Új privát üzeneted érkezett!

Barbi!
20 hetesnek mérte őket a gép, tehét marad a február 20 körüli szülés!

Encu!
Benézel végül fél 4 körül az SZTKba?
rnecsi

Jaaaaj, most értünk haza...vettük végre egy cipőt, ami feljön a lábamra, remélem egy óra viselés után sem akarom majd amputáltatni a lábam :D

Csilla, erre az utolsó kérdésedre sajna nem tudok már mit javasolni.. :oops: :?

Barbi, én is nagyon pilledt vagyok, Kiskarcsi meg, mint mindig, ma is formában :D

Egyébként Tesóka, azért gondolom, hogy kicsivel azért előbb fog jönni, mert nagyon erős baba és egy erősebb rúgúsával a végefelé már megrepesztheti a burkot, nem? ;)

Na, kis vízszint :D

Kép
Kép
encu

Csilla, nem hiszem...annál sokkal punnyadtabb vagyok és most ettem meg egy nagy adag thai csirkés tésztát, ami annyira fokhagymás volt, hogy a párom elájult...azóta is itt horkol mellettem ;) :D:D:D:D:D Szóval bocsi... :wink: :roll: :lol:

Kép
Kép
encu

HAhó...? :D

Kép
Kép
encu

Hahó!
Én is itthon maradtam, nem volt kedvem lesétálni! :oops:
Kezd korogni a hasam, valamit tenni kellene bele! Persze ilyenkor nincs itthon olyan kaja, amit ehetek! A szüleim elláttak mindet krumplival, van itthon vagy 10-12 kg biztos! Bezzeg zöldség nem volt a kertbe! Azt nem tudtak adni! :x Lehet, hogy séta lesz belőle a Plus-ig, és utána magamévá teszek 1 kg zöldséget párolva! :roll: Csak hogy teljen a hasunk! :lol:
rnecsi

Sziasztok!

Jelen pillanatban borzasztó rosszul vagyok eddig hánytam és ment a hasam!
Remélem más nem szenved íly kórságban!
Ráadásul Flóra a telefonomat búvároktatásra vitte, így mobilom sincs!
Ez egy ilyen sz@r nap!
Encu!
Hallom találkoztál Tamással.Mondanám, hogy gyere nyugodtan falni, de félek elkapod a gümőmet!
Na megyek a mai séta is elmarad :twisted:

Kép
gabriel79

Gabó!
Remélem nem a tegnapi buli ártott meg neked! :?
rnecsi

Gabó, jobbulást neked!

Encu, merre csaviztál?

Nálunk meg az előbb volt egy kis ijedtség, Szilárd kapott egy szopogatós cukorkát az oviban, és megakadt a torkán, látszik, hogy nem szoktunk cukrot enni :oops: . Szóval nagyon megijedt ő is, én meg kiráztam belőle! Pedig mondtam neki, hogy szopogassa, de képtelen rá :roll: Úgyhogy eltiltottam a hasonló cukorkáktól...

Kép

Kép
sbarbi

Gabó, hallottam a híredet...a rosszullétedet nagyon sajnálom, de a telefonos szitu (már élre ne értsd :D:D:D:D ) nagyon jópofa...persze neked nem, mert gondolom a telód meghalt, viszont én vizuális típus vagyok és látom magam előtt az eseményeket :D

De egy szó mint száz, nagyon jobbulást neked, értesíts a fejleményekről!!! Pusza!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++energia neked!

Csilla, voltam a városban, de nagyon nem volt kedvem arra az izére elmenni...szóval én is a Plusig jutottam.. :D Csoda, hogy nem taliztunk..:D

Jaaaaj, kivagyok!!!!

Barbi! Ez aranyos volt!!! De azért előre figyelj...majdnem levágtad a körforgalmat... :D:D

Kép
Kép
encu

Barbi, ez nagy para lehetett... :shock: :shock: :shock: Még jó, hogy jó a lélekjelenléted ...

Kép
Kép
encu

Emberek!!! :D

Kép
Kép
encu

Sehol senki? Mindenki főzi a vacsorát? :lol:
rnecsi

Hű mik nem történtek :shock:

Gabó!

Remélem már jobban vagy! Flóra meg egy tünemény :mrgreen: jót nevettem rajta- bocsi 8)

Barbi!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Úristen, ettől nagyon tartok :shock: még jó hogy tudtad mit kell csináni, jaj de rémisztő még csak belegondolni is :shock:

CSilla!

Sok gyümölcs, husi és zöldség a menü, ezeket ettem hónapokon át én is a gyümit leszámítva. Natur husik salikkal aztán besokaltam és elkezdtem mindent összeenni amit kívántam és elindult felfele a vérnyomásom mint állat. Hát lehet hogy van összefüggés a súly és a vérnyomás között. A kövi manónál ha kell szárazkenyeret eszek 9 hónapig csak ne legyen baja...

Encu!

Cipő jó lett? :D

Voltunk az előbb a tescoba a postán és a Ricsi ahogy meglátta a szőke csajt a pultban elkezdett neki hangosan rikácsolni. Haláli volt, imádja a szőke csajokat :D :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Tesóka!

Jó lett a cipő, de természetesen 41-es... :D:D:D:D Ez van, a gyerek nyomja a lábam is :D

Hát, igen, akkor tőlem ódzkodott volna a talin...megint... :shock: :lol:

Gabó! Mizujs?

Barbi, hogy vagy? Vince? :D

Csilla, én ugyan vacsit nem főzök...alig érzem a hátam..:D

Jaj, lányok, dicsekedtem, hogy a dokim miután megvizsgált, végignézett rajtam és azt kérdezte hűdötten, hogy "Magán hova ment az a 11 kiló??" Szóval nem tart tehénnek ;)

Kép
Kép
encu

Ennyire egyedül maradni... :shock: 8) :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Hát a mai nap kikészültem. :(
Nonó egész nap, ordított, nyűgös volt, nem nagyon mosolygott ma.
Egyszerűen nem tudtam, hogy mi baja lehet, végig néztem tetőtől talpig a gyereket, hogy mégis mi az ami fájhat neki, vagy mi baja lehet. Egész nap cicin akart lenni, amikor meg nem, akkor meg minden a szájába volt!
És rájöttem!!!!!!!!
Fogzunk!!!!!! :shock: :shock: :roll:
A felső ínyén van egy pici fehér pont neki, és az tuti fog! :?

Ti mivel kentétek a babák ínyét, hogy ne fájjon neki annyira?

Gabó!
Jobbulást, lehet csak elrontottad a gyomrod!

Encu!
Hol vettél cipőt? Esküvőre vetted?
11 kilónál tartasz? Az nem is sok!

Móni!
Akkor engem is szeretne Ricsike! :roll:

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Köszi az aggódást sokkal jobban vagyok!
Lehet, hogy gyorsan átszaladt rajtam, vagy nemtom mi, mert ehhez hasonló múlt hónapban is volt velem csak akkor éjjel jött rám!
Mostanra viszont olyan éhes lettem...

Na inkább elteszem magam holnapra!
Szép álmokat!

Kép
gabriel79

oóóóóóóó de drámai :lol:

Most másztam ki a kádból :D Idilli itt a helyzet: Ricsi alszik, apa barátok köztöt pótól és közben csipszezik :D Én is ennék de mire odajutok már nem lesz, sőt, már alig van :lol:

41-es de mekkora az eredeti? :lol: Szerencsére volt egy agyonhasznált cipőm és abban elfért a lábam :lol: így megúsztam a cipővásárlást de a kabátom nem ért kőrbe bár csak kétszer volt rajtam, állandóan melegem volt :shock: olyan klímaxos volt a szitu :lol:

Én sem főztem vacsit, nem vacsizok bár nem látszik :roll: helyette uzsonnázok vagy tízszer :oops:

Tesóka! Láthattuk a piros csodaautód délután a házatok előtt?? CSak mert láttunk egyet és gondoltam akkor ott laksz :D Arra felé kocsikáztunk, nem volt kedvünk babakocsizni így autókáztunk :D vagy ez most :oops: :?: nekem :D

GAbó!

Hogy vagy????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Niki!

Tuti bejösz majd neki :wink: Extázisba esik ha szőke lányt lát :shock: :D

Gabó!

Örülök hogy jobban vagy :wink:

Fogzás: hááááááááááááát egy tuti módszer van: túlélni valahogy

Van egy gél, zsibbaszt meg hűsít meg gyull. csökkentő, a neve nem jut eszembe, talán dentinox. Hát csak pillanatnyi segítség, nekünk csak talán 3* volt rá szükségünk, sírt nagyon a Ricsi és bekentem vele az ínyét és abbahagyta a sírást. Nem nagy szám ez a gél :? legalábbis szerintem :roll: mást meg nem használtunk, úgy voltam vele, régen is kinőtt valahogy majd túléljük 8)

Meg van homeos bogyó is.

Majd a Gabó bizti tud majd mesélni róla, ők a poklokat járták meg. Tényleg, Gabó! Most mi a helyzet fogacskával, kijött??? Lánc végül is akkor jó?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hahóóóóóóó, Tesóka te sem vagy már?????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Navégre élet!! :D:D:D

Niki, a Campiban vettem meg azt a hegyes orrút, amire mondtuk, hogy jó, na azt felpróbáltam, kényelmes volt (zoknival) így hát nem teketóriáztam. Az még egy farmerrel, vagy szoknyával is jó :D
Ja, igen, az esküvőre vettem, de ugye elég univerzális ;)

Fogzotok??? Máris??? Nem semmi hapsi ez a Nonó!! :D Bár, amennyi kalciumot bevisz...nem csodálom, hogy máris ezerrel jön a fogacskája :lol: :wink:
Nem sok a 11? Akkor jó :D Remélem már olyan sok nem is jön.
Bár a mai nagy sétám után eszelősen éhes vagyok, de ha most eszem, biztos szarul alszom, vagy égni fog a gyomrom, inkább mindjárt én is megyek aludni :D
(mi van a bababörzével?? :D)

Gabó, jó, hogy jobban vagy, aludd ki magadból, az segíteni fog remélhetőleg...Holnap pedig reggelinél rád gondolok, hogy már te sem vagy veszett az éhségtől ;););)

Tesóka, az eredeti lábam is 40-41-es, csak az eddig kényelmes cipőimben is fáj a lábam... :( Szóval muszáj volt...mégsem mehetek abban az agyonhasznált piros sportcipőmben esküvőre...(pedig az milyen kényelmes!! :D )!!
Welnesseltél egyet? De jó is az...mi ma vettünk egy hiperszuper masszázsolajat, Apa azzal lekezelt...olyan tüneményes, ahogy próbál komfortot teremteni nekem...:D IMÁDOM!!!:D
Igen, láthattátok a verdát a ház előtt, mellette meg egy ezüst terepjárót :D Gyalogoltam egy jót, ma hanyagoltam a gépsárkányomat...már elég kényelmetlen..:( Sajnos...emilyen vezetésbuzi vagyok, nagyon fog hiányozni... :roll: :roll: :lol:
És nem ciki az autókázás...néha csak úgy én is megyek egy kört a városban...zene, magány...jó fíling :D:D:D:D

Lassan elrakom magam jobb időkre :D

Holnapra milyen időt mondanak?

Barbi!!! Hogy vagytok, pocak? :D Ne tessék hanyagolni...:D

Kép
Kép
encu

Egyszerre megint ;)

Kép
Kép
encu

jaja :D

Alukázz jól, meg álmodj szépeket! Meg persze mindenki aki még erre jár :wink: Megyek én is alukázni akkor :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Anikó!!!!!!!!!

Az előbb láttam hogy bejelentkeztél, hoooool vagy??????? Gyere mesélj magatokról!!!!! Tök mindegy mit csak írjál máááááááááááár :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó éjt mindenkinek, szép álmokat!!!

Pusza!!!

:D:D:D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Na tényleg megyek, úgy látszik képzelődtem pedig h anikót láttam :shock: az ő nem??? Anikó!!!!!! Hahóóóóó

Lelövöm magam, jócakát :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok csajok!

Van netunk.Csak nem lehet tudni meddig.Lopjuk valahonan... :lol: 8) Remelem hamarosan mar hozzank is csak bekotik.Csak jelezni akartam,h.velunk minden ok.Meg nem vagyunk teljesen berendezkedve,mert nincs nagyon hova pakolni.Varunk egy szekrenyt,es abba egy csomo dolgot bele tudunk majd gyurni... :lol: Atticy no,mint a gomba,es mar eszik babakajat is,mert kezdte megunni a csak tejcsit.Eszik babakajat es utana meg szopizik is.Nagy etvagya van. :wink: Mar nagyon nagy figura.Ordit,h.figyeljek ra,meg kacag,nagy kope. 8)
Teljesen mas ember lettem itt.nagyon jol erzem magam,es Atticy is.

Encukam,minden ok?

Puszi mindenkinek!!!!

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok! Jó reggelt!

Gabó, akkor ezek szerint valamivel elrontottad a gyomrod, akkor ma már ehetsz :)

Encu, köszi jól vagyunk, Vince tegnap nagyon aktív volt, viszont azért éjjel hagyott most aludni, csak egyszer ment fel a bordáimba kapaszkodva a tüdőmbe :lol: Szóval kialudtam magam! És Kiskarcsi hogy viselkedik? Tényleg nem volt tegnap UH, nem tudod hány kiló Kiskarcsi? 11 kg az nem sok, simán leadod majd :wink: Én már majdnem 16-nál tartok! Piros csodaautó, meg ezüst terepjáró...tudtok élni! :wink:

Niki, hát elég korán kezdődik a fogzás Nonónál, sajnálom szegénykét, én is csak a dentinoxot ismerem.

Móni, Ricsinek van izlése, szőke csajok :lol: Akkor Flóráért nagy harc lesz, Gabó vigyázhat rá :D

Timci, örülök, hogy jól érzitek magatokat az új helyen :)

Kép

Kép
sbarbi

Jó reggelt!!!

Timci, bizony, jó is az a házikó, csendes, tiszta a levegő..:D Felfedezted már a környéket? Jó, hogy tudsz lopni netet ;) Legalább tudjuk, mi van veletek... :D

Kiskarcsi is ezerrel nő, meg rúg, meg karatézik, meg szteppel...meg, meg, meg... November 13-án fogok szülni, ha addig ki nem rúgja az oldalam (ami szerintem tökre valószínű ;) )
Atticy szereti a hozzátápit? Vidám kislegény? :D

Barbi! Kiskarcsi is jófiú volt éjjel, reggelre jött meg a játszókedve, addig hagyott pihenni, teljesen kisimultam!!! ;) Jót tett a tegnapi túra..már a tv előtt behaltam este ;)
Reggel viszont, mikor felébredtem és megmozdítottam a pocimat, állati fájdalmas görcs állt bele, olyan hogy 2 percig nem is próbálkoztam mozgolódással...azért nem ijedtem meg, mert a kicsi közben mocorgott, gondoltam, hogy akkor csak nekem fáj :D Kicsit olyan volt, mint egy erős méhösszehúzódás, bár a fene tudja, hogy az milyen :D:D:D De már semmilyen para nincs rajtam ezzel kapcsolatban, tegnap annyira megnyugtatott a dokim :D

Szóval, lányok, én ma eddig nagyon jól vagyok!

Gabó, te hogy vagy? Flóra?

Többiek!!!!!! :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Encu, az a görcs lehetett méhösszehúzódás szerintem, és csak akkor kell izgulnod ha ezek a fájások rendszeresen jönnek...gondolom én, bár én sem tudom milyen az az igazi fájás :oops: :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Voltunk a gégészeten, a dokinéni szerint ez még a vírusos nyavajának a vége, eléggé elhúzodott a Ricsinél, de nem fertőz már. Aztán voltunk a házidokinknál is, ő is mondta hogy nem fertőz, megkérdeztem mindenhol, biztos ami biztos. Jövő hétre el kell mulnia ennek most már végleg, ha nem akkor irány megint vissza. A füle még egy kicsit érzékeny meg bedugul de már valószínű hogy nem fog begyulladni csak szívni kell még az orrát jó sűrűn. Hát ennyi remélem tényleg vége lesz most már hamarosan.

Képzeljétek el megdícsért a házidokink hogy milyen határozott vagyok a Ricsivel kapcsolatban :D És ő sem ajánlja a bárányhimlő ellenit, de csak azután mondta miután közöltem vele hogy felejtsék el hogy beoltatom ellene mert volt egy listájuk a babákról és azon volt hogy a soronkövetkező a bárányhimlős oltás lenne :shock: szóval ez már tuti hogy nem lesz aztán remélem megússzuk viszonylag könnyedén a pöttyöket.

Timcike!

Már hiányoltalak a multkor, jó hogy jöttél és mégjobb hogy jól vagytok és szeretitek az új otthonotokat :wink:

Lenne egy költői kérdésem, remélem nem haragszol meg érte: Honnan tudod, hogy Atticy megunta a csak anyatejet 4 hónaposan? Nem piszkálásból csak kiváncsi lennék hogy jutottál erre a megállapításra, persze költői kérdés nem kell rá válaszolnod ha nem akarsz :wink:

Barbi!

Néztem a vonalzód és hát már igen közel van a nagy nap :D
Innentől már nem koraszülött Vince ha kibujna, tök jóóó :D Hogy aggódtál emiatt és Vince milyen ügyes hogy bennvan még :wink:

Tesóka!

Akkor nem is nőtt sokat a lábad :lol: gondolom széltében feszegeti Kiskarcsi :D Azt hittem hogy szaladgálós cipellő kellett elfelejtettem ezt az esküvőt 8) MIkor is mentek?

Nagyon jó idő van ma!!! Már most meleg van, remélem még melegebb lesz!

Milyen rendes Karcsi, nagyon szerethet ám :wink:

És akkor tudom hogy hol laktok :D

GAbó!

Remélem már jobban vagy, sőt már jól be is reggeliztél :wink:

Na mennem kell, hív a Ricsi, mindig akkor van anyahiánya ha itt írok :roll: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni, szerintem betöltött 37 héttől nem számít koraszülöttnek, de már az is közeleg :D Remélem tényleg most már kimászik a ebből a vírusból a Ricsi, és nem kell zaklatnod orrszívóval :D

Kép

Kép
sbarbi

Nahát mindenki hogy el van tűnve, mondjuk nem csodálom gyönyörű idő van, bizti kint csaviztok :wink: Már mi is sétáltunk egy nagyot de még tervben vagy egy kör. :D

Barbi!

Lehet hogy 37. héttől, nem tudom, de mintha 36-ot hallottam volna, de mindegy is. A lényeg a fontos hogy már semmi baja nem lenne ha beindulna a szülés :wink: És ez azért megnyugtató :D
Szilárdot hogy készítetted fel a szülésre?
Ti is alkalmazzátok majd azt a praktikát hogy a kisbaba hoz ajándékot a nagytesónak?
Olyan kiváncsi vagyok milyen tesó lesz Szilárd, lesz a féltékenység meg ilyenek :oops: bocsi a sok kérdésért 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!

Szilárddal természetesen megbeszéltem, hogy amikor születik a kistesó anya nem lesz itthon pár napig, és hogy majd jön hozzánk a kórházba látogatni apával :) Majd apa beszerzi a kistesó ajándékot, ha megszületett.
Én is kiváncsi vagyok, hogy milyen tesó lesz, de most per pillanat szeretet hiányos egy kicsit, mindig bújik, és simogat, hogy nagyon szeret, persze az apjához is...szerintem már kezdi felfogni, hogy nemsokára már nem egyedül lesz.

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!!

Tényleg csuda egy idő van kint...ki mikor megy sétálni? Mert lahat, hogy mennék, már ha az uram el nem rángat itthonról...most ért haza.
Megjött a Rossmannos rendelésem, nagyon fasza, nem kellett cipekedne, meg még kedvezmény is volt rá...és házhoz hozták. :D Büszke vagyok magamra, hogy ilyen okos voltam, most van az állatoknak 3 hétre kajájuk, meg nekünk mosószerek, tisztítószerek, ilyenek.

Barbi, azt mondod méhösszehúzódás? Mert eléggé fájdalmas volt az első, rá 10 percre meg volt még egy gyengébb. Aztán több nem. :D Direkt figyeltem, hogy hátha riasztani kell Apát. Bizony, nektek nagyon közel van a nagy nap...alig várjuk a kis Vincét, hogy már őt is lehessen ölelgetni ;)

Tesóka, lebuktunk? :D Ha erre jártok és itt a piros kocsi, nyugodtan csengessetek be..:D
De jó, hogy a Ricsi javulgat :D!!!!

Kép
Kép
encu

Ja, Tesóka, holnap megyünk esküvőre. :)

Kép
Kép
encu

Halihóóóó! :D Merre vagytok? :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Még csak most tudtam jönni, mert ahogy leraktam azonnal ordított.
Most nyugi van egy kicsit, alszik. :D

A dentinoxot lehet vény nélkül kapni?

Én is korainak tartom ezt a fogzást. :?

Encu!
Megyünk délután megint telket nézni. :lol:
A Humanicos cipőt??? Ott néztünk jót asszem.
Biztos nagyon csini leszel holnap, majd hozzál képet!!!!!

Móni!
Örülök, hogy Ricsike már jól van, már szeretném látni őt is.

Timcike!
Jó megint hallani felőletek. :)

Barbi!
Attól függetlenül, hogy féltékeny Szilárd, várja Vincét nem?
Én is ettől félek, hogy majd ha lesz kistesó, hogy fogja feldolgozna.
De gondolom, ha ő is megkapja a szeretetet akkor nem lesz gond. :wink:

Kép
niki+baba

momcsi-nem haragszom egyáltalán.Már föltették ezt a kérdést nekem. :lol:
Van egy barátnöm,aki az ujszülött osztályon dolgozik és elmeséltem neki,h.a kisfiam,h.szopik,és ő javasolta.Mármint,Atticy nem 6 percet szopizott,csak 3-at aztán elkezdett üvölteni.Attam a másikat azzal is ugyanugy.Most,h.kap kaját,délben,utána szopizik rendesen 6-6 percet.Délután meg csak itókát kap és rá a szopit,meg este is.
Ma reggel megevett szinte egy egész üveggel,és utána még szopizott is.Egyből be is aludt. :lol: 8) Azóta,h.eszik is,nagyon nyugodt,nem mintha eddig nem az lett volna,de most még nyugisabb,már babakocsiba is jol elvan. :lol: :wink: Ugy tunik nem stimmel nalla valami,csak arra kell én is fogjam,h.megunta acsak tejcsit. :roll:
Hát igy.

encu-Nagyon szereti,és nem is teszek bele anyatejet és megeszi.Ahogy meglátja az üveget,már elkezd rugkapálni,és nevet.Annyira zabagép. :lol: Ugy látszik,apjától örökölte. :lol: Nagyon vidám.Már lehet vele játszani.Mikor jösz még hozzánk?Bármikor szivesen látunk.Ok?Örülök,h.jol vagytok.Már nagyon kiváncsi vagyopk a kisfiadra. :wink:
Már 62,5 cm és 6,3 kg.Sokat nöt meg hizott.De nem mondanám ducinak se.Lemozogja.Csupa izom,mint én. :lol:

Millió pussz

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

nekem is kell Mikiegér,hogy csináltátok? De egy szpéci atticy-s... :roll:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

nikiütegyél föl a babodról képet.Kiváncsi vagyok rá.Egy nappal idősebb,mint az én életem. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

niki-bocs má,h.igy letámadlak,de te is adsz már neki fözelékeket,meg babaitókát?Vagy csak tejcsi?És hány cm,hány kg a babód?Csak úgy összehasonlitás képpen kérdezem tudod... :oops: Én a főzeléket is meg az itókát is a HIPP-ből adok,mert azt ajánlotta a barátnöm,h.abba nincs semmi adalékanyag,meg nem voltak permetezve a gyümik.

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci, nem hiszem, hogy a baba előtt még mennék, mert egyedül már nem tudok ekkorát vezetni, annyira nem hagy Kiskarcsi, az Apja meg el van nagyon havazva munkával, most is ki van purcanva, ezerrel szunyál. Ki akar majd venni egy hetet, mikor szültem, arra készül, hogy akkorra már ne maradjon semmi olyan nagyon sürgős, hogy egyedül kelljen hagyjon. De majd ha meglesz a pici, talán eljöttök látogatóba, ha lehet :D És akkor legalább te is látni fogod, hol lakuknk ;)

Most megyek a Tescoba venni valami finit, mert megint rámjött :oops: :shock: :lol:

Tesóka, Gabó, Barbi! Halihó...!!! :D

Kép
Kép
encu

encu-na ugye,es te mikor en egykoru terhes voltam,mint te most,mondtad menjek fol,ugye,h.nem olyan egyszeru? :lol: :wink:
De ha megis lesz szabad percetek,gyertek,ok?Pussz

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci, én akkor is arra gondoltam, hogy az urad hozzon ;)
Tényleg, ő még mindig csak megy otthonról? :shock:

Kép
Kép
encu

Lányok!! Merre csaviztok?? :D

Kép
Kép
encu

Pedig még direkt színesedtem is... :lol:

Kép
Kép
encu