Új privát üzeneted érkezett!

Kérdezek még egy nagyon hülyét... :oops:
A védőnőhöz kell időpontot kérni vagy beállhatok a sor végére?
:roll:
Vendég

Szia Szilvi!

A várkörútra mész védőnőhöz? Ha igen, oda nem kell időpont, beállsz a sorba és majd szólítanak.
Vendég

Chrissyy
Sztem a Berényire megyek, olyan, mintha az hozzám közelebb lenne.
Köszi a tájékoztatást. :)
Vendég

Hmmm, a várkörúton nem is ír védőnőt.....
Vendég

Elvileg megvan utca szerint, hogy kihez tartozol. És ott ezt meg tudják mondani és azt is, hogy mikor rendel.
Vendég

Hű, ezt annyira nem ismerem. :? Bordányban 1 védőnő van. :D De ő nem valószínű, hogy a 2 szép szemért eljön 200 km-re. :)
A Fáy szerintem a berényihez tartozik..... Szerintem....
:roll:
Vendég

Hát ezt sajnos nem tudom!

Képzeld az előbb egy kicsit erősebben fájt a pocim és a derekam.
Szoríts, hogy bírja ki reggelig, amíg nem nézett meg a doki.
Apa is éjszakás, egyedül vagyok itthon. Aztán lehet, hogy csak vaklárma! Nem tudom!
Na mindegy, azért remélem, hogy még ezt az éjszakát kibírom! Holnap már nem melózik apa, szabadnapos lesz, majd szerdán megy délutánra!
Fürcsi, hajmosás ok, már csak ki kell vasalnom a hajam!
Megcsinálom, aztán jövök!
Vendég

Amúgy hogy érzed magad?
Mikor mész dokihoz?
Vannak rosszulléteid?
Vendég

Köszi, megvagyok. A rosszullétek is abbamaradtak, kívánós vagyok nagyon. Most limonádéra izgultam be. :) Holnap muszáj lesz csinálnom. :D
Dokihoz 5 hét múlva kell mennem genetikaira UHra. Meg addig be kell szereznem a szegedi klinikától a rákszűrés eredményét.
Vendég

Én is csináltam apának limonádét. Én savanyúvizet iszok. Nekem nagyon jó lett tőle a vérképem, nem vagyok se vérszegény, se vashiányos.
A 12.héten csinálnak nálad genetikai uh-t? Nekem az a 18.héten volt. Kihez jársz dokihoz?
Vendég

Amúgy bocsi a sok kérdésért!
Tegnap volt a keresztlányunk 1.születésnapja és kaptunk tortát, sütit, meg hidegtálat. A hidegtál már elfogyott, most meg muszáj ennem tortát és sütit.
Mit és hol dolgozol?
Vendég

A vérképemmel, hála égnek, nincs semmi probléma. Majd endokrinológiára kell visszanéznem, de remélem, nem lesz gond a pajzsmirigyemmel. Meg a vérnyomásommal. :?
Rubliczky Leventénél voltam. Nekem aszonta, hogy 12. héten szokta csinálni és a 14-15. hét környékén kell hozzá visszamennem.
Vendég

SÜTIIIiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bár mostanság annyira nem kívánom..... :?
A nagy kék cégnél melózok, mint hálózatfelügyelő, magyarul IT system supervisor. :D
Vendég

És nem haragszom... Legalább addig se alszok be. :)

RL végignézegette a papírhalmazomat (mert van minden, mint a búcsúban :D ) és rákérdezett, hogy mit diagnosztizáltak az alváscentrumban? Hát azt, hogy horkolok, mint 1 barnamedve. :D
Az asszisztense majdnem beesett az asztal alá, úgy vigyorgott. :)
Vendég

És meddig akarsz dolgozni?
Tavaly én egyáltalán nem kívántam az édességet. Ellenben idén odáig vagyok érte, főleg a jégkrémért, sütiért, csoki, raffaello, toffiffe. egy pillanat alatt bevágok egydobozzal! :D
Ja a gumicukorról nem is beszélve!Nyami-nyami!
Amúgy volt problémád a pajzsmirigyeddel és a vérnyomásoddal?
Vendég

A jégkrém jöhet. :)
Pajzsmiriggyel szerencsére nem volt gond, azon kívül, hogy egy picit nagyobb volt a jobb lebeny. Kiderült, hogy a pulzusszámom magas (alig 130 volt :shock: ) és társult hozzá enyhefokú magas vérnyomás. Erre szedtem gyógybogyót, amit júniusban abbahagytam. Egyelőre nincs gondom, de a 3. hónapban vissza kell mennem, mert a hormonváltozások előhozhatják a pajzsmirigy göthét, ha van.
Vendég

Ha lehet, akkor ma már nem akarnék dolgozni. :D De muszáj. :(
Úgy tervezem, hogy márciusig melózok, de ez addig még változhat.
Vendég

Értem!
Küldjek egy jégkrémet?
Örülök, hogy így elbeszélgettünk! Viszont elköszönök, mert apa is 6-ig van, aztán készülődünk a dokihoz. Remélem doki után tudok jelentkezni!
Te meddig vagy éjszakás?
Vendég

Á, köszi, majd valahogy kibírom holnapig. :)
Kedden lesz az utolsó éjszakám. Már szeretnék ott tartani....
Lehet, hogy bealszok ismét egy kicsit. :D
Aludj jól! Drukk a dokihoz!
Vendég

Jó reggelt.

Maci, Chrissy, jól eldumcsiztatok :lol:

Chrissy, egyben vagy még? Túl vagy az éjszakán?? :roll:

Maci, a Nővédelmit, ha felhívod, megmondják, hova tartozol. De tudod mit, megmondom a Berényi telcsiszámát, hívd fel őket, ott megmondják, kihez tartozol. Bea vagy Klára. Én a Klárához. Ja, és nem sorbanállós, kapsz időpontot. Így nem kell várni hála az égnek. Na, szal a telszám: 316-597

Vicuska, mi újság?? Már csak 1 nap a HIVATALOS teszteléstől!!

Judy, (ANi) akkor ma 1-kor a Nővédelmi előtt!!

Nati, drukk a szemölcsleszedéshez!! Remélem nem fog fájni!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Ani, kösz a tippet,hazaértem és megnézem. (még itthon vagyok csak sietek:)) szurkolok!
Gabi, szupi volt, igen! Ma meló helyett egyfolytában ezt fogom figyelni...
Maci, tök jó munkád lehet. De ne éjszakázz többet!
Chrissyy, tök félek, hogy mikor nekem jön el az időm, nem lesz ott senki...:) De te biztos megúszod! :)

csőkány
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Csak benézek,aztán megyek készülődni.Igaz 11-re van időpontom,de még máshova is megyünk.

Drukk mindenkinek,akinek kell mára!!!!

Ja éjjel meglátogatott vukk :( k.....va szarul voltam,de utána megkönnyebbültem.Most már nincs semmi bajom.Amúgy állítólag valami ilyen hülye vírus van a levegőben:hányás,hasmenés.Remélem az enyém nem az.Szerintem csak bezabáltam az este.Délbe töltött paprika,uzsira ruszli,vacsira sajtos szalámis szenyó tejjel :? :? :? Talán nem szeretik egymást :? :? :?

Na pusszantás mindenkinek!!!!

Gabi
Vendég

Shellcat, el is felejtettem gratulálni. Nagyon korán kezdte a babátok, ha már most érzed!! Én először a 17. héten éreztem valami furcsa buborékszerűt, aztán kereken a 18-on valami mást. Valami hirtelen kitüremkedést belülről. Mostmár egyre gyakoribb, és nagyon élvezem!!

Gabi, remélem sokat fog mutatni ma a kisfiatok! Honnan jött ez a név?? Tesódéknál hogy fogják hívni a kissrácot??

Többi babás? Nevek??

Ani, Vicuska, Nati: hőjelentés, állapotjelentés.... :wink:

Kép

Kép

hoppá

Ja, és pont ma vagyok kereken félidős! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Hahóóóóóóóóóóóóóó.......... hol vagytok?????? :roll: :shock:

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt Mindenkinek.

Remélem jól telt a hétvége. A miénk egész jó volt, szombaton csavarogtunk Kincsesbányán, vasárnap itthon voltunk, tanultam Bazsival, délután meg a neten nézegettünk nagyobb lakásokat, illetve családi házakat.

Nem tudja valamelyikőtök, hogy hiteles lakást hogy lehet nagyobbra cserélni?????

Kata,

Igen, ma tali 1-kor a Nővédelmiben. Utána van egy kis időd egy fagyira???
Gratulálok a félidőhöz. :lol: :lol:

Shellcat,

Gratulálok, hogy már érzed a babókádat. Én sajna csak a 19. héten kezdtem el valamit érezni, és a 20. héten vált nyilvánvalóvá. hogy az a baba. :lol:

Ani,

Hogy vagy???? Jössz ma te is akkor 1 körül???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, persze, hogy van időm. De egy sütike jobban csúszna :lol:
Ja, és neked 5 nappal ezelőttre boldog félidősséget!! :oops: :wink:

Hiteles lakáscsere:
Szerintem attól függ, melyik banknál van hiteletek. A bankot kell megkérdezni, át lehet-e tenni erről a lakásról a hitelt majd a másikra.

Kép

Kép

hoppá

Kata,

A süti is jöhet, bár nekem nagyon nem kellene, mert már a 6. kilómat nyomom. Most nagyon megugrott az elmult 2 hétben. Védőnő meg rinyálni fog. :lol: :lol:

OTP-nél vettük fel, mert mindenünk náluk van. Hitelkártya, személyi kölcsön etc....
Lehet be kellene sétálnom a héten érdeklődni.
Nagyon vágyom egy nagyobbra, hogy mindenkinek legyen külön szobája.

Ez az egyik amit kinéztünk

http://www.elvit.hu/ingatlan/ingatlan/8580

Ez a másik

http://www.elvit.hu/ingatlan/ingatlan/9059

Ez pedig egy-két ház Iszán

http://www.elvit.hu/ingatlan/ingatlan/5023

Csorog a nyálam.

[url][/url]

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hali csajok!

Végeztem a dokinál! Minden oké. :lol: Láttam ahogy szopizta az ujját, illetve ahogy kinyújtotta a kis kezecskéjét, sőt azt is megmutatta nekem, hogy a bal kezén megvan mind az 5 ujjacskája! :lol:

Judy, a bank elmondja részletesen, hogy hogyan lehet hiteles lakást eladni, de arra figyelmeztetlek, hogy amint belevágtok a bankkal szenben legyél nagyon határozott és erőszakos!
Egyébként ez általában úgy működik, hogy ha ki akarjátok fizetni a hitelt és új hitelt szeretnétek felvenni, hogy az ügyvéden kereszül rendezik a ti fennálló tartozásotokat a bankkal szemben a ti vevőitek, és a fennmaradó összeget kifietik nektek. Ha viszont a meglévő hiteleteket szeretnétek tovább vinni (ezt én nem ajánlom, mivel nekünk fél évbe tellett amire megoldották) akkor fedezetcserét kell csinálni. Így amikor eladjátoka lakást már annak is meg kell lennie, amit szeretnétek megvenni. Persze ha van plusz ingatlanotok amire át lehet vinni, akkor a fedezetcserét el lehet indítani előbb, minthogy meglenne az az ingatlan is, amit meg szeretnétek venni. Remélem érthető volt, de majd ha gondolod részletesen elmesélem, hogy nálunk hogy is történt.

Kata, az ínhüvelygulladásra én a jegelést javasolom. A páromnak nemrég volt egy kereszt-szalag szakadása, amit a Majzik látott el, és Ő mondta, hogy felesleges az ilyen jellegű problémákat különféle krémekkel kezelni, mindig a jegelést javasolja!

Kép
tand

SZia Andi, örülök, hogy minden oké veletek! Jó lehetett látni a babátokat!! Apa elkísért??

A kezem már jobb, éjszaka úgy aludtam, hogy egy zselés párnán feküdt a kezem, és hűtötte. Most egyáltalán nem fáj, de azért még nem erőltetem. ÍGy az ebéd is olyan, amivel nem kell sokat tökölődni: csirkecomb (kicsit bepácolva) sütőzacsiban sütve, fűszeres krumplival (ez "gyári"), meg csinálok egy kis ubisalit fokhagymásan, teljölösen. Nyámi-nyámi, már várom.

Apa megint nem alszik itthon, meg szerdán sem. Meg vasárnap-hétfőn sem.... :?

Többiek?????????????????????????????????????????????????

Kép

Kép

hoppá

Andi,

Örülök, hogy minden redben van a kis pocaklakóddal. A nemét nem tudod még , igaz???

Erről a hitelről meg dumcsizunk ha jössz szombaton, az tuti, hogy ki nem tudjuk fizetni, csak átvinni.

És mi van ezzel a lakáslízing-el??? Tudsz erről valamit???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szép jó reggelt (vagy nap :P ),
gondolom mindenki úton van már, védőnő, doki, stb... Én meg most tértem magamhoz :wink: Tízig olvastam az ágyban, most meg megnéztem a céges e-mailjeimet no meg a babanetet.

Ani,
gondolok ma RÁTOK egykor. Kezem görcsbe lesz az tuti!!!!!
Lányok, küljetek már légyszi egy smst hogy mi van Anival, mert ha Ti még sütiztek, engem megesz az idegesség itthon, s lehet, hogy a kezem is elzsibbad :P
3 körül pedig indulunk pestre a dokihoz. KÖSZI

Judy,
hiteles házat eladni valóban a banktól függ, elvileg van egy szerződésetek, abban is le van írva minden, amit a közjegyző hitelesített, de a könnyebb út, ha bemész a bankba és ott konkrétumokkal megbeszélitek
(úgy tudom az a lényeg, hogy ha eladjátok a tieteket, akkor amit előleget kaptok, abból kifizzessétek a tartozást, tehermentesítsék a mostani házatokat, mert a vevő is csak tehermentes házra tud hitelt felvenni)

Chrissy,
ennyire nem tudsz aludni éjszaka???? Hűűűű, ti aztán jól elbeszélgettetek Macival :P Remélem még jól vagy, és csak sok-sok pihi kell. A végén aztán még jól túlhordod :wink:

Gabi,
sajnálom Vuk-ot, vigyázz ám magadra, azok alapján amit leírál, nem csodálom, hogy vendéged volt :wink:

Vicuska,
hőőőőőőőőőőőőd hogy áll? az egekben???? Teszt? Vagy ma nem csináltál? Hányadik dpo-n vagy???

Kata,
nem mérek hőt.... csak idegesít, most meg amúgy is mindig máskor kelek, s a természet tudja a dolgát :P

Este már le se ragasztottam a sebeket :wink: Az egyik még kicsit fáj, de hihetetlen, hogy milyen gyorsan gyógyul :lol: :lol:

Márti,
hogy vannak a kis buborékaid???? Te mit is dolozol a Tescóban? Jót tesz az neked? Kiderítetted, hogy mi lesz a gyással, gyessel? Meddig akarsz dolgozni?
Ne izgulj, hogy nincs terhes a környezetedben, itt vannak a csajok, szívesen segítenek!!! Mikor mi elkezdtük tervezni a babát, hirtelen 7 barátnőm, rokonom esett teherbe, végignéztem mindent az elejétől a végéig :P :P Most már olyan kitanult vagyok, mint egy terhességi kézikönyv :P

Vikike, Alexa,
hogy vannak a fiúk? Jártok velük valahova (babaúszás, gyerekfoglalkozások, nemistudommégmilehet????)

Maci,
pihenj sokat, aztán semmi éjszakázás kedd után!!!!!
Vendég

Andi,
jó újra hallani felőletek!!!! Szuper, amiket írtál a babátokról!!!! Tényleg, a nemét nem tudjátok? 4Dre szeretnétek menni?
Látom, Te is kiművelt vagy hitel terén :wink:
Vendég

Nati, Judy a nemét még sajnos nem tudjuk, de már nagyon kíváncsi vagyok. 4d-re olyan 18-20 hetesen szeretnék elmenni, addigra már talán nagyobb az esély, hogy jobban látszik a neme! :wink:

Judy, a lakáslízinről én sajnos nem tudok írni. Mondjuk én úgy tudom, hogy nem csak olyannnak tudjátok eladni a lakásotokat, aki rendelkezik annyi önerővel, amennyi hiteletek van még hátra, hanem már a bankok egymás között is rendezik ezeket a dolgokat! De tényleg majd szombaton részletesen ezt elmondom.
Egyébként mi is olyan lakásban lakunk, mint amilyet ti is néztetek. Majd rakok fel pár képet, hogy mi hogyan csináltuk meg Szerintem elég jól alakítható az a típusú lakás, és több embernek is kényelmes!

Kata, sajnos ma egyedül voltam a doki bácsinál, mivel a páromnak most mindenképpen időben kellett mennie dolgozni :cry: . Sebaj, majd legközelebb!

A többiek merre lehetnek? Talán már ők is végeztek a dokinál, stb., ... Kíváncsi vagyok!!!

Kép
tand

Hűűűűűűűűűűűűűűű, Judy, ezek igen, nekem is a ház tetszik a legjobban :wink: Álmodjatok egy nagyot és vágjatok bele!!!!!! Mi is így tettük és ma már házunk van!!!!! (igaz, egy rakás hitelünk is :cry: - de ma már anélkül nem megy...)
Vendég

Sziasztok!

Még nem szülünk, nem nyíltunk tovább. De minden rendben. Azért fájdogál néha erősebben a pocakom, de nem vészes.
A végén még nem úsztok meg, és én is ott leszek a talin.
Aztán lehet, hogy a héten meglesz, lehet, hogy túlhordjuk.
Védőnő nézett megint szívhangot, az is oké.
Jól eldumcsiztunk éjjel!
Most ebédelünk, aztán apa fekszik le, mert még nem aludt. Majd ha elment suliba, jövök még!

Jók legyetek!

Lányok! 1-től megy a drukk mindhármótoknak.
Vendég

Sziasztok!

Ha elöbb megyek a nővédelmibe szerintetek nem gáz? Tudom hogy csak 1-től van rendelés

madiani

Ani! Szerintem próbáld meg, hogy előbb odamész. Elvileg nem vesztesz semmit, max többet kell várnod.
Vendég

Ani,
nagyon drukkolunk, hogy minden rendben legyen!!!!! Lehet, hogy már úton is vagy? Inkább ott várakozz, én is így tenném!!!!
Mai hőd?
Kitartás!!!!
Vendég

Sziasztok!

Alszik a kisgyerek,úgyhogy gyorsan írok!

Kriszti!Örülök,hogy minden rendben,hát engem sem hagytak békén ezek a jóslófájások,mindíg vártam mi lesz belőle,menni kell,vagy nem?

Márti!Tök jó,hogy már ilyen korán érzed a bébid mozgását,én 16-17 hetesen éreztem először. :D

Judy
!Nekem is a házas tetszik a legjobban,de a második lakás is jó!

Kata!Jó,hogy nem fáj már annyia a kezed!Hallottam olyat is,hogy vkinek begipszelték,mert nem tudta rendesen pihentetni!Vigyázz magadra,jegeld csak!

Gabi!Hú de sz@r lehetett az éjszakád!Lehet,hogy apától kaptad el? :shock:

Maci!Még az is lehet,hogy ugyanaz lesz a védőnénink?Mi a Bea nénihez tartozunk.Nekem a Nővédelmiben mondták meg,hogy kihez tartozunk. :D

Nati!Pont kedden szeretném vinni Martinkát Ringató foglalkozásra.Itt lesz,a mellettünk lévő ált.iskolában.Énekelni,zenélni,mondókázni szoktak.Kíváncsi vagyok,milyen lesz,még nem voltunk!

Tegnap délután elmentünk Mórra,a Bornapokra!Nagyon jó volt!Rengeteg ember volt!Ettünk,meg ittunk egy kis pájinkát! :oops: Martinka meg kapott egy Miszimaszis lufit,állandóan püfölte,attól féltünk,kidurran!Nem is gondoltam,hogy ilyen jó lesz!Gabi,Ti nem voltatok ott?

Várom a többieket!!Remélem Mindenki jó hírekkel jön!! :D
Vendég

Ani!Mennek a drukkok!!!!
Vendég

Csak gyors jelentés és már itt se vagyok! 5mm a babóci és láttam a pulzálást, 2 hét múlva kontrol. Holnap leírok mindent pontosan

madiani

ANI!

LÁTOD,HOGY OTT VAN A BABÁD!!!!!!!!

JUUJJJJJ,DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

REMÉLEM,MOSTMÁR MEGNYUGODTÁL!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ani!!!!!drukk!!!!!!!!! :lol:

Márti!
klassz lehet hogy a babód már kapcsolatba lépett veled! :D

Nati!
drukk a szemölcshöz is :wink:

Judy!
hát igen,nekem is a házacska jön be 8) hajrá!!!! :P

Kép
sajnos a mai teszt is negativ. :( 13 dpo és az inszem utáni 14.nap :roll: de nem görcsöl a hasam,cickóim érzékenyek és péntek óta,de ma különösen hányingerem van és nagyon sok nyál van a számban :oops: olyan babásnak érzem magam :D bárcsak igaz lenne :D de akkor miért nem mutatja a teszt? :roll:
Vendég

ANI!!!!

ez szuper!!!! :lol: :lol: :lol:
látod-látod,minden okés lesz :P

Chrissy!
kitartás,ha még nem akar jönni,hadd maradjon a pocidban,ott van a legjobb helyen,de már csak kis ideig :lol:
Vendég

Ani, látod megérte elmenni a Nővédelmibe! Nagyon örülök, hogy ott van a baba!! :lol: Várunk majd a részletekkel!!

Halihó, többiek mi újság?

Kép
tand

Vicuska, kitartás, tudod a remény hal meg utoljára! A tüneteid jók! Már csak egy kis türelem! (tudom könnyű dumálni!)

Kép
tand

Ani gratulaaa!!! :lol: Majd mesélj!
Nati, a tescoban már csak 2 hetet leszek, utána csak suli. nem tesz jót, mert unalmas, de nem annyira fárasztó. biztosítást próbálok emberekre rátukmálni...a dohánypulttal szemben vagyok, ha keresnél:) a gyednek még nem néztem utána, de folyamatban van...jól vannak a buborékok! :)
Vicuska, Alexa, Judy, Kata, én is örülök neki, ma is éreztem, de nem én vagyok a csúcstartó: sógornőm első babája 12 és fél hetesen adott jelt magáról először...:)
megyek pihizek, fürdök, eszem, szóval pótolom a nap hiányosságait! szerintem még jövök.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?