Sziasztok!
Köszi a drukkokat az AFP-re én nagyon rendes voltam, felkeltem 6 kor és fél 7 kor ott álltam elsőnek. Nekem azt mondták 1 hét múlva lesz az eredmény a dokinál.
Mni!
Ne izgasd magad a mozgás miatt, én a nagylányomnál csak a 20. héten éreztem, és azt mondják hogy a második terhességnél sokkal hamarabb lehet de én még nem érzem (azt hiszem talán 1-2szer picit)
ez alkat kérdése is mert én duci vagyok és azok később érzik mert van kis puha párna ami tompítja a mocorgást.
Pati du mennek a képek a szopipárnáról, kismamatáskáról, fürdőlepedőről!!!
Lányok akik igényt tartanak a csomagtartós vásárra!!
Van még szerintem szupi takaró is ha érdekel valakit, olyan amit össze lehet zipzározni is úgy olyan mint egy hálózsák de lehet csak takarónak használni ! Szerintem tündéri!!!a takaró: 2990.-
A fürdőlepi: 1990.-,( flottír fehér, kapucnis,( praktikus) jó nagy a kapucniján van egy kis színes állatka, rózsaszín, kék, zöld, vagy sárga)
Van még édes kis badi: 790.- (fehér és elől kis nyomott minta, lányos és fiús) vagy csíkos (rózsaszín vagy kék vagy sárga és pici minta az elején) JÓ MINŐSÉGŰ magyar készítő termékei ezek!!!!
Rugik: 1990-2490-ig
Textil pelus: 199/db (fehér) mintás:399/db
Kérek szépen visszajelzéseket, hogy kb, mit szeretnétek és mennyit hogy úgy készüljek de ha ott esetleg valami nem tetszik természetesen nem kötelező megvenni!
Ja, és még valami: kérem szépen még egyszer aki kért kismamapárnát, (4-en voltak) vagy ha kér még valaki mert valahova elraktam a listát!!:oops:
sok puszi Pepike