Új privát üzeneted érkezett!

Maci!Ma is kell menned éjszakára?Nem maradsz otthon?
Vendég

Alexa
Holnaptól kezdődik az éjszakázás. :?
Muszáj lesz jönnöm, mert a kollégaúr oktatásra megy a jövő héten, nem akarok kiszabni vele. Majd hozok kispárnát. :)
Vendég

Kata,

Drukkolok mára a genetikai uh-hoz. :lol: :lol: :lol: Hányra mész????

Vicuska,

Nem jössz velünk megosztani, mit mondott a doki tegnap???? :lol: :lol: :lol:

Ani,

Ha hétfőn mész a Nővédelmibe, akkor jöhetnél velünk, mi Katával 1-kor talizunk az épület előtt. Ha gondolod utána dumcsizhatunk is egyet.

Szilvi,

Vigyázz magadra, nem is szabadna éjszakáznod. Ejnye-bejnye. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, köszike, de nem tudom mikor végzek a melóhelyen, megpróbálok 1-re odaérni, max a váróban találkozunk. És tényleg hogy van ez csak oda megyek és mondom hogy ifj. Nagy Lászlóhoz szeretnék UH-ra menni? Ennyi? Voltam már a nővédelmibe, de mindig doki küldött. Sajna anyámék szomszédja ott dolgozik és elég pletyis nő. Nem akarom hogy este már anyuékat zaklassa bármi is lesz az eredmény.

Vicuska???????? Miért nem jelentkezel? Dolgozol?

madiani

Csak gyors bekukk, most megyek a genetikai uh-ra. Majd du. jövök

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Ani,

Szerintem igen így működik, persze még fizetsz 300 ft-ot.

Semmi gond ha nem érsz oda, csak gondoltam egy kis beszélgetés jót tenne.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata,

Egy kalappal...... és várunk a jó eredményekkel. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata, millió drukk.

Köszi Judy, persze vizitdíj :) Köszi a beszélgetést is, már egész megnyugodtam (nem sírom el magam ha Róla beszélek :))

madiani

Ani!

Nem muszáj mondanod,hogy UH-ra mész.Csak annyit,hogy Ifj. Nagy Lászlóhoz szertenél menni.Semmi közük a részletekhez.

Mi lehet Vicuskával?

Üdv:Gabi
Vendég

Judy
Tudom, hogy nem szabadna... De majd nagyon vigyázok. :)
A kollégám néha rosszabb, mint apa. vigyázzak, ilyet-olyat ne csináljak, ha nem érzem jól magam szóljak stb., stb., stb....

Kata
Mennek a drukkok! Minden OK lesz!

Vicuska
Merre vagy? Nem akarod megosztani a jó hírt? :)
Vendég

Szilvi,

Látom te is ma mész dokihoz, akkor neked is szorítok nagyon. :lol: :lol: :lol:

Ani,

Gabinak igaza van, még azt sem kell mondanod, hogy miért jöttél, csak őt keresed és kész. Majd neki elmondod, hogy mi történt.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szilvi!

Én is ezt mondom,nem szabadna éjszakáznod,és ha barnázol,talán táppénzre kéne jönnöd!Hidd el,fontosabb a babód!Majd persze a doki megmondja mi legyen!Én azonnal letettem a melót,amint kiderült,hogy terhes vagyok,mert görcsöltem.

Vicuska???
Vendég

Szilvi, éjszakára mész? Most olvasom (eddig bocsi de önző módon csak magammmal voltam elfoglalva) Szerintem ezt nem kéne erőltetned, a babának nem hinném hogy túl jó. Tessék táppénzre menni, a barnázást meg feltétlen mond a dokinak.

madiani

Judy
Köszi! Remélem, képet is tudok holnap hozni. :)

Alexa
Tudom, de nincs sok választásom. :( Svájcon 2en vagyunk, ebből a kollégám oktatásra megy, nekem maradnom kell(ene).
Szerencsére nem görcsölök, nem is fáj a pocim, csak ez a barna lájt.... :? Délután már okosabb leszek. :)
Vendég

Ani
Köszi az aggódást. Feltétlenül megemlítem. Úgy gondoltam, hogy összetolom a székeket, hozok esetleg kispárnát, Titababa kedvenc rénszarvasát. :) Aztán relaxálok. :D
Vendég

Sziasztok!!!

Ani!
a többiek már annyi szépet,okosat és bíztatót írtak neke,hogy én csak csatlakozni tudok!!!
szerintem se add fel,mert a pici megérzi!mnej el UH-ra!
a Sziget u-ba is nagyon jó UH van!!!!!! :lol:
én bízok bennetek és nagyon szorítok!

Szilvi!
a barnázás nem vicc,feküdjél többet és ha a dokid azt javasolja,igenis táppénz jár neked! :D

Kata!
drukk genetikai Uh-hoz!

Kép
Vendég

Vicuska
Kockás már a hátam a sok fekvéstől, amúgy meg szeretek lustizni. :D
Mi volt UHn?????

Alexa
Egy lüke kérdés: lehet a méhszájsebemhez valami köze a barnizásnak? Bár, semmi olyat nem csináltam, amivel megsérthettem volna....
:roll:
Vendég

Vicuska!

Nem mondtak tegnap semmit????
Vendég

elküldtem,mielőtt elszáll :D

Nati!

neked hatalmas gratula hogy hősiesen túlélted a műtétet!
pihizz sokat,remélem nem kell sokáig bentmaradnod!
ha tudsz majd jelentkezz!
VÁRUNK!!! :lol: :lol: :lol:

én tegnap voltam UH-on.doki nagyon lecseszett a negativ hozzáállásom miatt.azt mondta akkor minek kezdtünk egyáltalán bele? :roll: majdnem elbőgtem magam. :oops:
rámutatott egy kis negyed borsónyi fekete pöttyre a méhemben és szerinte az lehet a beágyazódás helye.1 hét mulva kell visszamennem csüt-ön,aznap reggel kell tesztelnem,előtte nem szabadna,mert fals poz.lehet a szurik miatt!!
optimista,irt fel még 3 doboz Utrot :D
Hát,nem tom.Bizti igaza van,de ő férfiból van,és neki én csak 1 vagyok az 1000-ből és nem ért már át annyi csalódást :?

megjegyzem,hogy amikor méhenkívüli voltam,akkor is 1 hétig örültünkj,mert látták :roll: a babát a méhemben,jó helyen,még UH-képem is van róla :shock: aztán ugye mégse ott volt :(
Vendég

Macika!

Szerintem lehet hozzá köze.Volt egy ismerősőm,ő végig vérezgettett,a méhszájsebe miatt.
De inkább úgy gondolom,még nem tapadt meg rendesen a bébi.
Mindenképp szólj a dokinak,ez nem vicc, és nagyon sokat pihenj.Csak semmi megerőltető!!!

(Írtam privit)

Puszi:Gabi
Vendég

Vicuska
Ez nagyon jó hír!!! Tessék pozitívan hozzáállni, most nem lesz semmi gond! Vigyázz magadra és a kis fekete pöttyödre!
Vendég

Gabi
Igyekszem kivonni magam a forgalomból.
Mindjárt írom a választ. :)
Vendég

Vicuska!

Pont ez az ,a doki már ezer hozzád hasonlót látott,és nem bíztatna,ha azt látná,hogy nincs semmi esélyed.Úgyhogy szerintem nagyon jó úton vagytok :D !
Hidd el sikerülni fog!!!

Puszi:Gabi
Vendég

Vicuska!

Ez jó hír!Bíztató!Örülök neki!Te is pihizz!! :D :D :D :D :D

Ezen a méhenkívülin meglepődtem! :shock:
Vendég

Vicuska!!!!! :D :D :D :D

Ez nagyon jól hangzik!!!! Tessék az orvosodra hallgatni!!! (bár amit férfi nő hozzállásról írtál azzal teljesen egyetértek)

Nagyon de nagyon drukkolok!

madiani

A Sziget utcai az hol van (azt gondolom hogy a Sziget utcába :)) és az mi? Magán rendelés? Írjatok már róla kicsit lécci.

madiani

Vendég

Vicuska,

De jó, hogy ilyen jó hírekel jössz. És tényleg bízz az orvosodban, és tessék optimistának lenni. :lol: :lol: :lol:

Ott van a pici pötty a méhedben, csak meg kell tapadnia. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszike mindenkinek!!!

Ani!
a Sziget u-ba járok én,ott van a Deák Csaba dr.4D uh,stb.hivd fel őket!!!!!!
tel:22/340-048
Vendég

azon filózok,hogy az elmúlt 3 hónapban 23-25 naposak voltak a ciklusaim.vagyis holnap van a 25.nap.ha nem jön meg holnap,már bizakodhatok :roll: a progi szerintetek kitolja a ciklust??? :roll:
Vendég

Vicuska,

Én sajna azt nem tudom, hogy a progi hogy befolyásolja a ciklust, de mindenképpen bizakodj, és ne csinálj idő előtt tesztet (láttam a másik topicban) :lol: :lol:

pár nap és minden kiderül. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vicuska
Én se igazán értek hozzá, de ne aggódj, ott lesz a baba. :)

Elzúzok haza! Holnap délután jövök, remélem sok jó hírrel. :)
Szép délutánt mindenkinek!
Vendég

Kata!!Hol vagy?Minden rendben van??
Vendég

Vicuska, nagyon bíztató, legyél optimista! :wink: ! Hülyeségből nem mond ilyet a doki!!!

Maci, drukk a mai dokibácsihoz!! Majd jelentkezzél!! Lehet, hogy táppénzt fog javasolni a barnázás miatt!!

Ani, akkor hétfőn lehet, hogy találkozunk!!

Hívtam Natit, nem vette fel. Majd később megint megpróbálom!!

Voltam dokinál: minden oké, tut fiú lesz, láttuk a "fegyverét" :lol: Most nem apa, hanem anya (anyukám) jött velem, már kíváncsi volt nagyon az unokájára :wink: . BB végigmutogatta neki a kezét, lábát, mindenét. Anyának is nagyon szimpi BB. Persze nem csoda, nagyon jó fej, és jó doki. Egyetlen dolog, ami ha nem okoz problémát, akkor nem baj: a méhlepény a hátsó falon van megtapadva, de közel a méhszájhoz. Kérdezte nincs-e vérzés, ilyesmi, mondtam hogy nincs. Akkor rendben.

Na, megyek, oszt majd gyüvök.

Kép

Kép

hoppá

Szia Kata!

Örülök,hogy minden okés,pihenj Te is sokat! :D :D
Vendég

Lányok!
Főleg kisgyermekesek.
Nem kell valakinek LivingLab elemes orrszívó?Egyik ismerősöm árulja,egyszer se használták csak kipróbálták,hogy működik-e.
6000 Ft az ára,ha kellene be tudom vinni Fehérvárra.

Üdv:Gabi
Vendég

Kata, gratulálok a jó eredménykhez. Az én anyucikám is mondta hogy eljön velem bármikor (bár most ő inkább aggodik miattam). Hétfőn lehet hogy talizunk, sőt szinte biztos, mert utána Pestre kell mennem Suliba. Hánytól van rendelés és mennyit szoktatok várni? Lehet már időbe oda kéne mennem hogy el tudjak indulni a suliba. Új óránk lesz új tanárral, nem kéne az első alkalommal elkésnem.

madiani

elszállt amit írtam ............. :twisted:

Ani,
nem hiszem el!!!!! REttenesen sajnálom, de tuti még nem látni semmit és ott a babó!!!!!!!! Gyönyörű tüneteid vannak, nem vérzel vagy görcsölsz, hőd ok... Látod Judynak és Szilvinek se mondtak semmi bíztatót. NE ADD FEL!!!!! De látom, már mész a nővédelmibe, görcsbe lesz a kezem, hogy akkor már lássanak valamit.

S azért csajok gondoljatok bele. Ha a kórháznak nincs pénze szuper uh-ra, akkor pont a magánrendelőkbe lenne kíváló uh??!!!!

Vicuska,
ez nagyon jó hír!!!!!!!!! előzetes HURRÁ!!!! A progi pótlás sajnos nekem is megnövelte az eslő ciklusban a ciklusom (a többiben nem kaptam progit). Most viszont mikor kaptam tüszőrepit, akkor csináltam egy tesztet a 9 vagy 10 napon, ami nega lett, s tudtam, hogy kiürült a szervezetemből a hcg, szóval ha utána pozitív lesz, az nem fars eredmény :wink: De persze nem lett az :roll:

Kata,
köszi hogy megírtad a többieknek mi a helyzet!!!! Rendes Tőled!!!! Biztos nagy élmény volt a mai uh anyukáddal és BB-vel :wink:

Én ma jöttem haza, végre aludtam egy jót délután a több napi nemalvás után... A hasam még érzékeny, pláne ha köhögök, orrot fújok vagy nevetek (olyan is van már) :wink: , meg még nem tudok az oldalamon feküdni... De alakul szerintem, napról napra biztos jobb lesz :wink:

A méhem és a petevezetők szépek, minden átjárható, a méhszájam viszont teljesen heges volt és nagyon nehezen tudta BB kitágítani. Most 7,5 milis, de szerinte kb max fél évig marad igy... tehát villámgyorsan teherbe kell essek, mert akkor megint tágítani kell. Következő hónaptól inszemezünk :wink:
És a slussz poén :oops: a jobb petefészkemben még nem repedt meg a tüsző, ezért ma délelőttre kaptunk házi feladatot :oops: Háááááááát, nem is volt olyan rossz :oops:
úgyhogy minden lehet :wink:

Lányok, mindenkit puszilok és NAGYON NAGYON köszönöm a drukkokat, most megyek és vacsizok (végre!!!) egyet apával, aztán holnap mindenkinek reagálok!!!!

Szép estét!
Ani, hidd el, hétfőn látni fogják az embriót!!!!! KITARTÁS!!!!! BABÁS VAGY!!!!!!
Vendég

Szia Nati!

Nagyon örülök hogy itt vagy, és szupi híreknek meg mégjobban. Össze fog jönni, sztem már most hogy Vicuskával együtt babásodjatok tudod párosan kell ! Mikor érik meg ez a petéd, és mikor kéne tesztelned?

Köszi a drukkokat. :)

madiani

Nati!Örülök.hogy otthon vagy,és minden oké,a baba meg tuti összejön! :wink:

Orrszívó:nekünk porszívós van,én inkább azt ajánlom,nekem is mindenki azt mondta,az hozza ki a baba orrából a cuccot a legjobban.Hát,ne tudjátok meg,mit kihozott,amikor Martinka 2 hete náthás volt!! :shock:A porszívót letakartuk egy paplannal,és úgy nem volt olyan hangos.(ja,és csak 1500-ba került)

Vikike,neked mi a véleményed?Ti kipróbáltátok az elemeset?
Vendég

Sziasztok!

Tartottam ám a lelket ma Anitába :D , találtam neten is egy-két dolgot ami nagyon bíztató. Én is csak azt tudom mondani, hogy ott van a babó csak még nagyon pici és nem látszik. Alexa írta, hogy ő hét hetes volt mikor megállapították ha jól emlékszem, én is ma utánajártam, hogy az én leletemen mi volt és én is hét hetes voltam. Azt is írtam Anitának, hogy volt olyan egy anyukánál, hogy a szikhólyagtól nem látszott aztán két hét múlva visszament és ott volt a baba :D . Megőrülök hétfőig :shock: , na de az is eljön és minden rendben lesz.

Nati, örülök nagyon, hogy sikerült a műtét és már nevetni is tudsz, az nagyszerű, akkor hamar meglátogat a babád téged mert én is szeretnék egy ilyen boldog anyuka pocakjába költözni :D . Pihengess!

Vicuska NAGYON DRUKKOLOK, most ti vagytok sorosak Natival! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alexa, nekünk is porszívós orrszívónk van és én is csak azt tudom ajánlani mindenkinek, nagyon hatékony, Levi is ugyebár taknyos volt nagyon azzal szívtuk az orrát és tényleg iszonyat, hogy mit kiszívott. Inkább sírjon egy kicsit mint arcüreggyulladása legyen. Egyébként az van a dobozra írva, hogy nem fáj és nem kellemetlen. A sírás inkább a porszívó hangos zajától van, de igazad van és le kell takarni pléddel.

Judy, Kata, Gabi, Szilvi, Chrissyy, Tand és Shellcat nektek is millió puszi, ne haragudjatok, hogy nem írtam most külön mindenkinek, de mennünk kell fürdetni. Szerintem ma még jövök! Ugye nem hagytam ki senkit :oops: ?

[url=http://babafalva.hu][img]http://babafalva.hu/tickers/hi3.png[
vikike_

Na nem látszik a vonalzóm.

[url=http://babafalva.hu][img]http://babafalva.hu/tickers/hi3.png[
vikike_

Nati!!!!!!

nagyon ügyi voltál!!és minden okés,most kell öszehozni a babát!vagyis ahogy olvastam lehet már össze is hoztátok? :lol:
de mitől hegesedett be a méhszájad? :roll:

Ani!

millió drukk hétfőre!hidd el,ott lesz a babó,csak bújócskázik!!! :P kitartás :wink:

én is azon filózok,hogy ha tegnap nega volt a tesztem,akkor ha még bennem lenne a tüszőrepi hcg-je,pozitív lett volna.tehát ezután pozitiv lesz csüt-nél előbb,akkor az csak a babó miatt lehet,nemde??? :roll: 8)
Képzeljétek,ma tiszta terhes tüneteim vannak,cickó érzékeny és tele van a szám nyállal :oops: -bocsi-de így van,és érzek vmi furcsa ízt...amikor 2 éve terhes voltam,akkor éreztem így.
úgyhogy elkezdtem bizakodni.
lehet holnap reggel ellövök egy tesztet. :D

Na pusz,jó éjt!
Vendég

Vicuska :D :D :D :D :D :D :D :D
Ezek csupa jó hírek, reggel remélem korán kelsz ha már mindenkép tesztelsz. Itt fogok tülkön ülni hogy mikor írsz már. Ja és nehogy kétségbe ess ha még negatív lesz, még nagyon korai. Viszont tudom milyen érzés ez, úgyse tudunk lebeszélni a tesztelésről. Milyen érzékenységű tesztet használsz?

madiani

Húúú, de izgalmas Vicuska.... Nagyon drukkolok, remélem Natival egyszerre lesztek babásak. Cirógasd a pocakodat!! :lol:

Bár még nincs babám, de mindenki a porszívós orrszívóra esküszik!!

Kép

Kép

hoppá

Jó éjt,

Vicuska, reggel max 7.20-ig leszek itt, utána indulok suliba. Addig úgysem jössz, mi???? :roll: :?

Ani, kitartás, ott a baba!!

Nati, ahogy megbeszéltük, azért még holnap is..... :oops: :lol:

Kép

Kép

hoppá

szép jó reggelt!!!
Látom, mindenki lustizik :wink: Kata, Te pedig biztos okosodsz a suliban :wink:

Mi korán keltünk, Apa ment dolgozni, be kell hoznia az elmúlt két nap lazsálást, amit velem töltött a kórházban. Nem egy érzelgős pasi de amit az elmúlt két hétben csinált, az szenzációs!!!! Figyelmes, érzékeny, támogató. Elküldtem reggel a zöldségesbe hogy vásároljon be, erre hozott nekem köhögéscsillapító cukorkát :P IMÁDOM!!!!!!! :P

Ani,
gondolom, hogy mennyire magad alatt lehetsz most, én tuti megőrülnék!!!! Hidd el ott van a babó és a doki "hátbatámadása" miatt meg ne töprengj. Ez most RÓLATOK szól és nem a doki lelkivilágáról!!!!!! Nekem is írtó ciki volt, hogy a doki, akihez Te is jársz, már ismer. Nála jártam először BB előtt, de nem nyerte el a tetszésem, mert úgy láttam nem vette elég komolyan a problémámat, és apát is csak szeptemberben akarta vizsgálatra küldeni (ez áprilisban volt és nálunk apánál is volt némi javíani való). Most pedig ott volt minden vizitnél és még mosolygott is rám, sőt az anesztest is ő hozta be és támogatott, hogy csináljuk meg a műtétet. Szóval most nagyon pozitív róla a véleményem, de írtó ciki volt ott feküdni és tudni, hogy tudja, hogy anno nem őt választottam. DE NEM ÉRDEKEL, MERT EZ MI ÉLETÜNK és fizetünk érte a magánrendelőben, és az én lelkem akkor volt nyugodt, amikor BB komolyan vett.
Szóval ne érdekeljen, mit szól, ha visszamész és babás leszel :P :P :P , mert tuti hogy így lesz!!!!!!!! Menj csak el uh-ra és utána szárnyalj egyet pestig a suliba :P :P :P :P

Vicuska,
ha pozitív, akkor ez babó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon drukkolok!!!!!!!!

Látom Maci még nem írt... Este kaptam tőle egy sms-t és megírta, hogy Titababa 13 mm-es és dobog a szíve :lol: :lol: Ani, Te is így fogsz járni hétfőn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chrissyy,
csak nem megszültél???? Nem jöttél tegnap :shock:

Judy,
hogy érzed most magad, hogy már tudod kislányotok lesz? Készül már a babaszoba? :wink: És a srácok mit szóltak a hugihoz?
Láttam a dokidat, hát valóban nehéz lenne magázni. Nagyon fiatal :oops: Hogy választottad őt anno?

Maci, Vicuska,
RL volt mindkét napon ügyeletes, mert mindig ő jött a viziteknél. Ő is tud mosolyogni :lol: :lol: Maci, szimpi volt?
Vicuska, ha babás leszel, kinél fogsz szülni? DD group vezet szüléseket?

Gabi,
hétfőn hová mentek 4D-re? A sziget utcába? Gondolom már nagyon várjátok!!!! Párod elkísér? Ez lesz az első 4D?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?