Sziasztok!
Bali, a vérnyomásod jó kis béka-segge-alatti, engem 80/60-nal írtak ki táppénzre, mert ahogy elszédültem a munkahelyemen, véresre levertem a vállam, nekiestem egy polcnak.
Kaptam vérnyomásemelő cseppeket rá, de nem szedtem be, inkább feküdtem és kávéztam napi kétszer, nekem segített, meg amióta otthon vagyok, azóta átlag 100/60, úgyhogy egész felment... Hú róka miatt nem irigyellek, én nem sokat hánytam, de elég volt bőven, engem inkább az egész napi émelygés készített ki, amikor nem mertem elindulni otthonról, mert minden pillanatban úgy éreztem, most dobom ki a taccsot.
A röhej az, hogy az első kemény 3 hónapot végigdolgoztam 3 helyen, azóta meg táppénzen vagyok...
Mikor mész a 12 hetes uh-ra??? Képet hozol majd?????
Athiz bakker nem irigyellek a cicijeid miatt! Olyan, mintha nem állt volna be rendesen a kereslet-kínálat, nem? Mondom én a nagy tapasztalatommal...
Mellgyula monnyon le, én is be vagyok tőle tojva rendesen, már félidőtől tele van az egyik bimbóm folyton kolosztrummal, és fájnak minden érintésre... Hogy fogok így szoptatni???
Kokusz, izgulok értetek nagyon!!!!! Jaj de izgalmas egy újabb + tesztre várni!!!
Pihenj sokat és küldöm a babaragacsokat!
Angelnek is ragacsok!!!
Kriszti, jobb farpofa alsó részén visszér???
El sem tudom képzelni, az meg milyen, de együttérzek! Valami kenőcske nincs rá, ami enyhítené a fájdalmat? Én újabban a kórház óta (most már nem vérző) aranyérrel küzdök.
Már csak két hét, és nagy hajrá, hogy ne kelljen befeküdnöd!!! ++++++++++++
Tontica, nagyon drágák ezek a babák!!! Én is azt hallottam, hogy jobb az ikreknek együtt, még ágyban is, mert ezt szokták meg a pocakban és megnyugtatja őket egymás jelenléte. Tejcsivel hogy állsz? Tényleg, hogy szoptatsz? Felváltva?
Ceni, most mondjam azt, hogy Zalán ugyanúgy vigyorog, mint az apája???
És milyen tök vagány haja lett!!! Csajok jól vannak?
Boni látom, 1 cn. Ribanc miki monnyon le!!!
Kész a lakás, már amire most futotta, még októberben lesz egy körünk az asztalossal, meg még szúnyogháló, redőnyt, néhány apróságot kell megvenni, na meg a teljes babaszobát.
Anyu kinézte a függönyt, nagyon édes, micimacis, világoszöld árnyalatú, pont megy a szoba színéhez, azt megkapjuk ajándékba, mert baromira drága, de szüleim úúúúúúúúúúúúúgy várják ezt a manót, hogy csak na.
Szombat reggel indulunk haza, párom megpróbálja eltolni az elutazását, hogy hétvégén legalább láthassuk egymást. Ha hazaértem és gépközelbe kerülök, tezsek fel képeket pociról meg a kéróról. Csináltam ám pocakfotót 23 hetesen, pont mielőtt bekerültem a kórházba, de most már újabb kell... Hízik a popója a kis tökösnek! Na meg az enyém is, az itthoni koszt csupa nehéz kaja, nem vagyok hozzászokva, már szedem a rennit is, mert elkezdtem tőle savasodni rendesen.
Hú szófosásom van, bocsika.