Új privát üzeneted érkezett!

Tüccs, biztosan találkozunk, mert mi 10 fele indulunk itthonról ;)

thenus

Sziasztok!

Verna,
nem a XVI-ban lesz Ronika keresztelője, hanem a Deák téri evangélikus templomban. Engem is ott kereszteltek meg (és ott konfirmáltam) és Bogit szintén. Van ott egy nagyon kedves fiatal lelkész, Cselovszky Ferenc, ő fogja rendezni a dolgainkat.

Bogi megveszett. Egyszerűen nem bírok vele. Most a konnektorok és a vezetékek vannak nála napirenden, engem meg kerülget a frász. Ráadásul akkor csinálja a legnagyobb disznóságokat, amikor a hugit etetem. Már rá kellett csapnom a kezeire, hogy ne szerelje szét a konnektort a szobájában. Nem a vakdugót akarja kiszedni, hanem magát a konnektorburkolatot akarja leszedni a falról, és mindig talál hozzá szerszámot is... Megőrülök!!! Persze mindez köszönhető a drága férjemnek, aki állandóan csavarhúzót meg ilyesmit ad a csaj kezébe játszani amikor szerel valamit, illetve szintén neki köszönhető, hogy már 2 hete várom, hogy megcsinálja végre azokat a nyomorult konnektorokat, hogy ne jöjjenek ki a falból. Ha hétvégén se lesznek kész, hívok szerelőt, és a férjecském munkahelyére küldöm be a számlával együtt, hátha így észreveszi magát a lelkem.... :evil: :evil: :evil:

Hú, ma elég hisztis napom lesz... Délután elmegyek a "tulipános-ládikó" tulajához, ruhát nézni, remélem találok megfelelő méretet...

Üdv mindenkinek!
andibab

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a jókívánságot!
De sajnos nem lett jobban Levi,egyre erősebben folyik az orra,szörcsög!

Tüccs,
Te kérdezted,hogy mi baja van Levinek,ha jól emlékszem.
Hát egy fülfájással kezsősött,ami aztán be is gyulladt Neki,aztán meg is fázott.
De állítólag csak az jött ki rajta,mit nátha,amit a fülcspp feltépett váladékot. :roll:

Szerencsére,mintha már a fülfájása elmúlt volna,de ez az orrfolyás!!!! :twisted:
Gyógyszert nem kaptunk,mondván elég a tea....

Tényleg,akartam kérdezni Tőletek,hogy most,hogy rosszabb az idő,mennyi ideig hagyjátok este fürdeni,pancsolni a babákat?
Nálunk fürdésre 26-27 fok van,mert bekapcsoljuk a hősugárzót,de én így is kb. csak 10 percig hagyom pancsolni,nehogy megfázzon.

Jajj Andi
Annyira szép formás Roni!:)
De jó,hogy tettél fel róla képet!:)

Jutta,Piroska,
Nem semmi,jól bírják a babák a bentlétet!:)
Most már azért igazán kibújhatnának!!!
Én minden nap jövök olvasni és mindíg nagy szemekkel nézem,hogy hátha...,de aztán látom,hogy írtok és nem....
Fú,na ezt jó megírtam! :oops:

Katica
Örülök,hogy jól vagytok és csak csavarogni voltatok,azért nem írtál!:)

Kép
mano83

Pilla,

elolvastam Levi történetét, hát olyat bőgtem, hogy csak na! Amióta gyerekeim vannak, sokkal érzékenyebb a lelkem. Hú, ezek a hormonok, valószínűleg még a Roni születése után "esedékes" baby-blues egy része is most szabadult ki belőlem...
Mi itthon olyan mennyiségben használunk ásványvizet, hogy akár napi 5-8 kupak is felszabadul, mostantól gyűjteni fogom őket. Köszi, hogy felhívtad a figyelmet Gabi blogjára a kisfiáról!
andibab

tüccs,
csak annyit pontosítanék azon amit Pilla írt, hogy a műanyag-feldolgozó nem 600, csak 60 Ft-ot ad nekik a kupakok kilójáért.
andibab

Sziasztok!

Na gyors bekukk csak, hogy írjam mi van. Voltunk ma kórházban és estig hazaengedtek, de akkor befektetnek.

Kérdeztétek ki volt a szerdai doki, hát mostmár megmondom, mert mással is ugyanezt csinálta és a dokik is összenéztek, amikor a másik lány elmondta... tehát Molnár volt az.

Mégegyszer, nem az volt a gond, hogy be akart fektetni, hanem ahogy ezt kommunikálta, meghogy igazán rám se (másik csajra sem) bagózott, meg se vizsgált rendesen...

Tehát a mai doki aki Surányi volt, nagyon aranyosan és gondosan megnézet mindent. NST-t, majd UH-t, flowt és méhszájat. Megnyugtatott, hogy a gyerkőc jól van odabent, mert a flow és az NST is jó. Mondta, hogy a méhszájam még mindig zárt EZÉRT kellene befeküdnöm, hogy kapjak egy méhszáj érlelő tablettát, hogyha magától megindul a szülés, vagy ha pár nap múlva indítják, akkor gyorsabb / könnyebb legyen.

Eszembe se jutott volna ellenkezni, sőt ha szerdán vki ugyanezt - ugyanígy elmondja, és ugyanilyen lelkiismeretesen kivizsgál, akkor örömmel befeküdtem volna akkor is!

Ugyhogy aki Surányihoz jár, annak annyi, hogy tényleg rendes doki, és más betegére is tényleg odafigyel!! (Jó marha sokat kellett rá várni, mert éppen műtött, de ez benne van a pakliban)

Ezen kívül én Andi szülésznőmet, az NST-t csináló szülésznőt, sőt a kinti szőke hajú asszisztnst is csak dícsérni tudom (utóbbi lelkiismeretesen megkérdezte, hogy az NST-n kívül kell -e mást csinálni, mit mondott Szabó, és mondta, hogy várni kell, de majd jön a Surányi és átrakta a papíomat hozza a flowmetria miatt)...

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Manó!
Én Lilinek az orrfolyására Sambucus Nigra nevű homeopátiás bogyót adtam. 2 nap alatt rendbe hozta. Szerintem megpróbálhatjátok. 3x5 bogyót kell feloldani neki egy kiskanálnyi vízben, és azt odaadni neki.
Nekünk bevállt.

Én is gyűjtöm a kupakokat, már elég rég óta. A védőnéninek adom oda, aki továbbadja. Lehet, hogy ő is ennek a kisfiúnak gyűjt, nem tudom... :?

Jutta!
Én is méhszájérlelő zselével szültem. Vagyis ezzel indították meg. Nekem csak a 2. hatott, szóval ne legyél elkeseredve, ha az elsőnél még nem történik semmi. Oxitocint így nem is biztos, hogy kapsz majd. Én csak azért kaptam, mert a végére már nagyon kimerültem. Szóval HAJRÁ!!! :lol:

Kép
Kép
giga1

Tudtam, hogy valamit elfelejtek... :oops:

Manó!
Neked akartam még írni, hogy én nem is tudom, hogy nálunk hány fok van a fürdőben, mert nem mindig indítjuk be a fűtést. Viszont Lili simán fürcsizik 15-20 percet. Tök jól elvan benne, nem fázik.

Kép
Kép
giga1

Giga, és az a legjobb az egészben, hogy tök nyugodt vagyok!! Nem érint már rosszul, hogy be kell feküdnöm, mert elmondták az értelmét. És kedvesen, aranyosan felvilágosítottak, hogy minden rendben Dorkával, csak segíteni kell hogy ki is jöjjön!!

:D :D :D :D :D :D :D :D

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!
Andibab!
Nagyon édes a babókád!De jó neked,hogy még ilyen picike!Én úgy szerettem őket ennyi idősen!(na most is szeretem,nem arról van szó) :D Jól áll neki a sárga!!!! :wink: :D

Mano!
Nagyon sajnálom,hogy Levi még mindég beteg!Remélem minnél hamarabb meggyógyúl mostmár! :( JOBBULÁST nektek! :!:

Henus!
Isten őrizzen,hogy most ezen összevesszünk!Nem akarok én vitázni veled!Igazad van,neked is!!!!!!!!Néha túlzásba viszik az biztos! :evil: :roll: Bocsi,ha felidegesítettelek vagy........! :wink: :? :oops:

Jutta!
Minden jót kívánok nektek,és nagyon könnyű-gyors vajjúdást-szülést!!!!!!!!!!!!!Gondolok rátok!!!!!!!!Szorítok!

Piroska!
??????????????????????????Csak nem suliból a korházban kötöttél ki?????? :D :wink: :roll: :?: :?:

Szép napot sziasztok!

Ja Pilla!
Én is gyűjtök kupakot!!!!!!!!!Meg is nézem a linket amit betettél! :wink: :roll:

Kép
Kép
Kép
tiop

Manó!
Kb én is 10 percig hagyom fürdeni Zsanit! :wink: :)

Kép
Kép
Kép
tiop

Giga!
Te ,hogy érzed magad????????Pocaklakó rugkapál rendesen???? :D :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop!
Köszi érdeklődésed, tök jól vagyunk. Rugdos rendesen. Olyan mint Lili, amikor lefekszem elindul a focimeccs. :lol:
Teszek fel egy képet a pocakról. Bár itt nem szokás, de tegnap csináltuk. Remélem nem gond... :wink:

Kép

Kép
Kép
giga1

Nagyon szép pocid van!!!!!!!!!!!!!!!!Minden hónapban kérek egy szép képet!!!!!!! :wink: :D :!: :!: :!:

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!
Pilla!
Képzeld sikerűlt megcsinálnom a vonalzókat ,de abból a fajtából nem enged feltenni 3 db-ot!Túl nagy az aláírásom azt írja ki! :twisted: :twisted: Pedig olyan szépek lettek! :cry: :oops: Bocsi,hogy zaklat evvel,de lekellett írnom! :cry:

Giga!
Jó az új vonalzóképed! :wink: :D

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Giga! Nem is olyan nagy pocó, és nagyon szép formás!! :lol: :lol:

Manó! Jobbulást Levinek, el se tudom képzelni hogy milyen, ha beteg az meber gyereke, de gondolom ennél szarabb nincs!
Na majd az első egyszerű náthánál azt hiszem hozzátok fordulok újból, hogy vki mosson fel a padlóról...

Anyukám ma már 3x hívott!! Mindenki más kb 15x, kezdek ettől komolyan rosszuk lenni... miérrt nem lehet már leszállni rólam???
Most mi a tökömet mondhatunk még egymásnak... és úgyis ők az elsők akiket hívunk%% :twisted: :twisted: :twisted:
Bocsi, a stílusért... meg tudom, hogy csak jót akarnak... de komolyan azt hiszem a frusztrációim és depieim 80%-a ebből ered... :roll: :roll: :cry: :cry:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta!
NYUGI!!!!!!!Tudom,hogy idegesítő,de ne is foglalkozz velük!mond meg nekik,hogy ha van valami akkor tuti,hogy hívod őket!Persze,ők is idegesek,de ez is érthető! :wink:

Csajok!
Tudja valaki,hogy hogy tudom elérni a MODERÁTORT vagy az ADMINISZTRÁTORT???????? :?: :?: :?: :?: :?: Köszi! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Andibab Nagyon édes Roni baba, a sok pici baba láttán a lányomból előjött az anyaösztön! :shock: folyton nyaggat, hogy neki miért nem szülök még egy tesóóóóóóóóóót, de lány legyen!!! :o :shock: :evil:
Mondtam, hogy én már nem, majd Ő szül nekem uncsit, ha eljött az ideje.
Giga szép, pocid van, igaza van Tiopnak, nem baj, hogy lefotóztad, sőt! tegyél fel tényleg minden hónapban majd újabbat.
Jutta jobb is így, jó lesz az a méhszájérlelő majd meglátod, és jól teszed, ha nem idegeskedsz amiatt, hogy be kell feküdnöd. :wink: A telefonálóknak meg mond meg, hogy ne zaklassanak, majd telózol ha eljött az idő, addig meg nyugi. Drukkolok neked
Tényleg[/b]Piroskával mi lehet? Lehet, hogy már babázik????

Kép
Kép
lédi

Tiop körülnéztem, de én sem találom a megoldást, nem tom, hogy hogy tudnád elérni... :roll: :cry:

Kép
Kép
lédi

Tiop, van egy topic aminek az a címe, hogy Szerkesztő, oda lehet írni Neki, illetve a szerk@babanet.hu emilcímre.

Köszi lányok, hogy ennyien szeretnétek segíteni a kis Levinek! Tündérek vagytok!
Vendég

Sziasztok!
Jelentkezem: nem babázok! De olyan jó volt a suliban! :) Én imádok tanulni, annyira szeretek iskolába járni! :) Ráadásul ma egy nagyon kedvenc tárgyam volt: Vidékfejlesztés. Nekem nagyon érzékeny területem ez a vidékfejlesztés, mert nagyon fontosnak tartom azt, hogy ne legyen Budapest-központú ez az ország. Legyen vidéken is munkahely, ne szenvedjenek szegény vidékiek. Ez szerintem nagyon-nagyon fontos. Úgyhogy nagyon élveztem. Ráadásul a tanár is nagyon aranyos volt :).
Majd hétfőn babázunk, ha addig nem jön össze.
Láttam, ti sem unatkoztatok :). Andiéknál nagy mozgolódás van, szerelés meg miegymás, Gigáék fényképezkednek (ari a pocid :)), babafoglalkozás, látom elmaradt.
Tiop, Lédi:
még nem babázunk :), de ami késik, nem múlik. :)
Jutta befekszik ma, majd írok, ha van valami, mert én beszélek vele holnap meg ma is hívni fogom.
Manó:
Gyógyulást meg Boldog Hófordulót Levinek!
Kellemes Estét mindenkinek! :)
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Tiop, Giga, jók lettek a vonalzók! :wink:

Giga, nagyon csini pocakod van! Kicsit irigykedek ám :D Kíváncsi leszek, ki lesz legközelebb megint pocakos közülünk. Mert ha Jutta és Piroska megszül, már csak te maradsz egyedül, vagy van még valaki, lányok?

Kati, jobbulást Levinek!!! Mi sem fűtöttünk még be a fürdőbe, csak ami meleg pára bemelegíti egy kicsit, de nem fázik Sára. Ha nagyon fáradt, nem is igényli a hosszú pancsolást, ha van kedve, sokat pancsizik apával(ált vele fürdik a kádban, néha én is bemászom hozzájukde )

Andi, én is ismerem Cselovszky Ferencet. Ott van a Deák téren Smidéliusz Gábor is, őt nem ismered véletlenül? A férjem barátja, ő esketett minket. Mikor lesz a keresztelő?

Pilla, hogy találtál rá erre a blogra? Elméletileg én ismerhetném Leventét, ha három évesen került a Petőbe, mert akkor még ott voltam, de sajnos nem ismerem. Az, hogy elolvastam a blogot, új lendületet adott, hogy befejezzem a sulit, mert ezekért a gyerekekért érdemes tanulni, hajtani. Februártól megyek vissza, Sára miatt félek, hogy hogy fogja bírni nélkülem...majd meglátjuk. De ilyenkor meg azokra a kisgyerekekre gondolok ott bent az Intézetben, és erőt kapok.

Jutta, örülök, hogy nyugodt vagy a befektetés terén. A rokonokkal meg ne foglalkozz, ők is ugyan olyan izgatottak, mint te. Emlékszem, engem is minden nap hívtak a családtagok, öcsém is "csak úgy" felhívott, pedig nem szokott :wink:

Verna, nekünk jó a jövőhét csütörtök. Remélem összejön, és találkozunk, na meg Nircéékkel, és Pilláékkal is :D

szép estét nektek!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Ichtus, úgy találtam Leviékre, hogy Nekem is az NLC-n van blogom és néha beleolvasgatok másokéba is.
Lédi, Sára úgy kezdte, hogy vegyünk Neki egy kiskutyát. Egy olyan terriert amelyiknek masnit kötnek a szőrébe. Mondtam, hogy szó sem lehet róla. Jó... Akkor inkább kéne Neki egy kistesó. :shock: Erre is a szó sem lehet róla volt a válasz. Aztán mégis bepottyant közénk Laura. Persze most újra nyúz a nagyobb, hogy vegyünk kiskutyát. :lol: :wink:
Verna, nekünk jó a csütörtök, ha minden igaz. Ma nem voltunk, mert Laura bealudt és nem volt szívem felébreszteni, de jobb is mert szunyált 2 órát.
Vendég

Hello Lányok!

Jutta!
Meglátod mostmár 3x olyan gyorsan fog történni minden, mint gondolnád. A kórházban repül az idő!!! Lehet dumcsizni a többiekkel, ott lesz a babó is és hip-hop itthon lesztek! Szurkolunk!
Remélem még el tudtad olvasni!

Piroska, persze ez neked is szól, de veled még a hétvégén beszélgethetünk. :wink:

Tiop!
Klasszak lettek az új vonalzóid és képeid!

Giga!
Szép nagy már a pocakod! Mintha tegnap lett volna, hogy együtt jártunk szülésfelkészítőre!!! Tejóég és már a kistesót várjátok! :lol:

Levinek pedig jobbulást kívánok!!!!

Teszek fel képet a fürdésünkről.

Kép fürdeni jóó Kép fürdeni jóóó

KépKép
tüccs

Jutta!
Valószínűleg már nem olvasod, de hátha majd visszanézed.
Most jöttünk haza, és a kh előtt jöttünk el. Egyből eszembe is jutottál, hogy már biztosan odabent vagy. :? Nagyon szorítunk neked mindannyian! :wink:
Természetesen Piroskának is!

Piroska!
Neked mikor is kell befeküdnöd, ha esetleg nem indul be a dolog magától?

Köszi a dícséreteket csajok. Rendben, majd havonta jelentkezem egy pocakfotóval. És akkor együtt növeszthetjük a pocaklakót. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
giga1

Tüccs!
Tényleg nemrégen volt, hogy babamasszázsra jártunk. :D
Édes Dóri a képeken! Lili nem bírja a nagy kádat. Sír, ha beletesszük. :( Pedig tök jó lenne, ha szeretné... :?

Kép
Kép
giga1

A szomszéd kislány a Petőbe jár, szegényke koraszülött volt, agyvérzést kapott, és nagyon visszamaradt a fejlődésben. Söntje van, és most tanul járni bottal, de amióta a Petőbe hordják oviba, tényleg szépen fejlődik.

Mondjuk akit ismerek, és a Petőben végzett konduktorként, az már mind külföldön van... :(

Egyébként akartam kérdezni, hogy bármilyen - pl. ásványvizes - kupak jó? Mert én rengeteg ásványvizet iszom, szóval tudom gyűjtögetni... Pilla, majd összeszervezzük...

Akkor csütörtökön megyünk zenélni! Lolo se volt ma, mert én elmentem tornázni, Apa elvitte volna szívesen, de olyan náthás, hogy én mondtam neki, hogy inkább ne menjen gyerekek közé. :( (Nem mintha a suliban nem gyerekek között lenne...) Nem valószínű, hogy fertőz, de ki tudja...

Fürdeni meg tényleg jó, Lolo is imádja a pancsit! :)
Vendég

Giga:
nekem hétfőn kell befeküdnöm. Addig holnap megyek NST-re. Meg minden nap jelentek a családnak, hogy még mindig egyben :). Aranyosak :). Apósom (ugye orvos létére szakmai ártalom :)) kérdezte a férjem, hogy nem nyúlt meg a lány arca? Mondja a férjem, hogy nem. Na, nem baj, az órák alatt is megtörténhet :). Annyira be vannak izgulva. olyan aranyosak :).
Holnap a férjem iskolában lesz és megkértem anyut, hogy kísérjen el NST-re. Mondja, hogy jön az apu is. Kérdem én, hogy tényleg? :) Mire ő: Hát persze, az unokánkról van szó! :) Komolyan mondom, jobban be vannak zsongva, mint én :).
Tüccs:
A Dóri csúcs! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Ichtus, azt hiszem, nem ismerem Smidéliusz Gábort - bár ha látnám az arcát, lehet, hogy tudnám, kiről van szó - a névmemóriám sajnos szinte egyenlő a nullával. :oops:
A keresztelő okt 21-én délután lesz, mert a család nagy része vidékről érkezik, és nem akartuk, hogy hajnali 4-kor kelljen indulniuk.

Voltam a "tulipános ruhásoknál", annyi gyönyörű cuccuk van, el se lehet mondani! Látszik a ruhákon, hogy szeretettel és törődéssel készültek, és a minőségük is kimagasló. Sajnos, amit kiválasztottam szoknyát, nem volt az általam áhított színben, és zakó sem volt megfelelő méretű, de semmi gond, elkészítik számomra, még azt is külön egyeztettük, hogy milyen típusú díszítőhímzés legyen rajta, mert többfélét is készítenek. Végül egy világos khakizöld kosztümöt rendeltem tőlük. Szerencsére külön darabként árulják a zakót és a szoknyákat, mert nekem szinte lehetetlen kosztümöt vásárolni, mert szoknyából általában egy számmal kisebb kell, mint zakóból, és ezt ugye nem nagyon lehet egy üzletben így pároztatni. Okt 20-ra kész is lesz, így Roni keresztelőjén végre normálisan fogok tudni kinézni, nem úgy mint 2 éve Boginál, akkor alig bírtam összeszedni a szekrényből olyan ruhákat, amik jók voltak rám és még néztek is ki valahogy. Majd úgyis teszek fel képeket a keresztelőről, akkor meglátjátok, szerintem nagyon szép lesz - mármint a ruha... Sőt, lehet, hogy megkapom szülinapi ajándékként a páromtól! :wink: :D

Jó hétvégét mindenkinek!
andibab

Ja, még annyit akartam, hogy Pilla, a szomszédék pár hete vettek a gyereknek egy yorkshire terriert (ennek szoktak masnit kötni), potom 150.000-be került a kis dög, szóval gyűjtögess buzgón, ha ez Saca mániája... :roll: :lol:
andibab

Pilla Detti is kért, kér kiskutyát, Ő is olyat szeretne, amelyiknek lehet masnit kötni, úgy látszik ezek a kiskamasz lányok egyformák! :shock: :lol: De tesó nálunk tuti nem fog becsúszni, két csaszi után én személy szerint nem merek egy harmadikat is bevállalni. Meg anyagilag sem menne.
Szép hétvégét Mindenkinek!

Kép
Kép
lédi

Tüccs Nagyon édes Dóri, erről a fürdős képről eszembe jut a lányom, Ő is mindig teli szájjal fürdött, imádta.

Kép
Kép
lédi

Na egy biztos... Nem fog masnis portörlőt kapni, ha ingyen adják akkor sem! :evil:

Jó éjszakát!
Vendég

Görcsölök, mint atom, és ráadásul hasmenésem van, tökjó...
Most mondjátok meg, meddig akarnak tartani a jóslófájások nálam? Míg ki nem húzzák belőlem a gyereket? Jajj, ez kééész :(.
Juttának van alapítványi szobája :):):). Egy olyan anyuka mellett, aki nemrég szült. Remélem, ő is túl lesz rajta! :)
Megyek, mert meghalok, annyira görcsölök.
Jó éjszakát mindenkinek!
Én most magamba fordulok, majd reggel írok.
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Tiop, még véletlenül sem te húztál fel, hanem maga a téma..., veled nincs semmi gond... :lol: :lol:

Fürcsi: Mi nagyon sokáig fürdünk. Kb fél óra. Van, hogy mindannyian, van, hogy csak egyikünkkel van Szonja. Szeret ott játszani, buborékot fúj, öntözget, mászkál a kádban. Ha lejjebb hül a víz, és még nem jönne ki utántöltöm... Szerintem így nem fázik meg.... :roll:

Képzeljétek mi történt ma!
Napok óta feltűnt, hogy a közhasznúak nagyon csinosítják a falut, ezerrel nyírják mindenütt a füvet. Velünk szemben egy teniszpálya van, mellette játszótér, focipálya. Egész nyáron tojtak az egészre.
Hallottam, hogy a sportcsarnokban lesz valami politikai összeröffenés, de senki sem tudott semmit, nem is volt visszhangja.
Ma délután Tamás elment Szonjával a boltba, és telefonál, hogy visszafele nem tudnak jönni, mert le vannak zárva az utak. Kinézek az ablakon, hát lám, lám, Gyurcsány Ferenc éppen itt sétál el többed magával a házunk előtt. :shock: :roll: :shock: :roll:
Na hát kiderült, hogy valami baloldali buli volt...
Hogy mik vannak!!! :shock:

thenus

Henus, vidékfejlesztés.....

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Flórának Boldog Hófordulót!
Lellének is Boldog Hófordulót, így utólag!
Vendég

Szerintem Jutta már Dorkázik, amikor én bementem a kórházba nekem is akartak zselét, de hála Istennek magától elindult, remélem Juttának is!
Piroska, most már tényleg te következel és nem is jelentkeztél hajnalok-hajnalán, lehet már te is bent vagy.

A vidékfejlesztés lehet működne, ha a pályázati pénzek nem a politikusok zsebében, hanem valóban a vidéken landolna. Anyukámék már egy évtizede próbálkoznak vidéket fejleszteni, de eddig még csak negatív tapasztalat volt és lehet rá is megy mindenük...

Lelle még alszik(fél 8tól), most kezdett el nyöszörögni, megyek, csinálom a reggeli tápikáját. Persze mondogatják is, hogy nem is érdemlem meg ezt a jó alvó gyereket(éjszaka), de lennének vele egész nap... Jajjj már olyanokat csinál, hogy nem is igaz, ha a lakásban épp felfedező úton van, akkor biztos, hogy talál olyan dolgokat, olyan helyeken, hogy elképesztő. Pl. kisszög, a kis lyukból kikotorja a faldarabkákat, a vezeték sínt bontogatja, az elfordítós vakdugó nem akadály...

Szép napot Mindenkinek!!!

Holnap keresztelkedünk, majd teszek fel képeket, de azért bekukkantok, hogy megérkezett-e már Dorka és Diána!!!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Levinek, Lellének utólag boldog hófordulót!

Lolonak boldog hófordulót!

Verna, az évfolyamtársaim, akikkel kezdtem, júniusban végeztek, sokan már külföldön vannak, köztük a legjobb barátnőm is. Sokan elmennek, mert világszerte nagyon keresettek a konduktorok(sajnos mindig lesz munkájuk, mert mindig lesznek sérült gyerekek). A Petőben évek óta létszámstopp van, vidéken kellene a hálózatot jobban fejleszteni, hogy ne csak Budapest központú legyen ez az egész.

Tüccs, Dóri nagyon cuki, látszik, mennyire szeret pancsolni. :lol:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Jah, vidékfejlesztés :? A fűnyíráson kívül ezzel a kis falusi sétával nem sokat fejlődött a vidék, szerintem... :) :?

thenus

Tüccs, mégsem találkozunk :( A barátnőméknek közbe jött valami, és csak délután megyünk úszni...

thenus

Sziasztok!

Most olvastam a XVI.kerületi Helyi Hírekben, hogy Csömörön szept. 30-án egy új ovit adtak át, a csömöri csodaovit. Van róla kép is, nagyon szép!!!!
Jó azoknak, akik oda fognak majd járni!! :wink:

Kép
Kép
lédi

Tüccs!
Jelezz ha kaptál sms-t!!! :lol:

Kép
Kép
giga1

Henus, tudom, az írásom ironikus volt, csak nem hallani...

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Köszönjük szépen a köszöntéseket!

Lédi: nagyon szép lett az új ovi, csak azt felejtették el hirdetni, hogy egyidejűleg bezárnak egyet, ami a központban van - így nekünk (és még sokaknak) az új ovi gyalog 1 óra! :( Szóval sok üröm is van az örömben...

Na megyek dolgozni, holnapra kimenőt kértem a zuramtól, ma kell elvégeznem minden itthoni feladatot!
Vendég

Hát igen, ezt én sem tudtam!!! Elég szomorú :cry:

Kép
Kép
lédi

mi is köszönjük a köszöntéseket, el is felejtettem írni.

Már megjártuk Lellével a Corát, jól el is fáradt, annyit röhögtünk, pedig csak ketten voltunk. Most alszik, én pedig hordom fel a kocsiból a cuccokat. Kora délután, ha nem esik hússütésre megyünk, meg még délután hajat is kéne festenem.

Dóri nagyon édes, ahogy pancsizik, Lelle is imád bármilyen formában fürdeni. Mi elég sokáig fürdünk, szerintem majdnem egy fél órát.

Giga, szép pocid van!

Andibab, Roni nagyon aranyos, jó kis kerekDED :D , a ruhádra nagyon kíváncsi vagyok, szeretem én is az ilyeneket, csak miután van rajtam most bőven felesleg, csak álmodozok, de......

Na most rohanok tovább.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Pimpoka,

ne hidd, hogy rajtam nincs plusz, főleg a hasfalamon és a csípőmön... de annyira jó szabásuk van a ruháknak, olyan "ápol és eltakar" stílusúak. :wink: :lol: Lazán le lehet tagadni minimum 5 kilót, ráadásul a kényes helyeken mutat leginkább jól a ruha, ezt hogy csinálták? Az egyik szoknyafazont még 52-54 méretben is csinálják (az azért már MÉRET!) és abszolút 46-48-nak néznek ki benne...

Remélem megmarad a napsütés, délutánra sétát terveztünk a Városligetben, hogy Bogi kirohangálhassa magát, és együtt is tudjunk lenni.

Piroska, mizujs?
andibab

A fürcsivel kapcsolatban akartam írni, hogy Picurt kábé 10 percig fürdeti Apa és Bogi - nekem ezidő alatt kell összetakarítani a romokat. :roll: Bogit viszont lehetetlen 20-25 percnél rövidebb ideig "áztatni", olyan jókat játszik. Mi általában egy kisméretű mobil hősugárzóval 5 perc alatt befűtjük a fürdőszobát Picur fürcsije előtt, és a meleg kitart nagyon sokáig.
andibab

Sziasztok!

Jutta
ha majd visszaolvasod, nagyon drukkolok én is, mindent bele :wink: :wink:

Piroska
csak nem lett valami az esti fájásokból és azért nem vagy :D de jó is volna

Mali mikor a konyhában vagyok mindig itánam jön a csajszi, így míg ő pakolássa kifelé az edényeket én csinálom a dolgom, ha már unja magát beteszem a járókába és odahúzom a hűtőhöz és addig játszik a hűtőmágnesekkel, de annyira aranyosan elvan, melette szinte mindent megtudok csinálni nem úgy mint anno a Bencével

Fürdés imád mind a kettő játszani a kádban, Huginak beleteszem a csúszásgátlót, hogy ne boruljon el, és ezerrel lubickolnak :lol:

Kép

Kép

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?