Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Chrissy gyanúsan eltűnt,lehet hogy már babázik :D :D :D !

Ani!
Kitartás hétfőig! Aztán ne idegeskedj!Biztos minden rendben lesz!

Nati!
Akkor most már nem lehet akadálya a babónak,húzzatok bele,szorítok,biztos sikerülni fog!!!
Amúgy a Sziget utcába megyünk,párom is jön.Ez lesz az első!Nagyon várom már!

Üdv:Gabi
Vendég

Ja és egy kép tesómról+rólam,na és persze a két pöcsösről a pocakban: Kép
Vendég

Sziasztok.

Megjöttem a suliból, nemsokára megyünk anyósomékhoz ebédre. Szülinapja van.

Vicuska, nem jelentkeztél :roll: Ellőttél egy tesztet?? Vagy vársz még?? Drukkolok még mindig. Hőd??

Nati, hogy aludtál?? Jobb volt már otthon a saját ágyikódban apával, igaz?? Még ma is tegyetek meg mindent..... :oops: :wink:

Chrissy, mi újság?? Lehet, hogy tényleg megszültél????? :shock:

Ani, mi újság?? Méred a hődet még??

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Gabi, nem semmi mekkora pocitok van... És hogy mindkettőtöknek egyszerre?? Így is terveztétek, vagy csakvéletlen???

Kép

Kép

hoppá

Kata!

Csak véletlenül jött így össze!De azért jól összehoztuk.

Üdv:Gabi
Vendég

Sziasztok!

Nati nagyon rendes, figyelmes kis urad van :D ! Neked is a Schandl volt a dokid? Sajnálom, hogy neked anno rossz véleményed volt róla, nekem csak jó, én az sztk-ba jártam régen a Tar dokihoz, de aztán mikor már babát terveztünk akkor mentem a Schandl-hoz mert őt ajánlotta nekem mindenki. Én úgy látszik akkor szerencsés vagyok mert teljesen meg voltam vele elégedve a vizsgálatoknál sem volt brutál, a szülésemről meg nem is beszélve. Végig bent volt velem és nagyon nagyon segítőkész és kedves volt. Mikor megszültem és már az osztályon voltam akkor is bejött hozzám és érdeklődött hogy vagyok meg Levi hogy van mert a kis picurkám meg az intenzíven volt mert szülés közben vagy még méhen belül kapott egy fertőzést. Szal én csak jó mondok róla, persze mindenki máshogy van az orvosokkal, mindenkiről hallani jó és rossz véleményt is. Anita is azért írta a "hátbatámadást" mert ő is azt mondta, hogy nagyon emberséges és aranyos volt vele. Azt is írta, tegnap nekem msn-en, hogy mikor megmondta neki, hogy pozitív tesztje van akkor mosolygott és amikor nem látott a petezsákban babát akkor meg láthatóan elszomorodott, de ennek ellenére bíztatta. Na befejezem ám a fényezést, ne haragudj, hogy közbe szóltam csak akivel én megvagyok elégedve és kedvelem én mellette állok :D . Viszont örülök, hogy rendben vagytok és BB. bevállt nálad is. Drukkolok nagyon, hogy hamar összejöjjön a babó :D ! Ezt most elküldöm nehogy elvesszen.

Kép
vikike_

szia Vikike,
dehogy haragszom, sőt!!! Nekem sincs rossz véleményem S-ről, most pedig kimondottam emberségesnek és empatikusnak tűnt, jó volt látni ilyennek! Pozitív vagyok róla.
Mikor először elmentem, akkor is normális volt, nem volt durva vagy lekezelő, csak nekem akkor kevés volt, hogy "próbálkozzanak még", először önt nézzük meg, majd az urát fél év múlva. Én ennél többet akartam. De mivel senkit nem ismertem fehérváron, egyszerre két dokihoz mentem el, először S-hez, egy hét múlva pedig BB-hez - így kaptam időpontot :wink: - s mindkét helyen nyiltan elmondtam, hogy mi a helyzet és hogy olyan orvost keresek, aki segít és akinél majd szülni is tudok. És a kettő közül BB volt az, aki számomra a meddőség területén nyitottabb, kezdeményezőbb volt. És bejött. De elnézve a dokikat most a kórházban (nem sokat ismerek), de S nagyon-nagyon szimpi volt!!!!! Szóval értem, hogy te miért kedveled!!!!

Levi teljesen időre született? Mi történt a szülésnél, s milyen fertőzést szedett össze? Szegénykém!!!! De szerencsére úgy tűnik kinőtte :P

Aniról tudsz valamit? Ma még nem jelentkezett :shock:

Vicuska, teszt? hőd?

Gabi, ez igen!!!!! Lesz ám öröm a családban!!!! :wink:
Vendég

Nati, örülök, hogy szimpi volt, persze teljes mértékben megértelek, hogy így döntöttél ha ilyen helyzetbe kerültem volna biztos én is így döntök, hiszen mindennél fontosabb egy baba fogantatása :D !
Levi egy héttel elöbb született a kiírt időpontnál, mikor megszületett másnapra már besárgult és ez nem tetszett a gyerekorvosnak ezért vizsgálatok következtek, agyvizet is vettek a kis drágámtól :( , mert agyhártyagyulladásra is gyanakodtak, de szerencsére rendben volt az agyvíz és nem találtak benne semmi fertőzést. Aztán jött még vérvétel is, végül abban találtak bacit, amit vagy még méhen belül vagy szülés közben kapott el :( . Elég hosszú volt az én szülésem éjjel fél kettőre mentünk be és délután fél kettőre lett meg. Ahhoz képest, hogy az ügyeletes orvos azt mondta még reggel meglesz, hát nem így volt. Az én kisfiam úgy döntött, hogy még időzik a pocakomban. Aztán jött a dokim és kérdezte, hogy erősek e a fájások, mondtam nem, így burkot repesztett meg kaptam később okszitocin infúziót is, na ezek után nagyon megerősödtek a fájások. Azt még hozzáteszem, hogy már nagyon vártam a szülést :D , a férjem kérdezte még szülés elött este, hogy nem szexelünk :oops: ? Mondtam neki, hogy ha azt akarod, hogy megszülessen most :D . Aztán megvolt az együttlét, ami nagyon jó volt :oops: , elpilledtünk és később éreztem, hogy jönnek a fájások, szóval nekünk bevállt a szex, hogy jöjjön a baba :D . Hát röviden ennyi!

[url=http://babafalva.hu][img]http://babafalva.hu/tickers/hi3.png[/il]
vikike_

Anitáról is mindjárt írok, csak itt vannak Levi unokatesói!

Kép
vikike_

Sziasztok!

Vicuska? Merre vagy reggel vártalak.

Gabi, nagyon szép pocitok van.

Hát én nem vagyok valami jól, mensisen fáj a pocim (nem görcsöl) egész nap úgy érzem magam mint akit kimostak, folyamatosan álmos vagyok és teltségérzetem van.

Kata, kíváncsiságból mérem a hőm, csatolom. Na meg tegnap csináltam egy terhességit is, full pozitív. Nem tudom mi lesz, de ha nem él már babó jobb lenne ha magától elmenne. Nem tudjátok ilyenkor is kell az anti-D?

Kép

madiani

Hahó!

Senki nem jön? Jah persze már megint ez a fránya hétvége. Egy jó nagyot pihiztem, legalább a hasam nem fáj már. :)

madiani

Szia, én itt vagyok. A hőd még mindig szép, és ha a teszt full pozitív, nem lesz baj!!! Biztosan az idegesség, bizonytalanság játszik közre a hasfájásodnál is!!

Vicuska, mi van?? Nem jöttél még mindig!!!

Nati, szemölcs kiszedés?? Hol csinálják?? Nekem is van, gondolkoztam rajta, hogy le kéne "vetetni". Nem tudom, babásan hozzányúlnak-e..

Gabi, és a tesódéknál kisfiú lesz, vagy kislány?? Egy a dokitok??

Mi is apával csicsikáztunk délután kb. 2-3 órát, jól esett. Most viszont sz@r a gyomrom. Múltkor is rossz volt a gombás kaja után, a mai ebéd gombaleves volt. Lehet, hogy nem kellett volna??? Már mindegy. Ja, és pár napja egyszer-egyszer belenyilalt a fájdalom a jobb csuklómba, ma reggel úgy ébredtem, hogy az alkarom be van durranva.... Valszeg ínhüvelygyuszim lett.... :? Hurrá, már hiányzott. :( Úgyhogy mostantól kíméletes üzemmódba kapcsolok. Nincs kajakevergetés, emelgetés, stb. Nincs valami ötletetek, mivel lehetne kenni? Fastum gél nem javasolt terhesség alatt, van egy másik itthon, amire meg azt írták: állatkísérletekben magzati károsodást okozott... na kössz, abból nem kell...

Kép

Kép

hoppá

Kata!

Szia, jaj de jó hogy itt vagy. Hát sajna ötletem sincs az ínhüvelygyulladásra, de azokat amire ezt írták én se használnám. Pihentesd, az biztos jót tesz. Gombát meg ne egyél többet, Gergő biztos utálja :D Mióta kihánytam a teám, ránézni se tudok.
Köszönöm a bíztatást, remélem neked lesz igazad.

madiani

Szép estét!

Hírek:
Képet sajnos nem kaptam, elég picurka még. :( Titababa 13 mm-es, dobog a kis szíve. Dokibácsi megmutatta a kis buksiját, a szívét, mondta, hogy minden rendben van vele, 7 hetesnek tökéleseten megfelelő. Legközelebb 5 hét múlva kell mennem UHra.
Ja, tényleg. A barna lájtra azt mondta, hogy biztos, hogy nem a méhből jön, mert semmi olyat nem látott benne, a méhszáj teljesen zárt. A méhszájsebre gondolt, de ha ismét lesz vele gondom, akkor vissza kell mennem és alaposabban megnézi.

Kata
Örülök, hogy minden OK Gergő babával.

Nati
Örülök, hogy előkerültél. Remélem, szorgosak voltatok a házi feladattal. ;) :D
Kicsit fura figura, de nem rossz. :) Hadar, de nagyon rendes. Kérdeztem, hogy mi a véleménye az éjszakázásról, majd leesett a székről. Aszonta, felejtsem el gyorsan és már vette elő, hogy kiír táppénzre. Mondtam, hogy megbeszélem a kisnagyfőnökkel, hogy vegyen ki éjszakából. Aszonta, ha nem, akkor menjek vissza és rögtön táppénzre vesz. Jövő héten mehetek védőnőhöz.

Vicuska
Nagyon szuper tüneteid vannak! Csak így tovább. :)

Gabi
A tesóddal együtt vártok babát?! Tök jó!!!

Ani
Több pozitivitást! Ott van az a babóka, csak még picike és nem fog semerre se menni... Pontosabban majd májusban fog, kifele. :)

Chrissyy
Merre vagy? Csak nem babázol már?
Vendég

Ani,
fel a fejjel, minden rendben lesz!!!! Látod a hőd is gyönyörű!!!!! Meglásd, hétfőn ott lesz a babóca!!!!

Kata,
sajnos nincs tippem.... pihentetés, felkötés??? talán, de nem tudom, nekem még nem volt.
A talpamon van egy kisebb szemölcs, ami néha már fáj járás közben, s most, hogy itthon vagyok, kiszedetem, mert utána pár napig nem nagyon lehet rálépni, így itthon tudom pihentetni. Ha már egyszer szendvedni kell, akkor legyen megy egyszerre minden.
Nem túl kellemes, de csak az érzéstelenítő fáj az elején. Pesten magánrendelésen csinálja az egyik bőrgyógyász - már régebb óta ismerem, apának az orráról szedett le egy szemölcsöt. Csak az úttól félek, a hasamnak nagyon nem tett jót fehérvár-csákvár...

Vikike,
szegény pici Levi baba!!!! Gondolom betegre aggódtátok magatokat miatta. De nagyon örülök, hogy rendbe jött és most már annyira helyes, hogy még mosógépbe is belebújik :wink:

Megyek, nagy program elé nézek: zuhanyzás, kötözés.... nem szeretem ezt a részét a napnak....

szép álmokat Nektek, aludjatok jól, holnap "találkozunk"!!!
Vendég

Sziasztok, de jó hogy itt vagytok!

Szilvi, gratula a csodaszép eredményekhez! Látod látod, az éjszakázást nagyon de nagyon gyorsan ell kell felejteni. Tessék nagyon vigyázni magatokra!

Nati, meglásd megéri a szenvedés. Akkor 11 nap múlva teszt? Mindent megtettek érte?

Vicuska? Merre vagy?

Köszönöm ismételten mindenkinek a bíztatásokat!

madiani

Ani
Kedden lesz az uccsó éjszakám, becsszóra.
Vendég

Ani
Vigyázok rá, nagyon. :) A következő UHra már apa is jönne egy kicsit lesekedni, nagyon kíváncsi. :)
Vendég

Sziasztok!!!

gyors leszek,mert egész nap dolgoztam,most értem haza :? holnap is egész nap... :(
hőm jó,36,7 :lol: teszt ma is nega.de még úgyis korai :D
majd hétfőn újra.egyelőre nem jött meg,az is valami!
cici érzékeny,más tünet nincs.derekam fáj mától :? hasam néha nyilallgat :shock:
remélem nem megjönni készülődik!!!
Apácska nagyon -nagyon izgul :P én is.

Nati!örülök,hogy jobban vagy

Ani!babóca ott van,vigyázz rá,a hőd szép :wink:

Gaby!szép pocak!a tesódé is!

bocs,hogy többet nem írok,holnap se biztos hogy leszek...de hétfő du.tutira!!!! :lol:
Millió drukk mindenkinek!4D-hez is és Aninak triplán a kisbabóhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Ja,Szilvi!gratula a csöppséghez :D
Vendég

Vicuska
Köszi. :) Majd nemsokára te is sasolhatod a babókádat. :)

Tényleg, lányok! Hol vesztek ruhákat? Néztem egy kismama boltot, de csillagászati árai voltak. :shock: :roll:
Végül a skálában vettem 4000ért egy farmert.
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem jöttem.
Apa éjszakás, még vasárnap este is megy. Napközben mindig van vmi dolgunk, így nincs bekapcsolva a gép.
Még mindig egybe vagyok, egyelőre úgy érzem, hogy még maradni akar! Lehet ügyi lesz és akkor akar kibújni, amikorra megbeszéltük vele.
Hétfőn megyünk dokihoz táppénzes papírért, de megint megnéz majd. Kiváncsi leszek mit mond.

Gabi! A várkörúton időpontra mész nst-re, így nem kell várnod, max utána, amikor bemész a dokihoz. Csütörtökön érdemes menni, akkor alig vannak és ha vége az nst-nek, utána beviszi az asszisztens a kartonodat a dokihoz és már mész is be. Csinál a Schwarczinger nst-t a magánrendelőjébe, de sajnos nem tudom mennyiért. Ha mész még hozzá magánba(nem tudom jártál-e oda is), akkor nyugodtan kérdezz rá. Vagy a Várkörúton is megkérdezheted tőle.

Ha még egybe leszek, csütörtökön megyek a második nst-re.

Bocsi mindenkitől, hogy nem reagálok most, de igyekszem behozni. Jövő hét szerdától jobban tudok majd jönni, délutánonként.

Jó éjszakát, szép babás álmokat mindenkinek!!!

Azért igyekszem jelentkezni!
Vendég

Chrissyy
De jó, hogy jelentkeztél. Azt hittem, már babázol.
Drukk hétfőn a dokibácsihoz!
Vendég

Hello, egész nap nem volt bnet. Már aggódtam. Remélem jöttök.

Vicuska, mi újság??

ANi?? Hőd? Már csak egyet kell aludnod...

Nati, jobban vagy?? Nem fáj?

Ma megint megyünk hokimeccsre, már várom. Majd este jövök!!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Na végre van b.net, egész nap próbáltam jönni :evil:

Vicuska! Nagyon jó híreid vannak! Szupi!

Chrissyy, dehogy haragszunk hogy nem jöttél, vigyázz magatokra, pihenj sokat.

Nati, hogy érzed magad?

Kata, jó mecsezést!!!

Mai hőm: Kép

Ma 3-szor görcsölt a hasam (vérzés nincs), rövid ideig, csak reggel. Egész nap iszonyú hányingerem van és szédülök. Nagyon keveset ettem és annyit aludtam mint a fene. Hát nagyon izgulok hogy mi lesz.

madiani

Ani,
szerintem ez bíztató!!!! hányinger, alvásigény és szuper hő :P meglátod, holnap ilyenkor már nagyon boldog leszel és megnyugodtok!!!! Szerintem csak túl korán mentetek és remélem holnap már dobobni fog a pici szivecskéje!!!!!!

Én jól vagyok, ma egész délelőtt főztem, sütöttem, aztán aludtam egy óriásit ebéd után. Addig apa teregetett, felmosott az egész házban és gondolom átkozta a házimunkát. Amióta ő mosogat, erőteljesen nézegeti a mosogatógépeket a neten :wink: Sokkal, de sokkal jobban vagyok, este is mindent megtettünk, rajtunk nem múlik babó, jöhet, ha szeretne :P :P :P
Holnap pedig irány a másik doki és estére már szemölcs sem lesz a talpamon, igaz járni nem fogok nagyon, de legalább apa megint besegíthet :wink: :wink:

Kata,
vigyázz ám nagyon a meccsen, nehogy megfázz!!!! Nem is meséltem eddig: csütörtök reggel karambol volt a 811-esen, 40 percet álltunk, ezért nem értem be 7-re a kórházba csak fél nyolcra. Mikor bementem mondja a Kriszta, hát Te, már lemondtuk a műtétedet, Kata mondta, hogy beteg vagy :P . Erre én, már meggyógyultam, reggel beszéltem BB-vel, jövök műtétre, majd anesztes megnéz. Ok felvettek, rohanunk fel a 2.-ra, mert velem kezdtek volna... Később jön anesztes, megnéz, megbeszéljük, kockázatok, stb, ok lesz műtét. Várok, várok, jön BB, hogy most mi van, mert a műtőben másodjára is lemondták a műtétemet???!!!! Mire én, nekem azt mondták, hogy lesz.... Hát, már magam se tudtam, kell-e nekem vagy nem, ennyi előjel után. De aztán megvolt, ma pedig már remélem gyönyörűen nyitott a belső méhszáj és minden szépen fejlődik, aminek fejlődnie kell :P :P

Maci,
hányszor kell még éjszakáznod? Tudtál beszélni a kisnagyfőnököddel? Meg tudják oldani? Te szeretnél vagy a pénz miatt jó lenne még tovább dolgozni? Meddig tervezed?

Vicuska,
nem hiszek a szememnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: 36.7????? Szerintem neked még sose votl ilyen magas hőőőőőőőőőőőőőőd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez remeeeeeeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon profik vagytok, fel a fejjel, látod eddig mindegyik kismaminak mensis jele volt, aztán még mindig nem jött meg nekik!!!!!! Kitartás, már csak pár nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chrissyy,
pihenj sokat, szombaton pedig dumcsizunk egyet!!!!

Ani,
szerintem szombatra teljesen jól leszek és én szeretnék menni a talira!!!!!!!

Majd még jövök, örülök, hogy van babanet!!! már elvonási tüneteim voltak :shock:
Vendég

Mivel ha most nem lesz babó, inszem következik, ezért apával úgy döntöttünk, hogy nem megy kontrollra én pedig nem megyek vérvételre, mert a stimu miatt úgyis mindegy milyen a prolaktinom (ugye Kata?).
Szóval egyből kevesebb dolog lesz a héten :P és az aláírásom is rövidebb :wink:
Vendég

sziasztok!

annyira utálom a munkám és kivagyok tőle és el akarok menni...szeretnék csak magunkra koncentrálni, és nagyon hiányzott a fórum is!
Maci, örülök, hogy Titababával minden ok! A ruhákkal én is gondban vagyok, nehezen férek már a gatyóimbam összesen 3 kényelmes van és pénzem meg nem sok...de kaptam egy fülest, hogy a C&A-ban a plázában vannak viszonylag olcsó cuccok. Hétfőn megyek megnézni, miután kaptam fizut :)
Ani, én is voltam így az elején, szerintem megvan ő, csak még nem érzi a biztos helyét, ne aggódj, mert semmit se tehetsz érte, csak azt, hogy szereted és bízol benne!
Vicuska, szurkolok, hogy ne jöjjön a mikulás!
Chrissyy, én is azt hittem, hogy babázol, gondoltam rád!
Gabi, ezek a pocós képek fergetegesek, isteni lehet a tesóddal 1ütt várni a babókat! Nekem sajna senki (régi) ismerős nincs, aki most terhes, rajtatok kívül senki mással nem tudok beszélni róla (persze most sorstársakra gondolok:))
Megyek a talira, légyszilégyszi írjon 1 privit, aki szintén tutira ott lesz! :wink:
Vendég

Nati!

Nagyon örülök hogy jól vagy már. Nekem is nagyon sokat segített ma apa, büszke is vagyok rá.

Képzeljétek, lehet hogy a görcsnek más oka van. Tegnap ebédelni voltunk Gáborom egyik barátjával. Gábor még tegnap du. ki is rakta az ebédjét (alul, bocsi hogy így írom), de mivel ő elég érzékeny az étolajra, gondoltam biztos megint az. Viszont most hívott a barátja hogy egész este a wc-n ült. Na egyből végig futott az agyamon hogy lehet hogy nem is mensis görcsöm volt. Én is 3 szor mentem wc-re reggel (a görcsök után), de mivel nekem mensikor is hasonló egyből arra gondoltam. :) Na de majd holnap kiderül. :)
Bocsika hogy ilyen csúnyán irtam le, de nem nagyon tudtam másképp.

madiani

Márti!
Szia! Mi a baj a melóhelyeddel? Kikészítettek a vásárlók? Anno nekem is voltak ott szar napjaim a hülye vásásrlók miatt.

A plázába a C&A-ba és a Jeans-ba is vannak olcsó cuccok, én is vettem egy farmert 2990,-ért. Írtam neked privit.

madiani

Szép vasárnap délutánt!

Ani
Sajnálom a görcsöt és a társait, de a lényeg, hogy biztatóak a jelek. Holnap pedig megnyugodhatsz és visszakerülhet a vonalzód. :)

Nati
A mai éccakán kívül még 2 lesz és semmi több. Mivel a nagyvezetés nem jár hétvégén dolgozni, így beszélni se tudtam senkivel. De a jövő heti éccakázást már nem vállalom be, az tuti.
Szeretnék melózni, mert egyedül lennék otthon, itt legalább van társaság. Terveim szerint márciusig melóznék, aztán majd meglátom mi lesz.

Márti
Köszi a tippet, majd bepillantok én is valamelyik nap.
Mehetek plázamacskázni. :D
Vendég

Sziasztok Csajok!

Már azt hittem nem lesz egész nap bnet.

Chrissy!
Meglepődve olvasom,hogy még egybe vagy.Pedig már azt hittem babázol.
Kösz az infót az nst-ről.

Kismamaruha: nemrég nyílt a Deák F. utcában egy bolt,FANTÁZIA a rendőrség mellett az MC mögött,ott ahol régebben volt hangszerbolt is.Ott vannak kismamanacik 4000-ért,meg felsők 2000-ért.
A plázában én néztem kismamarucikat, de 8000 alatt nem nagyon láttam.

Amúgy a tesómmal egyidős kismamák vagyunk, ő dec. 19-re,én dec.21-re vagyok kiírva.Náluk is kisfiú lesz,de már a második.Mindketten a Schwarczihoz járunk.

Én tuti nem tudok elmenni a talira,sajnos.:( :( :(

Holnap megyünk 4 D-re :lol: :lol: :lol: ,nagyon várom már.Kiváncsi vagyok,mert kedden még nem volt befordulva,de azóta úgy érzem befordult.

Ani!Holnap nagyon szorítok Neked!!!

Puszo mindenkinek!Gabi
Vendég

:) Ani, én örülök a "csúnya" storynak...mikor kiderült, hogy terhes vagyok, pont megjöttem egy pesti oktatásról (akkor tanultam be a melóra) és ott utsó nap ehettem vmit, amitől, hát...szóval gyakran és kellemetlenül látogattam oda, ahova a király is gyalog..szóval értitek. Baromira pánikoltam, hogy na most biztos gyomorvírus, szalmonella, bélgiliszta, stb, még ki is vizsgáltattam az antsz-szel, hehe és másnapra elmúlt...:)))))
más: lehetséges, hogy érzem a mozgását????:)
Vendég

Gabi
Ezt ügyesen összehoztátok a tesóddal. :)
Köszi neked is a tippet, majd bekukkantok arrafele is.
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira. :(

Márti
Hűha, már most érzed a mocorgást?! Tök jó. :)

Ani
Hangyabokányit elfilóztam és nekem is volt ilyen "kalandom". Ahogy Piri néni elmaradozott mellőlem, 2 nap olyan hasmarsom volt, hogy bérletem volt a legkisebbre. Alig mertem melózni is eljönni, de szerencsére 2 nap után elmúlt. Mostmár kb. tudom miért is volt. :D
Vendég

érzek VALAMIT, eddig 3x összesen, de honnan tudjam, hogy biztos azt érzem?? :) Olyan boldogan ébredtem, éjszaka éreztem és a páromat is felkeltettem, hogy elújságoljam!:)
Vendég

Márti!

Ez nagyon jó! Majd ha jönnek a többiek ők többet tudnak mondani erről. Nekem még nem volt gyermekem. Biztos a babócikátokat érzed.

madiani

ja, ha gondoljátok (és szoktatok msn-ezni) naponta változó időpontokban, (reggel mindig) fent vagyok...nitroglycerine@bluebottle.com.
Vendég

Én is, de már látom, hogy visszajelöltél :D
Vendég

Márti!

Szerintem érezheted.Bár könnyen összetéveszthető enyhe bélmozgással.Én 19 hetesen éreztem először,de akkor az már olyan volt,hogy biztos voltam benne,hogy ez az.
Előbb is voltak kételyeim,hogy vajon azt érzem-e,de az a helyzet,hogy az ember annyira várja már,hogy érezze,hogy minden apró jelet annak vél,de ez nem jelenti azt,hogy nem a babó mocorog.

Puszi:Gabi
Vendég

:)
szerintem az volt:) az alhasamban, egész lent, pici buborékok, vagy olyan egérvakarászás, de nagyon rövid ideig
utána meg olyan volt mintha egy golyó forgott volna a hasamban:)
most örülök:D
Vendég

Márti :keresd szakbarbárt: GYÁS/GYED/GYES&egyebek fórum index.hu-n. Profi szakember, mindenre tud legális megoldást találni.

madiani

Hát,akkor biztos az volt.Fantasztikus érzés,ugye?
Még egy-két hét,és még egyértelműbben fogod érezni.Az lesz ám az igazi mikor már nem telik el úgy nap,hogy ne éreznéd!
Néha olyan jókat nevetek rajta.A múltkor is biztos azt hitték a buszon,hogy nem vagyok normális,olyanokat rugdosott,én meg csak vigyorogtam mint a tejbe tök.
Azt hiszem el teszem magam holnapra.
Puszi mindenkinek és jó éjt!

Gabi
Vendég

Én is aludni akarok!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi
Jó éjszakát! Drukk a holnapi 4D UHra. Majd hozzál képeket. :)
Vendég

Én is megyek fürcsikézni, aztán csicsikálni.

Holnap ha én nem tudok jelentkezni, Vikikét (őt felhívom) megkértem írjon nektek pár sort. De mivel Judyval és Katával is valószínüleg talizni fogok, lehet ők elöbb értesítenek benneteket.

Mindenkinek akinek kell, holnapra millió drukk!
Pusszantás

madiani

Ani
Jó éccakát! Drukk a holnapi UHra!!!!!!
Vendég

Ani,
neked holnap milliónyi drukk megy délután!!!! Nagyon várom Vikike jelentkezését a pozitív hirrel!!!!!!!!!

Kata, Judy,
rátok is gondolni fogok, de azt hiszem, Ti "csak" beutalókért mentek, igaz?

Gabi,
hányra mentek 4D-re? Megy a drukk nektek is!!! Hozzál képeket, ha tudsz!!!!!

Maci,
Neked pedig kitartás, hamarosan mész haza!!!!!!

Márti,
ez szuper!!!! nagyon korán megérezted!!!!! Biztos nagyszerű élmény lehet, kívánom, hogy most már nagyon sok ilyen érzésed legyen!!!

Lányok,
mensi előtti napon nálam is van hasmars, úgy tűnik ez általános :-)))

Jó éjt, én is megyek aludni!
Álmodjatok babókkal, Márti neked sok-sok buborékot, Ani neked pedig egy egészéges, erős szívhangot!!!!!!!!!
Vendég

Nati
Drukk a szemölcslevételhez!
Már mennék haza..... :(
Tegnap jók voltunk, mert én kb 1 óra fele beszunnyadtam. Én jobbra, a kollégám balra volt kidőlve. Ő kicsit sűrűbben felnézett, hogy van-e valami probléma... Én alig győztem 6 előtt felkelni... És még haza is kellett vezetnem... De hazataláltam. :D

Márti
Elcsíptelek iwiwen. :D
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Én is a Nővédelmibe megyek holnap. Reggel kezdésre.

Nati! De jó lenne, ha tényleg tudnánk dumcsizni szombaton. De majd holnap okosabb leszek doki után.

Ismét nem tudok reagálni, örülök, hogy hazaértünk Bölcskéről, apa elment melózni, még fürcsiznem kell és hajat is mosni, hátha menni kell majd. Legalább normális fejem legyen. Sosem tudni. Most egy kicsit erősebben fáj a hasam és a derekam. De fürcsi után fekvés, aztán meglátom, hogy javul-e.

Remélem holnap tudok jelentkezni.

Mindenkinek megy a drukk holnapra akinek kell.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?