Sziasztok!
Először is, Bettica, hatalmas gratuláció!!!
Bevallom, én vagyok a nem-mérlegelő lány.
Több ok miatt sem mérlegelek. Egyrészről nincs még olyan ici-pici mérlegem. Másrészt, úgy gondolom nagyjából elég, amit Andi küldött. Harmadrészt nagyon úgy tűnik, hogy számomra nem 100%-os az általános CH napirend. Nem tudok mit tenni, de ha nem eszem/iszom gyorsan felszívódót reggel, behipózom, ráadásul az egész napom felborul , rosszul vagyok. Egyébként még Andi is engedélyezett nekem egy kis tejet.
Amikor először voltam Tűű dokinál, ő is mondta, hogy a cukor-inzulin értékeim alapján nálam még a banán sem tíltólistás annyira.
Ezenkívül tényleg úgy érzem, ha mérlegelnék, becsavarodnék. Elég nekem az, hogy napjában többször azon agyalok, bevettem-e a gyógyszert, mikor ettem utoljára.
Szóval úgy döntöttem, fogom Andi diétás dokumentumait, és a jegyzeteimet, zsinórmértékként használom, de ha úgyérzem el kell térnem, eltérek. Lehet, ha babás lennék, egészen máshogy állnék a dologhoz. Lenne egy nagyon is kézzel simogatható pocak, amiért érdemes lenne hányingerrel küszködni.
A másik problémát a munkahelyem jelenti. Határidőkkel dolgozom, ami néha azt jelenti, hogy 11kor veszem észre, hogy fél órája ennem kellett volna. Vagy pl. ma, föntről leszóltak, hogy mehetek egy irományomért. Elmondta a srác, hogy mit kéne még beleírni, mi után nézzek utána, és persze gyorsan csináljam meg, mert a kiadmányozó jövő héten nem lesz. Hozzátette: akkor ma kihagyod az ebédet!
Persze nem minden nap ilyen, többnyire próbálom betartani a 3 óránkénti evést. De előfordul, hogy nem jön össze.
Azt mindenképpen el kell, hogy mondjam, hogy mióta figyelek arra, hogy mit eszem, és mióta visszaálltam 1500mg-ra, nincs rosszúllét. Nincsenek éhségrohamok. És a bőröm is kezd javulni.
Rambóka, Anditól kijövet, felvásároltam a legközelebbi ABC diétás polcait!
Wasa, pászka, korpovit,stb. Kifejezetten rosszúl voltam tőlük. A Wasa még elment, de csak 10óraira. Korpovit viszont fincsi, de meg lehet unni egy idő után.