Új privát üzeneted érkezett!

Rejokám drága!

nagyon kíváncsi fáncsi vagyok a laboreredményedre! :D

Még nem vagy otthon? Vagy nincs lehetőség netezni??? :roll:

16+3
Vendég

Óh, Monee Drága! Azért az bíztató, hogy magadnak sem rendeltél. Ez aztán a pozitív hozzáállás! Így kell csinálni. Egyébként pedig, ha úgy jön ki a nagy csomag, akkor nyugodtan hozzátok nekem a megrendelt mennyiséget, majd elsózom. Most kaptam az infót, hogy az egyik ismerősömék nem védekeznek egy ideje. Hát most kapnak akkor tesztet :D A többit meg majd eltesztelgetem valahogy...

Kép

Kép
bettica

Monee> én sajna hétvégén nem igazán vagyok netközelben.
v privi-re v mhelyi-re küldj mailt. lehet, h csak hétfőn tudom olvasni.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

czinkeb, én írtam neked privit, remélem megkaptad! :roll:
Vendég

Monácska nekem is rózsaszín :D

Csajok a védőnőtől kaptam egy levélkét amit a baba írt (persze minden anyuka kap) az első mondattól az utolsóig bőgtem,
2 db A/4 oldal...rég bőgtem ennyit :)
"Drága Édesanyám! Hála Neked és Apunak- most már én is vagyok. Igaz még egészen apró és láthatatlan,de egy ideje Veled lélegzem, benned élek és nagyon jól érzem magam......."

"Ami kicsi, lassú is lehet.
De nem nőnek hirtelen a hegyek.
Ne csodálkozz ha nehezen virrad:
sosem jön meg túl gyorsan ami nagy!"

Kavicska telefont kaptál?
Bár tudom,hogy minden a legnagyobb rendben! :wink:

Juca én nem nevezném magam szakértőnek!!!, de válaszolok :lol:
Az inzulinod jó 10 fölött már IR.. Viszont a 60perces cukor nekem magasnak tűnik
TSH-d tökéletes, Teszt. is jó, sztem a prolaktin is normális...
Vendég

Kincs!
Írtam a másik topikba... Arra már nem emlékszem, hogy ide írtam e!!! :shock:

Olyan híg az agyam!

16+3
Vendég

Tücsi: megkaptam. Petőfi híd budai hídfőnél dolgozom. el tudom még vinni a Blaháig v a Móriczra v vhova nagyon közelbe .

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Kincs: ez gyönyörű!!!!!!!!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb, elmegyek akkor a Móriczra, majd a többit priviben megbeszéljük, jó?! Köszi!!!
Vendég

Sziasztok!
A zebrák csordában jönnek ÁM!!! Ebbe a kategoriába beletartoznak a zugzebrák is!!!

Monee!
Pár nap múlva újra teszt!!!!

Kincs!
Gratulálok a hivatalos kismamisághoz! :D
Milyen érzés??? :D

Bettika!
Halk gratula!!! Nagyon jól látszik az a bizonyos második csík! :D :D :D :D

Kép
lara26

TESZTET IGÉNYLŐ LÁNYOK KÜLDJÉTEK A CÍMEKET A MEGADOTT HELYEKRE.

még csak Lénitől és Tücsitől kaptam választ.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Bettica!

Van még itthon az előző rendelésből vagy 6 Hcg teszt.
Úgy döntöttem az elég lesz nekünk. Ha meg nem, akkor megszívtam. :D

A tesztjeidet el tudjuk osztani ha minden igaz. :wink:

Mondtam ma a Páromnak hogy milyen öröm ért ma Benneteket, meg kicsit keseregtem hogy minket nem, nade majd 4 nap múlva, stb. Erre csak annyit válaszolt, hogy nem válaszolt, aztán amikor meg mondtam hogy azért így jó beszélgetni, csak annyi volt a válasza hogy: "Úgysem tudok semmit tenni ellene."
Le a pasikkal ilyenkor!!!! :cry: :cry:

Kincs!

Hát nem csodálom hogy bőgtél. Minnyá én is bőgök. :cry:
Az eredményhez meg gratulálok! :wink:

Gina!

Elfelejtettem meggratulálni a zsákodat. :D
GRATULA!

Kellemes estét!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Lányok! Nézzétek meg a Weborvos vezércikkét! :D
Meg az alatta levőt is.

Utánunk az özönvíz! :lol:

A kismamáknak gratulálok, Bettica neked külön is!!!

Rejo kaptál már eredményt, drága antidiétásom? :lol:
Vendég

Érdemes lesz a Klub Rádiót is hallgatni hétfőn kora délután (Tűű dr. és PCOS, IR lesz a téma), ha konkrétabbat megtudok, jelzem!
Vendég

Bettica!

Meg van a zebra párod a pécsi fórumról. Teljesen MAI Jevi tesztje is!!! :D

Csordaaaaaaaaaaaaaa, járjatok felénk is!

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Norka,tetszenek a cikkek.
Érdeklődném, hogy az alapítványotoknak majd lehet-e 1%ot utalni adózáskor???Azt elintéztétek már?Vagy idén még nem lehet_?
Vendég

Sziasztok!

Először is, Bettica, hatalmas gratuláció!!!

Bevallom, én vagyok a nem-mérlegelő lány. :) Több ok miatt sem mérlegelek. Egyrészről nincs még olyan ici-pici mérlegem. Másrészt, úgy gondolom nagyjából elég, amit Andi küldött. Harmadrészt nagyon úgy tűnik, hogy számomra nem 100%-os az általános CH napirend. Nem tudok mit tenni, de ha nem eszem/iszom gyorsan felszívódót reggel, behipózom, ráadásul az egész napom felborul , rosszul vagyok. Egyébként még Andi is engedélyezett nekem egy kis tejet.
Amikor először voltam Tűű dokinál, ő is mondta, hogy a cukor-inzulin értékeim alapján nálam még a banán sem tíltólistás annyira.
Ezenkívül tényleg úgy érzem, ha mérlegelnék, becsavarodnék. Elég nekem az, hogy napjában többször azon agyalok, bevettem-e a gyógyszert, mikor ettem utoljára.
Szóval úgy döntöttem, fogom Andi diétás dokumentumait, és a jegyzeteimet, zsinórmértékként használom, de ha úgyérzem el kell térnem, eltérek. Lehet, ha babás lennék, egészen máshogy állnék a dologhoz. Lenne egy nagyon is kézzel simogatható pocak, amiért érdemes lenne hányingerrel küszködni.

A másik problémát a munkahelyem jelenti. Határidőkkel dolgozom, ami néha azt jelenti, hogy 11kor veszem észre, hogy fél órája ennem kellett volna. Vagy pl. ma, föntről leszóltak, hogy mehetek egy irományomért. Elmondta a srác, hogy mit kéne még beleírni, mi után nézzek utána, és persze gyorsan csináljam meg, mert a kiadmányozó jövő héten nem lesz. Hozzátette: akkor ma kihagyod az ebédet! :)

Persze nem minden nap ilyen, többnyire próbálom betartani a 3 óránkénti evést. De előfordul, hogy nem jön össze.

Azt mindenképpen el kell, hogy mondjam, hogy mióta figyelek arra, hogy mit eszem, és mióta visszaálltam 1500mg-ra, nincs rosszúllét. Nincsenek éhségrohamok. És a bőröm is kezd javulni.

Rambóka, Anditól kijövet, felvásároltam a legközelebbi ABC diétás polcait! :) Wasa, pászka, korpovit,stb. Kifejezetten rosszúl voltam tőlük. A Wasa még elment, de csak 10óraira. Korpovit viszont fincsi, de meg lehet unni egy idő után.

Kép
mamint

Sziasztok!

Monee....jövőhét a te heted!!! :wink:

Bettica! -Hú-ha ez nagyon izgi!!!!!!! :wink:

Megnézitek a laboreredményeim:??..?? -én nem értek hozzá :cry:

Prolactin: 245 mIU
Östradiol: 240 pmol/l
progeszteron: 1.10 nmol/l
tesztoszteron: 4.39 nmol/l
FSH:6.5 IU/l
LH17.3 IU/l

Képzeljétek el, holnap megyünk legjobb barátunk kisfiának 2. szülinapi bulijára!! -Úgy várom, olyan kis imádni való...
Tegnap este is náluk voltm, amint megérkeztem, jött fogta a kezem és mondta: gyere velem szobába ( mondtam is neki nem túl korai :lol: :lol: :lol:) utána meg fogta és széthúzta a kardigánom - na ekkor végem lett, mert mellette olyan édesen mosolygott rám... :roll: :lol: :lol: és képzeljétek ahogy ültünk az anyukájával a földön, lehajolt a kincsem és mind a kettőnknek mindkét lábát megpuszilgatta... ( hát majd meg zabáltam )

na nem untatlak tovább titeket

Mindenkit puszilok
csipi
csipi78

Ezt nevezem! Ilyen sok jó hír!

Bettica, Gratulálok!
Nagyon szép 2csíkosod van!

Ginuska, Gratula a petezsákhoz!

Kavicska, olvastam odaát a fantasztikus eredményt. Gratula!

Kincsecske, ez nagyon szép volt. Nem csodálom, hogy potyogtak a könnyeid!

Csipi, én csak nagyjából az FSH LH-hoz értek az nagyon jó! De szerintem a tesztoszteron az magas! De jönnek a csajócák is, és ők elmondják.

Monee :( Nem feladni!!

Rambóka, ment privi!

Mamint, neked is írtam privit!

Kellemes hétvégét Mindenkinek!

Kép
apple

Norka bébi még nem szerveztétek meg az aznap interneten megtekinthető laboreredményeket, annyira meg nem akarom a szegény vérvételes csajt zargatni péntek este, hogy telefonálgasson nekem az eredményeimmel...majd hétfőn vagy kedden megtudom.

kavicska neked is ki kell bírni még egy kis ideig! :lol:

hányadik cn?

Kép

Kép
rejo

Apple drága, nem jó az LH/FSH arány! Bocsi, nem kijavítani kaarlak, de kb. hasonlónak kellene lennie. ha LH sokszorosa az FSH-nak, akkor az rossz.

teszto tényleg magas.

progi hanyadik cn?

de olyan szarul érzem magam, én nem tudok ilyen izéket elemezni, annyi mindent kell figyelembe venni.

Kép

Kép
rejo

Jaj, bocsánat! Már látni sem látok! Az LHát 7 nek néztem!!! Bocsánat Csipi, és köszi Rejó!

Kép
apple

Végre itthon a párom és én itt ülök!

Rejokám drága!
Pedig telefonálhatnál, de ha így követelőzől Norkától akkor eljutunk oda, hogy mindenki kap egy egyéni kódot és interneten lekérdezheti az eredményeit! :lol: :lol:

Igaz Norka??? :lol:

Mamint!
Nagyon ügyesen csinálod!
Minden dolgot testreszabottan kell csinálni és nem egy adott séma szerint! (engem Andi a szőlőtől sem tiltott el!)
Gratulálok! :D

Kincsecske!
Gratulálok, mostmár könyves kismama vagy!
Én is rózsaszínt kaptam.
Keddi vérvételen láttam, hogy van akinek kék és kisfiú van rajta!
No, mondtam, vajon mi alapján adják?
szerintem ami legfelül van! :lol:

Csipike!
LH/FSH arány tényleg rossz, a tesztoszteron is magoska! :?

Csóközön!
Baromi álmos vagyok, tegnap este kiütöttem magam! :?
Egyszercsak a halott agyam feltámadt és éreztem, hogy túlpörgök!
Ráadásul az éjszaka is nyugtalan volt, sokszor felébredtem.
Ma egész nap éreztem a méhem.
Már megettem vagy 4 MgB6-ot.

Szerintem nőtt a hasam az elmúlt héten! :shock:
Vendég

CSipi! LH/FSH nem igazán jó, tesztoszteron se.
Egyébként számít, hogy hanyadik napon csináltattad! Pl. a progi 4.-5. nap nagyon jónak számítana, pé-t jelezne.

Javítsatok ki, ha nincs igazam, de az LH/FSH csak a 3. nap környékén "elemezhető" bizotonságosan laikusok számára! Az FSH a pé előtt, a LH a pé után magasabb! Szóval nem kell mindig 1:1-nek lennie!!!! 1:1 csak akkor "kötelező", amikor a szervezet tisztalappal indít, a ciklus 2-5. napján.

Kavics, örülök, hogy tetszik a diétám! ;) Nekem is bejön! Némely dietetikus biztos a falat kaparná kínjában!

Kép
mamint

Sziasztok!

Monácska, köszönöm a választ, ha nem bánjátok, maradok Veletek. Bár jó részét nem értem még annak amit írtok, de majd tanulok Tőletek :-)

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó

kavicska én megértelek. az az igazság, ha most teherbe esnék, én lennék a legelvadultabb diétázó, és csakegyi magaságokba emelkednék, mert jó sok plusszal indítanám a terhességet, és meg akarnám előzni a rám jellemző sok hízást terhesség alatt.

de én sem a diéta ellen vagyok, érted. nem eszem csokit, sütit, chipset, egészségesen eszem.

(de azt nem bírom megállni hogy ne írjam le, te sem a diétától estél teherbe... :wink:

viszont képzeljétek mi történt, felhívott judit, a vérszívó :lol: , és elmondta az eredményeimet, pedig nem is volt megbeszélve, mondtam neki ne fáradjon, majd kedden bemegyek, vagy hétfőn.
tök meglepődtem, nagyon jól esett.

na az eredményeken mégjobban meglepődtem.

0 perces cukor 5,8 (!!!!!) 120 perces cukor 5,8

0 perces inzulin 13,15 120 perces inzulin 30,13

beszarok. az inzulin enyhe javulást mutat, 3 hónapja az éhomi volt 15, terheléses 33.

de a cukrom nagyon felment mindkét érték. még terhesen is 4,5 körül volt mindkettő, nem terhesen éhomi még 3-sal is kezdődött. kiváncsi vagyok Tűű mit fog kedden mondani, ez most összeségében jó vagy rossz, javulás vagy nem, kell avanda vagy nem?

Kép

Kép
rejo

Miért kéne avanda?????Szerintem teljesen jók az értékek..........nem olyan szar az az 5.8 éhomi.........
Amúgy Judit egy tündér!!!!!!!!!
Vendég

ja-ja tényleg tündér! én is imádom. és milyen jól tud vért szívni!

azért merült fel lafi az avanda, mert nem javul úgy a bőröm, ahogy kéne. Tűű dobta fel.

nem magas ez éhominak? nekem éhomi mondom 3,8-és 4,5 között volt régebben, még terhesen is. magamhoz képest felment, nem is kicsit.

na mindegy nem értek hozzá, majd kedden Tűű.

Kép

Kép
rejo

jó-jó persze, magasabb, de azért nem rossz....lehet, olyant ettél tegnap, vagy bármi, szépen javulsz amúgy.
értem már, az más, ha azért ajánlották!
És igen, jó vérszívó, tökéletes, de szegény, jól kibabrált vele az ég, hogy én hozzá járok....a nincs-vénámmal, most 1 hó pihit adott Tűű hogy a vénám felépüljön, legközelebb 27-én megyek szívatni, mert hát megadta magát a vénám , az összes, kevéske ami van, és pihentetni kell, nem ment a vénámnak a heti 1-2 alkalom, szar kábítószeres lennék tutti, mondtam is Juditnak, hát hol szúrnám magam állandóan, ha ennyitől bekrepál a vénám.
:lol:
Vendég

lafi nem jól emlékszem, hogy 6,0-os éhomi cukor felett cukorbeteg egy illető?

én is gondoltam a vacsora kavart be. de este 8-kor elvileg BÁRMIT meg szabadna ennem, hogy reggel 8-kor mikor szúrnak normális éhomi cukrot produkáljak.

ezt a cukrot egyértelműen a met nyomta fel.soha előtte nem volt ilyen magas. most kicsit el vagyok bizonytalanodva, biztos tudják e a dokik mit csinálnak, mikor nem cukorbeteg embereknek cukrosoknak való gyógyit adnak.

Kép

Kép
rejo

Bettica!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szabad gratulálni? :roll: mert nagyon szeretnék :wink:

babszika

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!
És szuper jó hétvégét!(ami nekünk is jó lenne,mert beteg az egész család)

Na szóval!Visszaolvasgattam és végre nem felejtettem el a végére.Annyiszor írni akartam,hogy milyen kenyeret találtam!
A Lidl-ben lehet venni.Teljeskiörlésű búzakenyér,500gr-os kiszerelésű.Az ára nagyon-nagyon kedvező:129 ft.
A szénhidrát:100 gr kenyér/ 41g CH!!!!Szupi mi????
A neve:Sondey Vollkorn Toast

Mindig amikor a diétáról írtok eszembe jut,hogy megírom,de a végére ......

Legyetek jók!
Puszi

Kép

Kép
lecso

Rejo, ez hülyeség ne haragudj. Eleve nem ehetsz akármit este, mert más lesz az éhomi érték. Ez mindig igaz. A met hogy a fenébe vinné fel a cukrot, amikor az épp cukorcsökkentő???Már ne haragudj, de asszem a met-ellenességed beszél megint........Nincs semmi baj ezzel az értékkel, valamivel több cht ettél előtte, ha baj lenne a 120 perc mutatná, de nem mutatja.
Én még mindig azt mondom,hogy ha félsz a mettől, hogy pl. cukros leszel tőle, ne szedd. Ennyi az egésznek a titka.
Vendég

nem tudom lafi, Norkának is írtam, eddigi életemben kb. 15-20 éhomi vérvételen vettem részt, ahol néztek cukrot, terhességek alatt, vagy sima vérkép ellenőrzéskor és soha még véletlenül sem ettem ezen alkalmak előtt este olyat, ami csak egyzser is felvitte volna az éhomi cukrom?? Ez azért nehezen hihető.

lafi nem tudom a met hogy viszi fel a cukrot, de mit csináljak ha ez történt? meg kéne ismételni a vizsgálatot.

a másik. mikor 3 hónapja néztük az éhomi cukromat, előző nap végig CH-t zabáltam, mákos guba és sok-sok CH, még este is, hogy provokáljam a szervezetem, és mégis 4,5 lett az éhomim.

lafi ez nem met elleneség. kétségbe vagyok esve, nem veszeed észre? Ez nagyon rosszul esik, hogy ezt írod még most is nekem, hogy met ellenesség.nálam valahogy máshogy hat a met, most mit csináljak?

aba is fogom hagyni a metet, ha nem lesz jó hosszú távon, de előbb ahhoz ki kell próbáljam, hogy azt mondhassam ez nekem nem jó. és 3 hónapja kezdtem el, nem hathat ennyi idő alatt egy gyógyi sem, még adok neki 3 hónapot, aztán meglátom.

kiváncsi vagyok Tűű mit mond.

kortizolt kéne még nézetnem, azt még nem nézettem. bár nem tudom mennyire mérvadó.

bettica neked még nem is gratuláltam, bocsi nagyon-nagy gratula!!!

Kép

Kép
rejo

Rejo van vércukormérőd?

Nézegetném a helyedben most vagy pár napig. Evés előtt és után. Csak kíváncsiságból.

Egyébként ez a cukor még nem magas, nehogy elkönyveld magad diabéteszesnek. Annyi történt hogy az éhgyomrid picit megemelkedett 6 közelébe, a terheléses meg ugyanannyi, az teljesen jó.

Azért az alacsony cukor sokkal gyanúsabb mindig, ezt te is tudod. ne ahhoz viszonyíts.
Vendég

Tűű dr. a Klub Rádió vendége lesz hétfőn 14.22-től, egy 20 perces műsorban, egy Lombikbaba Alapítványos betegével együtt.

A beszélgetés a megfogalmazott közös felhívásunk apropóján jön létre.
Vendég

Rejo, bocs,ha megbántottalak, de tényleg, mit ettél előtte és mikor????Mikor volt az utolsó kaja???
És Rejo, mint írtam, ha úgy érzed, nem jó a met, ne szedd, ennek így nincs értelme. Ne legyél kétségbe esve, semmi bajod nincs, igazán marha nagy ir-ed sincs, szóval nincs itt gond. Amúgy a cukrot bármi befolyáolhatja, pl. hideg-meleg, fejfájás, rosszullét stb. Ezt én tapasztaltam, és igen, az 5,8-as éhomi teljesen jó, valami befolyásolta és kész, mellesleg az alacsony cukor magas inzulint mutat, neked meg szinte tökéletes az inzulinod, picit magas mlég, de hidd el, én ezekkel az értékekkel kiegyeznék.........és boldog lennék, nem kétségbeesett, mert javulsz , rengeteget.
Mit szólnál az én értékeimhez még a met előttről????
éhomi 3,4, 120 perces 6,0
inzulin 17, 120 perces 156?????????
Nos ennek jobban örülnél???Szép-szép a cukor, de annál rosszabb az inzulin....
Vendég

Sziasztok!

A vérvétel 18 cn-en történt....
Bocs, hogy mostanában ritkán irok, de valahogy semmi nem úgy alakul, ahogy kellene.....
De majd 18-án Dr. T?? biztos mond valami okosat nekem :wink:

Képzeljétek muffint + női szeszélyt sütök gyerek zsurra...és eddi megáltam, hogy ne egyel belőle.....Bár abban nem vagyok biztos, hogy este úgy jövök haza, hogy nem zabálom magam degeszre.....

Este egy kicsit visszaolvasgattam úgy 1/2 -1 évvel ezelőtre, és olyan jó volt belegondolni, hogy mennyi kismamink van azóta.. :lol: :lol:
Úgyhogy kitartás, mert ebből a topikból mindenki anyuka-ként fog "távozni"-de csak eggyel fentebb -re :lol:

Pusza
Csipi
csipi78

Csipike, bűnözz nyugodtan, ennyi bőven belefér!!!!És olyan édes volt, te is mami leszel nemsokára!
Vendég

Sziasztok!

A kismamiknak ajánlom leginkább,de a többieknek is hasznos lehet!
http://www.freeweb.hu/margitkorhaz/cont ... article.37

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Locsó, köszi a linket, én ismegnézegettem.
Nekem csak az tűnt fel, hogy reggelire 40 g CH-t ír! Vagy ez csak a kismamákra érvényes?

Egyébként dögrováson vagyok. A hőmet múlt csütörtökön mértem, és ma. Akkor volt 36,3, ma 36,9. Nem tudom, hogy ez most a náthának tudható be, vagy a pogim emelkedett.

Rejo, gondolkodtam az eredményeden. Spekulálgatok, de nem merek semmit se írni, mert csak laikus gondolkodás az egész. Legfeljebb annyit, hogy nem tudok senkiről se, akinek 3 hónap után kontrollálták volna az inzulinját. Lehet, hogy nem véletlen! A javulás változással jár együtt, és nem biztos, hogy olyan módon, ahogy mi elképzeljük. Na, jó még is csak leírom, mire gondolotam :)
A met hatására az inzulinod javult, kevesebbet termel a szervezeted, ezt jelzi is a terheléses érték javulása. Viszont a 3 hónap még nem volt arra elég, hogy a sejtek egyből a megfelelő választ fejtsék ki. Eszel (terhelnek), és még mindig kevésbé reagálnak a receptorok az inzulinra, ezért több cukrod marad a véredben. Ezután jönne a tipikus IR-es válasz, a bazi nagy inzulin adag. De nálad már annyira hatott a met, hogy ez most nem olyan bazi nagy, mint met előtt. Ezért a cukrod kicsit magasabb marad.
Az éhomi érték pedig szerintem függ attól is, hogy mit, mikor ettél előtte este, ill, hogy fel kelés után mikor vettek vért.
Tavaly, 1 héten belül kétszer néztek vércukrot, először 4,2, egy héttel később 4,8 lett. A 4,2-es értéknél csomó ideig álltam sorba, már majdnem éhen haltam, és gyalog mentem a vérvételre (1 km). A 4,8-asnál kocsival, ill BKV-val, kb 3 percet sétáltam össz-vissz. És nem kellett várnom, rögtön levették.
Kedden Tűű biztos megmagyarázza, vagy megismétlik a vizsgálatot.

Kép
mamint

Mamint van még egy ha érdekel!
http://cukorbetegseg.dobozos.hu/

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!
Bettica! Gratulálok én is, mutass majd még ilyen szép tesztet légyszi! Olyan jó látni! Többiek is jöhetnek, olyan jó hatással van rám ez a látvány!

Rejo!
Ebbe a cukor kérdésbe inkább nem szállnék be, nem vagyok valami okos, de szerintem is célszerűnek tűnik nézni egy pár napig, ha van otthon vércukormérőd!

Tegnap már nem volt erőm írni a hajas témához, nekem anno állandóan viszketett a fejbőröm, és nekem nagyon bevált a Head&shoulders érzékeny fejbőrre való változata. Azóta is azt használom + a férjem is, szerintem nagyon jó!

Még 2 nap Duphaston :wink: Puszi mindenkinek! Zazzy
zazzy

lafi, Mamint köszi! meg Norka is!

lafi igazad van, nem olyan nagy a baj, most már lehiggadtam! :D

mamint én is pont ugyanerre az okoskodásra jutottam! Detto. hogy ez most átmeneti cukorromlás, és a javulás része!azért kiváncsi vagyok, helytálló lesz-e... :roll:

Norka jó ötlet, lehet szerzek valahonnan pár napra, érdekes lenne nézegetni.

lafi jó hogy mondod, hogy a cukor ennyire változékony.

lecso képzeld. voltam házidokinál a piros foltokkal tudod. lerázott. bőrgyógyász is lerázott. háziorvos helyetteses is lerázott. elmentem egy magán bőrgyógyihoz, aki rámrakta az össezs kaja meg adalékanyag mintát, és egy röpke óra alatt kiderült, két adalékanyagra vagyok allergiás. egy hete nincs pöttyöm és nem viszketek, amióta tudom mit nem szabad ennem.. klassz. hát ez is a magyar egészségügy, másfél éve szenvedtem, és kalcimuscot meg kemény allergiaellenes gyógyikat szedtem.

Kép

Kép
rejo

ja Lafi este fél 8-kor volt utolsó kaja, tejbegríz és tőkehalmáj barna toasztkenyérrel, egy szelet. tejbegríz gyerekek maradéka, kevés cukival, bár tudom így is nagy bomba. vérvétel 12 óra éhezés után, reggel 8,15-kor.

csak azért furcsa, mondom, mert met előtt mikor nézték az éhomit, este mákos gubát vacsoráztam, direkt, hát abban volt cukor rendesen, és jóóóó nagy adag volt, mégsem szállt el a cukrom. de már nem izgatom magam rajta, elfogadom hogy sok minden befolyásolhatja.

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Nem semmi Rejo!!! :shock: És legalább sok élelmiszer tartalmazza azt az adalékot?A fene vinné el a magyar egészségügyet ilyenkor!Ezer+ezer helyre elmegy az ember és még akkor sem biztos,hogy megtudja mi a baja!Örülök,hogy kiderült! :D

Nekem per pillanat is tiszta piros az arcom.Hajat mostam.Nem bírja a meleg vizet.A bőrgyógyász hiába ad rá krémet ,ugyanilyen marad.
De viszont!Volt a hónaljaimnál barna folt.Jó érdes volt már,és nyáron az ujjatllan blúzt sem szerettem,mert dörzsölte már.És egyszer elkeseredésemben elkezdtem az arckrémmel kenni ,és eltünt! :) De viszont már múltkorában nem kentem mindennap,akkor már éreztem,.hogy ismét jelentkezni szeretne :evil: .Vettem megint krémet,és ismét semmi!Csak ajánlani tudom!

Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok!

Kép

Kép
lecso

REjo, igen, elég nagy bombát ettél....de akkor még nem ettél metet, tudod, nem véletlen, hogy azt mondják, este ilyen meg olyan lassú-gyors kaját ekkor és akkor kell enni, mert a met ezt kívánja, követeli. asszem a te vacsid nem a fenti kívánalmaknak tesz eleget..........
de lényeg, végre nem aggódsz!
Vendég

Sziasztok!

Kavicska, ha lesz egy kis időd kérlek írj nekem részletesebben a lassú és gyors felszívódású ch-ról, illetve mindenkit kérek aki tud segítsetek nekem: 164cm magas vagyok és 48 kiló (nem tudom, hogy ez lényeges-e a kérdésem szempontjából) szóval, meg tudnátok nekem mondani, hogy mennyi lenne a napi ch adagom? Illetve az egésznap ch bevitelre kell figyelni vagy alkalmanként(most, hogy leírtam asszem a 2-ik a logikusabb)? Tegnap szembesültem vele, hogy még nem tudatosult bennem a diéta fontossága, és igazából nem is tudok semmit arról hogyan is kéne helyesen csinálnom! :roll:

Holnap este megnézem mit írtatok, most megyek fürcsizni, mert hulla vagyok: még mindig a házunkat szigeteljük apával, és ez lesz a holnapi programunk is!
Szép álmokat nektek!
Vendég

Rejo!

Mire ideértem már megmagyarázták a csajok!
Én is kb ezt filóztam ki saját kútfőből. De jövő héten megpróbálom megkérdezni egy hozzáértőtől. Ha el tudom érni!
Tűűhöz mikor mész? Kíváncsi leszek ő mit lép! Van egy sejtésem!

Csajok!

Diéta ügyben:
Aki már tartja a GI diétát, nem írná le, h. mit reggelizik, mit ebédel, mit uzsonnázik, stb.
Meg, h. mit változtatott a korábbi kajálásán?
Mert komolyan mondom úgy őrzitek a titkot, mint a szent grált! :twisted:
Nem hiszem, h. ezen a topikon off lenne erről beszélni!
Hátha segítene másoknak is a dolog!
És akkor nem kapnánk meg folyton, h. csak a metet nyomjuk mindenkinek.
Essen végre szó a kajálásról és a mozgásról is!
Mondják el azok, akiknek már van benne tapasztalatuk és gyakorlatuk!
Tanulni akarok!!!!!
Bocs, ha a wasa kenyeres gonoszkodásommal elvettem a kedveteket, nem az volt a cél! :oops: Csak kötekszem, mint Rejó a mettel kapcsolatban!
Valójában szeretnék én is egészségesebben enni, csak segítség kellene! Konkrétumok!
Lécci-lécci!

rambóka

Sziasztok!

Húúúúúú rambóka, ez király ötlet. Tényleg tök jó lenne.
A diétához én nem tudok érdemben hozzászólni, mert őszintén szólva én nem számolgatok meg ilyenek mert képtelen vagyok rá, néha bűnözök is, de mértékkel. A napi 5xi kajázást sem nagyon tudom betartani, mert ugye ez is meg a más kaja fogyasztása egy oviban nem lehetséges, hisz együtt kajázunk a gyerekekkel és azt kell ennünk amit ők. Előttük mást nem lehet enni a példamutatás miatt is. :) De ezt nem részletezem, ha nem baj. :)
Ha a szervezetem megkíván valamit azt megeszem. Mindezek mellett minden héten fogyok fél kg-t, hogy hogy azt nem tudom, hisz a mozgást most kezdtem újra a héten. (Július 26 óta fogytam 3,9kg-t.)
A mozgással kapcsolatban csak a vizitornáról tudok nyilatkozni, ami nekem nagyon bejött, mert minden testrészem megmozgatja és nem érzem hogy izzadok. :lol: Én 1-1,5évvel ezelőtt diéta nélkül 13kgt fogytam. (Ez most komoly és nem kamu!!!!)Én sajna csak ezt tudom csinálni, mégha húzós is az ára mert laza izületekkel születtem és ez nem terheli meg azokat.
Szal újra elkezdtem, és annyira bizakodó vagyok fogyás terén, hogy ma voltunk az őszi cipő és ruhvásáron a Syma csarnokban és vettem egy csomó felsőt, ráadásul csíkosak. :roll:

Nem tudom ezzel segítettem-é vagy sem. :roll:

hajni...
Budaörs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?