Sziasztok!
Kicsibé! Ne hari de van egy rossz hír. Igaz szerencsére nem babatémás. Nem tudunk nyitni szombaton. Az egyik szomszédos üzletlánc ráült a papírunkra, hogy ne tudjuk még 2 hétig a forgalmuk egy részét elvenni. Mintha két hét alatt megválthatnák a világot. De mindegy, kivárjuk, most már az ne oszt, nem szoroz, aztán úgyis nyithatunk....
Gigus! Sikerült clostit szerezni?
Reni! De káááár a kanapé! Gratulálok, sok boldog szüli és névnapot kívánok! Én is megszívtam, mert febr. 1 szülinap és régi kat. naptár szerint febr. 2 névnap. Én is csak egybe szoktam ajit kapni...
Bbilona! Én az ilyen majomkenyérfámat simán kinyírtam. Pedig olyan szépek amikor már nagyra megnőnek!
Mágnes! Imádom a kiscsajt! Ollllyan szép!
Gyöngyike! a te kislányod is kis tündér!
Kata! Ari a sünike! Fogamzásgátlás! Hihihihi
Minden ilyennel a legjobb embert találják meg. Múltkor jött egy srác, aki valami gyerekvalamire gyűjtött adományokat. Mondtam is neki, hogy lassan én is elkezdek házalni, hogy legyen lombikra pénzünk, mert csak úgy lesz gyerekünk. Elnézést kért, kitartást kívánt és elköszönt.
Tücsök! de jó, hogy visszajöttél!
Pandus! Szép kocsi! Keresek valami jó kis fellnit, felmatricázzuk, veszünk egy tutti kipufogót, kész a tuningverda a kislánynak!
Tegnap nagyon sok gombát szedtünk a barátnőmékkel. át is lett nézve, egy sem volt mérges, de még csak ideges sem... Nyugis gombákat hoztunk haza. Mutatom is:
van vargánya, (0,5 kg-os is), meg galambica, őzláb, tinóru, pöffeteg, tuskógomba. Az öregebbjét 4 ládába szeltük le , hogy meg tudjon száradni...