szép jó reggelt!!!
Látom, mindenki lustizik
Kata, Te pedig biztos okosodsz a suliban
Mi korán keltünk, Apa ment dolgozni, be kell hoznia az elmúlt két nap lazsálást, amit velem töltött a kórházban. Nem egy érzelgős pasi de amit az elmúlt két hétben csinált, az szenzációs!!!! Figyelmes, érzékeny, támogató. Elküldtem reggel a zöldségesbe hogy vásároljon be, erre hozott nekem köhögéscsillapító cukorkát
IMÁDOM!!!!!!!
Ani,
gondolom, hogy mennyire magad alatt lehetsz most, én tuti megőrülnék!!!! Hidd el ott van a babó és a doki "hátbatámadása" miatt meg ne töprengj. Ez most RÓLATOK szól és nem a doki lelkivilágáról!!!!!! Nekem is írtó ciki volt, hogy a doki, akihez Te is jársz, már ismer. Nála jártam először BB előtt, de nem nyerte el a tetszésem, mert úgy láttam nem vette elég komolyan a problémámat, és apát is csak szeptemberben akarta vizsgálatra küldeni (ez áprilisban volt és nálunk apánál is volt némi javíani való). Most pedig ott volt minden vizitnél és még mosolygott is rám, sőt az anesztest is ő hozta be és támogatott, hogy csináljuk meg a műtétet. Szóval most nagyon pozitív róla a véleményem, de írtó ciki volt ott feküdni és tudni, hogy tudja, hogy anno nem őt választottam. DE NEM ÉRDEKEL, MERT EZ MI ÉLETÜNK és fizetünk érte a magánrendelőben, és az én lelkem akkor volt nyugodt, amikor BB komolyan vett.
Szóval ne érdekeljen, mit szól, ha visszamész és babás leszel
, mert tuti hogy így lesz!!!!!!!! Menj csak el uh-ra és utána szárnyalj egyet pestig a suliba
Vicuska,
ha pozitív, akkor ez babó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon drukkolok!!!!!!!!
Látom Maci még nem írt... Este kaptam tőle egy sms-t és megírta, hogy Titababa 13 mm-es és dobog a szíve
Ani, Te is így fogsz járni hétfőn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chrissyy,
csak nem megszültél???? Nem jöttél tegnap
Judy,
hogy érzed most magad, hogy már tudod kislányotok lesz? Készül már a babaszoba?
És a srácok mit szóltak a hugihoz?
Láttam a dokidat, hát valóban nehéz lenne magázni. Nagyon fiatal
Hogy választottad őt anno?
Maci, Vicuska,
RL volt mindkét napon ügyeletes, mert mindig ő jött a viziteknél. Ő is tud mosolyogni
Maci, szimpi volt?
Vicuska, ha babás leszel, kinél fogsz szülni? DD group vezet szüléseket?
Gabi,
hétfőn hová mentek 4D-re? A sziget utcába? Gondolom már nagyon várjátok!!!! Párod elkísér? Ez lesz az első 4D?