BBILONA, KICSIBORIS: valahol tényleg jó érzés, hogy most ilyen könnyen viselem, de az is jól esik hogy veletek meg tudom osztani a dolgaimat! Nekem a második inszem volt a kőkemény mélypont, azóta már - kicsit közhelyes ugyan,- de mos úgy érzem kifogytak a könnyeim. Most kezdődhet a harc!
MACUSKA: üdv a fedélzeten, szerintem a többiek nevében is mondhatom hogy jó helyen vagy. Én is viszonylag új vagyok itt, és bátran mondhatom, nagyon jó hogy benéztem ide...
ZEL, DOMO: sajna még nem sikerült szereznem, és a nőgyógyimhoz sincs időpont, úgyhogy azt is buktam. Amiért pedig kell, hogy most a legutóbbi vérvétlemet kielemeztem - nem humbugosan, hanem komolyan - és van benne egy két dolog aminek a szintje cseppet akadályozza a tüszőérést. Na nem veszélyesen, de a prolactinomra kb fél éve folyamatosan kell bromocriptint szednem, ami ugye azért kell mert ha visszaszökik akkor peteérésnek ismét lőttek.. Szóval ezért kéne. De most lehet hogy
ezek után ez most ki fog maradni. Bár a mensim késik úgyhogy lesz egy kis plusz időm beszerezni a gyogyót. Csak még nemtom hogy.
PANDÁCSKA: a mai beszélgetés alapján én is pozitívan látom itt a dolgokat. Mondtam a doktornőnek, hogy 2 hónap pihi- csak szeretnék átjelentkezni, és ennek ellenére is csináltat vérképet, és ultrahangot,. Óvatosan jegyzem meg egyetlen vérképet sem csináltunk a Forgácsnál. Körülöttem amikor ott voltam mindig mindenkinek volt vérvétele, nekem soha... Kicikéfurcállottamcak.. namindegy.
DOMO: hogy miért a KAÁLI? szeretném biztos kezekben tudni magam. Ott amikor korábban - a beijdésem elött - jártam már akkor is nagyon elégedett voltam a hozzáállással, csak kicikét drágássnak tartottuk. Az utóbbit most sem látjuk másként..
ZEL: Fúúúúmecsoda gombák! A pöffetegnél gondoljatok rám... Ha nem tudjátok mit csináljatok vele akkor egy centi vastag naaagy kerek szeletek, és bunda rája! Aaaaaannyira király kaja! Jobb mint bármelyik. Életemben csak 1* ettem, de azóta vágyom rá újra! Én is nagy gombaevő volnék, apum szerencsére minden magyarországi gombát kívülről fúj úgyhogy állati sok félét ettem én is már. Anyukám viszont az egyik gombaszedés alkalmával sikeresen úgy összeszedte az összes gombát, hogy olyan is volt közte, ami az összeset bemérgezte, úgyhogy az egész kosárral dobhattuk ki... AAAAAAnnyira béééna
imádom!
A mohának mindig a déli oldala fás.