Sziasztok!
Tiop, Giga, jók lettek a vonalzók!
Giga, nagyon csini pocakod van! Kicsit irigykedek ám
Kíváncsi leszek, ki lesz legközelebb megint pocakos közülünk. Mert ha Jutta és Piroska megszül, már csak te maradsz egyedül, vagy van még valaki, lányok?
Kati, jobbulást Levinek!!! Mi sem fűtöttünk még be a fürdőbe, csak ami meleg pára bemelegíti egy kicsit, de nem fázik Sára. Ha nagyon fáradt, nem is igényli a hosszú pancsolást, ha van kedve, sokat pancsizik apával(ált vele fürdik a kádban, néha én is bemászom hozzájukde )
Andi, én is ismerem Cselovszky Ferencet. Ott van a Deák téren Smidéliusz Gábor is, őt nem ismered véletlenül? A férjem barátja, ő esketett minket. Mikor lesz a keresztelő?
Pilla, hogy találtál rá erre a blogra? Elméletileg én ismerhetném Leventét, ha három évesen került a Petőbe, mert akkor még ott voltam, de sajnos nem ismerem. Az, hogy elolvastam a blogot, új lendületet adott, hogy befejezzem a sulit, mert ezekért a gyerekekért érdemes tanulni, hajtani. Februártól megyek vissza, Sára miatt félek, hogy hogy fogja bírni nélkülem...majd meglátjuk. De ilyenkor meg azokra a kisgyerekekre gondolok ott bent az Intézetben, és erőt kapok.
Jutta, örülök, hogy nyugodt vagy a befektetés terén. A rokonokkal meg ne foglalkozz, ők is ugyan olyan izgatottak, mint te. Emlékszem, engem is minden nap hívtak a családtagok, öcsém is "csak úgy" felhívott, pedig nem szokott
Verna, nekünk jó a jövőhét csütörtök. Remélem összejön, és találkozunk, na meg Nircéékkel, és Pilláékkal is
szép estét nektek!
Katica