Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap fél háromkor megszületett a barátnõm kisfia, Szabolcs, 3900gr és 55cm. Szegény nagyon megszenvedett érte, olyan rossz volt a tehetetlenség , hogy õ csak szenvedett én meg nem tudtam segíteni neki. Már reggel hatkor bementem hozzá és végig vele voltam. Az egészet felvettem videora, de nem nagyon mertem odanézni, csak a kamerát irányítottam felé. De amikor megszületett a kicsi nagyon sírtam, szinte bömböltem a meghatottságtól. Olyan ciki volt, ott körülöttünk egy csomó orvos meg szülésznõ én meg sírtam , mint egy örült. Nagyon nagy élmény volt!

Zizi

Nyugodtan vidd el a tesódat! Nem fogja megbánni õ sem.
A barátnõm mesélte, hogy az elözõ szülésnél a férje volt vele és végig csak idegesítette, de velem most jobban érezte magát. Eleinte végig röhögtünk, de aztán már nem voltunk olyan vidámak. Állandóan a szülésznõért rohangáltam, hogy segítsen már valamit.

Vikics

Nagyon édesek a fiúk! Már én is nagyon várom, hogy elmenjünk strandolni, csak hárommal még nehezebb.

Andi

A cipõrõl én sem tudom, mit gondoljak. A kislányom mindig mezítláb volt, mert nem bírta elviselni a cipõt. Eddig semmi baja sem volt, most meg neki is bokasûlyedése lett. Lehet, ha cipõben járt volna akkor is kialakult volna. Nem tudom a fiúkkal mi tévõ legyek ezügyben.

Anna

Szegény lányt, ha igaz, amit neked írt én is rettenetesen sajnálom. De ezt igazán az tudja megérteni, akivel már történt hasonló, amit senkinek sem kívánok.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Most voltam a drnénimnél, azt mondta, hogy minden rendben Kép Egyenlõre egyik baba fejjel, másik fenékkel van, de még bármi lehet, van még idõ, hogy megforduljanak. Alá kell majd írnom egy papírt, hogy saját felelõsségemre nem fekszem be a kórházban, mert elméletileg 28. hetes kortól az ikres mamákat befektetik. Hát nem hülyeség? Persze, akkor természetes, ha van valami gond, kinyílik a méhszáj, vagy ilyesmi, de ha semmi bajom, miért kellene a kórházban töltenem 3 hónapot? Na meg mit csinálnék a másik két gyerekkel? Szerencse, hogy a doktornõ is azt mondja, hogy felesleges, ha minden oké.

Vikics, csak csatlakozni tudok a többiekhez, nagyon jó az alvós kép!

Zsuzsi! Nyelvvizsgázol? Milyen fokon? Majd drukkolunk!

Andi! Én a lakásban soha nem adok a gyerekekre cipõt, mi tetõtéren lakunk, sehol nincs kõ, csak parketta, vagy PVC, úgyhogy nem fáznak meg. Kisebb korában Andrisnak is ezt a sarokemelõs cipõt javasolták, akkor hordott is ilyet egy darabig, aztán elmaradt, de most volt az oviban lábvizsgálat, és teljesen jó a lába, se lúdtalpa, se nem csámpás... Nyáron meg legtöbbször a kertben is mezítláb vannak, nagyon élvezik! Kép Ja, én is mezítláb vagyok itthon, úgyhogy ezt látják ráadásul...

Éva! Gratula a barátnõdnek! Nem lehetett könnyû ilyen sokáig vajúdni. Csak akkor gondoltam a tesómra, ha a férjem nem ér rá. Na majd még meglátjuk, meg még meg sem kérdeztem, hogy mit szólna hozzá...

Zizi
debyand

Sziasztok!

Tök jó, apám megint letörölte az Internet Explorert a gépünkrõl!Kép Megvan a kedvencek között a babanet, és a dokumentumokból tudtam fellépni. Elég ritkán jön hozzánk, de akkor is elront valamit! (igazából nem vagyok rá dühüs, nem direkt volt)

Andi!

A cipõrõl én azt tudom mondani, hogy én donga lábbal születtem nagyon csámpásan, és anyukámnak azt mondták, hogy mezítláb járjuk sokat, hogy megerõsödjenek a lábizmok.
Ha csak az afrikai négerekre gondolok, aki biztoos nem bió cipõket hordanak, ha egyáltalán hordanak cipõt, mégis a világ legjobb atlétái!KépKép
Ja, a spapi! Anyám unokatesója patikus, és a múltkor, mikor egy órát dumáltak a patikában, unalmamban olvasni kezdtem az ottani újságokat. és a Baba Patikában van egy egyoldalas cikk a babasapikról.

Marcsi!

Nem tudom, hogy mi volt az e-mailben, már mindegy is, mert nem aktuális, de ne tûnj el miatta se vezekelni, se másért!Kép

Éva!

Gratula a barátnõdnek, jó nagy babája lett!Kép

Zizi!

Nyelvvizsgázunk, csak éppen nem kapunk utána papírt, hanem, majd ha elvégeztük a sulit. A némettanárunk egyetemen tanít, és nyelvvizsgáztat is, és onnan hozza el a tesztlapot. A középfokú szintût fogjuk megírni, a tét most még csak az, hogy tovább tanulhassunk ott a suliban, nincs bukás.
Ja, egyébként itt a babanet fõoldalán van egy ikersarok, ikerbabákat váróknak!

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok

Vikics, Éva

A haránt süllyedés vagy bokasüllyedés (ez egy és ugyanazt jelenti) nevezd ahogy akarod 3 éves korig fiziológiás, vagyis élettani. Tehát minden csemete ezzel kezdi az életét, rajtunk múlik (vagy nem?), hogy mi lesz belõle. Elvileg ez egy ördögi kör. Ha feltámasztod haránt emelõvel vagy ferde sarkú cipõvel ellustulhat a láb, ha nem, akkor nem segítesz neki, hogy korrigálni tudja magát. Legyen itt valaki okos!!! Ezért kérdeztem tõletek, hogy mégis mit javasoltak többen. Tulajdonképpen mindkettõben van ráció.

Vikics
Kellett az a 2 zsömle az ingerület vezetõ receptorok zökkenõmentes mûködéséhezKép

Éva
Hú...asszem télleg jobb a császár!
Meséld el milyen volt a strand, ha majd átvészelted. Lopok tapasztalatot.

Zsuzsi, Zizi
Köszi a tippet, maradunk mezítláb.

Képzeljétek: A doki bácsink azt mondta, semmi esetre se használjak a gyerekekre Johnson's 35-ös bébinapozót mert minél magasabb a faktorszám, annál jobban allergizál. Helyette csakis a Panthenol sprayt. De kérdem én, hol van abban a fényvédõ?

Andi
Ambrosia

Barátság jeligére:

Kristóf és Saca

Kép
Ambrosia

Tartok tõle hogy nem rajtam múlik a siker

Na mégegyszer

Kép
Ambrosia

Vikics

Neked minden alkalommal felveszi a képeket????
Ambrosia

Kép
Ambrosia

Sziasztok!

Nekem nincsenek ikreim, de a segítségeteket szeretném kérni. Ha van közöttetek olyan anyuka, akinek hármasikrei vannak, és Zuglóban, a Vezér út (vagy Ond vezér?) környékén lakik, vagy bárki, aki ismeri õket, kérem, jelentkezzen a ferluca@index.hu címen! Elõre is nagyon köszönöm!

fl
Névtelen

Sziasztok!

fl!

Nekem hármas ikreim vannak, de soha nem laktam ott, sajnálom, és sok sikert, hogy megtaláld õket!!
Kép
Éva!

Csodálatos dolog lehetett a baba születése! Gratulálok!

Marcsi!

Ne legyen lelkiismeret-furdalásod az e-mail miatt, az csak egy "tipp" volt, szerencsére nem igazKép
Hogy vannak a szürcsiid? Még mindig szürcsögnek?

Zsuzsi!

Én is drukkolok mindkettõtöknek!KépKép Kép

Andi!

Nálunk hideg a kõbõl van a padló, így cipõben vannak sokat, de amikor csak lehet, anélkül, pl. a szobájukban. Én is ennek a híve vagyok!

Cili
Szilvásy Cili (cilii)

Zizi

Nekem nem kellett semmiféle papírt aláírni a drnõnél, lehet, hogy azért, mert akkor még a MÁV-ban dolgozott.
Én tíz nappal késõbb szültem a fiúkat és egy napot sem töltöttem bent a kórházban, csak a szüléskor és utána.
Én sem vagyok híve ennek a bentfekvõsdinek, nekem is itthon volt a kislányom, aki nélkülem még levegõt venni sem tud.

Andi

Vasárnapra tervezünk egy strandolást, hát majd meglátjuk mi lesz!

Éva
p.éva

Sziasztok!

Éppen elég ideges vagyok. Amúgy is rosszul érzem magam, fáj a torkom, a fejem, nem tudtam aludni, meg ilyenek. Aztán meg mi egy házban lakunk a szüleimmel, és most a bátyámék is itt laknak náluk egy szobában két gyerekkel, amíg átalakítják, felújítják a házat, amit vettek. Ez még önmagában nem lenne baj, csak a sógornõmnek merõben mások a nevelési elvei, mint nekünk, úgyhogy már kezd õ is meg én is "besokallni" a másik gyerekétõl. Õ azt mondja, hogy az én fiam vadítja az övéit, én meg már unom, hogy mindig Andris a "rossz", aki rosszba viszi a másik kettõt. Kép Már ott tartok, hogy nem engedem ki Andris a kertbe, ha õk itthon vannak, mert biztos, hogy valami nem lesz jó.
Na bocsi, de már nagyon elegem van, és most le kellett írnom valakinek!

Vége van az ovinak, illetve nem zár be, csak július közepétõl 5 hétre, de már csak összevont csoportok vannak, kevés az óvónéni, úgyhogy Andris már nem megy többet, ha már úgyis itthon vagyok, majd csak szeptemberben. Most találhatok ki sok jó programot, hogy ne csak itthon üljünk Kép

Andi! Én úgy tudom, hogy a Panthenol spray-t napozás után kell használni, a leégett, lepirult bõrre, nem?
Én is Johnson's-t használok, de csak 20-as faktorszámút, bár az én gyerekeim elég fehér bõrûek, és eddig nem volt semmi gondom vele, se allergia, se leégés.

Marcsi! Csatlakozom Cilihez, ne tûnj el azért!

Éva! Most azt mesélre a drnõ, hogy volt egy hármas-ikres kismamája, és még neki sem kellet befeküdnie, csak a 35. héten, és olyan szerencsések voltak, hogy amikor végül befeküdt, másnap már meg is szült Kép

Zizi
debyand

Zizi

Egyik barátnõm kislánya nagyon leégett a napon és foltos lett nagyon a bõre és elvitte bõrgyógyászhoz és õ azt mondta, hogy a lehetõ legnagyobb faktorszámú naptejet használják a gyerekeknél, mert nagyon érzékeny a bõrük. Hát most ezek után kinek higyen az ember.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Zizi!

Jobbulást!! Megértelek, ami a rokonokat illeti..Kép

Marcsi!

Maradj....Kép!

Cili!!

Nagyon boldog szülinapot Rolandnak, Antóniának, és Rékának hétfõre!!KépKépKépKép

Ma voltuk strandon, jó volt (csak drága), és nem égtek le a fiúk, 12-es naptejjel kentem be õket, mondjuk nem is érzékeny annyira a bõrük, meg már voltunk kb. 3 hete egész hétvégére a Balcsin, és jó kis alapszinûk lettKép.

Egy kérdés!

Nálatok mennyit esznek a fiúk??
Tegnap Koppány fél szelet párizsival, és fél zacsi ropival beérte.!

Anna
anna35

Sziasztok

Akkor is kitartóan próbálkozom
Kép
Ambrosia

Mostmár beírtam a szerkesztõségbe.
Ambrosia

Sziasztok!
Andi!

Szerintem a bokasûlyedésre jó a ferde sarkú cioõ és nem lesz renyhe tõle az izomzatuk. Gondolj csak bele, hogy ha valami ferdén állsz azzal készteted a lábadat arra, hogy egyenesbe kerüljön nem? Legalább is nekünk volt már ferde talpú cipõnk és ugyancsak el volt hesználódva a magasabb fele, mert a gyerek arra törekedett, hogy normálisan járjon. Szóval szerintem a harántemelõ és a ferde sarok két tök más dolog. Az egyikkel feltámasztod a harántizmait a másikkal munkára ösztönzöd. Legalább is én így látom.
Az bizti, hogy minden gyerek úgy születik, de nem muszály ennek romlania. No már most nálunk ez történt sajna. Szerintem egy jó adag hajlamon is múlik kinek lesz, de ha a hajlam meg van akkor lépni kell.
Mindenesetre és a héten felpakolom az összes csukájukat és jó eladom õket. Helyette meg veszünk Salus-t.

Anna!
Nálunk rengeteget esznek a fiúk általában, de van, hogy keveset. Teljesen idõ függvénye. Tendencia, hogy anyóséknál is jobban, mert õ rohangál a kajával utánuk. Elég vicces.
Amit Te leírtál az nálunk egy natúr nasival ér fel. Még uzsira is legalább 1 danonkid cukros joghurtot bevágnak fejenként. De azért ne aggódj! Minden gyerek más! Nálunk a Levike kevesebbet eszik mint a Nándus és mégis õ a nehezebb! Jó csaj 15dkg-al, de akkor is kevesebbet eszik.
Csak ismételni tudom a védõnénim bölcs szavait, hogy gyerek úgy még nem halt éhen, hogy kaja volt elõtte!

Éva!

Voltatok a strandon? Bár nem volt valami szuper idõ, de meleg az igen. Mi hétfõre terveztük, de nem úgy néz ki, hogy strandidõ lesz.

Zizi!

Csak nyugi! Ne idegeskedjél! Ha szép az idõ, inkább csináljatok külön programokat!

Vikics

KépKép
vikics

Andi!

Szerintem túl nagy képet akarsz felpakolni nem?
Én mindíg 640x480-as méretbe teszem fel. Az akkora, hogy itt élvezhetõ. Próbáld meg úgy!

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Köszi, mindenkinek, jól drukkoltatok!! KépKépKép
Legalábbis azt hiszem, nem fogunk, se én, se õ, megbukniKép!
Rohadt nehéz volt, egész hétvégén tanultam, remélem 4-es legalább meglesz.

Cili!!

Nagyon-nagyon-nagyon boldog születésnapot a babáidnak!!KépKép

Majd még írok bõvebben, most sietek edzésre.

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Ma jó mûsort csaptunk a háziorvosomnál! Kép Kellett kérnem laborbeutalót, és senkit nem találtam gyerekvigyázónak, hát elvittem õket magammal. Szerencsére csak kb. 10 percet vártam, de hát elég is volt. Az egész rendelõ minket nézett Kép Nem csináltak semmi rosszat, csak persze nem ültek a fenekükön, és nem voltak teljes csöndben. De inkább mosolygós reakciókat láttam, úgyhogy nem volt gond Kép Azért a vérvételre inkább nem viszem el õket!
Általában anyunak itthon tudom hagyni a gyerekeket, de õ pont ma ment be kórházba, szürkehályog miatt mûtik a szemét, szóval egy-két hétig nem számíthatok rá.

Vikics!
Jobban utánagondolva, Andrisnak kb. másfél évesen az ortopéd orvos javasolta ezt a döntöttsarkú cipõt, akkor hordtunk is ilyeneket, lehet, hogy számított, és azért van most rendben a lába. Ezt így utólag nem lehet megmondani, hogy milyen lenne, ha akkor nem ilyet hord.... Az biztos, hogy ártani nem árt.

Cili!
Én is boldog szülinapot kívánok a gyerekeknek! Kép Kép
Nem furcsa, hogy már ekkorák? Én mindig ilyenkor csodálkozom el rajta, hogy milyen hamar eltelt egy év...

Zsuzsi!
Jó, hogy sikerült! Gratula!

A családommal kapcsolatban még egyszer bocsánat a kifakadásért, de akkor nagyon elegem volt... Kép Most már lenyugodtam, és igyekszem kulturáltan kezelnei a dolgokat, az ember mégsem veszhet össze a rokonaival Kép

Zizi
debyand

Zizi!
Boldog szülinapot a triónak!
M.

KépKép

KépKép
2in1

Kép

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!!

De tündéri, köszönöm mindenknek a szülinapi köszöntést, aranyosak vagytok!KépKép

Cili
Szilvásy Cili (cilii)

Cili!

Háromszor is boldog születésnapot kívánok a kicsiknek!
HÁny tortájuk volt? Ha lesznek szülinapos képek rakj fel! Várjuk!
Volt nagy buli?

Andi, Vikics

Voltunk tegnap strandon, nagyon jól éreztük magunkat, nem volt az a dög meleg, pont kellemes volt az idõ. Leányfalun voltunk és ott melegvizes a gyerekmedence. A fiúk nagyon éltek, csak egy percre sem ülhettem le. Háromfelé szaladtak és nem gyõztem összeszedni õket. Hát elég fárasztó volt.

Zizi

Semmi baj! Mi is a tesómékkal és az anyuékkal laktunk együtt és nálunk nagyon durva összeveszések is voltak, pl: mikor terhes voltam a saját nõvérem támadt rám , hogy kirugja a hasamból a gyerekeket, mert féltékeny volt rájuk és a 9 éves kisfiát azzal hülyítette, hogy ha megszületnek az ikreink, akkor õt már nem fogják a mamáék annyira szeretni és már kevesebb csokit fog tõlük kapni stb. Azóta már elköltöztünk és a viszonyunk némileg megjavult, de én ezt nem tudom elfelejteni neki és sosem leszünk már a régi testvérek.

Zsuzsi

Örülök, hogy sikerültek a vizsgáitok!!!!Gratulálok!!!!

Éva
p.éva

Sziasztok!

Cili! Boldog szülinapot a kis csapatnak, és gratula az anyukának!

Olvaslak ám benneteket, csak írni nincs idõm.
Nálunk is zajlik az élet, nemcsak itt a topikon!KépKép
Örülök, hogy lerendezõdött az a skizofrén rémálom, én teljesen megdöbbentem, hogy ilyen itt és velünk megtörténhet. Az ember azt hiszi, hogy ilyen csak másokkal történik! De inkább magunkról írok: Rólam kiderült, hogy az összes növényre, aminek virága van, allergiás vagyok.Kép Amikor megállapították, csak nevettem, de aztán egy hónapon belül kétszer lett hangszál gyulladásom, köhögõrohamok jöttek rám, viszketett a szemem, orrom, fülem, ezért aztán elkezdtem szedni a gyógyszert, most már csak a köhögés van néha.
Július 1-én megyek felvézelizni Szarvasra. Anyósommal kétnaposra tervezzük az utat, hogy egy kis nyaralás is legyen benne, Cserkeszõlõn strandolunk és alszunk egyet.
A fiúk jól vannak. Szegény Marcinak ugyan ma beleharapott egy kislány az arcába - pont a szeménél -, de ez elõfordul a játszótéren.
Hívtak minket egy felnõtt hétvégére 14-15-re, az anyósom el is vállalta mind a három srácot, mégis nehezen megyek el. Talán azért, mert tudom, milyen nehéz egyedül megbirkózni hármojukkal. Aztán hívtak minket két hétre is gyerekek nélkül, de az még nincs lefixálva.
Voltunk mi is egyik délelõtt a Palatinuson, jó volt. Marcit ki sem lehetett szedni a vízbõl, Bencét viszont bevinni nem lehetett.
Vikics! Majd mi is megyünk az OTP strandra, mert egyik barátnõm hívott. Elõtte írok, hátha összefutunk!

Gabi
efgabi

Sziasztok

Vikics
Már minden méretben kipróbáltam, de semmi.

Utoljára:
Kép
Ambrosia

Sziasztok!

Nagyon ideges vagyok!!! Kép Kép
Ma nagyon örültem, mert 5-ös lett a németvizsgám, és nem számítottam rá, hogy ilyen jó lesz, Dórié is 4-es.Kép
Aztán jött a hidegzuhi, mert még a múlt héten ellopták 3 osztály naplóját, naná, hogy közötte volt a miénk is!Kép
És, bejelentette az igazgató, hogy ha holnapig nem kerül elõ, akkor minden egyes tantárgyból osztályozó vizsgát kell tennünk, és ez halál komoly, mert jegy nélkül senkit sem zárhatnak le. Hétfõn lesz a német szóbeli vizsgánk, a jövõ hét lesz az utolsó, így van kb. 5 napunk, hogy minden tárgyból megtanuljuk az egész féléves anyagot, amit fél évig vettünk, most meg még egy hetünk sem lesz rá!! Egyáltalán, akkor miért jártam be fél éven át?? Bízom abban, hogy ma talán elõkerül a naplónk, mert bombariadónk volt, és a rendõrség átvizsgálja az egész épületet, és talán a vicceskedvû tettes eldugta valahol....

Cili!

Ünnepeltek???

Gabi!

Jobbulást, el tudom képzelni, milyen rossz lehet, nekünk anyukánk van úgyanígyKép!

Jó strandolást, én asszem a szobámban fogok roskadni még 1,5 hétigKép
zsuzsi

Sziasztok!
Cili! Boldog szülinapot a gyerekeknek!
Mi nagyon eltűntünk, de jó időben a kertben vannak a gyerekek, máskor a vizsgáimra próbálok készülgetni. Ha megvannak, vége ennek a gázos időszaknak. Kb minden második hétvégén utazunk haza, vagy vizsga, vagy ügyintézés miatt. Jövő héten kezdődik Leányfalun az építkezés. Majd strandolhatunk együtt.
Az ikrekről levettem a pelenkát, kis visszaesés volt, de nagyjából napközben szobatiszták. Azért, ha valahova megyünk adok rájuk pelust, miután sikerült egyszer jól megszívatnom magam. Egyébként teljesen más ritmusban sikerült megszokni a pelenka nélküliséget a fiúknak. A kicsi is jól van, imád homokozni, nem lehet onnan egykönnyen elszállítani.
Jó nyaralást Nektek!
Molnárka
molnárka

Sziasztok!

Ambrosia!

Az a hiba, hogy mielõtt elküldöd a hozzászólásod, megmutatja, hogy hogy fog kinézni. Ott kell behívnod a képet.
Kép
Remélem sikerül!
Gabi
efgabi

Bocs, lehet hogy tévedtem, mert most simán ment, egyböl a melléklet feltöltése ablak jött fel.
Most nézem, hogy frissítették a dátumokat. Lehet, hogy már nem fért fel több kép az elözö dátumokhoz.
Gabi
efgabi

Sziasztok

Gabi
Hol mutatja meg? Simán beírtam ide a szokásos \image stb-t és megnyomtam a z üzenet küldését. Utána bejön egy ablak, (mell. feltöltése) ahol a saját képeim közül kitallózom az elküldeni kívántat, azt õ beírja az üres mezõbe és ráklikkelek a mehet gombra. Ezután semmi!!!
Ismét megpróbálom:
Kép
Ambrosia

Kép
Ambrosia

Sziasztok!

Végre megérkezett a kocsi!! Nagyon örültünk neki! Képzeljétek a Levike lába nem is ér le a lábtartóig. (Õ ül hátul) Nagyon szép, és a nagy dobozával a fiúk órákig játszadoztak, hogy az a hajó.

Ambrosia!

Nem tudok már elképzelni, csak azt, hogy baromi nagy a képeid mérete kb-ra. Biztos, hogy 640x480-as képpel próbáltad? Elképzelhetetlen, hogy csak Nálad ne mûködjön. Valami nem kerek. Nekem akkor csinát ilyet, amikor egyszerre 3 képet akartam felpakolni, de harmadszorra azt is kierõltettem a szerverbõl.
Fel isteszek egyet. Itt jól látszik a különbség.
Kép

Zsuzsi!

Hát ez tényleg dühítõ! Én biztosan sztrájkba lépnék! Hát almennek a jó francba! A kiérdemelt jegyeidet most semmisnek veszik. Miért nem csináltak biztonsági másolatot? Vagy egyáltalán miért nem gépre viszik az osztályzatokat? Nem az õskorban vagyunk!

Ciki!

Boldog szülinapot kívános én is a skacoknak!!!

GAbi!
Jó írjál ha mentek. Elég jól néznénk ki 3 ikerpárral. Kép

Éva!
Nálunk szerencsére a fiúk csak a medence környékén maradtak, de igazából nem is volt semmi érdekes azon túl. Egy kis dombra építették a medencéket így nagyon elszaladni nem is tudnának. Ahoz elõbb le kell botorkálniuk a lépcsõn, azt meg csak észreveszem és ottermek.

Vikics

KépKép
vikics

Andi!
Nem lehet, hogy itt a bibi? Melyik böngészöt használod?

Figyelem: ha alább nem látja a "Browse..." (Böngészés) gombot, akkor az önáltal használt böngészõ nem támogatja az ürlapon alapuló feltöltést így ön most nem tud képeket/mellékleteket postázni

Vikics

KépKép
vikics

Molnárka

Mi is tõletek nem olyan messze Horányban, a Szentendrei szigeten szeretnénk jövõre építkezni. És ha kész lesz a házatok már ittmaradtok M.országon?
Irj, ha mentek a strandra , lehet, hogy találkozunk.

Vikics

Kérünk képet a babakocsiról!!!!!!
Tündériek a fiúk!

Gabi

Édesek a babáid, ahogy egymást etetik! Ez nálunk is szokás.
Most olvastam a leveledet, válaszolok is.

Éva
p.éva

Sziasztok!
Molnárka!

Jó, hogy írtál!Kép

Vikics!!

Nagyon aranyosak a fiúk, itt tényleg látszik egy kis különbségKép Raksz fel egy fotót a kocsitokról??Kép

A napló miatt még mindig írtó dühös vagyok!! Tegnap nem találták meg a zsaruk, így tényleg valószínû, hogy júliusig járhatunk suliba Kép, és mind a 14 tárgyból osztályozó vizsgát kell tennünk. Az egészben az a legidegesítõbb, hogy hiába tanultam fél éven át, és abban az adott pillanatban (a vizsgán) nyújtott teljesítményem fogja eldönteni a jegyem, ráadásul én nagyon izgulós vagyok, és ilyen helyzetekben rendszerimt elcseszem.Kép Már végre a rajz kivételével megvolt mindenbõl az ötösöm, és most cseszhetem, fél éven át feleslegesen jártunk be. Ráadásul nálunk döntõ fontosságúak a jegyek, mert az határozza meg, hogy ki mennyi tandíjat fizet, és most oda az összes ötösömKép, és mindez a tanárok hanyagsága miatt, mert nem igaz, hogy nem lehet azt a k**** ajtót zárva tartani, és magukat sajnáltatják, hogy újra kell írniuk az összes gyerek adatait, stb...
Csak egy tanárunk van, aki vezeti külön magának gépben a jegyeket, szerencsére, márcsak marad a másik 13..az ellenõrzõnk meg senkit nem érdekel, mert az nem hivatalos..
Az biztos, hogy kitaposom az illetõ belét..

Jaj, egyébként ötösre írtam meg Dórinak a dogáját matekból, dehát, nincs napló, úgyhogy ezt is hiába..bocs a panaszáradatért, de nagyon el vagyok kenõdve..KépKép

ZsuzsiKép
zsuzsi

Zsuzsi

Sajnálom, hogy ez történt veletek! Nem lennék most a ti helyetekben! Ki lehetett ekkora b...ó, hogy ellopta?!

Most jöttünk haza anyuéktól, az egész csapat füdött az udvaron. Nagyon élvezték, csak sajnos a Lora nagyon köhög, lehet, hogy még ma elviszem az orvoshoz.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Csináltam a kocsiról képeket!
Kép
Kép

Nagyon jól szuperál. Igazi félkezes kocsi! Kaptam hozzá egy esõvédõt és egy lábzsákot is! Annyira szép, hogy agíg volt szívem beleültenni a totál saras-koszos gyerekeket tegnap a játszózás után.

Zsuzsi!
Szerintem ez kicsit sem reális amit Veletek akarnak csinálni. Szerintem csak ki akarják ugrasztani a nyulat a bokorból!

KépKép
vikics

Vikics!

Nagyon klasz a kocsitok! Gratulálok, hogy megnyerted! Ügyes voltál! És végül mennyi lett a postaköltség?
Látom, a fiúk is nagyon örültek neki!
Teljesen új?

Gabi

Küldtem mailt.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Vikics!
Tényleg nagyon klassz a kocsi, érdemes volt ennyit "küzdeni" érte Kép Végül mennyibe került? És teljesen új?

Zsuzsi! Szerintem sem jogos, amit csinálni akarnak veletek, nagyon nagy kiszúrás lenne mindenkivel, és nem is lennének reálisak a jegyek, pont amiatt, amit írtál, hogy egy vizsga döntené el az egész féléves teljesítményt. Tiszta hülyeség! Kép Remélem találnak valami más megoldást ehelyett...
Egyébként ügyi vagy a matek doga miatt Kép

Nálunk is megy a pancsolás-sarazás minden nap, nap végére a gyerekek is és én is mindig csurom sárosak, vizesek homokosak vagyunk, de vizezés nélkül nehéz elviselni ezt a meleget. Ma délelõtt itthon volt a férjem, elmentünk végre szandált venni Andrisnak, mert a sportcipõbe már nagyon melege volt a lábának, de az oviba eddig azt hordta. Aztán ebéd után a férjem elment dolgozni, mi meg mind a hárman aludtunk 2 órát Kép
debyand

Sziasztok

Vikics
A böngészõvel szerintem nincs gond, akkor nem tudtam volna 2 hete felrakni azt a két képet. látszik a böngészés gomb)A méretüket meg már annyira össze zsugorítottam amennyire lehet. Sosem tudom meg mi a gáz Kép
Kép
Ambrosia

Nem tudom, kezdek gyanakodni a Norton Internet Security-re. De hát múltkor miért sikerült?
Kikapcsoltam a Nortont:
Kép
Ambrosia

B I N G Ó
Ambrosia

Andi

Nagyon jó ez a kép!!!! Tiétek a kutyus?
Neked legalább sikerült lekicsinyiteni, de nekem meg az nem megy.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Andi!

Gratulálok!!! Nagyon édes a kép!!! Kép Kép Kép

Nem új a kocsi, de totál úgy néz ki! Ebben tutira nem ült koszos gyerek, vagy Arielt használnak. Kép
Kb: 27e FT-ra jött ki mindenestül. Hát nem kell magyarázni itthon mit kapok ezért.
Na megyek készülõdni, mert honap megyünk a balcsira keddig! Kép

Vikics

KépKép
vikics

Vikics

NAgyon jó üzletet csináltál a kocsival. Használjátok sokáig!
Merre mentek Balcsira, mert mi is megyünk szombaton Balatonvilágosra. De nem hiszem, hogy ott alszunk, mert az ikrek, csak az ágyukban hajlandóak aludni. De 23-án megyünk egy hétre Tihanyba! Valami fullos nyaralót kaptunk kölcsön a férjem fönökétõl. Már nagyon várom.

Éva
p.éva

Takarítanom kéne, de annyira nincs erõm. Pedig a fiúk is alszanak.
Ti mit csináltok ilyenkor?

Éva
p.éva

Sziasztok!

Vikics! Tényleg nagyon jó áron kaptad meg a kocsit! Itthon dupla ennyiért van a használt Kép Jó nyaralást!

Éva! Nekem is kellene..., ehelyett inkább aludtam én is egy órát, most meg kényelmesen kávézgatok, netezek... Ilyen melegben lépni alig tudok, nemhogy takarítani. A vasalást is a reggeli órákra idõzítem, akkor még elviselhetõ a hõmérséklet.
Nektek is jó nyaralást, biztos nagyon klassz lesz!

Andi! Ügyes vagy, hogy végül sikerült felrakni a képet! Nagyon aranyos!

Zizi
debyand

Sziasztok!

Andi!
Tegnap írtam, hogy szerintem mi a hoba, de elszállt. Mindegy, mert azóta megoldottad a problémát. Nagyon aranyos a kép!

Vikics!
Úgy néz ki, hogy jövõ héten kedden vagy szerdán megyünk a strandra. Nekem a szerda jobb lenne, gondolom nektek is, ha kedden jöttök haza. Addig még kiderül.

Éva!
Nekem is elmaradt a mosogatás, inkább e-mailezek meg netezek.

Gabi
efgabi

Sziasztok

Köszi nektek a dícséretet. Ez a kis mocsok Norton volt a hunyó. Nem is gondoltam rá.
Az én kutyám, jobban mondva a mienk. Hivatalos babanyelven: kuku!!! (egyébként Saca)
Szombaton mi is megyünk a telekre (Velence), ezt itt Pesten már nem lehet kibírni. Útálom a kánikulát. A lakás minden szegletében ventillátor megy, legalábbis a tetõtérben. Légkondit nem veszünk, mert leszívja a villanyórát és egészségtelen. Bár biztos kellemesebb a 23 fokban ücsörögni, de folyton csak rosszat hallok róla.

Mindegy, jó hétvégét mindenkinek! Áztassátok magatokatKép

Andi
Ambrosia

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?