyanarról" a témáról beszélgetni!Azt gondolom nekünk várakozóknak nagyon fontos,hogy egymással cseverészhetünk!Jól esik egy egy problémát kibeszélni és kivesézni!Hisz így is nagyon nehezen telnek a napok!Számunkra,számomra nagy erőt ad a ti jelenlétetek,és veletek együtt szúrkolok a leendő anyukáknak!A mások öröme a mi örömünk is ! Ugye jól gondolom!!!!Mi még csak álmodozunk milyen lesz a mi kis csöppségünk?Mikor tarthatjuk a kezünkbe!Nekünk várakozónknak jó érzés egymást bíztatva várakozni,nagyon jó ha az "anyukák megosztják velünk mindennapjainkat!Meséltek nekünk a gyermeknevelésről!Hasznos tanácsokat adtok számunkra!Tehát nézzétek el nekünk ha unlmasak vagyunk mert ugyanazokat a témákat hozzuk fel,de a mindennapjainkban fontos szerepet töltenek be!

Kép
dotti

Szia Kriszti!

De jó, hogy itt vagy!!!!Képzeld ma Gabikát felhívtam és majd küldi a papírokat!Remélem a határozatot is minnél hamarabb meghozzák!Én is megyek a talira,de egyedül mert a férjem sajnos eligérkezett szüretre a barátjához!De áprilisba már együtt megyünk!
dotti

Sziasztok!

Mindenkinek jó éjszakát!Még megyek a konyhába!Majd holnap délután jelentkezem!

Kép [/img]
dotti

Szia Dotti!!!

De jó,hogy Te is jössz a talira,legalább megismerkedünk egymással!!!
Jó,hogy telefonáltál Gabikának,mert így legalább meglesz a sorszámotok,és elkezdődhet az igazi várakozásotok!!!

Diadella!!!Olyan jó lenne,ha visszatérnél a topicra!!!

Lányok,gyertek már,mert rögtön sírva fakadok,hogy ilyen kevesen vagyunk itt!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép

Sziasztok,és jó éjszakát nektek!!!!

Kép

Kriszti
kkriszi

Sziasztok lányok!

Nagyon szépen köszönöm Reni nevében a névnapi köszöntéseket. Mostanában nem sok időm van írni, a nagylány gondoskodik a progiról. Már az alvásról is kezd leszokni. :-) Remélem azért szombaton sok fórumozó ismerőssel találkozok majd és tudunk beszélgetni.
Minden jót!

Kangamama!
Keresztlányodnak így utólag nagyon sok boldog szülinapot kívánok!
Puszi:

Zsu
nagyzsu

Sziasztok csajszik!!

Itten vagyok! :) Dotti, puszillak!
Aranyosak vagytok, hogy így hiányoltatok...

Na, hogy ne legyen mindig ugyanaz a téme, én most feldobnék egyet! És őszintén kíváncsi vagyok mindenki véleményére!!

A mai Fókuszban volt..aki esetleg nem látta >> a kórházba összecseréltek 2 csecsemőt...és 9 hónaposak voltak már amikor kiderült a csere. A szülők most vissza akarják cserélni.
Ez egy nagyon nehéz kérdés!
Van egy kisgyermeke valakinek, akit imád, akit 9 hónapig nevel..akinek az első lépéseit láthatja..stb...és akkor kiderül, hogy nem a vérszerinti gyermeke!! És az is kiderül, hogy hol van a vérszerinti gyermeke!
Most komolyan Ti mit tennétek??
Mert én nem hsizem, hogy képes lennék "visszacserlni" őket!! Hiszen azt a kisgyereket imádom aki velem él és akiről mellesleg eddig meg voltam győzödve, hogy az enyém!
Viszont a másik oldal is, hogy a másik kisgyerek meg az én vérem..komolyan a szivem szakad meg ha erre gondolok..fogalmam sincs mit tennék!!
Vendég

Diadella!
Én egyet értek veled :D Ugyan az adást nem láttam, mert dolgoztam, de biztos, hogy nem tudnám kicserélni azt a kisbabát, akinek 9 hónapig minden gondolatát lestem, minden mosolya a szivemig hatolt.
Örülök, hogy írsz! :D
Hidd el nem állt szándékomban megbántani téged, vagy beleszólni az életedbe, ha mégis úgy tünt bocsánat érte.
Most egy kicsit én tünök el innen.
simineni

Én biztosan megtartanám akit eddig is szerettem, és elfogadnám mellé a másikat is, ha erre lenne lehetőségem.

Diadella, jó, hogy visszajöttél :-)

Kép
Kép
emike

Sziasztok!Szép jó reggelt mindenkinek!

Kép
Nagyon örülök, hogy itt vagy Diadella! :P :P :P Hát én sem hiszem,hogy visszatudnám adni a babócát akit addig imádtam ,aki mellett ha kellett virasztottam, akiért aggodtam, akinek láttam gyönyörű mosolyát!Nem nemtudnám visszaadni!!!Különben énis hallottam,hogy külföldön már előfordult, hogy lombik során összecserélték az embriókat!

Várom én nagyon a talit,engem könnyen megismertek mert sajna egyedül leszek!Bár lehet a férjem keresztlányát aki 22 éves elcsábítom magammal. Puszi mindenkinek!

Kép
dotti

Bocsi, most látom egy-két helyesírási hibával tarkítottam az oldalt!Még reggel van!Puszi
dotti

Szép jó reggelt mindenkinek!!!

Tegnap már teljesen elkeseredtem,mert komolyan mondom nagyon rosszul esett,hogy nem írt senki a fórumra!!! :cry: :oops: :cry:
Olyan rosszul éreztem magam,mert azt gondoltam,hogy esetleg nem szeretitek olvasgatni amit írok!!! :cry: :oops: :cry:

Diadella!!!Örülök,hogy visszajöttél!!!

A kisbabát én sem tudnám visszaadni,és ahogy Emike írta a vérszerintit is magamhoz venném,ha lenne rá lehetőség!!!
Ez nagyon nehéz kérdés!!!Mind a kettőért majd megszakadna a szívem!!!
Hisz akit neveltem 9 hónapon keresztül,azt úgy neveltem,mint a saját ,vérszerinti kisbabámat!!Őérte keltem fel éjszaka,Őt babusgattam, ha sírt!Ő mosolyáért voltam oda meg vissza,Őt ápoltam,ha beteg volt!!!
Nem tudnám vissza adni!!Szívem szakadna meg!!!

A másik babó pedig(ha én hordtam volna ki,aminek nagyon kicsi az esélye),aki vérszerinti gyerkőc,Ővele pedig pont 9 hónapig lettem volna együtt,a várandósság idején!!!Ugyanazok az érzések törtek volna elő bennem,mint a nem vérszerinti babával!!
Mégpedig,hogy én bennem fogant meg,Őérte voltak hányingereim,Őt kisértük végig az ultrahangon,Őneki a mozgolódásait éreztük,Ővele vártuk boldogan a szülés napját!!Ő sírt fel először amikor megszületett stb.,stb.,stb.......

Szóval Őt sem tudnám nem elfogadni!!!Nagyon nehéz kérdés,hisz ebben az esetben mindkét szülőpár ragaszkodik szerintem mindkét gyerkőchöz!!!
Borzalmas nehéz döntés,hisz az egyik baba születése előtt volt a mi életünk 9 hónapig,a másik baba pedig a születése után volt velünk 9 hónapig!!!

Az biztos,hogy akit 9 hónapig neveltünk nem adnám vissza!!!
Hisz addig Őérte éltünk!!!!! :lol: :P :lol:

Volt már hasonló eset máskor is,és már filmben is dolgoztak fel hasonló történetet!!!

Kép

Kriszti
kkriszi

És ne felejtsétek el, hogy itt KÉT családról van szó (Csehországban történt egyébként az eset), tehát az egyik család akarata a másikat is befolyásolja. Hiába szeretné az egyik "visszacsinálni" a dolgokat, ha a másik nem akarja (nem tudom, mit mond ilyenkor a jog). De azzal a tudattal is továbbélni, hogy az én vérszerinti gyerekem - önhibámon és akaratomon kívül - egy másik családban nevelkedik, hát nem könnyű eset! A két család sorsa viszont szerintem a továbbiakban nem választható szét, hülyén hangzik, de valahol egyetlen család lettek.
Egy biztos, jogosan perelnek.
(ÉN egyébként, ha minden szempontból lehetséges lenne, ebben a korban még azt hiszem, visszakérném a vér szerinti gyerekemet - de hülyén hangzik :roll: .)
rkata

Halihó!Sehol senki?

Kriszti!A sorszám az csak a határozat beküldésével kapjuk?!Jól tudom?
dotti

Kriszti! Én nagyon szeretem olvasgatni amit írsz és természetesen a többiek írását is!én vagyok mindennap és jó veled,veletek dumcsizni!
Puszi mindenkinek
dotti

Szia Dotti!!!

Ha visszakülditek kitöltve a nyilatkozatot,amit Gabika küldött,akkor már megkapjátok a sorszámotokat!!
Azért mondtam,hogy jelentkezzetek minél előbb,mert így legalább már sorban álltok,míg a határozat el nem készül!
Nekünk ugyanis két hónapot kínlódott a gyámügy mire kész lett a határozatunk,de addig legalább csökkent a sorszámunk!!!

Puszi:Kriszti
kkriszi

Nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságaitokat!!!! :D :D :D :D

Pénteken besz..t a gépem, most lett kész.Próbálok visszaolvasni... :roll:
steiff

Kriszti!

Köszi, de jó!!!!!!! :P :P :P Gabika azt mondta a héten megpróbálja elküldeni a papírokat!Most egy kicsit úgy érzem mintha gyorsabban haladnának a napok!Gondolom ezt azért érzem így, mert pörgősebb volt a múlt hét!

Diadella! Már meggyógyultál?Dolgozol?

Kanga mama!Hol vagy?

K.Ildikó!Ti jöttök a talira?Ha igen akkor ott találkozunk!Ha nem akkor egyeztetünk,ígérem!
dotti

Steiff!De jó,hogy itt vagy közöttünk!Én már olyan egyedül éreztem magam,hogy sehol senki!
dotti

Hoztam Nektek 3 képet! :)

Kép Vivi apával

Kép Vivien és Bálint

Kép Egyik este - gombafeldolgozó üzem voltunk :)
ildi_ko

Dotti: Mi nem megyünk. Oda csak az elmúlt fél évben született babákat és családjukat várják, plussz a várakozókat :)
ildi_ko

Sziasztok!

Igen Dotti már dolgozom és jól vagyok, csak állandóan kifakadnak a sebek a számon..remélem szombatra már nyoma sem lesz!
Ja erről jut eszembe, hogy olvastam a Gólyahír honlapján, hogy örökbefogadás elött legalább geyszer részt kell venni egy ilyen találkozón!
Ezt honnan tudják, hogy mi részt vettünk?

Vasárnap voltunk gokartozni!! Nagyon jó volt!
Olyat versenyeztem!! Nagyon jól éreztük magunkat!

Dotti! De jó, hogy már lassan sorszámotok is lesz!

Tényleg Kriszti...csökkent mostanában nektek?
Vendég

Ildikó!

Ez a telepátia!Nagyon aranyosak a gyerkőcök!Megnéztelek benneteket a gólyahíren is!Olyan édesek!Sajnálom,hogy nem jöttök,én azt hittem minden gólyahíres baba ott lehet!Bár ha belegondolunk el sem férnének a vendégek!Ti is a gólyahírtől "kaptátok" a gyerekeket?Ezeket a gombákat mind ti szedtétek?Nem semmi mennyiség!Nemsokára küldök pü-t!
dotti

Szia Diadella!

De jó,hogy benéztél!Már hiányoztál!Úgy sajnállak,szegénykém!Akkor nagyon enni sem tudsz a sebek miatt!Akkor jó volt száguldozni!
Tényleg honnan tudják ki hányszor vett részt a talin?
dotti

Diadella!
Azóta,mióta megkaptuk a meghívót nem kérdeztem a sorszámunkat!!Majd szombaton megkérdezem,vagy ha akkor nem lesz idő,akkor majd jövő héten!!!

Szerintem azok a párok,akik elmentek a talira,azokat felírják!Ezt onnan gondolom,hogy Gabika mindig számszerint mondja,hogy ennyi és ennyi család,és ennyi gyerkőc volt a talin!!! :P :P :P

Már nagyon kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz a találkozó!!
Először is azon izgulok,hogy odataláljunk,másodszor pedig,hogy milyen lesz!!!
Biztos nagyon szupi lesz látni a boldog családokat, és a gyönyörű gyerekeket!!!
Persze rátok is nagyon kíváncsi vagyok,hogy valóságban milyenek vagytok!!!

Nem utolsó sorban pedig Gabikával szeretnénk nagyon találkozni,hogy személyesen is meg tudjuk neki köszönni,hogy segített a gyámügyes papírjainkat elintézni!!! :P :lol: :P Őnélküle,még lehet,hogy nem tartanánk itt,ahol most tartunk!!!
Nagyon hálásak vagyunk neki,hogy így ismeretlenül is segített nekünk!! :P :lol: :P

Kangamama!!

Merre vagy!!Olyan régen írtál!!Remélem,hogy nincs semmi baj veletek!!!
Hiányzol!!!

Jó éjszakát!!!!
Kép

Kriszti
kkriszi

Dotti!! Tudok enni, csak vigyázni kell, hogy ne nyissam nagyra a számat..mert akkor kireped a seb! :wink:
Na itt egy kép..így néztem ki gokartozás közben /nem röhögni ám :wink: :wink: /

Kép

Kriszti!! Ahhha, értem.
Mit hoztok a talira? Én sütni nem fogok tudni, mert pénteken estig dolgozom, de van itt egy pékség és nagyon fini friss sütijük van mindig..viszek aprósüteményt...szoktam ott vásárolni hókifliket, többféle ízben van és nagyon fini.
Vendég

Sziasztok Lányok!

A talin körbeadnak egy jelenléti ívet,amire feliratkoztok, és tudni fogják,hogy ott voltatok. :D :D :D
Mindenkinek nagyon jó talizást kívánok,aztán meséljetek ám!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi tavaly voltunk és nagyon jól éreztük magunkat,Gabika még arra is gondolt,hogy a Babaneteseket "összehozza",névkitűzőket készítettek,így rögtön megtaláltuk egymást :D :D :D

Az új családok bemutatkozása pedig fantasztikus élmény,majd meglátjátok :D

Diadella:Neked gyors gyógyulást kívánok! :D :D :D

Kép
csöpke

Kriszti!

Én is nagyon szeretem olvasgatni a soraidat. Jó lesz szombaton találkozni veled és a többiekkel.

Diadella!

Örülök, hogy jöttök a talira.

Timi
latimi

Szép jó reggelt mindenkinek!!!

Már szerda,és egyre közeledik a találkozó időpontja!!!
Már nagyon várom,mert szeretnék veletek személyesen is megismerkedni!!! :P :lol: :P

Latimi!!!
Mikor jöttem fel a babanetre,és láttam,hogy írtál,akkor már egyből arra gondoltam,hogy talán nálatok is eljött a várva várt pillanat!!! :P :lol: :P
De ami késik,az nem múlik!!!
A legközelebbi talin,már tuti,hogy Ti fogtok bemutatkozni az életetek értelmével!!!!
Jó lesz majd veled is megismerkedni,hisz rólad egyáltalán nincs képem,így nem tudom,hogy hogy is nézhetsz ki!!
De mint Csöpke is írta,lesznek kitűzők,így keresni fogom a neveket!!!
Te már biztos voltál ilyen talin,nekünk még ez az első!!
Tavasszal pont azon a héten voltunk az Ágacskások tanfolyamán!!!
Ti mióta is várakoztok???

Mikor elkezdtem ez a fórumot olvasni,akkor kiírtam név szerint,hogy mióta várakozik valaki,és éppen akkor hol tart,mennyi a sorszáma!!
Most visszanéztem,és akik akkoriban nyitották a fórumot,és írogattak,azoknak már mindenkinek babája van!!!
Ez olyan csodálatos!!!
Éppen olyanok voltak,voltatok,mint most mi,akik várakoznak,és nagyon a sor végén vannak!!
Azután telnek a hetek,hónapok,évek....és a végén ott van mindenkinek a babucija!!!
Először olyan hihetetlen,de mindez igazzá válik!!

Szerintem akkoriban még Ők is bizakodva várakoztak,hogy majdcsak eltelik a várakozás,és majd ott lesz a baba a végén!!!
Szóval ez egy csoda,ami velünk történik!!!

Egy kissé bonyolultan ,keverve-kavarva fogalmaztam,de remélem,hogy értitek,hogy mit akartam leírni!!!

Egyszóval azt,hogy valóban megérni várakozni,hisz vannak élő példák rá,hogy a végén ott fog szuszogni az ágyikóban a kisbabánk!!!Ezek a példák pedig Ti vagytok Kedves Fórumozó társaink!!!!!Köszönjük,hogy továbbra is írogattok,és fényképekkel szinesítitek be a várakozásunk néha nagyon hosszúnak tűnő napjait!!!

Most mennem kell!!!További szép napot mindenkinek!Kriszti
Kép

Puszillak benneteket:Kriszti
kkriszi

Sziasztok!

Kkriszi: Olvastalak a Gólyahíres fórumon,és ha nem baj,itt reagálnék.Nekünk nagyon bejött a pólya,de csak néhány hétig,mert Laura nagyon picike volt,állandóan fázott és könnyebben tudtuk fogni pólyástul az apróságot :D
A légzésfigyelőn mi is gondolkodtunk,de végül nem lett és semmi gond nem volt,azt hittem,állandóan ezen fogok görcsölni,hogy vesz -e levegőt,de nem így volt. :D
Amit írtál az olvasásról,az nagyon igaz,én is rengeteg időt töltöttem azzal,hogy utánaolvastam dolgoknak és ez most segít a gyakorlatban is. :lol: :lol: :lol: Le is töltöttem rengeteg mindent,azt összefűztem egy mappában,ha kell,csak előveszem és megtalálom a választ az aktuális kérdésemre.
És ugyanígy voltunk a babaholmikkal.Azt már írtam,hogy mi nem vásároltunk előre,de tudtuk,hogy miből milyet szeretnénk,ha itt az idő :lol:
A könyv,amiről Kegyes írt,az tényleg szuper Dr.Carol Cooper:Ezernyi kérdés,ezernyi válasz csecsemőkről,kisgyermekekről
Én ezt rengeteget lapozgattam, képekkel illusztrálja a fürdetést,pelenkázást,öltöztetést stb,és sok hasznos info van benne,nagyon ajánlom.
Ja igen,és én is állandóan a fórumokat olvasgattam,meg nézegettem az apróságokat, meg a boldog anyukákat és apukákat.
:lol: :lol: :lol:
Puszi mindenkinek!

Kanga:Merre vagy??? Remélem nincs semmi baj.

Kép
csöpke

Sziasztok lányok!!

Képzeljétek el,hogy a gyámügy küldte a határozat kiegészítésnek a jogerőjét!!!
Pedig mikor szeptember 13-án ideadták a kiegészítő határozatot,akkor azt mondta az ügyintézőnk,hogy ez már a másikkal együtt jogerős lesz,és nem kell külön jogerő!!Erre tessék!!!Csak kellett!!!
Anyukám már nevetve mondta,hogy már én magam is meg tudtam volna csinálni a papírmunkát,mert annyit olvastam,jártam utána!! :P :lol: :P

Na mindegy,az a lényeg,hogy mostmár valóban minden oké,és kész van az összes papír!!Minden jogerős,így már csak a türelmes várakozás hiányzik,és a végén a mi kis Drága Babucink!!! :lol: :P :lol:

Csöpke!!
Mint írtam a Gólyahíren,nem nagyon vagyok híve a pólyának,de ha a babánk szeretni fogja,akkor használni fogom!!
Na és persze,ha őszi,vagy téli baba lesz,akkor meg csak melegebb a pólya!!!
Majd meglátjuk,hogy mit kíván a kis Csöppségünk!!! :lol: :P :lol:
A légzésfigyelőt azt azért szeretnénk,mert elég parázós vagyok,és ez minket szerintem megnyugtatna,hogy van aki vigyáz olyankor is a Kicsinkre,ha mi alszunk!!!
Most tanulmányozom a neten,hogy milyen légzésfigyelők vannak!!
Van egy olyan is,amit a pelusra,vagy ruhára kell rakni,és 15 mp-es légzéskimaradás után rezgő jelet ad,és ha a baba nem reagál,akkor a 20-dik mp.-ben sípolni kezd!!
De nem tudom,hogy milyen megbízhatóságú!!!

Az a könyv,amit mondtatok,az a neten is megrndelhető!!!

Puszi:Kriszti Kép
kkriszi

Kriszti!

Mi 2005 dec. 16-án kaptuk meg az első soszámunkat, ami 199 volt. Már voltunk néhány talin. Nekünk nagyon tetszik, mert olyan családias. Mintha mindenki ezer éve ismerné a másikat. Ezekről a talikról lelkileg feltöltődve szoktunk hazajönni. Meglátod, nagyon szupi lesz.

Timi
latimi

Latimi!

Akkor most lesz két éve decemberben,hogy sorban álltok!!!
Hogy telt el nektek ez a két év??
Nehéz volt??
Gondolom igen,bár itt már tudhattátok,hogy a várakozás végén megszületik majd a babátok!!!
Ez azért mégsem reményvesztett várakozás!Nem olyan,mint a kezelések sorozata,vagy a lombik!
Itt biztos baba lesz a vége!! :P :lol: :P Kép

Még egy kicsit izgulok,hogy milyen lesz a tali,de biztos nagyon szuper lesz!!!

Már azt is nagyon várom,hogy mikor kürtölöd majd világgá,hogy megszületett a kisbabátok!!! :P :lol: :P
Ti még nem olyan nagy sorszámmal kezdtétek,mint mi!Mi pontosan 362-vel kezdtünk,2007.július 2-án.
Azóta szépen lassan fogyatkozik a számunk!!! :P :lol: :P
Egyszer majdcsak elérünk a sor elejére!!! Kép

Puszi mindenkinek:Kriszti
kkriszi

Sziasztok!

Ma én is bekukkantottam a gólyahíres fórumba,engem is érdekelne a szoptatásos téma!Kriszti!Te többet tudsz már róla?Ha igen oszt már meg velem is!Gyűjtöm az infókat és a jó tanácsokat!Na nekem azárt volt részem csöppnyi baba nevelésben, ápolásban!A sógormőm annyira rendes volt ,hogy amikor az ikrek picikék voltak éjszaka én keltem fel etetni őket, tisztába tehettem őket!Mai napig ha lemegyek hozzájuk éjszaka is velem alszanak!Gergőt még átis kell ölelni és szorosan össze kell bújnunk!Ja és olyankor az esti fürdetés is az enyém, sőt az egész napot együtt töltjük,olyankor a sógornőm egy kicsit magával is foglalkozhat!Én meg élvezem a helyzetet!
Engem is érdekel a légzés figyelő, mert mi már régen megbeszéltük a férjemmel ha gyerek lesz , a mi megnyugtatásunkra beszerezzük!Mi is parásak vagyunk!Ha van infótok szívesen hallgatjuk!!Én kérdeztem már egyszer csak senki nem válaszolt arra a kérdésre:kezdettől fogva veletek alszik a babócátok, vagy külön gyerekszobája van,vagy lesz!!!!!!
dotti

Kriszti!

Igen, decemberben lesz két éve, hogy várakozunk a Picurkánkra.

Itt szerencsére egyszer mindenki sorra kerül. Nehéz volt ez a két év. Az elején mindig azon gondolkodtunk, milyen ütemben fog csökkeni a sorszám. Elkezdtük szorgosan gyűjtögetni a babarucikat. Fokozatosan rendeztük be a babaszobát. Minden hónapban vettünk vmit.
Most a vége felé meg már kegyetlenül türelmetlen az ember. Állandóan nálam van a telcsi, nehogy ne halljam meg, ha Gabika telefonál.
Persze a neheze még hátra van. A lényeg, hogy majd egy kisemberke fog itt szuszogni a babaágyban. Már nagyon várjuk.

A tali meg biztos hogy nagyon jó lesz. mindig az volt.

Timi
latimi

Dotti:Akkor most én válaszolok :D Mi úgy oldottuk meg,hogy a hálószobánkból választottunk le gipszkarton fallal egy kuckót Laurának (bár amikor megcsináltuk,még nem tudtuk,hogy neki készítjük :lol: ),tehát látni nem látjuk egymást,de hallani hallunk mindent.Ő az első pillanattól fogva az ágyacskájában alszik,minden külön ceremónia nélkül.(azért esténként hol felváltva,hol együtt apával bekukucskálunk hozzá,néha csak azért hogy nézhessük,hogy milyen gyönyörű,amikor alszik... :lol: :lol: :lol: )
Nekünk ez bevált,de szerintem mindenki maga érzi,hogy mi a legmegnyugtatóbb számára.

Kkriszi írta,hogy elég parázós :) ,ezzel kapcsolatban azt szeretném mondani,hogy én iszonyú parázós,szorongós voltam világ életemben és én csodálkozom a legjobban,hogy attól a pillanattól fogva,hogy Laura a kislányunk lett,hihetetlen nyugalom szállt meg,nem hittem volna,hogy én képes leszek ilyen nyugalomban nevelgetni a gyerekemet. :D :D :D

Puszi mindenkinek!

Kép
csöpke

Sziasztok!!

Milyen sokan várnak babára! És egyre többen! Ez abból is látszik, hogy kb 2 éve amikor Timi Ti jelentkeztetek még majdnem 100-zal alacsonyabb sorszámot kaptatok, mint egy most jelentkező pár. Nem semmi. És mi lesz ennek a vége? Hol fog megállni ez a dolog?
Lehet, hogy 2 év mulva már nem 3 évet hanem 4-et kell várni majd egy babára?

Ami a légzésfigyelőt illeti! Azt hiszem mi is fogunk majd venni olyat / már ha egyszer eljutunk eddig a gondolatig/..viszont én még akkor sem lennék nyugodt és pont a légzésfigyelő megbízhatósága miatt! Ha beriszt, akkor valóban gáz van e vagy csak azért riasztott, mert nem jó a készülék.

A különbabaszoba kérdés nálunk nem is jön szóba, mert egy szobánk van. De ez a szobából való leválasztás elég jól hangzik!
Vendég

Csöpke!

Ki tudja,lehet,hogy én is megváltozok mire itt lesz a mi kis Angyalkánk!!
Lehet,hogy akkor már nem fogok félni attól,hogy mi lesz,ha véletlenül nem vesz levegőt?
De lehet,hogy ez a parajelenség,amit itt többen érzünk,ez attól van,hogy már nagyon régóta vágyunk egy kisbabára,és nem szeretnénk ha bármi baja esne!!
De lehet,hogy mikor már ott lesz velünk,akkor nem is fogunk azon gyötrődni,hogy jajj Istenem most mit kell csinálni,vagy ilyesmi,hanem minden megy mint a karikacsapás!!! :P :lol: :P
Bár alapjában véve én nyugodt természet vagyok,de tudok néha túlságosan is szorongni,ha valami olyan történik!!
De szerintem,ha megszületik a kisbabánk,akkor már csak a nyugalom költözik az életünkbe,hisz izgultunk már eleget,mire odáig jutottunk,hogy Ő megszülessen!!!

Dotti!
A szoptatásról annyit tudok,hogy mielőtt a babuci megszületik,akkor már 2-3 héttel előtte,már fejni kell rendszeresen kb. két óránként a mellet,és ha minden jól megy akkor beindulhat a tejtermelődés!!
Azt mondta Gabika,hogy a talira eljön majd az az öribabás anyuka is,akinek sikerült szoptatnia!!

Jó volna megpróbálni a szoptatást,de nem tudom,hogy ez munkahelyen,hogy lehet kivitelezni azt,hogy két óránként kb.20 percig fejem a mellemet!!Pedig jó lenne,mert a babának is ez lenne a legjobb!!!Csak sajna nem midenkinek sikerül!!!

Mi a babókát egyenlőre a mi szobánkba tesszük,mert a másik szoba nem közvetlenül a hálószoba mellett van!!
Majd később fogjuk áttenni a szobájába,ha már egy kicsit nagyobb lesz!!
Így,ha éjszaka felkel,akkor rögtön ott lehetünk mellette!
Bárcsak ott tartanánk már!!!
De ami késik,az nem múlik!!!!Egyszer csak elfogy ez a hosszú sor!!!

Megkaptátok már a jelentkezési lapokat a Gólyahírtől??

Latimi!

Már biztos,hogy nem kell sokáig várnotok!!
Most mennyi is a sorszámotok??
Ki tudja,lehet,hogy már a napokban csörögni fog a talafonod,és Gabika közli,hogy megszületett a kisbabátok!
Mi lesz a neve???
Mit szeretnétek,fiút vagy lányt???
Nagyon izgalmas lehet ez az utolsó időszak!!
Hisz Ti most már majdnem a célban vagytok!!Innen már csak egy pici van a babátokig!!
Gondolj bele,már valahol dobog az Ő szivecskéje,már valahol készülődik a világ felé!!!
Ez fantasztikus!!! :P :lol: :P

Kép

kkriszi

Diadella!

Most ha jól tudom a legmagasabb sorszám 370 körül van!!
Igen,ez elég magas,és ilyen ütemben nem születnek gyerekek!!
Ezért kell hírdetni a Gólyahírt,hogy azokat a gyerekeket,akiket nem tud az anyukájuk vállalni,azokat örökbeadják,és ne legyenek gyilkosság áldozatai!!! :cry: :cry: :cry:

Kriszti
kkriszi

Kriszti! Ez egy fantasztikus dolog ez a szoptatás! Hihetetlen ha ez valakinek tényleg sikerül.
De honnan tudja az ember 2-3 héttel elötte, hogy most van 2-3 héttel elötte?
Persze van ahol a vszti anyát már szülés elött ,megismerk az öf szülők..de ahol nem, az ott elég nehezen kivitelezhető. Nem?

Másik kérdésem. Ki, mikorra jön a talira? Odajöttök már 10-re?
Vendég

Mi vonatunk már reggel 8-ra bent lesz a Keletiben,így van időnk elsétálni a tali helyszínéig!!
Úgy döntöttünk,hogy a koraival megyünk,mert egyébként fél 10-re érne be a Keletibe a vonat,és nem szeretnénk az első taliról lekésni!!Legközelebb majd későbbivel megyünk,vagy esetleg kocsival!!
kkriszi

Kriszti!

Mi azt írtuk be, hogy mindegy milyen nemű a baba. Ha fiú lesz Benedek, ha lány Jázmin vagy Zille. Nyáron hallottam egy nagyon szép lánynevet, Szira. Azt mondta az anyuka, hogy ez egy ősmagyar név. Utánanéztem, és tényleg az.

Tényleg tűkön ülve várjuk Gabika telefonját.

54 a sorszámunk.

Timi
latimi

Köszi a válaszokat!!!

Nekünk is a hálószobától messzebb lenne a gyerekszoba,így gondolkodunk,hogy majd velünk fog aludni eleinte!De tényleg nagyon jó ez a leválasztó dolog!!Én imádok tervezgetni!Nekem erőt ad a hosszú babavárásban!!!Imádok gyerekrucikat nézegetni, teljesen rabul ejtenek!

Kriszti!Köszi az infót!Valóban csodálatos lenne szoptatni a kisbabánkat!Persze ,igen ez számos problémát vethet fel a munkahelyeken!

Diadella! Én vonattal megyek, mert egyrészt nincs josim,másrészt ha lenne sem tudnák menni vele: a férjem viszi a kocsit magával, ő lesz a sofőr a szüreten ,na meg persze a zsákos!!Én szerintem 10-11 körül érkezem majd meg!És viszek valami finomat nektek!
dotti

Azért még van kérdésem ám! :lol: Azt írták itt a csajszik, hogy lesz kitűző! És azt hogyan kapjuk majd meg? A nicknév lesz rajta majd vagy a rendes nevünk? Jó kérdéseim vannak mi?
Ja és csajok!! Ne felejtsetek el kb egy 100 db-os pzs-t magatokkal hozni!! :wink: :wink:

Timi!!! Akkor neketk igazán nagyon megható lesz ez a tali!! istenem!! Nagyon drukkolok nektek!!
A Szira gyönyörű név!! És akkor mégsem Szira lesz?
Bár a többi név is nagyon tetszik amit választottatok!
Vendég

Timi!

De szép neveket választotattok!!!! :P Akkor nektek tényleg,bármikor csöröghet a telefon!Jaj!Én már nagyon izgulok helyetettek is!Nem sokára kezetekben tarthatjátok a ti csöppségeteket!Ez csodálatos!!!Ugye értesítesz minket ha megérkezett a gólya?!
dotti

Nagyon szép nevek!!!Nekem a Jázmin nagyon tetszik!!!Gyönyörű név!!!

Tiszat izgalom az utolsó időszak!!

Most meg a tali miatt vagyunk bezsongva!!!
A kitűzón szerintem a babanetes nicknév fog szerepelni!Mintha egyszer ezt írta volna Kizsó!!!

Szép álmokat mindenkinek!!!!
Kép

kkriszi

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert iszonyú fáradt vagyok!
Szóval, a talikra én szoktam készíteni a felragasztós név"táblákat"!
Rá szoktam írni, hogy babanet, a nick nevet, és a "rendes" keresztnevet is! :lol:
Ha ez így megfelel nektek, én megcsinálom.
Mi már biztos hamarabb ott leszünk, mire mindent kipakolunk, stb.
Ja! És készüljetek fel, mert rengeteg lépcsőt kell megjárni!!! Akinek rossz a térde, menjen lifttel! :lol:
Lesz babaszoba, én ott szoktam "gyülekezni" a lányaimmal, meg a bemutatkozó párokkal, ott megtaláltok.

Ha valami nem tiszta még kérdezzetek! :lol:
Megyek, elteszem magam holnapra. Megyünk kirándulni Hévíz környékére! :lol:

Jó éjt!

kizsó

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?