Ani,
szerintem ez bíztató!!!! hányinger, alvásigény és szuper hő
meglátod, holnap ilyenkor már nagyon boldog leszel és megnyugodtok!!!! Szerintem csak túl korán mentetek és remélem holnap már dobobni fog a pici szivecskéje!!!!!!
Én jól vagyok, ma egész délelőtt főztem, sütöttem, aztán aludtam egy óriásit ebéd után. Addig apa teregetett, felmosott az egész házban és gondolom átkozta a házimunkát. Amióta ő mosogat, erőteljesen nézegeti a mosogatógépeket a neten
Sokkal, de sokkal jobban vagyok, este is mindent megtettünk, rajtunk nem múlik babó, jöhet, ha szeretne
Holnap pedig irány a másik doki és estére már szemölcs sem lesz a talpamon, igaz járni nem fogok nagyon, de legalább apa megint besegíthet
Kata,
vigyázz ám nagyon a meccsen, nehogy megfázz!!!! Nem is meséltem eddig: csütörtök reggel karambol volt a 811-esen, 40 percet álltunk, ezért nem értem be 7-re a kórházba csak fél nyolcra. Mikor bementem mondja a Kriszta, hát Te, már lemondtuk a műtétedet, Kata mondta, hogy beteg vagy
. Erre én, már meggyógyultam, reggel beszéltem BB-vel, jövök műtétre, majd anesztes megnéz. Ok felvettek, rohanunk fel a 2.-ra, mert velem kezdtek volna... Később jön anesztes, megnéz, megbeszéljük, kockázatok, stb, ok lesz műtét. Várok, várok, jön BB, hogy most mi van, mert a műtőben másodjára is lemondták a műtétemet???!!!! Mire én, nekem azt mondták, hogy lesz.... Hát, már magam se tudtam, kell-e nekem vagy nem, ennyi előjel után. De aztán megvolt, ma pedig már remélem gyönyörűen nyitott a belső méhszáj és minden szépen fejlődik, aminek fejlődnie kell
Maci,
hányszor kell még éjszakáznod? Tudtál beszélni a kisnagyfőnököddel? Meg tudják oldani? Te szeretnél vagy a pénz miatt jó lenne még tovább dolgozni? Meddig tervezed?
Vicuska,
nem hiszek a szememnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
36.7????? Szerintem neked még sose votl ilyen magas hőőőőőőőőőőőőőőd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez remeeeeeeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon profik vagytok, fel a fejjel, látod eddig mindegyik kismaminak mensis jele volt, aztán még mindig nem jött meg nekik!!!!!! Kitartás, már csak pár nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chrissyy,
pihenj sokat, szombaton pedig dumcsizunk egyet!!!!
Ani,
szerintem szombatra teljesen jól leszek és én szeretnék menni a talira!!!!!!!
Majd még jövök, örülök, hogy van babanet!!! már elvonási tüneteim voltak