Baba
Teljesen együttérzek Veled! Hétfőig még nagyon rossz, hogy bizonytalanságban vagy, de utána mindenre fény derül, és akkortól már lehet tenni valamit a megoldásért. A megoldás után pedig baba jön. Valahol már úton van, tart felétek, de ezt a malőrt még ki kell kerülnie neki is. De biztosan elér hozzátok. Tudom.
Sannah
A vérvételnek sok előnye van a teszttel szemben. A tesztnek nem 100%-os a pontossága, ha egy bizonyos HCG szint alatt vagy, nem mutatja ki, a vérvétel viszont sokkal pontosabb. Egyértelműen kimutatja, hogy mennyi a szervezetedben a HCG. Az én tanmesém a példa arra, hogy feltétlen hasznos a vérvétel!
(Már többször írtam erről, nem akarok senkit untatni, így csak dióhéjban: ET utáni 14.napon tesz negatív, pár óra múlva alig látszó pozitív vonal. Vérvétel aznap SOS: HCG 72. Vagyis elképzelhető a terhesség, de segítségre szorul. Injekciók, Utrogestan, stb. gyors segítség. És 2 hét múlva: dobogó szivecske. VISZONT: ha nem megyek el vérvételre, a negatív teszt után nagy valószínűséggel erős görcsök közepette megjön, hiszen nem volt elég a szervezet által termelt HCg, és segítség kellett volna, de ez vérvétel nélkül nem derült volna ki.)
Fanni
Most olvastam mit csináltatok a dokival. Ejnye, ejnye! Azért apának csak kéne adni még egy esélyt, hogy az alattomosnak még a csírája se maradjon ott
Lányok
Tiszta amatőr vagyok, már megint. Kint felejtettem éjjel a Gonalt a fürdőszobában. 10 órán át volt szobahőmérsékleten. szerintetek nem lett baja?
Véda