Új privát üzeneted érkezett!

zölddi, nekünk nincs vezetékes telefonunk, de 2e volt a fejhallgató, mikrofonnal, ha egyszer nekibátorodnál. Egyébként ezt nem is értem, lehet msn-ezni telefonvonallal is? Látszik mennyire értem a témát!

mágnes, csúcs a csaj! Jó nagy cula már. :D
bbilona

COCA: GRATULÁÁÁÁÁLOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!!!
BBILONA: hát igen most tényleg kötélből van, én sem értem, de jobb így. Igazából alapban most úgy álltam az egészhez kezdetektől, hogy szerintem ez most biztos nem sikerült - ilyen esély latolgatások, értékelemzések, dokihozzáállás meg ilyenek alapján. Tehát ha sikerül az ÓÓÓÓriási lenne, ha nem arra meg most tényleg végre felkészültem. Az előzőek hatalmas lelki nyomást gyakoroltak rám, most nem érzem azt az érzést ami ezt korábban kiváltotta. Most már annak is örülök, hogy még zöldek a fák...

MÁGNES: Nagyon szép babóca!!!!! Gratulálok hozzá!!!

A mohának mindig a déli oldala fás.
gigus

Coca, nagyon gratulálok :lol: :lol: :lol: Lehet, hogy többen vannak? nagyon magas a hcg-d :lol:

Mágnes, nagyon édes :lol: hogy álltok a tesó projekttel?

túl vagyok az interjún, majd jövőhéten lesz döntés. Ez a 4. hetem ennél a cégnél: négyszer később jöttem 3-4 órával, egyszer be sem jöttem, és még mindig nem rúgtak ki :? szerintem nincs még egy ilyen hely...

Gigus, reggel ne sokáig várakoztass minket a jó hírrel :lol:

Kép
domo

:D a reggel fél nyolc remélem jó lesz :D addigra beérek melóba

gigus

gigus, reméljük hogy ez a "laza" hozzáállás szerencsét hoz neked. Coca elindította a lavinát, tessék a hógörgeteghez csatlakozni!

domo, valóban érdekes egy hely lehet az a te munkahelyed, de ennek most inkább örülni kell. Az nagyon rossz lehet amikor stresszelni kell, hogy mit is szólnak. Igen jó lenne, ha már csak a szívhangos uh-ra kellene elkéredzkedned, valami jó kis ürüggyel.
bbilona

Sziasztok!

Hát én sajnos visszatértem a munka frontjára, ennek az egyetlen előnye, hogy mostantól megint követni tudom, hogy mi történik Veletek. Örömmel olvastam, hogy január óta sok-sok új babás van, nekik nagyon sok boldogságot kívánok!
Láttam, hogy még mindig szerepelek a táblázatban. Nagyon jól esett, hogy nem feledkeztetek meg rólam.

Mindenkinek további szép napot kívánok!
tücsökbogár

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk, mert megyek szülőire! :lol:
Még nem jött meg, de fájdogál a pocim, így csak napok kérdése.

Zölddisznó!
Húúúúúúúúúúúúúúúúú, haaaaaaaaaaaaa GRATULÁLOK! Hát hallod ezért érdemes volt bekukkantanom! :lol: :lol: :lol:

Kép
sapé

sziaaaaaaaa tücsökbogár, ez a tékozló "lányok" visszatérésének a hete lett.

hogy vagytok a pároddal? Mi van veletek? Hogyan tovább?
Jaj de örülök neked! Kép
bbilona

Sikerült egy kicsit visszaolvasgatnom a híreket.

Coca!!!!
Először is nagyon-nagyon gratulálok! Tudom, hogy ez hihetetlen nagy boldogság.
Némi plusz információ: nálam 271-és hsg-nél három babácska volt.
Nagyon szorítok!!!
tücsökbogár

sapé, mi van? Már megint, nemáááár :cry: Most amikor a lavinához kell csatlakozni?
bbilona

Köszi Ilona!!!

Hát azért még nem vagyunk igazán topon. Próbáljuk egymást támogatni. Szerencsére nem egyszere omlunk össze, így mindig tudjuk egymást vígasztalni.

A továbbiak még nem tiszták. Egyenlőre az örökbefogadás az biztos - várakozunk.
A trombózisom miatt viszont sajnos még várnunk kell, legalábbis az angiológus szerint. Bár kezdem unni, hogy akárhányszor elmegyek hozzá, mindig fél évvel hosszabb várakozási időt mond, már másfél évnél tartunk. De abban biztos vagyok, hogy ennyit nem fogunk várni. Maximum februárig - akkor volt a trombózisom.

Ti hogy álltok az örökbefogadással? Titkosan vagy nyíltan szeretnétek?
tücsökbogár

Tücsökbogár!
Bocs, hogy délután nem üdvözültelek, de nagyon siettem. Jó, hogy jelentkeztél! :lol:

Reni!
Tudtad, hogy hétvégén vásár lesz???? :lol: :lol:

Ilona!
Ó, te drága délután megjött, így már holnap megyek ki a klinikára, mivel jön a hétvége. :lol: KIcsit elfáradtam hosszú volt a szülői. Mivel Ágota új gyerek sok infót kellett begyűjtenem. Pl.:, hogy október 14-én a csoportja, így ő is kis műsorral készülnek az egyik Református templom Istentiszteletének az elején. Úgy várom már, hogy lássam mit adnak elő, az óvónénik szerint ügyesek a gyerekek, és nagyon készülnek erre az alkalomra.
Most megyek, mert reggelre készülnöm kell!

Jó éjt mindenkinek, holnap jövök!

Kép
sapé

Domo!
persze, elírtam, de valahogy még nem tartok októbernél...

Pandus,
fekete szappan????? :shock: Az meg milyen??
Szupi a gyerekjárgány! :wink:

Gigus,
nagyon szorítok reggelre!!!! :wink:

Coca,
juhhhhhhhééééééééééé!!!!! Nagggggyon örülök!!!!
:lol: :lol:

Mágnes,
ez a kislány egyre csak szebb, csak szebb. Nem is tudom, hol a határ!!! :lol: :lol:

Tücsökbogár,
örülök Neked!! :lol: Hát persze, hogy nem felejtettünk el!!
Most akkor a trombózis miatt nem próbálkozhattok babával? Vagy valamit félreértettem??? :oops:
katata

Ja és Tücsökbogár,
örögbebabánál hányadikok vagytok a listában? Nyilt, titkos?
katata

hú, már nagyon fáradt lehettem este... szóval "örökbebabát" akartam írni... :oops: :D

Gigus,
elmúlt fél 8!!!!!!!!!!!!! Mik a hírek???????
katata

Hali! Na most értem be mert kimaradt a buszom. A hír sajna - ugyan zebrás - egy csíkos. Szóval most anyagi és lelki pihenés következik, és ezalatt felkeresem a budai KAÁLIt is. Viszont ami pozitív az az hogy tényleg nem zuhantunk magunk alá. Teljesen jó a kedvem. Sajnálom kicsit magunkat de nincs semmi baj.
Pusszantás!

gigus

tücsökbogár, hol is van neked az a trombózis? A lábadban?
Csoda, hogy nem bolondultatok bele.

Örökkbefogadás, hogy álltok? Részletek?
Mi legkésőbb a jövő héten kell megkapjuk a határozatot, aztán megyünk az alapítványokhoz, de bevállaltuk a titkost is 3 éves korig, korrigálható hibával. Olvastad, hogy 5,5 hónap várakozás után egy 3 éves kisfiút vittek a héten haza? Tiszta őrület, már alig várom!
Vagy ti csak a nyíltat? Jaj olyan kíváncsi vagyok!

sapé, ugye már most büszke vagy a kicsi lányra? Azért nem semmik, most kezdte az ovit és máris fellépnek. Ügyesek ezek a gyerekek akárki akármit is mond.
Sajnálom, de legalább zelhez és katatához is csatlakozik egy inszemes siker a következő hetekben. :wink: Szurkolok.

katata, képzeld tegnap kaptam egy majomfát (na még nem fa csak kis dugványok), behoztam az asztalomra a munkahelyemre. Remélem lesz olyan szép mint a te orchideád!

gigus, 8 óra van!????????
bbilona

gigus, kicsit én is sajnálom, ha lehet. Pityergek helyetted egy kicsit.
bbilona

Szép jó reggelt mindenkinek!

Szia Sapé!

Kata,

nem értettél félre, nőgyógyilag állítólag már minden rendben van velem, úgyhogy egyenlőre a trombózis az egyetlen akadály. Bár nem elhanyagolható. Mióta dolgozom minden estére bucira dagad a lábam.

A titkos örökbefogadásnál úgy tudom a sorszámunkat, hogy 12 olyan pár van előttünk, akik kizárólag titkosan akarnak örökbe fogadni. Ez ebben a pici megyében 5-6 év. A nyíltat is meg akarjuk próbálni, csak volt egy elég rosszul sikerült telefonbeszélgetésünk az egyik alapítvánnyal - nagyon lekezelő volt a nő, úgyhogy azóta gyűjtjük az erőt az újabb kapcsolatfelvételhez.

Szép napot!
tücsökbogár

Gigus, sajnálom! Jó hogy így tudod felfogni!

Ilona, igen mélyvénás trombózisom volt a lábamban. Állítólag az erős hormonkezelés és a terhesség okozta.
Nekünk már megvan a határozatunk. Mi elsősorban csecsemőt szeretnénk, csak testvérek esetén bővítettük ki a nagyobb gyerkőc életkorát 3 éves korig.
Nekem most ez ad erőt, hogy tudom, ha máshogy nem is, de örökbefogadással mindenképpen szülők lehetünk.
tücsökbogár

Mágnes!

Nagyon szép kislányod van,én is ilyet szeretnék :wink: :lol:

Domo!
Csak ügyesen a munkahelyen,drukk az új munkához :wink:

Tücsökbogár!

Jó,hogy újra itt vagy és hogy bírod a munkát?

Sapé!

Igen a hétvégén mihálynapi vásár!Képzeld a férjem beharangózta a vidéken élő rokonainkank ,hogy a múlthéten lessz a vásár,mivel Mihálynnapja akkor van.Még jó,hogy nem jöttek be debrecenbe :D
Én mondtam,hogy most Renáta napkor lessz.A lányod biztosan fantasztikus lessz. :lol:

Tegnap nem láttam a méregtől :twisted: :evil: :evil:
Képzeljétek,hogy amit rendeltem kanapé azt visszamondták,2hét múlva hogy nem lehet megrendelni ilyen szövettel. :twisted:
Ez a méreg nem a cián!
m. reni

Gigus,
:( a fenébe!!! Nagyon rossz az inszemes statisztikánk, azt hittem te fogod javítani... Akkor mikor lesz a következő? Mennyit pihentek?

Ilonka,
majomfa??? :shock: Olyanom nincs!!!! Az milyen??? :D

Tücsi,
az örökbefogadási lista nem országos? 5-6 év?? :shock: Ne máááááá!!!!!

Ilonkám,
lehet, hogy nektek ma megjön az a papír!!!!! :wink:
katata

tücsökbogár, kezd kielégülni a kíváncsiságom.
Van egy fiatal kollégám, neki harisnya van nonstop a lábán a trombózisa miatt. Neked is? Vagy ez másmilyen lehet?

A titkos örökbefogadásnál, mi megjelöltük az országos listára való felkerülést a gyámhivatalnál, hogy még nagyobb legyen az esély.
Az a nem kedves biztosan a Bölcső alapítvány volt, arról sok iylesmit olvasni, de ott nem állnak olyan sokan sorba, és azért vannak onnan is örökbefogadók akik bolodgan távoznak. A Gólyahírnek jó a híre, viszont kb 300-an vannak a listán. Biztosan te is bekukkantasz ide, oda, ott egy Gabika nevű hölgy lehet a vezető a neten kérdezni is lehet tőle, és nagyon kedves.
Sok sikert hozzá!
bbilona

bbilona!

Neketek megjön ma a papír?? :lol:

Figyu?Kikás tapsztalat??Ami az akcós katalógusan van azt meg kell rendelni,vagy van a készleten????
m. reni

reni, ez tényleg méreg. És most másik kanapét kell választani? Esetleg máshol?
Isten éltessen sokáig! Kép

katata: Kép Kép , hát ilyen.

Ha ma megjönne, hát az nagyon jó lenne :D A jövő héten akárhogyan is számolom letelik a 30 nap, és nem ezt ígérték nekünk.
bbilona

reni, mi elmentünk az üzletbe és betuszkoltuk abból ami tetszett az utolsó darabot az autónkba. De ha várni kell én úgy hallottam az is nagyon elhúzódhat, biztos vagyok benne hogy nem szabad általánosítni.
Egy telefon?
bbilona

Ilonka,
ezt ismerem, de nem tudtam, hogy majomfa a neve! :D Nagyon szép, ezt szeretem!!! :)
katata

Bbilona!

Nagyon szép a virágod!!!! :lol: :lol:
Szerintem meg fog jönni a határozat!!!

Néztük máshol,de egyszerűen olyan ízlésünk van,hogy nehéz bármit is venni debrecenbe :roll:
Megpróbálom felhívni őket!!
Csak ugye blintre nem megyek oda :o
Köszönöm a névnapi köszöntést :lol: :lol:
Annak idején valahogy úgy alkakult,hogy 6névnap-8án születésnap. :roll: De már megszoktam ennyi idő alatt.

Mit főzöl hétvégére??Tipp???
m. reni

Reni,
boldog névnapot és szülinapot!!!!!!

Kép
katata

reni, hát akkor duplán éltessen sokáig! Ezt egyébként disznóságnak tartom, szülinap, névnap ilyen közel egymáshoz :wink:

Főzni? Nem vagyok nagy szakácsmester, de a www.mindmegette.hu, jó barátom ott mindig találok valami ötleteset. Most cukkiniből kell csinálnom valamit, mert beindult mint a bolondgomba és nem győzöm szüretelni.
Ugye mindig az a gond, hogy az embernek nem jut szébe semmi jó!

katata, a nagymamámnak volt egy szép nagy majomfája, meghalt anyu örökölte, de sajn otthon kipurcant. Hátha én több szerencsével járok!

Ti vagytok a mai nap javasasszonyai, remélem máglyára kerültök! :D
bbilona

coci Kép
a mindenségit neki :!: :!: :!: :!: de bulldog vagyok :!: :!: annyira megérdemelted már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

reni akkor a szép ünnepeidhez sok boldogságot, örömöt kívánok neked :lol: Kép

Kép
kicsiboris

mágnes, hát ez a lány egy csoda!!!!!

gyöngyike babája is egy bűbáj Kép Kép

Kép
kicsiboris

de jó ez a nap!!!!! névnapo, szülinap szép babák, cocimamák :lol: :lol: :lol: :lol: ma már senki se írjon rossz híreket :wink:

Kép
kicsiboris

Reni!
Duplán sok-sok boldogságot kívánok!

Ilona, Te mindent tudsz!!! Igen, a bölcső volt az, és természetesen erőt fogunk venni magunkon, mert én is úgy tudom, hogy ott lehet a leggyorsabban sorra kerülni - persze ez biztosan sok "egyéb" tényezőtől is függ. Sőt én ismerek is egy családot, akiknek már 5 éves a bölcsőn keresztül 6 hetes csecsemőként örökbe fogadott tündéri fiúcskájuk.
Van országos lista is, de az még hosszabb mint a megyei. Egyébként mi is felvetettük magunkat az országosra is biztos ami biztos alapon.

Nekem is van harisnyám, de mivel nem túl esztétikus én úgy gondoltam, hogy nyolc hónap elteltével már hanyagolhatom kicsit, bár úgy tűnik, hogy mégsem.
tücsökbogár

BBILONA: én sem pityergek, te se pityeregj miattam. Nagyon aranyos vagy!!!!! Egyébként már intézkedtem a váltásban, jövő héten megyek vizsgálatra a KAÁLIBA. Azt hittem tovább fog tartani a szervezkedés.
Minden esetre felhívtam a VOLT dokimat, aki sajna külföldön van, és az asszisztensnőjét kértem hogy amíg pihenünk írjon fel Clostit. Erre a válasz??? MINEK? azt hittem kitépem a haját a telefonon keresztül. Hogy lehet ilyen bunkó? Úgyhogy nyeltem egy nagyot, és pillanatnyi szünet után közöltem vele hogy mert a spontán hónapban is azért szeretnénk esélyt adni arra hogy sikerülhessen. Esetleg.

TÜCSÖKBOGÁR: azért könnyebb most, mert eleve erre készültem. Tényleg. Már az inszem napján sejtettem a doki hozzáállása miatt hogy ezt buktuk. Bejött. Megint.

KATATA: a következő januárban lesz addig pihi meg anyagi rehabilitáció. (a KAÁLI sajna cseppet drágább..)

gigus

Egy kis őszi dekoráció! Tegnap vettem! Képzeljétek a süni tiszta természetes anyagból van, na jó, a "váza" hungarocel, de a többi,mind "igazi". :lol: A leveleket pedig én gyűjtöttem alá. :)

Kép
katata

gigus, hát te egy f...zsa csaj vagy, én minden sikertelenség után min. 4-5 napig nyalogattam a sebeimet, ittam mint a gödényt (persze bort :shock: ), jól bírod és mim akkor mind a következő hónapodra koncentrálunk erősen :lol: :lol: :lol:

tücsi, na de jó, hogy újra itt vagy!!!! ez a trombózis elég ijesztően hangzik, és jó lenne ha már megnyugtatna a doki :roll: :lol:
nem semmi milyen erős vagy :!: mindenképp anya leszel, előbb vagy utóbb, így vagy úgy :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

kata és hova rakod ezt a szépet?

Kép
kicsiboris

Kata, nagyon aranyos a gombás sünikéd!

Én szerencsére ma csak délig dolgozok, úgyhogy mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!
Aki teheti menjen kirándulni!!!
tücsökbogár

tücsökbogár, a kollégám ezt a harisnyát már 1,5 éve használja és azt mondta még sokáig így is lesz, neki a térde körül van a bibi.

katata, aranyos háziállatra tettél szert, jó ötlet.

gigus, ha nem szeded a clostit, akkor esélytelen? Én örülök, ha nem kell semmi bogyót szednem, legyen az vitamin, vagy gyógyszer.
Tényleg stramm egy nő vagy, le a kalappal.

gyöngyi, a kislány nagyon aranyos, jó kis feltöltődés a hétvégére.
bbilona

Boris,
ez nem kép!! Kézzel fogható kis állatka, meg gomba. A sünikébe kicsi faágacskák vannak beleszúrba, az a tüskéje, és közé még valami termésburok féle van nyomkodva.

Kaptam egy felméréses, kérdőíves emailt, fogamzásgátlás témában... :evil:
katata

katata, tudod azért élnek még olyanok a Földön akiknek kell a fogamzásgátlás, hihi úgy kell nekik :wink: Mindenesetre rossz vicc volt, de nem tudhatja...
bbilona

kata, cuki a sünöd :lol:

csajok tudtok segíteni? szülési (terhességi) szabadságra úgy olvastam min. a szülés előtt 28 nappal el kell menni, de lehet két hónappal előtte is? mert novembertől már nem dolgoznék...

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

Kicsibé! Ne hari de van egy rossz hír. Igaz szerencsére nem babatémás. Nem tudunk nyitni szombaton. Az egyik szomszédos üzletlánc ráült a papírunkra, hogy ne tudjuk még 2 hétig a forgalmuk egy részét elvenni. Mintha két hét alatt megválthatnák a világot. De mindegy, kivárjuk, most már az ne oszt, nem szoroz, aztán úgyis nyithatunk.... :lol:

Gigus! Sikerült clostit szerezni?

Reni! De káááár a kanapé! Gratulálok, sok boldog szüli és névnapot kívánok! Én is megszívtam, mert febr. 1 szülinap és régi kat. naptár szerint febr. 2 névnap. Én is csak egybe szoktam ajit kapni...

Bbilona! Én az ilyen majomkenyérfámat simán kinyírtam. Pedig olyan szépek amikor már nagyra megnőnek!

Mágnes! Imádom a kiscsajt! Ollllyan szép!
Gyöngyike! a te kislányod is kis tündér!

Kata! Ari a sünike! Fogamzásgátlás! Hihihihi :lol: Minden ilyennel a legjobb embert találják meg. Múltkor jött egy srác, aki valami gyerekvalamire gyűjtött adományokat. Mondtam is neki, hogy lassan én is elkezdek házalni, hogy legyen lombikra pénzünk, mert csak úgy lesz gyerekünk. Elnézést kért, kitartást kívánt és elköszönt.

Tücsök! de jó, hogy visszajöttél!
Pandus! Szép kocsi! Keresek valami jó kis fellnit, felmatricázzuk, veszünk egy tutti kipufogót, kész a tuningverda a kislánynak!

Tegnap nagyon sok gombát szedtünk a barátnőmékkel. át is lett nézve, egy sem volt mérges, de még csak ideges sem... Nyugis gombákat hoztunk haza. Mutatom is: Kép

van vargánya, (0,5 kg-os is), meg galambica, őzláb, tinóru, pöffeteg, tuskógomba. Az öregebbjét 4 ládába szeltük le , hogy meg tudjon száradni...

Kép
Kép
Kép
zel

Gigus, sajnálom :cry: Szerintem nem árt, ha tartasz a Clostyban szünetet, vagy anélkül teljesen esélytelen?
Miért mész a Kaaliba? ha államiba mennél, akkor legalább nem kell fizetni csak a gyógyikat, bár nagy a tömeg...

Ilona, nekem is van ilyen növényem, kicsit nagyobb, és én guminövénynek hívom :?

Kata, jópofa a süni! Nekem még nincs őszi hangulatom, olyan kellemes meleg van.

Gyöngyi, nagyon helyes lányod van :lol:

Nyunyi, még mindig hiányollak

Kép
domo

Zel, ennyi gombát! én nem merek gombát enni, valamiért félek tőle...

Reni, boldog névnapot és szülinapot :lol: :lol: :lol:
(nekem meg a névnapom van szenteste, mindig elfelejtik :? )

Kép
domo

na lányok akkor remek ez a névnap, szülinap, karácsony mix, jól kijutott nektek :wink:

domo, guminövény azt hiszem találobb mint a majomfa :D

zel, azannya ennyi gombát :shock: Mesélték a kollégák, akik 2 hete voltak az Őrségben, hogy rengeteg van és hatalmasak, most már elhiszem.
A boltnyitást sajnálom, nem mondhatni, hogy jó előre tudtátok, de legalább lesz időd a barna köpeny keresésére.
:wink:

Kinek nyarat, kinek őszt ,szép hétvégét csajszik!
bbilona

Zel,
csuda nagyok ezek a gombák!! Nagyon szépek, de sajna én sem bírom megenni a gombát. :oops:
Sajnálom a két hét csúszást, de mi köze annak a boltnak a te nyitásodhoz? Ebbe beleszólhat??? :evil: :shock:

Tényleg
NYUNYI!!!!!!!
Hol vagy?????
katata

És Tamara??????
Lehet, hogy szülsz????? :lol: :lol:
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?