Új privát üzeneted érkezett!

Oké, bocsi, remélem nem haragszol!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

Nem volt ma jó egész nap babanet :evil:
Holnap reggel megyek afp-re tessék drukkolni!!

Jó a táblázatot látni ismét! Jó sokan vagyunk!! És mennyi fiús anyuka :wink:

pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike!
Én is holnap reggel megyek AFP-re. Nem tudod az eredmény mennyi idő alatt készül el?

Én még nem érzem a baba mozgását. És nem is tudják megmondani a nemét sem. :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit, nekem azt mondták, 8-10 nap.
Beuska, nincs gond, csak nagyon nem szeretem a Zsuzsát!
Vendég

Judit!
Nekem két hetet mondtak. Állítólag ha bármi gond lenne vele, akkor levélben értesítenek, ha nem, akkor a védőnőtől kapod meg az eredményt.
Fontos, hogy kézhez kapd, mert azzal kell menni a 18-20.-ik heti genetikai UHra!

Pepike!
Neked is drukk holnapra.

Én az Istenhegyiben csináltattam meg, szerdán levették a vért, pénteken már volt eredmény!

De szerintem ahány labor annyi idő....
Vendég

sziasztok!

Azt hittem már megint van vmi ezzel a fránya géppel, hogy nem tudok belépni, de megnyugodtam, hogy nem csak én voltam így, és nem csak nekem okozott függöséget!!! :D :D :D :D

Kiszazsu!17 :!: :!: :!: :!:
Csak ugy repülnek a hetek, és majd csak azt vesszük észre, hogy sorra tününk el, a férjeink meg közlik a jó híreket!! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Mni,
köszi a táblit, jó ötlet volt, hogy összegyűjtötted, hogy eddig ki jön a talira!

Pepike, Judit,
megy a drukk holnapra az AFP-hez! :) Én szerdai napon voltam és azt követő hétfőre ígérték az eredményt. Kedden mentem érte a terhestanácsadásra. Látom, valahol meg a védőnőhöz küldik. A laboros majd biztos mondja, hova megy majd az eredmény.

Én szinte egész nap nem voltam itthon, Anyukám szülinapját tartottuk. Jól sikerült, finiket ettem, ittam, de szerencsére most sikerült megállni, hogy a kajálást ne vigyem túlzásba. :)

Melinda

Kép
melinda80

Kérek szépen drukkokat éééééééén is, mert mi meg holnap (hétfőn) 11:40-re megyünk genetikai uh-ra Hajdú drnőhöz az Istenhegyire. Állítólag nagyon profi és rendes, többen ajánlották, majd referálok, mi volt. :wink:
Legalább megint van min izgulni... :roll: :roll:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Jajjj, mindig elfelejtem, amikor írok, de most beugrott!

Lécci úgy készüljetek az éttermi pénzzel, hogy kis ráhagyással számoljatok, hogy dobjuk össze közösen a jattot a pincéreknek. Általában nagyon profik és rendesek és távozáskor pedig egyszerre fizetünk, nem egyesével. Apróság, de fontos.
Az eddigi visszajelzések alapján 9-ig gondoltuk a legtöbben maradni. Ennél tovább nyugodtan lehet, de hamarabb senki se lógjon ám el!

Tegnap éjjel azt álmodtam, hogy ellentétben a napközbeni turnusokkal, a vacsinál kisebb a választék, konkrétan csak tojásrántotta volt. :shock: De az mondjuk fincsi volt. :roll: BAsszus, ebből is látszik, már kész stresszes vagyok, hogy jól sikerüljön a tali. :oops:
HÚ, CSAJOK, MÁR CSAK 1 HÉT!!!!

Kép
Kép

mpatr

Pincérek??? Nem önkiszolgáló, svédasztalos? Azt hittem...
Vendég

ÉS AKKOR A dzsuvás TÁNYÉROKAT KI VISZI EL????? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Ha nem hülyeségből kérdezted:
svédasztalos, az innivalót pincérek hozzák és egyéb hasfájásokat (NA AZT NE!! :lol: ) is nekik lehet mondani. A kajákat Te magad szervírozod, svédasztal hegyekről válogatva (amikor én voltam, úgy indult, hogy 5-6 féle leves.... stb..) majd amikor megetted (vagy otthagytad) a pincérek viszik el a dzsuvás tényért az asztalról míg Te újabb adagot portyázol magadnak. HA harminc tányért fejenként, akkor annyit. Tapasztalatom szerint mindig nagyon készségesek és mosolygósok, ha nem az lesz, egyrészt ez lesz az első ilyen eset, másrészt leváltatom. :lol:

Kép
Kép

mpatr

BE VAGYOK SÓÓÓZVA A TALI MIATT!!!!
:D :D :D :D :D :D
:oops:

Kép
Kép

mpatr

Pepike, Judit, Patti drukkolunk holnap! Nekem a laborban 2 hetet mondtak, de az orvos meg csak egy hetet és Ő kapta meg az eredményt, amit következő vizsgálatkor kaptam kézhez.
Képzeljétek, ma azon gondolkodtam, hogy mit fogok enni a Trófeában! :) Szerintetek bolond vagyok? :lol:

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Pati!
Értettük Anyánk! :lol: :lol:
Már nagyon várom.
Úgy mint Mni, testem lelkem azon töpreng, hogy miket fogok enni! :lol: :lol:
Kilencig én is szívesen maradok.

Hajdu doktornő nagyon profi. Kissé távolságtartónak tűnik első benyomásra, de hihetetlenül kedves és mindent mutat és magyaráz! :)
Én fizikum szempontjából teljesen másként képzeltem el. :) (nem mintha ez fontos lenne)

Kiszazsu, Csujzi!
Gratula a hétfordulóhoz!
És mindenkinek akinek akár holnap lesz! :)

Melinda!
Boldog szülinapot anyukádnak! :)

Kavics
16+5
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! Niki, tök jó a tábla, csak egy kérdés :oops:
Eszter és Móni(?)nem másik kórházban fog szülni? Bocsi, ha hülyeséget kérdeztem :( És ráadásul én vagyok a "legöregebb" :cry:

Monácska,
hétvégén sikerült beszélni Apával, hogy mi legyen a vizsgálattal? Sokszor gondoltam Rátok, közben bíztam benne, hogy helyes döntésre juttok. Írjál mindenféleképpen, és ugye jössz hétfőn????

Képzeljétek, péntek este határozottan éreztem Zalánom kis rugdosását, nem buborék, hanem határozott rugdalozás volt. Csak az a baj, hogy hétvégén viszont alig éreztem, néha egy kicsit, bár őszintén megvallva én is eléggé le voltam lassulva :(

Ildi

Kép
kikó70

Niki, tényleg hülyeséget kérdeztem, hogy miért láttam az Istvánt Jánosnak???? :oops: :oops: :oops: :oops:

Bocsi ezerrel, úgy látszik, túl korán van :(

Ildi

Kép
kikó70

Jó reggelt Mindenkinek! :)
Már mindenki érzi a baba mozgását csak én nem? Eszter Te már érzed?
Mondjuk nem lepődök meg, mert az én babaám a múltkori UH-on sem volt hajlandó nagyon mocorogni... :)

KépKép
KépKép
mni

Mni, köszi a táblázatot. Ha nem nagy kérés, átvariálnád a szülésem időpontját 03.22-re? Köszönöm. :roll:

Egész hétvégén a szüleimnél voltunk Békéscsabán. Kényeztetés, evi-ivi, pihi. Még ide is lusta voltam írni, pedig mindent elolvastam. :oops: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

Lemaradtam a mai AFP vizsgálatról. Elaludtunk a fiammal. 9-kor ébredtünk. Én hülye most néztem meg, hogy hány órára is kell menni. Azt hittem hogy egész délelőtt lehet menni. Erre kiderült hogy fél 8-8 között kellett volna menni. Ez nagyon az én hibám :(
Pedig már pénteken kellett volna menni, de akkor Szegedre mentem suliba. A mai nap már végképp az utolsó időpont lett volna.
Így holnap megyek, akkor már 17. hét (forduló) lesz. Nagyon bánatos vagyok és .. :oops:

Mni! én sem érzem a babát, igaz én fiatalabb terhes vagyok, de nekem már a második baba és ilyenkor sokkal hamarabb érezni kéne. Az elsőt a 19. hét betöltése után éreztem. Egyik napról a másikra határozott erős rugásokat éreztem és onnantól folyamatosan. :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Éva, ha így haladsz végén még engem is beelőzől a szüléssel! :lol:
Nekem amúgy még sosem mondta az orvos, hogy mikorra leszek kiírva... március eleje... :)
Judit szerintem ezen az egy napon már semmi sem múlik... holnap viszont ne aludjatok el! :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok,

Most csak egy villámgyors bejelentkezés, majd délután hosszabban: nem érzem még a gyerkőcöt... abbahagytam a bökdösését, mert azt mondtátok, úgysem használ, de már megfenyegettem, hogy énekelek neki (ne tudjátok meg, valami horror hamis a hangom). A kis ellenálló, még így sem. Szerdán látom végre UH-n, már nagyon-nagyon várom, alig bírom ki!!!!!!!!!!!!

ÚÚÚÚÚÚgy szeretném, ha végre bármi jele lenne, akkor érezném, hogy terhes vagyok :cry: nekem még mindig nincs ilyen érzésem és attól félek, hogy csak úgy hízom-hízom és igazándiból nincs is baba... tudom, hogy meghülyültem, ideje lesz már megbizonyosodni, hogy minden rendben van.

Kép

KépKép
eszterxx

Nem rajtam múlik. Ez a tökmag, úgy nő, mint a gomba. :lol: :lol:
A 4D-n mondták, hogy kb. 80-90 gramm körül lesz a súlya, a számolt időhöz képest. Természetesen a mi Botondunk 133!!! gramm volt akkor, és minden érték szerint nagyobb a terhesség 4-7 nappal. :lol:
Most csak attól tartok, hogy nem a terhesség sokkal nagyobb, hanem a gyermek, és majd szülök egy óriást. :roll: :roll:
Meg akarom beszélni a dokival, hogy valamivel kevesebb magzatvédő vitamint szednék, mert azt mondják, hogy az nagyon befolyásolja a baba nagyságát. :oops: :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Még mindig szeded a rengeteg vitamint? Én már csak 3 naponta szedem az Elevitet és most elkezdtem szedni a Magne B6-ot, mert a háziorvos azt mondta, hogy Mo. magnézium hiányos és azon kivül szinte sehogy sem jut a szervezetbe és valószínű attól dugul be folyton a fülem. :( Ja, meg jó a lábgörcsre is! :)

KépKép
KépKép
mni

Még mindig, és azóta jött hozzá még egy. :roll: Most összesen nyolc féle vitamint és gyógyszert kapkodok befelé, de igazából egyedül a Hipp Natal Aktívra mondták, hogy nőhet tőle a pici. Jövő kedden megyünk a dokihoz, és akkor majd megbeszélem vele, hogy csökkenteném az adagot. :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

Köszi a drukkokat az AFP-re én nagyon rendes voltam, felkeltem 6 kor és fél 7 kor ott álltam elsőnek. Nekem azt mondták 1 hét múlva lesz az eredmény a dokinál.
Mni!
Ne izgasd magad a mozgás miatt, én a nagylányomnál csak a 20. héten éreztem, és azt mondják hogy a második terhességnél sokkal hamarabb lehet de én még nem érzem (azt hiszem talán 1-2szer picit)
ez alkat kérdése is mert én duci vagyok és azok később érzik mert van kis puha párna ami tompítja a mocorgást.
Pati du mennek a képek a szopipárnáról, kismamatáskáról, fürdőlepedőről!!!
Lányok akik igényt tartanak a csomagtartós vásárra!!
Van még szerintem szupi takaró is ha érdekel valakit, olyan amit össze lehet zipzározni is úgy olyan mint egy hálózsák de lehet csak takarónak használni ! Szerintem tündéri!!!a takaró: 2990.-
A fürdőlepi: 1990.-,( flottír fehér, kapucnis,( praktikus) jó nagy a kapucniján van egy kis színes állatka, rózsaszín, kék, zöld, vagy sárga)
Van még édes kis badi: 790.- (fehér és elől kis nyomott minta, lányos és fiús) vagy csíkos (rózsaszín vagy kék vagy sárga és pici minta az elején) JÓ MINŐSÉGŰ magyar készítő termékei ezek!!!!
Rugik: 1990-2490-ig
Textil pelus: 199/db (fehér) mintás:399/db
Kérek szépen visszajelzéseket, hogy kb, mit szeretnétek és mennyit hogy úgy készüljek de ha ott esetleg valami nem tetszik természetesen nem kötelező megvenni! :lol:
Ja, és még valami: kérem szépen még egyszer aki kért kismamapárnát, (4-en voltak) vagy ha kér még valaki mert valahova elraktam a listát!!:oops:

sok puszi Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Nekem volt egy felelőtlen kijelentésem kismamapárnára! :D Egyébként pedig minden érdekel! :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Szia Évi köszi a választ!

puszi Petra

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike, én most még szerintem csak nézelődök, de majd a következő talira jól kigondolom mik kellenek! :) Addig a tapasztalt anyukáktól gyűjtöm az infókat! :)

KépKép
KépKép
mni

Szia Kikó és drága többiek!!!

Kedden Söfi, genetikai uh és tanácsadás!!!! Párocska nem érti a parámat, de most nem is érdekel, a lényeg, hogy beleegyezett! Mozgósítottam a családot a jövőhétre, hogy kell jöjjenek majd értem, mert semmiképpen nem fogok cipekedni, rázatni magam frissen szúrt pocival.

Ennek örömére, babona félre, vettem egy pár kisrucit, semleges színekben, de nagyon kellett a lelkemnek na! :oops: :oops:

Kikó! Lehet egészségbiztosító terhére is fizetni?? Mert a honlapon erre nem találtam infót!
Vendég

Kedden vagyis holnap.............. :shock:

Fúúúú, jól befosikáltam....... :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

És a következő talin ott akarok lenni én is!!!!!

És még én sem érzem Borsóka mozgását, de szerintem a legifjabb terhességet hordó én vagyok köztetek, ninc sis itt még az ideje!

Jövőhéten AFP....... Védőnő megrugdosása is napirendre tűzve!

És a pocakszuri után felkeresem azt az orvost, akit talán majd mekérek, hogy kísérje végig a szülésemet!

Fúúúú, marha sok a dolgom még! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szia Monácska!

Sajnos nem tudom, de a tanácsadáson feltétlenül kérdezz rá, ott biztos többet tudnak mondani, vagy elirányítanak, ahol tudják!
Tudom, én már könnyen beszélek, túl vagyok rajta, de ne izgulj, lehet, hogy azt fogják mondani a Söfiben, hogy nem is kell szúrni. Lesz ott is egy uh, valószínű az az orvos fogja csinálni, aki a vizsgálatot is, ha kell egyáltalán az a fránya szúrás. Szóval nem izgulj!!!!!! Kedden délután vagy szerdán, ha tudsz írni, feltétlenül meséld el, hogy mi történt.

Ildi

Kép
kikó70

Mindenképpen jövök, ígérem!!! :)

Azt remélem, hogy a hétre még talán bezsufiznak, jó lenne rajta gyorsan túl esni!
Vendég

Tudod mit? Nem is ideges vagyok most, várom az uh-ot! Talán sejtetik majd, hogy fiúcska-e Borsóka, mint ahogyan szeretném!

Aztán majd leszek még ideges is, de majd igykszem nem terhelni vele senkit! :wink: :oops:
Vendég

Monácska, nem terhelsz senkit, mindenki egyhangúan drukkol Nektek! Mi átérezzük, hogy mi az a PARA :lol: !
Ja, és akár lehet közvetlen egészségpénztár kártyával fizetni, akár nem, mindenképp kérnék egészségpéztár számlát, mert tuti, hogy el lehet számolni és legalább a 30%-át jövőre levásárolhatod!

Én is egyelőre maradok a gyerekcuccokat nézegetők körében, mert halvány fogalmam sincs, mi kell a gyereknek és mi nem, úgy gondoltam, majd pár hét múlva mindent végigolvasok és nagggyon tudatosan csak azt veszem meg, amit sok gyerekes anyukák javasolnak :lol:
Akkor aztán kiszabadulok a boltodba és véged!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Eszter!
Mire lehet levásárolni???
Ezt még nem is hallottam...........
Vendég

Mona, ha eldöntötted, hogy szúratod magad, melletted vagyok!!!!!!

bár megjegyzem, nem értem, egészségesebb eredményedd lett mint nekem 27 évesen!
Vendég

Mona mi drukkolni fogunk Neked, hogy minden simán menjen! :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Pati, bocsi a hülye kérdésért :oops: , de én tényleg ennyire tudatlan vagyok. :roll: Még soha nem voltam ilyen étteremben. Most már világos! :lol:

A babát még én sem érzem, pedig mint második baba elvileg már kellene éreznem nekem is. Néha mintha valami lenne, de szerintem csak beképzelem. Már én is nagyon várom a rugdosást!!!
Vendég

Monácska,

Eszter után szabadon, senkit nem idegesítesz, drukkolunk Neked nagyon!!!!!!!

A befizetésnél, amit a vizsgálat napján kérnek el, automatikusan számlát írnak!

Ildi

Kép
kikó70

Sziasztok!

Anyós vállalta a jövő hétfői gyerekfelügyeletet, úgyhogy megyek a talira!!!!!!! :)

Pepike, én zuglói vagyok, ráadásul Erzsébet kir.-né Nagy Lajos sarok környéki, szóval nekem jó a zuglói Trófea, mint találkahely! :) Előre is köszi, hogy elviszel!

Ugye a Pepike becenév lányt takar, azaz lányos matricát vigyek?

Hányas méretig vannak ruhácskáid?
Egyébként engem leginkább a vastagabb anyagú rugik érdekelnek, hozz jó sok semleges színűt, hátha addig sok helyen nem derül ki a baba neme. :)

Kép

Kép
mzx

Monácska,

Az úgy van, hogyha egészségpénztár tag vagy (és van jövedelmed, amiből SZJA-t vonnak), akkor érdemes belépni az egészségpénztárba és minden számlát rajtuk keresztül elszámolni.
Leegyszerűsítve belépti díj kb. 2000 Ft, minden számlból vonnak kb. 4%-t (ez pénztártól függ, hol mennyit).

Tehát belépsz, fizetsz 2.000 Ft-t. Egész évben vásárolsz a patikában orvosságot, sportolsz, ami egészségmegelőző, veszel szemüveget/kontaktlencsét, mondjuk évi 100.000 Ft. értékben. Ebből levonják az 4% kezelési költséget, azaz 4.000 Ft-t.

Tehát került neked 6.000 Ft-ba a tagság és jár utána 30%- adókedvezmény, azaz 30.000 Ft-t jóváírnak jövőre az egészségpénztár számládon, amit le tudsz vásárolni szintén patikában, stb...

Így 24 eFt-t nyersz egy évben.

Kétféle módon lehet használni az egészet:

1. kérsz kártyát is, akkor közvetlen tudsz fizetni a kártyával olyan helyeken, akik szerződtek az adott egsézségpénztárral (amikor van pénzed, befizetsz és később levásárlod)

2. mindenhol számlát kérsz, kifizeted a cuccot egyrészt az orvosnak/patikának, másrészt amikor beküldöd a számlát, akkor az egészségpénztárnak is, akik 3 hét alatt visszautalják (itt meg kell finanszíroznod kb. egy hónapig duplán)

Ja, és ami nagyon jó, kedvezményezettként be lehet jelenteni szülőket is, tehát én pl. a szüleim gyógyszerszámláit számolom el, azután kapom a pízt jövőre.

És megnéztem, a gyerek 4 éves koráig lehet elszámolni a különböző gyerekápolási cikkeket.

Írjatok, ha nem lett mindenhol érthető, próbáltam egyszerűsítve fogalmazni, de bonyi első hangzásra az egész...

Kép

KépKép
eszterxx

Hümmmmmmmmmmm.... Ebből többet nem értettem, mint igen, de nekem havonta aPatika pénztárba megy 13 ezer forintom! Akkor kérek számlát és elküldöm, majd jól kiderül a végére mi legyen! :)

Köszönöm Eszterke!
Vendég

Ja, és van kártyám, az Istenhegyin azzal fizettem!
Vendég

Sziasztok!

Már egy pár hete olvaslak Benneteket, de még nem írtam eddig. Most eljött az idő!

Március 31-i időponttal még épp becsúsztam a topikba :)

Üdv Mindenkinek,

Eszter

Kép
eszter.eu

Szia Eszter,

üdv köztünk! :wink:
Mesélj nekünk magatokról! :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Szia Eszter!
Írjál még magadról, hogy vagytok, hány éves vagy és ha jól látom akkor pont XI. kerületi vagy, lenne-e kedved eljönni a jövő heti talira, ami a Lágymányosi hídnál lesz?

KépKép
KépKép
mni

Helló!

Mzx!
Nekem is jó a zuglói trófea előtti tali, akinek jó még ott jelezze, vagy még egy felvevőhely lehet!

Üdv Eszter köztünk!!

Pati!

Mentek az emailodra a képek!

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Megvagyok, csak ezer program volt...

Pepike, Mzx!
Nem jó nektek csak simán a Nagy Lajos és az Erzsébetkirályné útja sarok. Ill. nem tudom Pepike merre szándékozol haladni. Nekem az Örs is tökéletesen megfelel,de csak, ha másnak is ott is jó lenne.
Pété! Te honnan startolsz. Veled is szívesen megyek, és együtt bújunk Pepike fenekébe... :D

Ui: Hétvégén nektek is látom nem volt igazi a Babanet. :(

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?