Sziasztok!
Jó volt olvasni a lelkes tali-szervezést, és kicsit irigykedem is...
Biztos még jobban együtt lesz az a társaság, akik személyesen is ismerik egymást. Annál a topiknál is így volt, ahová azóta írok, mikor Julcsival terhes voltam. Azok az emberek közelebb kerültek egymáshoz, akik személyesen is taliztak, de ez így természetes. Remélem lesz majd másik tali is!!! Még nagyobb hassal, még nagyobb kajálással.
Én még múlt héten írtam privit Lexának, de arra sem reagált.
Remélem minden rendben vele, ő elég gyakran szokott írni, furcsa, hogy így eltűnt mostanában.
Lehet, hogy én leszek itt az egyetlen, aki nem fogja tudni, hogy kukacos, vagy sem a pocaklakója...
De annál nagyobb meglepi lesz.
Tegnap reggel kicsit megijedtem, mert Julcsi reggel egy hirtelen mozdulattal rávetette magát a pocakomra, és azt hittem, hogy azonnal kinyúlok az ágyon... Szerencsére nem fájt sokáig hasam, utána még kicsit szurkált, de remélem a tesónak nem lett baja. Sokáig izgultam miatta, beszéltem anyukámmal is, aztán megnyugtatott, hogy jól védve van a babó, ne aggódjak. Julcsival meg megdumáltam, hogy ilyen többet eszébe ne jusson, anya hasára vigyázni kell, azóta többször adott már rá puszit.
Remélem megmarad ez a lelkesedése...
Szép hétvégét mindenkinek!