Szép jó reggelt (vagy nap
),
gondolom mindenki úton van már, védőnő, doki, stb... Én meg most tértem magamhoz
Tízig olvastam az ágyban, most meg megnéztem a céges e-mailjeimet no meg a babanetet.
Ani,
gondolok ma RÁTOK egykor. Kezem görcsbe lesz az tuti!!!!!
Lányok, küljetek már légyszi egy smst hogy mi van Anival, mert ha Ti még sütiztek, engem megesz az idegesség itthon, s lehet, hogy a kezem is elzsibbad
3 körül pedig indulunk pestre a dokihoz. KÖSZI
Judy,
hiteles házat eladni valóban a banktól függ, elvileg van egy szerződésetek, abban is le van írva minden, amit a közjegyző hitelesített, de a könnyebb út, ha bemész a bankba és ott konkrétumokkal megbeszélitek
(úgy tudom az a lényeg, hogy ha eladjátok a tieteket, akkor amit előleget kaptok, abból kifizzessétek a tartozást, tehermentesítsék a mostani házatokat, mert a vevő is csak tehermentes házra tud hitelt felvenni)
Chrissy,
ennyire nem tudsz aludni éjszaka???? Hűűűű, ti aztán jól elbeszélgettetek Macival
Remélem még jól vagy, és csak sok-sok pihi kell. A végén aztán még jól túlhordod
Gabi,
sajnálom Vuk-ot, vigyázz ám magadra, azok alapján amit leírál, nem csodálom, hogy vendéged volt
Vicuska,
hőőőőőőőőőőőőd hogy áll? az egekben???? Teszt? Vagy ma nem csináltál? Hányadik dpo-n vagy???
Kata,
nem mérek hőt.... csak idegesít, most meg amúgy is mindig máskor kelek, s a természet tudja a dolgát
Este már le se ragasztottam a sebeket
Az egyik még kicsit fáj, de hihetetlen, hogy milyen gyorsan gyógyul
Márti,
hogy vannak a kis buborékaid???? Te mit is dolozol a Tescóban? Jót tesz az neked? Kiderítetted, hogy mi lesz a gyással, gyessel? Meddig akarsz dolgozni?
Ne izgulj, hogy nincs terhes a környezetedben, itt vannak a csajok, szívesen segítenek!!! Mikor mi elkezdtük tervezni a babát, hirtelen 7 barátnőm, rokonom esett teherbe, végignéztem mindent az elejétől a végéig
Most már olyan kitanult vagyok, mint egy terhességi kézikönyv
Vikike, Alexa,
hogy vannak a fiúk? Jártok velük valahova (babaúszás, gyerekfoglalkozások, nemistudommégmilehet????)
Maci,
pihenj sokat, aztán semmi éjszakázás kedd után!!!!!