Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Na megjöttem a klinikáról. Megint Gonal-f-et és Clostilbegytet kaptam. Pénteken vérvétel és ultrahang.
Képzeljétek!Felhívott ma az egyik barátnőm és kb.6 hetes kismama. Most keztek el próbálkozni, és elsőre sikerült nekik, hár nem csodálatos. Többet majd este tudok meg, mert délután ment dokihoz. Annyira kíváncsi vagyok! :lol:

Reni!
Drága minden jót kívánok neked Névnapod és Születésnapod alkalmából! Kép

Most megyek Ágotáért az oviba!

Kép
sapé

Boris, Reni,
Kocsi 124 volt a mózes pedig 50. A pelutáskát is külön kellett megvenni. Peg-perego GT3 és Brendonban vettük. Nagyon rendes volt az eladó csaj órákig ott állt velünk amíg tologattuk a kocsikat.

Kata,
A fekete szappan fekete folyékony és kicsit büdös de jó hatással van az ilyen izékre :lol: na most jól megmondtam :wink: nagyon tetszik a sünid :wink:

Coca,
Gratulálok nektek :D

Gigus,
Sajnálom hogy nega lett :( A Kaáliban jó kezekben leszel :wink:

Reni,
Kép
Kép

Zel,
:lol: most akkor mehet a gomba minden mennyiségben én nagyon szeretem!
Vendég

Sziasztok!

Én ma írok először. Egy kis ismertető magamról: lassan két éve szeretnénk kisbabát, sajna eddig semmi. Egy meddőségi központba járok, minden eredményem jó és a Páromé is, kivétel a HSG-m. Kiderült, hogy a bal oldali petevezetőm nem átjárható. Három inszemen vagyok túl. Elsőre azt hittem tuti sikerül, de nem. A harmadiknál nagyon örültem, mert a dokim látott egy sárgatestet a méhemben, de a HCG-m negatív lett. Nagyon megörültem, amikor a dokim mondta, hogy mit lát. De sanja semmi. Letörtem. Most kimaradt egy hónap, de megyek a 4. inszemre. Nem tudom mi lesz. A lombikig nem akarok eljutni. Tudtok nekem valami biztatót modani? Jól esne megbeszélni a dolgokat valakivel, aki ugyanebben a cipőben jár! :)
macuska

Sziasztok!
Köszönjük a dicséreteket!
Macuska üdv itt!
Nekem is az egyik oldal nem volt átjárható és ezért 2 inszem, és 2 elmaradt inszem után laparoszkopiával átjárhatóvá tették mind a kettőt. majd 2 hónap spontán után 1 inszem és az sikerült. Kérdezz rá a dokidnál, hogy lapart nem csinálná-e meg neked. Melyik meddőségibe jársz?
De még sikerülhet a negyedik is. Ne add fel!!!
Kicsiboris köszike hogy felraktad a képeket.
Először csak neked akartam emilen megirni, de lehet, hogy mást is fog érdekelni:
Terhességi:
nekem tavaly azt javasolta a munkaügyes csaj, hogy jobban járok ugy, hogyha kiveszem a maradék szabadságomat majd utána sima táppénzre megyek.
Majd valaki javasolta hogy amikor megszülök aznaptól legyen a TGYÁS (terhességi gyermekágyi segély) 168 nap.
Ezt nagyon nem szokták javasolni, mert ők nem járnak jól ezzel a variációval.
Coca Gratulálok!!
Gigus Sajnálom!
bgyöngyi

Jaaaaaj, de dinka vagyok!!!!!

COCA! Gratulálok! Nagyon örülök, vigyázz magatokra!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

BBILONA, KICSIBORIS: valahol tényleg jó érzés, hogy most ilyen könnyen viselem, de az is jól esik hogy veletek meg tudom osztani a dolgaimat! Nekem a második inszem volt a kőkemény mélypont, azóta már - kicsit közhelyes ugyan,- de mos úgy érzem kifogytak a könnyeim. Most kezdődhet a harc! :)

MACUSKA: üdv a fedélzeten, szerintem a többiek nevében is mondhatom hogy jó helyen vagy. Én is viszonylag új vagyok itt, és bátran mondhatom, nagyon jó hogy benéztem ide... :)

ZEL, DOMO: sajna még nem sikerült szereznem, és a nőgyógyimhoz sincs időpont, úgyhogy azt is buktam. Amiért pedig kell, hogy most a legutóbbi vérvétlemet kielemeztem - nem humbugosan, hanem komolyan - és van benne egy két dolog aminek a szintje cseppet akadályozza a tüszőérést. Na nem veszélyesen, de a prolactinomra kb fél éve folyamatosan kell bromocriptint szednem, ami ugye azért kell mert ha visszaszökik akkor peteérésnek ismét lőttek.. Szóval ezért kéne. De most lehet hogy
ezek után ez most ki fog maradni. Bár a mensim késik úgyhogy lesz egy kis plusz időm beszerezni a gyogyót. Csak még nemtom hogy.

PANDÁCSKA: a mai beszélgetés alapján én is pozitívan látom itt a dolgokat. Mondtam a doktornőnek, hogy 2 hónap pihi- csak szeretnék átjelentkezni, és ennek ellenére is csináltat vérképet, és ultrahangot,. Óvatosan jegyzem meg egyetlen vérképet sem csináltunk a Forgácsnál. Körülöttem amikor ott voltam mindig mindenkinek volt vérvétele, nekem soha... Kicikéfurcállottamcak.. namindegy.

DOMO: hogy miért a KAÁLI? szeretném biztos kezekben tudni magam. Ott amikor korábban - a beijdésem elött - jártam már akkor is nagyon elégedett voltam a hozzáállással, csak kicikét drágássnak tartottuk. Az utóbbit most sem látjuk másként..

ZEL: Fúúúúmecsoda gombák! A pöffetegnél gondoljatok rám... Ha nem tudjátok mit csináljatok vele akkor egy centi vastag naaagy kerek szeletek, és bunda rája! Aaaaaannyira király kaja! Jobb mint bármelyik. Életemben csak 1* ettem, de azóta vágyom rá újra! Én is nagy gombaevő volnék, apum szerencsére minden magyarországi gombát kívülről fúj úgyhogy állati sok félét ettem én is már. Anyukám viszont az egyik gombaszedés alkalmával sikeresen úgy összeszedte az összes gombát, hogy olyan is volt közte, ami az összeset bemérgezte, úgyhogy az egész kosárral dobhattuk ki... AAAAAAnnyira béééna :lol: imádom!

A mohának mindig a déli oldala fás.
gigus

Köszönöm, hogy ennyire kedvesen fogadtok! :D Tapolcára járok a PRI-be. Úgy érzem itt tudják mit csinálnak velem, csak pozitív tapasztalataim vannak. Ha a dokim fontosnak tartaná, hogy megcsinálja a laparoszkópiát, akkor bizti megcsinálta volna. De nekem nem sokat számít a bal oldalam, mivel szinte sosincs petesejtem azon az oldalon, de ha van akkor is egy és nagyon kicsi. Viszont a jobb oldalon a Clostyval (és mellette szoktam egy kicsit Avivázni is) elég jó eredményeket érek el.
macuska

Köszi csajok a mai gratukat is!

Mivel én másik két topiknak vagyok aktív tagja, ezt már nem bírom idővel, ezért csak néhe-néha nézek be. De ígérem, jövök majd az UH után a jó hírekkel :wink:

Puszillak benneteket

Kép
zölddisznó

CSAJOK!!!!

Mindenkinek nagyon köszönöm a szüli és névnapi köszöntöket!!!!!
Nagyon aranyosak vagytok!!!!!!

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!! Kép

Pandácska! :lol:

Igen miután megnéztem a babkocsidat alaposabban utánna láttam,hogy brendonos!Nagyon szép a kis Dórának biztosan tetszeni fog!! :lol:

Sapé!

Ma van a nagy MIhálynapi vásár!!!!! :lol: :lol:
Puszi neked :lol:
m. reni

Macuska, üdv közöttünk, itt a legjobb helyen van!
Sok sikeres inszemes is van köztünk, sajna, én nem. Nekem most volt a 4. inszemem, majd 18-án kiderült milyen eredménnyel.
A laparoszkópia nem hülyeség. Nekem HSG-t csináltak, az eredmény: mindkét petevezető lezárt. Az orvosom azt mondta, maradt a lombik, ő nem javasolja, hogy megcsináljuk a lapart, felesleges. Így kerestem fel egy meddőségi dokit, aki azt mondta, hogy menjek vissza az orvosomhoz, és csináltassam meg a lapart. 1 hónap múlva már műtöttek, és kiderült, hogy nincs semmi baj, mindkettő teljesen nyitott. De ha lett volna kisebb baj, azt is meg tudják oldani műtéttel.

Reni, mikor mész 4D-re? olyan kiváncsi vagyok, hogy tuti Laura lesz?

Gigus, én is sokat sírtam, már nem tudok. Ha megjön, persze szomorkodok, de másnap újra előre. Csak azt tudom, hogy előbb-utóbb sikerülnie kell.
Az a fontos, hogy biztonságban érezd magad. Ha ez a Kaáli, akkor ott :lol:

Kép
domo

Szia Macus,
üdv. nálunk! Gyere sűrűn és mesélj! :wink: Hogy állsz most a ciklusoddal? Mikor lesz valami történés??? Tegyél te is vonalzót és akkor mindig képben leszünk! :D
Jó hétvégét mindenkinek!!!!
katata

Sziasz!!!!

Macus! Hali! Jó helyen vagy. Ha tudunk segítünk bármiben. Egyébként meg jól eldödögünk itt bármiről...

Gigus! Ha a prolaktin szinted nagyon alacsony, az is akadályozza a peteérést. Nekem is jól kinyírta a napi 2x1 bromo. A bányászbéka segge alá csökkent, ami megint csak nem túl előnyös. Azóta már csak 2x1/4-et szedek. Lassan elég, ha csak megnyalom a dobozon a feliratot. De abba nem hagyhatom, mert akkor meg visszaugrik... No, closty. Nem mintha egyetértenék veled, hogy orvosi felügyelet nélkül akarod beszedni, mert azért mégscsak hormon. Ha pedig valami miatt nem reped az a tüsző, akár ciszta is lehet belőle. Gondold át mégegyszer.. De azért nekem van 6 szem még itthon... Ha nem tudod felíratni, akkor szólj. ha a 6 szem elég....

Az összes gombát szépen megtisztítottuk, átmostuk stb és a barátnőm fagyasztójába került.... De majd mondom neki hogy gondoljon rád pöfetegezés közben. :lol:

Kata! Még közelebb van a november! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
zel

Szijjasztok Drágák!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm,hogy híányoltatok!!!!Jól esett!!Olvaslak ám néha benneteket!!!Azért tüntem el mert elegem lett mindenből ami baba témás,de eddig bírtam!!! :lol: Novemberben megyünk a 3 inszemre,aztán január val szeg. lombik! :roll: De lehet végig csináljuk a 6 inszemet,majd kiderül!!! :wink:

Van új Kismamink azóta??!!!Mindenkinek nagyon drukkolok!!!!!Még ha nem is mindig írok!!!!!!!!!! :wink:

Macuska!

Itt egy nagyon jó csapat van ,jó helyen jársz!!!! :wink: Én majd novemberben megyek a 3 inszememre!!!Én is azt hittem elsőre sikerül,mert nekem már van egy 5 éves kisfiam ,rá nem kellett várnom,elterveztük és a köv,hónapban már terhes voltam!!!!Tesóka nem akar sikerülni 3 éve!!!! :cry: :roll: :wink: Sok szerencsét a 3 inszemhez!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást!!! :D

Gigus: Tényleg nem jó dolog a Closty-t csak úgy minden ellenőrzés nélkül szedni! Könnyen kialakulhat ciszta. Egy csomó rosszat lehet olvasni erről.

Katata és mindenki: Most vagyok a 13. napomon. Igazán most nem tudom mi történik velem, mert ebben a hónapban nem mentünk dokihoz. Most lett volna a 4. inszemem, de a Párom nem volt itthon, így nem tudtuk kiszámolni, hogy tudunk-e menni, vagy sem. Most kimarad ez a hónap, de azért titkon reménykedek, hogy hátha spontán sikerülne az a Babóca. De ha nem, akkor elkezdem szedni a Closty-t és kezdődik a negyedik.
Vonalzót nem tudom, hogy kell beszúrni, még nagyon kezdő vagyok, de utánanézek.

Domo: Sok sikert az inszemhez!!! Remélem 18-án örömhíreket írsz!

Jó éjt mindenkinek!
macuska

Sziasztok! Remélem mindenkinek kellemesen tellt a hétvégéje!

Macuska!
Üdv a fedélzeten! Tapolca????!!! Végre valaki! Én is oda jártam és fogok is még, amint lehet. Én nagyon elégedett voltam velük - vagyis csak a Török proffal, a másikkal én nem igazán (szándékosan nem írtam nevet), de találkoztam ott olyanokkal is, akik meg rá esküdtek. Szóval lapart tudtommal Tapolcán nem fognak csinálni, azt otthon kell megcsináltatnod, ahol gondolom az átjárhatóságit is csinálták.

Zel! Gombaevés közben rám is gondoljatok lécccccci! Imádom!!!
tücsökbogár

szia macuska! Úgy látom mindenki aki ebben jártas, lapar-t javasol, szerintem fogadd meg a tanácsot, sokszor mondják, hogy utána spontán nagyobb az esély. Sokszor kicsit erőszakosnak kell lenni, ne hagyd magad! Ja és most pár napig ne hagyd apát :oops: !

sapé, ++++++

gyöngyi, remélem nem lesz már sokáig kínai amit írtál, kétszer is elolvastam de még nem tiszta!

reni, milyen volt ahétvégét átünnepelni?

gigus, akkor harcra fel, de csak óvatosan!

katata, nem kerülsz máglyára, nem jött meg a határozat :( De a héten már muszály lesz letelik a 30 nap.
bbilona

Szia Mindenkinek!

Tücsökbogár: Örülök, hogy itt vagy! Bárhol is néztem sohasem találkoztam olyannal aki Tapolcára jár. Én pont a másik dokihoz járnék, ha benn lenne akkor amikor nekem muszály mennem, de az nagyon ritka. Róla sok jót hallottam azért választottam őt. Hol jártok a kezelésben?

A lapart nem akarom megcsináltatni, nem hiszem, hogy bármi értelme lenne, mert a bal petefészkem szinte mindig üres. A dokim sem mondta és ebben a meddőségi központban, ha kellett volna már biztos elküldtek volna laparra.
De ha tovább nyaggatok, lehet, hogy veszem a bátorságot és rákérdezek!
macuska

macus, hELLÓ :P :P :P :P a PRI nagyon profi intézet, talán az ország legjobb reprodukciós/meddőségi központja, élén Dr. Törökkel, aki itt pécsen is 'abajgatja a meddő párokat :wink: szóval igazad lehet, hogy tudják mit miért, és ha nincs azon az oldalon 'jó' tüszőérés akkor valszeg nem is érdemes megbolygatni a dolgokat, talán így gondolja a dokid is :lol: :lol: a következő inszemhez sok-sok sikert, és tényleg tégy egy vonalzócskát, mert akko tudjuk hol tartasz a ciklusodban :lol:

Kép
kicsiboris

Macuska!

Mi most éppen várakozunk. Nekem januárban volt egy sikeres lombikom, de sajnos a 22. héten megszülettek a babák. Mivel a terhesség alatt mélyvénás trombózisom is volt, emiatt még várnunk kell a következő hormonkezeléssel. Nekem egyébként a Closty sajnos nem volt elég, én keményen szúrtam magam extra adag szurikkal.
Ha kérdésed van, akkor feltétlenül kérdezz rá! Maguktól nem nagyon szeretnek tájékoztatni semmiről, de ha kérdezel, akkor mindig válaszolnak.
tücsökbogár

Domo!

Már én is nagyon várom a 4dsés uh-át kb 2hét múlva megyünk.
Még nem biztos ,hogy Laura lessz. :shock:
Lehet fiú is.Munkahely??

Bbilona!

Jól telt! :lol: Elfáradtam,sok vendég volt.+Szekrény összerakás a párommal. :lol: Most meg takarítok!!!!
Neked,hogy telt??????

Macuska!
Én debreceni kaális voltam,velem szóba sem álltak annak idején lapar redmény nélkül!Bár szerintem doki vállogatja :)
Biztosan jó kezekeben vagy!!! :lol:
m. reni

sziasztok!
bgyöngyi:
Nagyon édes a csajszid!! És már egyedül áll?? Irigy irigy... :roll:

Hú lányok hétvégén bejártuk a nagyobb áruházakat üvegtéglát nézni. Remélem sikerül elfogadhatóbb áron találni..

Ja és olyan öröm ért!! Anyumék hívtak telefonon, hogy kapjam elő a bútor katalógust. És elkezdték sorolni, hogy miket vettek nekünk! Bebútorozták az egész lakásunkat gyönyörűen,azokat vették meg, amiket mi már kinéztünk, hogy talán egyszer!!..:)
Csak mostmár legyen hova rakni, ha meghiúsul a lakásvásárlás, akor megyünk a bútorokkal csövezni a kanálispartra!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hát, sziasztok!

Én Tami férje vagyok. Tegnap éjjel megszületett Gotthard Babett Míra (2490 gramm, 47 cm) és Gotthard Balázs Márk (2950 gramm, 52 cm). Császármetszés volt, de mindenki jól van. Már kétszer odaadták Őket Taminak, rendesen szopizni is kezdtek. Próbálok képet csatolni, remélem sikerül!

Üdv, Viktor.
Kép
tamaranna

Gratulálunk!!!!
Micsoda súllyal születtek!!! Nagyon édesek!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Viktor!

Gratulálok! Köszönjük szépen a képet! Gyönyörűek! Nagyon sok boldogságot kívánok az újdonsült anyukának és apukának és természetesen a babáknak is!
tücsökbogár

Tamaranna!!!!!!
Gratulálok!!!!!! Sok boldogságot! Sok tejcsit! Nagyon szépek a babák!!!! Szép nagyok is!!!!!

Puszi nektek!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Tamaranna,
Gratulálok jó egészséget nektek :D nagyon szép babák :D
Vendég

Tamranna!

Nagyon szép babák!!! :lol: :lol:
Nagyon sok tejecskét és boldogságot kívánok a babákhoz! :lol: :lol:
Az apukának is! :lol:
m. reni

Tamara, csodaszépek, gratulálok :lol: :lol: :lol:

Reni, ez a munkahely már nem sokáig lesz, mindenképp felmondok a napokban. De lehet, hogy bejön a másik, oda 2. körre megyek :?

Kép
domo

reni mikor mentek 4D-re?lehet, hogy egy napon megyünk?mi 30-án, 2-re :lol: na és végre-végre megmutathatja magát a babuci :lol: :lol: :lol: de kíváncsi vagyok :wink:

TAMI, GRARULA!!!!! Kedves Viktor, köszi, hogy írtál nekünk :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Domo!

Nagyon drukkolok 2-órára!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kicsiboris!
Még nem hívtam fel majd jövöhéten!!!
Már nagyon bevagyok sózva :lol: :lol:
Te miket kívánsz Lujzával?????
m. reni

Sziasztok!
Szép hetet kívánok mindenkinek! :lol:

Tamara és Viktor!
Gratulálok! Jó erőt, egészséget nektek! Gyönyörű a nevük és a súlyúk is! Tamara nagyon ügyi voltál! :lol:
Kép

Kép
sapé

Reni!
Na, voltatok a vásárban?Vettetek valamit? Ágotának tudtunk 1-2 rucit venni, főleg oviba valót, és jó áron. Felsőt 800 ft.-ért, alsót 500 ft, és 1000-ért vettünk. Cipő lett volna az uticél, de annyira semmilyen volt, hogy inkább majd a városban. Helyesebben 1 helyen voltak jók, ASSO márkájú cipők, amik elfogadható áron és minőségben voltak. Most nyílt ASSO márkabolt, így majd elmegyünk a gyerekkel oda, és ott vesszük meg. És milyen volt a szülinap-névnap?Buliztatok kicsit?

Boris!
Hú, de szupi akkor már nem sokat kell várnotok, és láthatjátok a manót! :lol: Jól vagy?

Domo!
Drukkolok, hogy sikerüljön a munkahely váltás!Nagy kincs a munkahely manapság! :lol: Szorítok, hogy az eredményed pozitív legyen!Kezd légyszi te a sort, jó?+++++++++++++ :lol:

ilona!
Drága akkor, szorítok érted, hogy minden úgy alakuljon ahogyan szeretnétek!Remélem nem kell péntekig várni!

Macuska!
Üdv. itt köztünk!Jó helyen vagy, jó a csapat! :lol: Segítünk egymásnak amiben csak tudunk!Gyere gyakrabban!
Nekem van egy 3 éves ovis lányom, aki inszeminálással fogant 2003-ban. 2006 nyarán az 1 inszem sikerült, de a kb. a 8. héten meg kellett műteni, mert csak az üres petezsák maradt. Most az 5. inszemre készülünk, pénteken megyek vérvételre és ultrahangra, ekkor mondják meg mikor is lesz az inszem. Mától kezdem a szurokat beadni.

Kép
sapé

Tamar!!!!! GRATULA!!!! JUHÉJJJJJ!!! SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!!

Ilonkám,
hát boszorkánynak sem vagyok jó... :?
Szorítok, hogy a héten végre megékrezzen az a papír!!!

Nyunyikám,
hát akkor csatlakozol hozzánk, Zellel mi is novemberben leszünk babásak!!! :wink: :lol:
Örülök, hogy visszajöttél hozzánk!!

Macus,
a neten tudsz alkotni vonalzót, pl. itt: lilipie.com vagy tickerfactory.com Ha megalkottad kedved szerint, akkor a bbCode-ot kell ide a babanetre a profile-odnál az aláírásodba bemásolni. Kérdezz nyugodtan, ha kell még segítség!! :wink:
katata

tamar, viktor, ezer gratula. Ilyen szépek, szopiznak, és ilyen nagyok igazán nem találok szavakat :D Egészséget, egészséget!

katata, mi az hogy boszorkánynak sem vagy jó? Dehogynem csak most másra koncentráltál, van ez így! Különben is annyi fontos dolog van itt amit meg kell jósolni, hogy ez ahhoz képest igazán apróság!

sapé, csak hajrá, ügyes böködést! Szurkolok! Te Ágotát láttuk mi már? nIncs esetleg rólatok fotó? Mert jó lenne! :D

domo, hátha ez a másik hely jobb lesz, erre a 7-8 hónapra :wink:

reni, boriska lyuk az oldalatokon? Nekem már lenne :wink: , egy kicsi van is, pedig nem az én kölkeim (csak picit, bocsi :roll: ).
bbilona

Sapé. na jó, elkezdem én a sort :wink:
bár nekem most nincsenek jó érzéseim, de lehet, hogy ez jön be.

Ilona, én is mindig pár hónapban gondolkodom :? de az sem mindegy, azt hol töltöm el. Itt nagyon vacak...
Hol van már az a határozat???

Reni, Kicsiboris, Panda: hol vannak a pocakos fotók? már biztos olyan sokat változott :lol:

Kép
domo

Nyunyi, hogyhogy mehetek 3 inszem után lombikra? nem kell mind a 6?

Kép
domo

domo, igazad van, nem mindegy hogyan telik el. Mosolygok egy kicsit, magamon itt 4 éve dolgozom és ez is úgy indult, hogy kellett a jól bejelentett fizu, és hogy csak pár hónapot maradok.
Isten ments, hogy magadra vedd!!! Csak eszembe jutott, mert hogy én sem szerettem itt, de ez nálam megváltozott.
Szorítok neked ezerrel!
bbilona

Domo,
rajtad a világ szeme!!! Bízzzz!!!! :wink:

Újból felhoztam a férjemnek az örökbefogadást, kerek perec NEM-et kaptam. :roll: Én gyerek nélkül nem tudom és nem is akarom elképzelni a jövőmet. Mindent megteszek, elviselek, elfogadok, hogy legyen saját babánk, de nem tudom mit tehetnék még. :roll: Férjem a béranyaságot említette, tudtok róla valamit? Otthon létezik egyáltalán?
katata

katata, szerintem akkor verd ki a fejedből ezt az örökbe dolgot! Nehogy ez legyen benned valamifajta gát!

Béranyaság, mire gondolsz? :shock: Minek az?
bbilona

Kata,
Itt nem engedi a törvény a béranyaságot sajnos pedig sok pár számára jó megoldás lenne. Ez egy jó dolog nem értem itt miért tiltják :roll:
Vendég

Ilonka,
hát, hogy más kihordja nekem, mert én nem tudom, vagyis nem tapadnak meg vagy mi a szösz. Ugye most is van még 16 embriónk, de hiába,ha nem tudom kihordani őket. Viszont lehet valaki,aki megtenné ezt,úgy tudom pénzért szokták. Szóval a mi embirónkat ő kapná meg és neki megtapadna legalább...

Pandus,
szóval tiltott otthon?

Bár nem biztos,hogy készen lennék erre, mert ezer buktatója van ám ennek is... :roll:
katata

katata, most leültem egy kicsit. :roll:
Tudom, hogy nagyon nehéz lehet átélni a sikertelen beültetést, de sokaknak nem sikerül hipp hopp első, másodikra. Majd sikerül a harmadik, ha nem a negyedik.
Az sem biztos, hogy a béranyának megtapad és stb......., érdekes én ettől jobban borzongok. Mennem kell, de erre még visszatérünk :wink:
bbilona

Ilonka,
én se biztos,hogy végig tudnám csinálni, nagyon fura egy szitu lehet az biztos... :? Én még régebben láttam ilyen témájú filmet, persze amerikai volt, ezt a kérdést feszegette, ott a béranya nem akart lemondani a gyerekről, miután megszülte. De előtte volt szerződés meg minden,de akkor is valami kavar volt. :?
katata

Kata, ne gondold hogy te nem tudod kihordani! Hát persze, hogy ki tudod. Nem sikerült kettő, de még annyi lehetőséged van! Hányszor hallni, hogy az 5. lombik sikeres (neked elég lesz 3 is :lol: ), vagy hogy 5 lombik után egyszercsak spontán.
Bízz te is, akkor nekem is könnyebb!

Hazautaztok? Pihi, vagy lakásnézés?

Kép
domo

Sziasztok!

Tamara és Viktor! Gratulálok!

Kata! Ne gondolkodj még ezen!!! Kéééérlek. Bár én is felvetettem az öribabát és az én párom is konkrét nemmel felelt . Van esélyünk saját babára, addig csináljuk is. Aztán ha a doki azt mondja, felesleges tovább próbálkozni, akkor kiszállunk és öribabán gondolkodunk. Jó? De addig csak a saját picikéinkre gondolunk!

Tényleg! pocifotók? Csak spontán stimunak? Jól hat ám!

Puszó!

Kép
Kép
Kép
zel

Azt hiszem sikerült a vonalzót megalkotni! Ez egy próba üzi.

Kép
macuska

Domo, Zel,
aranyosak vagytok, tudom, hogy igazatok van, meg nem is mondtam ám én le a sikeres lombikról, csak hát ennyi idő után az ember már mindenen elgondolkodik... :?
Oké, a saját picikéinkre fogok gondolni!!!! És nagyon bízom bennük!!!
8) :D

Domo,
háznézésre megyünk haza, megint van egy-két nekünk tetsző ház, megnézzük őket. Meg bezsélünk kivitelezőkkel, ha az építkezés mellett döntenénk, lássuk mik a lehetőségek.

Macuska,
ügyi vagy!! Szép kis vonalzót kreáltál!! :lol: Nagyon együtt van a ciklusunk!! :wink: Együtt spontánozunk! :lol:
katata

Kata, ez így már sokkal jobb :lol:
és is megküzdök a saját butus gondolataimmal...
Sok sikert a háznézéshez! én imádtam lakásokat nézegetni, amikor mi kerestünk. Párom már kevésbé :?

Macuska, szuper vonalzó :lol:

Kép
domo

Szia Mindenkinek!

Katata: köszi a segítséget a vonalzóhoz! Ne gondolkodj még öribabán. Igaz sok év eltelt, de a remény még megvan. Az egyik ismerősömék 7 évet próbálkoztak, és most van két szép kisfiuk. Tényleg egyforma a ciklusunk, drukkoljunk, hogy hátha... Olyan szép lenne!

Domo: A PRI-ben tőlem már a második inszem után megkérdezték, hogy folytatom-e. Általában háromig mennek el és utána lombik. Nem muszáj mind a 6-ot megcsinálni. Én szeretném mind megcsinálni, mert nem adom fel a reményt. A lombiktól meg idegenkedek.

Sapé: Drukkolok az 5.-hez! Én már az ötödiknél, lehet, hogy be leszek pánikolva! Az utolsó előtti.

Mágnes: Olvastam, hogy üvegtéglát keresel, nézd meg a vaterán, hátha valakinek maradt és olcsóbban odaadja.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
macuska

reni, csoki ezerrel :cry: :cry: :cry: és talált a védőnő cukrot a véremben, holnap lesz a cuk.terhelés..., egy hete nem ettem édességet...remélem jó lesz az eredményem...és te mire kattansz rá?

sapé, köszi jól vagyunk, most minden ok :wink: veled? le vagyok maradva, nálad hogyan állnak most a dolgok?

domo én is szorítok ám :wink:

ilona édi vagy!! alakul az a lyuk..... :P én az arcocskájára vagyok nagyon-nagyon kíváncsi, remélem hasonlít majd Lacimra legalább, rám nem kell, mert akkor nem lesz szép :shock: és nálad hogy ál az örökbefogi?mikor lesz valami határozatka?

kata, jujj mikre gondolsz :roll: na neeeeeeee, majd a következő sikerül!!!!

csajok tegyetek pocakfotót, én rakom máris :lol:

jucmuc, tizu, andika, odry, babszim??????és még sokan mások???

Kép
kicsiboris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?