Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kölyök! Nekem megvan a júliusi kismama, és amint felébred Törpikém, megnézem, mert az ő szobájában van.

Pepike, taxisofőr! Ha megkérlek, beírod megint a telefonszámodat? Elfelejtettem felírni, és nem tudom már, melyik oldalon van. Köszi!!! :D

Gratula azon újabb kismamáknak, akik tudják, hogy kuki figyel bennük!
Vendég

Mpatr!

Nem vicc, van cicám, és lenne is kérdésem, ha nem baj majd zaklatlak egy kicsit :lol: !!

Előre is köszi!

És köszi, hogy elintézted a foglalást!!!

Ildi

Kép
kikó70

Sziasztok!

Mpatr!

Köszönünk mindenféle áldozatot, amit hoztál a taliért. Esküszöm addig keresek egy darakóros halat az aqáriumban... :wink:
Lexa valahol vidéken lakik, valami kis faluban (ezt a terhestorna kapcsán tudtam meg), de azt nem tudom mennyire vidéken,milyen messze Budapesttől....

Tegnap elég viccesen alakult a tegnapi délutánom.
Reggeltől vigyáztam unokahúgomra aki 7 hónapos. Szuper volt a délelött. Játszott, tízórai sütötökpüré (házi), ebéd valami hipp. CSupa mosoly, kajánál semmi hadonászás. Mit panaszkodik az anyja???
10 perc alatt elaltattam. Simisimi. 2 óra alvás. Egyedűl azt nem bírta, ha nem látott.
Gyermekeim egész nap a suliban azon izgultak, hogy az uncsitesóval megyek értük. Hát 4 re oda is értünk. Két gyerek hatalmas örömmel odarohan + két osztály, hát a kiscsaj totál bekattant. Spuriztunk is haza. A gyermekim kitörő lelkesedéssel próbáltak vele játszani. Kiscsaj bekattant megint. Nincs tesója és valahogy sehová nem járnak nagyon el. Az én gyerekeimet is másfél hónapja látta,akkor még semmi zűr nem volt. Fél óra vigasztalhatatlan sírás után az én két gyerekem is bőgőtt, de hatalmas könnyekkel, hogy soha nem fogja őket szeretni az uncsitesó... Hát 3 bőgő gyerek.... Aztán elmentünk edzésre és mind a 3 megnyugodott. Hát én még nem edződtem meg :D
Utólag nagyon vicces. :D

Amikor éhes vagyok mindig eszembejut a Trófea. Már alig várom :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Monácska,

mégegy dolog, NE AGGÓDJ, HA MÉGIS A SZÚRÁS MELLETT DÖNTENÉL!!!!! Aznap 9-en voltunk, akik erre a vizsgálatra jöttek. Úgy tudom, naponta 8-12 szúrást csinál ez a két Söfis orvos. Állítólag Magyarországon, sőt ugy tudom közép-Európában, Ők a két legjobban elismert szaktekintély, ráadásul világviszonylatban Magyarország a 4 olyan ország között van, ahol a vetélés aránya 0-elenyésző %. Kérlek, ne aggódj, hidd el minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!

Ildi

Kép
kikó70

Kikó!
Te is a Söfiben voltál?? Rendesek?
És mennyit feküdtél utána???

GRATULÁLOK NEKTEK!!!!!!!! ÉS a kukishoz is! :lol:
Vendég

MAZOCHISTÁK, benneteket is soxeretettel vár Pati-Anya :lol: !

Pati, viccen kívül... nekem is van macska és a lelke érdekelne... mndig velem alszik (fúj-fúj, tudom, de kis szőrgombolyagként elkényeztettem, most meg már nincs mit tenni, nem hagyja magát nevelni...), új mániaként próbál rátelepedni a hasamra. Nagy ledobálások vannak (állatvédők - füleket befogni), mert attól félek, hogy majd a gyerekre is ráfekszik, aki meg nyugiban elalszik a megszokott dorombolást hallva-érezve... Szóval, nagyon sokan azt mondják, nem szabad a gyerek egy éves koráig macskát tartani otthon, mert 1. lenyeli a szőrt és árt neki (na persze, hogy perzsa a lelkem), 2. nem lehet kitiltani a gyerekágyból.

Tudom, hogy nem orvosi kérdés, nadeakkoris!, eddig mindig -mindent tudtál és elintéztél!!

Kép

KépKép
eszterxx

Monácska,
igen a Söfiben voltam, nagyon rendesek voltak! A Villányi főorvostól, minket Ő szúrt, a stílusa miatt ne félj, illetve, én már tudom, nem szabad kérdezni, csak válaszolni, ha kérdez. Kioktató és felsőbbrendű egy kicsit, viszot kiváló orvos. Szerdán este 6-ra kellett bemennem és csütörtökön olyan 11 óra körül került rám a sor. Nagyon jól eldumáltunk a csajokkal, sokat nevettünk, és nem hoztunk fel semmilyen rémtémát a szüléssel, a gyerekvárással kapcsolatban. A vizsgálat maga nem kellemes, viszont 2 perc az egész!!!! Szóval kibírható! Kaptunk reggelit és ebédet, a mi szobánkban volt fürdőszoba, 2x volt vizit. Délután 2 után már mehettünk is haza. Nem fájt semmim, nem éreztem semmi rosszat, nem szivárgott a magzatvíz. Ez a vizsgálat 29.000 ft-ba került. Pihiztem, de nem szigorúan feküdtem. Csak a kanapén elhelyezkedtem és az első két nap leginkább ott tartózkodtam, tv-t néztem, ALIDTAM, azt sokat, olvastam stb. Vannak tiltások, 2 hétig nem lehet cipelni, sokat gyalogolni, nem lehet szexelni, nagytakarítani stb.
Remélem egy kicsit megnyugtattalak, ha mégis a szúrásra kerülne a sor. Nekem semmi rossz élményem nem maradt a vizsgálat után!!!!!

Ildi

Kép
kikó70

A szúrás az úgy lesz szerintem, hogy én eldöntöm, hogy megyek vagy nem, a korom miatt mindenhol ajánlják..............

Mivel megyek a tanácsadásra, így tutira ajánlani fogják majd!! Ezért is érdeklődöm ilyen hevesen!!
A hétvégén megdumálom kedvessel is, illetve kizsarolok egy kis időt, amit rá, szán, ideje lenne pár szót beszélni erről...... Is! Struccol a szentem, én meg őrlődöm.... :wink: :roll:
Vendég

Ja, muszáj befeküdni??? Inkább hazajönnék... Van rá mód?
Vendég

Hogy érted? Hogy aznap feküdnél be, amikor a szúrás van?

Kép
kikó70

Igen, és aznap haza is jönnék! :oops: :oops:
Vendég

Fél napig nem vagyok, és teleírjátok a fórumot. :lol: :lol: :lol:

Úgy látom növekszik a kukis-pocakosok aránya! :lol:

Pati, köszönjük a foglalást. Nagy cuppantás érte!

Évi

KépKép
kvaszeva

Azt nem tudom, hogy engedik-e, hogy aznap menjél, de hogy a vizsgálat után hazamehetsz, az biztos. Engem 11-kor szúrtak, egy órát feküdni kellett, aztán hozták az ebédet, majd kettőkor hívtak minket a zárójelentésért, utána haza mehettünk. Csak fontos, hogy menjen valaki érted, aki cipeli a cuccod.

Ildi

Kép
kikó70

Értem!
Tudod, kórház fóbiám van.... Szerintem. És rettenetesen zavarban vagyok ám most miatta.

Majd kiderül, kedden megyek a Söfibe és emgírom, hogy mi volt!
Vendég

Várom, mindenképpen írjál, és ha bármit szeretnél kérdezni, megadom a telefonszámom.

Ildi

Kép
kikó70

Ja, és nagyon jó a dokim is, a Jánosban fogok szülni, ha gondolod, mehetsz hozzá, megadom az elérhetőségét.

Ildi

Kép
kikó70

El is bőgtem magam Kikó, nagyon rendes vagy!

No, menek, apácska bejelentkezett, mindjárt itthon van!

Jövök majd valamikor!

Sok puszi!
Vendég

Kölyök, a Kismama júliusi számában Franciaországról van szó. :cry:
Viszont van egy ötletem! Én tudod mit csinálnék? Ha fent vagy iwiw-en, keress rá a svájciakra, talán találsz kisgyermekes anyukát, aki válaszol a kérdéseidre. Hm???
Vendég

Hétfőn leszek, mert nincs netem otthon. Semmi izgalom, minden megoldódik!!!!

Pusszancs

Ildi

Kép
kikó70

megint nem voltam egy napig, és másfél oldalt termeltetek... ;)
Zsuzsi, köszi az infot! :) csak gondoltam, nehogy az legyen, hogy várom mindig, hogy esetleg Svájcról szól, és közben már vót.... ;)

Mpatr! kösssszönjük!!!! naaagyy cupppantás, hogy lefoglaltad, ne aggódj jövök és eszem! :lol:

Pepike, hozz nekünk mindenféle kismamás-mamás-babás cuccot!!! léééécccciii, én szeretnék válogatni :lol:

Monácska, sokat gondolok Rád, remélem sikerül a pároddal megbeszélni a döntést. :shock: nem lehet könnyű... vigyázz magadra és adj hirt magadról!... és gyere el a talira!!!! :lol:

Tand :) kitartás! :) megéri az utolsó havi hajrát :) biztos csodaszép esküvőtök lesz! :)

na most megint húzok el, megyünk a szüleimhez kicsit vacsizni :)
pusszantás ;)
ja itt a hétvége :lol: :lol: juhhééééé

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Látom Patikám beindult a te lócitrom projekted is ha gyógyítani nem is tudsz ott, tanácsadási díjból össze jöhet a kaja ára. :lol: :lol:
A képeket a párnákról küldöm hétfőn! (csak patinak mert azt mondta először ő választ! IGEN ANYU!)

Na jóóóóóóóóóó :lol: ha már ennyire akarjátok megpakolom a csomagtartót( apeh-os nincs közetek?)

Kiszazsu:
A számom:
0670/5086794

Jó éjt, kikapcsolok mára ma gyerek mentes napunk van, mert mamánál alszik :oops: :oops:
Nem erre kell először gondolni pajzán anyukák, csak jó műsorok lesznek a TV-be, azért kapcsolom ki a gépet :lol:
ÓÓ úgy hallom apának mások a tervei............... :oops:

pepike

Kép

Kép
pepike

PEPIKE, drága, apehos nincs, de ha kérsz, szerzünk addig. :wink: :lol:
MENT PRIVI!!!!
És PÉTÉNEK IS!

Eszter! A cica+gyerek jogos majré, sajnos. Nem a szőr miatt, hanem odabújhat a baba arcához, amitől a kicsi, ameddig nem tudja még a pofiját elfordítani, megfulladhat. Felügyelet nélkül ne maradjanak egyedül az első hónapokban. Ennél nagyobb ügyet nem kell belőle csinálni. Meg nyilván ne te almozz pocival, de ez gondolom úgyis így van.
A védőnőkkel minden állattartó kismami vigyázzon, mert extra állatságokat bírnak mondani :roll: :roll:
Inkább kérdezzétek meg tőlem (nem hülyeségből írom- kivételesen).

A kutyát, cicát nem kell eladni, elajándékozni, elaltattatni, csak ésszerűen kell kezelni a helyzetet. A kutyára is igaz, az első hónapokban ne maradjon felügyelet nélkül a csöppel, de ennél nagyobb tiltás nem kell sőt legyenek együtt, amennyit csak lehet. Gordon egy lakásban cseperedett fel egy nagytestű kutyával. A lábamnál feküdt, amikor szoptattam és a hasa alatt kúszott-mászott a fiam. MAi napig imádják egymást, soha gond nem volt.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

VAn még kérdés?
A tanácsadási díjat UTÓLAGOSAN[i] egyeztetjük... :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Lexa miatt most már kezdek aggódni.

A többiek közül is többen vannak, akikről nincs hír.
Ha valaki megtenné, legyen szíves összeegyeztetni a jelentkezetteket és akik visszaigazoltak, hogy nem tudnak jönni, a Lexa-féle táblázatunkkal, hogy kiről nincsen hír majd mindezeket tegye közkinccsé. LÉCCILÉCCI valaki tekintse egy ilyen valakinek magát! :wink:

Kép
Kép

mpatr

Jó reggelt álomszuszékok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én már dolgozok :cry:
Szép az idő menjetek kirándulni, csavarogni!!!! :lol:

pussz Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Nagyon kedves Tőletek, hogy elhívtatok a találkozóra. De az a helyzet, hogy előtte pénteken műtik apánkat, és nem igazán szeretném utána 2 napra itthagyni őt... Pedig igazán szívesen megismertelek volna titeket!
Vendég

Sziasztok!

Évi,
nagyon édi a babád, milyen jó képeket sikerült róla készíteni!!! :) De jó, hogy Te már tudod, hogy kukis.
Én már nagyon be vagyok sózva, hogy milyen nemű lesz az édes, még durván két és fél hét és megtudom.

Pati,
nagggyon köszi a tali szervezést! Írtó rendes csajszi vagy! Most már egész biztos, hogy megyek, mert a szüleimtől kölcsönkértük a kocsit (mert mi csak ha minden igaz jövőre veszünk) és a párom felvisz a talira. Aztán majd értem jön.

Pepike,
én is szeretném, ha hoznál bébicuccokat a talira!!!

Kikó,
örülök, hogy jók lettek az eredmények, és hogy minden rendben veletek! Ez a szúrás engem is érdekelt, jó, hogy leírtad részletesen, hogy mit lehet utána, mert a párom nővére is lehet, hogy szúrásra megy és aggódik, hogy két hétig utána feküdni kell. Valakitől ezt hallotta. De akkor ezek szerint nem kell feküdni csak óvatosnak lenni.

Monácska,
örülök, hogy jelentkeztél! Remélem jössz a talira!

Most már szerintem egy hete, hogy Lexa nem jelentkezik. Már engem is aggaszt, hogy mi van vele. Kérlek, Lexi jelentkezz!!!!!!!

Kellemes hétvégét!

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Melinda!

Gondolom milyen kíváncsi vagy már hogy kuki vagy puncis a pocaklakód!
Én is az voltam sőt még mindig pedig a doki már mondta hogy valószínűleg kislány , de már én is alig várom a következő ultrahangot. Én 20.-án megyek
Első baba? Mit szeretnétek?

Viszek édes cuccokat!

kedves Lexa!

Nem szép a kismamikat idegesíteni!!!! Legalább annyit kérünk hogy minden OK!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Jó volt olvasni a lelkes tali-szervezést, és kicsit irigykedem is... :cry: Biztos még jobban együtt lesz az a társaság, akik személyesen is ismerik egymást. Annál a topiknál is így volt, ahová azóta írok, mikor Julcsival terhes voltam. Azok az emberek közelebb kerültek egymáshoz, akik személyesen is taliztak, de ez így természetes. Remélem lesz majd másik tali is!!! Még nagyobb hassal, még nagyobb kajálással. :lol:

Én még múlt héten írtam privit Lexának, de arra sem reagált. :( Remélem minden rendben vele, ő elég gyakran szokott írni, furcsa, hogy így eltűnt mostanában.

Lehet, hogy én leszek itt az egyetlen, aki nem fogja tudni, hogy kukacos, vagy sem a pocaklakója... :lol: De annál nagyobb meglepi lesz. :)

Tegnap reggel kicsit megijedtem, mert Julcsi reggel egy hirtelen mozdulattal rávetette magát a pocakomra, és azt hittem, hogy azonnal kinyúlok az ágyon... Szerencsére nem fájt sokáig hasam, utána még kicsit szurkált, de remélem a tesónak nem lett baja. Sokáig izgultam miatta, beszéltem anyukámmal is, aztán megnyugtatott, hogy jól védve van a babó, ne aggódjak. Julcsival meg megdumáltam, hogy ilyen többet eszébe ne jusson, anya hasára vigyázni kell, azóta többször adott már rá puszit. :) Remélem megmarad ez a lelkesedése...

Szép hétvégét mindenkinek!

KépKép
KépKép
mézgombi

Sziasztok!
Képzeljétek, most kicsit visszalapoztam a fórumban és rengeteg olyan nevet találtam, akik nagyon régen írtak nekünk. Gyorsan szétküldtem pár privát üzit, hátha ismét visszalátogatnak hozzánk és esetleg csatlakoznak a Trófeás talihoz. :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok, visszajöttem.

Egyetértek mézgombival, olyan irigykedve olvasom ezt a tali szervezést, meg hogy ti már ilyen jó össze vagytok rázódva :)
Vendég

Sajnálom, hogy a vidékieknek nem könnyű feljönni és sokan sajnos nem is tudnak jönni, de ígérem, hogy egy csomót fogok fotózni és a képek láttán Ti is úgy érezhetik, mintha ott lettek volna. :)

KépKép
KépKép
mni

Aranyos vagy! Örülni fogunk neki, merem állítani mindenki nevében, aki nem lesz jelen...
Vendég

sziasztok!

Én is nagyon nagyon irigy vagyok most a pestiekre, hogy milyen jo nekik, hogy közel a talihelyhez... :? :? Remélem azért sok jot meséltek majd! :D
Üdv xien köztünk!
Eddig nem tudtalak köszönteni, mert betojt a gép, akkora virust kaptunk, hogy megszünt létezni a net!!! :?

Épp elég is volt titeket visszaolvasni! :shock: :D

Azt hiszem én már érzem a kis Csurikát mozogni vasárnap óta! na jo, még csak 3* éreztem! Elöször vasárnap hullámzott a hasim belülröl, mintha higany kuszott volna! Aztán keddről szerda éjjel félig hasin fekve éreztem mintha ütött vagy rugott volna, hogy neki nem kényelmes! HATÁROZOTTAN éreztem, nagyon büszke voltam rá, sokáig simiztem utánna, hogy milyen ügyi! Aztán meg ma reggel hullámzott egy kicsit! Mindig simizem és mondom neki csak igy tovább, adjon jelet magárol! :D :D :D

Hát röviden ennyi!

Majd még este lehet hogy benézek!
Vendég

Pepike,
igen, első babánk lesz a pici. A lelkem mélyén kislányt szeretnék, a párom meg kisfiút, de már mindkét gondolatba valamennyire beletudtam magam élni, úgyhogy nem lesz nagy megrázkódtatás, ha kisfiúnk lesz. Egyébként a megérzésem kisfiút mond.

Csujzi,
ugye milyen leírhatatlan érzés, amikor érezni a kis babkót? Én is a 16. hét táján kezdtem el először érezni és azóta minden este jelentkezik egy kis kaparászós, buborékolós érzés. Tuti, hogy a kis babikám. Pénteken éreztem először egy jóval határozottabb mozgást, mint korábban. Meg már beszélek is hozzá. :)

Melinda

Kép
melinda80

Íme egy táblázat, ahol látszik kik jönnek a találkozóra, kik írták hogy nem és kik azok akik még nem reagáltak rá.

Kép

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Csak azért nem volt itt ma még senki, mert velem együtt nem tudott belépni a Babanetre??? Egész du. próbáltam, most sikerült csak! :roll:

Niki, tök jó táblát hoztál össze! Pati és mindenki nevében köszi!
Ha megengedsz egy kis helyesbítést, ami engem illet: csak Kimmel Zsuzsiként használom a nevemet. :) A Szabót csak azért írtam be iwiw-en, hogy a régi ismerőseim könnyebben megtaláljanak.
Vendég

Sziasztok!
Örülök, hogy végre megjavult a babanet, karbantartották, egész nap nem lehetett belépni, dühítő volt...

MNI!!!! NAGY KÖSZÖNET A TALIS TÁBLÁZATÉRT!!!!! Úgy látom, a budapestiek közül gyakorlatilag mindenki visszajelzett. Valószínűleg túl sokat nem fog változni a létszám, a lényeg, hogy 12-éig a minimum dőljön el.
A JELENTKEZŐKET TOVÁBBRA IS VÁRJUK.

Számomra szinte elképzelhetetlen, hogy Lexa nélkül történne meg a márciusi topik első talija. Hiszen ő a topik lelke. Nincs valami ötletetek, hogyan lehetne felkutatni? Privire nem reagált, a blogjára sem írt mostanában.

Pété, légyszi reagálj, arra, amit írtam Neked, mielőbb!!!!!!

Tegnap Gordonnal meglátogattuk anyósomat, ahol a szomszédokkal együtt pont egy nagy kajálást tartottak, annak a közepébe cseppentünk, nagyon jól sikerült. Szegény anyósom nem is látott minket, amióta Norton van. Mondjuk sose volt felhőtlen a viszonyunk, de azért elvagyunk.

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Azt hittem csak engem nem enged fel a babanetre, de miután ma délután kaptam egy e-mailt megnyugodtam, hogy fejlesztenek. Hál' istennek már van. Előtte viszont értesíthettek volna, hogy karbantartás, fejlesztés miatt nem lesz elérhető. Na mindegy?

Hogy telt a hétvégétek?

Niki!
Köszi a táblit.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska, ma láttam jöttél iwiw-en. Csak akkor jöttem rá, hogy ki vagy, mikor megláttam gyermekeid fényképét és nevét. :oops: :oops: :oops:
Vendég

Végre működik már az oldal, HURRÁ!! Zsuzsi téged annó nem jelölt be Lexa az iwiw-en? Én póbáltam Lexa, Lexus neveket keresni, de sajnos rengeteg van... :( Pedig sokakat megtaláltam közülünk. :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Csúnya babanet! :evil: Nekem levelet sem küldtek!
Csak gyanítottam, hogy csinálhatnak valamit a rendszeren...

Mni!
Nagyon jó kis táblázatot csináltál!! :)
Nagyon figyelmes vagy, hogy szétküldted a priviket! :) Ügyes vagy! Jó lenne, ha az elveszett báránykák visszatalálnának. :)

Én is arra gondoltam lányok, hogy Lexa nélkül tali... Elvileg még nem is tud róla.
Remélem minden rendben van vele, már nagyon aggódom.... :(

Zsu!
Nagyon tetszik az esküvős tickered! :)

Melinda, Csujzi!
Gratulálok a mozgolódáshoz... Most mondjam azt hogy nagyon irigy vagyok??? :roll: :wink:
Én még mindig semmit sem érzek, hátsó fali placentával...
De ami késik nem múlik! :D

Pepike!
Minél több mindent hozz!!! :)
Én nem ígérem, hogy vásárolok, mert azt sem tudom mire van szükségem babával... :oops: , de remélem a többgyerekes családanyák fölhomályosítják én szegény tudatlan agyamat! :lol:

Csóközön...

16+5
Vendég

Niki, sajnos nem jelölt be Lexa, én sem tudok semmit róla. Nagyon régen volt, remélem nincs vele semmi gond! Nála tényleg fura, hogy nem jön, mert általában minden nap ír. Én is próbáltam rákeresni iwiw-en, azt hittem pesti, ott kerestem, de nemrég írta valaki, hogy egy kis faluban lakik Pesttől nem messze.

Kavics, köszi! Nekem is tetszik! :lol: :oops: Azért tettem fel. Csak kár, hogy kevés a hely az aláírásnál, mert olyan jókat találtam a babákra is, aztán a régit kellett visszaraknom, hogy kiférjenek. :cry: :cry: :cry:
Vendég

Zsuzsi, ezek szerint unatkoztál? :)
Én tegnap unatkoztam és olvastam a topikot az elejétől... jó volt! Ja, meg gyűjtöttem még email címeket, akiknél be volt írva. :) Jut eszembe, tegnap már válaszolt is Kacika, aki azt írja, hogy jól vannak, csak olyan sokan lettünk a topikban, hogy nem bírta követni és már ezért nem ír hozzánk. :( Máshova viszont ír... :( Ki érti ezt?

KépKép
KépKép
mni

Niki, igen, Babanet híján nem tudtam mit kezdeni magammal. :lol:
Hát tényleg érdekes a reakció, amit visszaírtak neked! :roll: De hát mindenki maga tudja!
Vendég

Szerintem meg pont az a jó, ha sokan vagyunk! :) Lennénk 3-an már rég meguntam volna... sőt, hány olyan 2008. márciusi topikot találtam, ahol kb. heti 2-3 beírás van... kedvem lenne nekik is írni, mert szerintem itt tök szuper csapat van! :)

KépKép
KépKép
mni

Zsuzs:

Igen bejelöltelek mag a Nikit is mert a tábliból láttam a teljes neveteket így rátok tudtam keresni. Lexát én is kerestem már többször is, de sajnos én sem találtam. Remélem nincs semmi baja.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Bocsi "Zsuzsa"

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska, bocsi, de Zsuzsiiiii!

Köszi! :lol:
Vendég

Sziasztok!
Csujzi, Neked külön is köszönöm az üdvözlést!

Úgy látszik kimaradtam itt a bejelentkezős problémából... Ma nem voltunk itthon, elmentünk motorozni. Jó volt kicsit kimozdulni itthonról.

Már több mint egy hete én is érzem Pindúrkámat mocorgni. De nekem egyáltalán nem ez a hullámzó érzés van, amit többen is mondtok, hanem határozott bokszolások/rúgások. De én is nagyon örültem neki :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?