Navégre élet!!
:D:D
Niki, a Campiban vettem meg azt a hegyes orrút, amire mondtuk, hogy jó, na azt felpróbáltam, kényelmes volt (zoknival) így hát nem teketóriáztam. Az még egy farmerrel, vagy szoknyával is jó
Ja, igen, az esküvőre vettem, de ugye elég univerzális
Fogzotok??? Máris??? Nem semmi hapsi ez a Nonó!!
Bár, amennyi kalciumot bevisz...nem csodálom, hogy máris ezerrel jön a fogacskája
Nem sok a 11? Akkor jó
Remélem már olyan sok nem is jön.
Bár a mai nagy sétám után eszelősen éhes vagyok, de ha most eszem, biztos szarul alszom, vagy égni fog a gyomrom, inkább mindjárt én is megyek aludni
(mi van a bababörzével??
)
Gabó, jó, hogy jobban vagy, aludd ki magadból, az segíteni fog remélhetőleg...Holnap pedig reggelinél rád gondolok, hogy már te sem vagy veszett az éhségtől
;);)
Tesóka, az eredeti lábam is 40-41-es, csak az eddig kényelmes cipőimben is fáj a lábam...
Szóval muszáj volt...mégsem mehetek abban az agyonhasznált piros sportcipőmben esküvőre...(pedig az milyen kényelmes!!
)!!
Welnesseltél egyet? De jó is az...mi ma vettünk egy hiperszuper masszázsolajat, Apa azzal lekezelt...olyan tüneményes, ahogy próbál komfortot teremteni nekem...
IMÁDOM!!!:D
Igen, láthattátok a verdát a ház előtt, mellette meg egy ezüst terepjárót
Gyalogoltam egy jót, ma hanyagoltam a gépsárkányomat...már elég kényelmetlen..
Sajnos...emilyen vezetésbuzi vagyok, nagyon fog hiányozni...
És nem ciki az autókázás...néha csak úgy én is megyek egy kört a városban...zene, magány...jó fíling
:D:D:D
Lassan elrakom magam jobb időkre
Holnapra milyen időt mondanak?
Barbi!!! Hogy vagytok, pocak?
Ne tessék hanyagolni...