Sziasztok!
Éppen elég ideges vagyok. Amúgy is rosszul érzem magam, fáj a torkom, a fejem, nem tudtam aludni, meg ilyenek. Aztán meg mi egy házban lakunk a szüleimmel, és most a bátyámék is itt laknak náluk egy szobában két gyerekkel, amíg átalakítják, felújítják a házat, amit vettek. Ez még önmagában nem lenne baj, csak a sógornõmnek merõben mások a nevelési elvei, mint nekünk, úgyhogy már kezd õ is meg én is "besokallni" a másik gyerekétõl. Õ azt mondja, hogy az én fiam vadítja az övéit, én meg már unom, hogy mindig Andris a "rossz", aki rosszba viszi a másik kettõt.
Már ott tartok, hogy nem engedem ki Andris a kertbe, ha õk itthon vannak, mert biztos, hogy valami nem lesz jó.
Na bocsi, de már nagyon elegem van, és most le kellett írnom valakinek!
Vége van az ovinak, illetve nem zár be, csak július közepétõl 5 hétre, de már csak összevont csoportok vannak, kevés az óvónéni, úgyhogy Andris már nem megy többet, ha már úgyis itthon vagyok, majd csak szeptemberben. Most találhatok ki sok jó programot, hogy ne csak itthon üljünk
Andi! Én úgy tudom, hogy a Panthenol spray-t napozás után kell használni, a leégett, lepirult bõrre, nem?
Én is Johnson's-t használok, de csak 20-as faktorszámút, bár az én gyerekeim elég fehér bõrûek, és eddig nem volt semmi gondom vele, se allergia, se leégés.
Marcsi! Csatlakozom Cilihez, ne tûnj el azért!
Éva! Most azt mesélre a drnõ, hogy volt egy hármas-ikres kismamája, és még neki sem kellet befeküdnie, csak a 35. héten, és olyan szerencsések voltak, hogy amikor végül befeküdt, másnap már meg is szült
Zizi