Új privát üzeneted érkezett!

Helló!

Csak szurkolni jöttem Kókuszkának és Angyalkának!++++++++++++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Szilcsi, megértelek, hogy kivagy a párod miatt, hogy nem látjátok egymást sokáig. Én u.ezt végigéltem, amikor Szili született, mert itthon kellett csinálni a tetőt+a lakásunkat, így anyuéknál voltam az újszülöttemmel, majdnem 2 hónapig. Addig alig láttam a férjemet, iszonyú volt. Rengeteget sírtam, pedig legalább így még segítségem is volt a babával.
Remélem, hamar megoldódik nálatok az ügy, és többet lehettek együtt.
Vendég

Sziasztok

Köszi ányok, aranyosak vagytok :) Már itthon vagyok. Jól vagyok, nem fájt egyáltalán, most néha szúr a méhem de gondolom majd elmúlik. Eléggé izgultam ami azt illeti, kár volt. Apa anyaga is nagyon jó volt úgyhogy reméljük a legjobbakat.
Mégegyszer köszi :)

Kép Kép
kokusz

Kókusz, nagyon klassz! Akkor soksok babaragi nektek!
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Vendég

Sziasztok!

Na most már bővebben... :)

Voltunk szombaton a macifarmon,gyerkőcök nagyon élvezték és még Apa is ki tudott ugrani hozzánk a hajóról pár órára :).Nagy volt az öröm :wink:!
Képeket majd dobok,még Bulcsú is csinált tök jóket :D!

Na,amire még emlékszem...

Tontica

Hát baromira nem értem,hogy lehetsz iylen béna,hogy nem tudtad megkérdezni,hogy hány ér volt a köldökzsinórban :D:D:D:D!Na de én feltételezem,hogy ilyesmi lehetett,mert attól lehet vékonyabb... :roll:
Örülök,hogy Anna iylen ügyes,ezek szt a héten már haza is viszitek :)!
Én a helyedben egy nagy mózesben altatnám a két gyerkőcöt,mert ha érzik egymást,ikrek lévén szt kevésbé fognak téged macerálni...De ez csak az én meglátásom,amúgy ki tudja :)!

Athiz

Örülök,hogy megoldódni látszik a tej-ügy ( :lol:,mer' amúgy meg a mellgyuszi monnyon le :wink:), nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalatokra!!!!Ha pont elég Endinek a tej,az PONT JÓ :):)!

Zsóka

Megjobbultatok már???
Köszi az infot koleszterin ügyben...nem igérem,hogy halálra eszem magam hagymával,de majd jó hagymásan eszek midnent :wink:!
Amúgy jövő héten megejtem a kontrollt és kiderül... :roll:

Krisztikém

Hát a visszér is monnyon le!!!!! Milyen dolog ez,nem elég a kismama egyéb kínja-baja... :twisted: Feküdj sokat.Esetleg valami jó passzos bugyeszt húzz magadra reggel(olyan kismamabugyit),hátha az segít... :roll:
Apa :twisted: ...Szegény :(...

Szilcsi

Rendesek az ősök,hogy eltüntetik a rumlit :).Apával meg tartsatok ki!!!!!

Kokusz

Hajrá,szuper,hogy minden OK...akkor várjuk az eredményt :).Tesztelned kell,vagy vérvétel????

Bali

Hát nekem ez is megy :wink:!
Te és a pocak?Rosszullétek vannak?Huss-huss :)!

Asszem kifulladtam... :?

Puszi!

anyapoc

Balikám
csütörtök,vagy péntek du jó nekem.Holnap ,meg szerdán nem megyek.
Remélem nem leszel rosszul!Majd vhol a közeletekben talizunk,hogy ne kelljen sokat gyalogolni.
Visszeret elmagyarázom,de kívánom sosem értsd meg igazán!

Kokusz
Szuper!!!Két hét pihi ugye?!
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyalka
Már le is léptél pihizni,és nem írtad meg,mennyi babád olvadt ki??!! :shock:
Jó pihit,és neked is két hétnyi drukk+++++++++++++++++++++

Szilcsi
Csak jobb lesz már!!!!Én is ezzel szoktam bíztatni magamat!

Anyapoc
Na ezen már bugyi nem segít.A jobb farpofa alsó részén van,odáig nem ér semmi.
Ma meg suliban kemény széken kellett ülni... :evil:
Az osztálytarsaimnak panaszkodtam róla,és kiderült szinte mindenkinek volt a második gyerekkel. :shock: Pedig azt hittem ritkaság.

KépKép

KépKép
okr

NE VEGYETEK DANONE TERMÉKET!

Leállt hazánkban a Pilóta-keksz gyártás. Ezek az utolsó Albert és Pilóta-kekszek, továbbá vaníliás karikák, amelyek a győri üzem gyártósorain készülnek. Szombaton a délutános műszak távozásával Győrben megszűnik a patinás, kontinens szerte jól ismert termékek előállítása. Közel száz dolgozó kénytelen új munkát keresni.

Csak az a 40 ember marad, aki a Negro-gyártósoron dolgozik majd, de azt nem tudni, meddig. A csoportos leépítés miatt kitelepült a helyszínre a munkaügyi központ, amely a többségében 50 év körüli dolgozóknak próbál most segíteni az állásszerzésben.

A Danone nevű multi a közeljövőben be akarja zárni a Győri Keksz gyárat, így egy sor jól menő magyar terméktől szabadítaná meg a piacot. Ez persze nem az első eset: a francia gyártó azért vette meg a Győrit, hogy mielőbb kivonja a forgalomból, hogy tönkretegye, mert a miénk.

Ezt 2001-ben a daNOne elnevezésű civil bojkott akadályozta meg, egyszerűen azzal, hogy nem vettünk danone terméket valamivel több, mint két hónapig. Nem állt mögötte semmilyen párt, semmilyen nagybefolyású szervezet, ezt mi csináltuk, közönséges emberek, akiknek volt egy csöpp eszük.

Akkor sikerrel jártunk. Nem szervezett minket senki, mi szerveztük egymást.

Tisztelettel megkérek mindenkit, hogy NE VEGYEN DANONE TERMÉKET!

Ha valaki azt hinné, ez őt nem érinti, az egyszercsak végignézheti, hogyan teszik majd tönkre a Sopronit, a Szofit, a Bocicsokit, a Tokaji aszút, és még sorolhatnám. Mert ha a multik rájönnek, hogy itt mindent szabad, felvásárolják a teljes hazai piacot, és tönkretesznek mindent.

A Danone joghurtokból, ásványvízből meg tejtermékekből él, amit mi veszünk meg, semmi másból. Ha nem tudja őket eladni, belepusztul.

Barátaim! Sokan vagyunk, csak tőlünk függ, hogy engedjük-e, hogy ezt tegyék.

Müller Gyula

Sláger Rádió Zrt.

1011 Budapest, Fő u. 14-18.

Tel.: 06-1-888-3030
regina3

Sziasztok!

Most csak annyit hogy irto nagy drukk Kokusznak es Angelnek, most sikerulnie kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most ertunk haza a korhazbol, itthon van a kiscsaj is vegre! :D Teljesen masok! :lol:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, de cukik! Én is azt javasolnám, hogy együtt legyenek mindig, egy helyen csicsikáljanak, mert így nyugodtabbak lesznek.
Ismerek is olyat, aki külön ágyba rakta mindig az ikreit, és mindig sírtak, nem tudták, mitől. Aztán tesóm szólt nekik, hogy talán próbálja meg egy helyre tenni őket, és ahogy ezt megtették, azóta nem is volt semmi baj velük.
De látom, te már ezt meg is tetted, nagyon arik. :D
Vendég

Sziasztok!!!

Tonti: Nagyon éééééééédesek :) Mégeccer gratula hozzájuk, sok boldogságot kívánok nektek és jó egészséget :D

Athiz megkért,hogy dobjam fel ezt a friss képet Zalánról ide is. Úgyhogy ha nem baj .... :oops:
Kép

Mindenkinek pusssz és drukk akinek amihez kell :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Tontica
De cukik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apának is mutattam,és itt csodálkozunk,hogyan tudtak a pocakodban elférni?! :shock:
Ja,és tényleg teljesen más a kis pofijuk!
Rate mit szólt,hogy teljes a család???

Cenikő
Nagyon szép babuci Zalán!Irtó jó frizurája van!

Athiz
Tejügyileg hogy állsz??

Mi ma d.u megyünk,így majd holnap este leszek újra.Holnap 15 h-tól tessék drukkolni,hogy nehogy be kelljen feküdjek a kórházba!(még nagyon sok dolgom van itthon :oops: )

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kriszta

Hát ha már a bugyi sem segít,akkor reménykedj,hogy mielőbb kijön Dorottya és megszűnik a baj :)!
Drukk megy :wink:!

Tontica

Nagyon déesek együtt a manók!!!!Olyan ki sédik,hogy teljesen elérzékenyültem... :oops: :oops:

Enikő

Zalán nagyon édi,ahogy tágra nyílt szemmel figyel!Huncut kiskölyöknek látszik :wink:!

anyapoc

Kriszti, köszi, azóta se híre, se hamva a mellgyuszkónak, hála az égnek, csak mindig azon izgulok, hogy legyen elég tejcsi Endibendinek. De úgy néz ki, pont annyi van, amennyire szüksége van, és nem éhezik a kincsem. :P

Nagyon szurkolok nektek, nehogy befektessenek, meg annak is, hogy 2 héten belül akár megszülessen gond nélkül a babucid. Mert ugye most már nagyobb gond nem lehetne. Gratula a 36. héthez!
Vendég

Okr!
Csütörtök szuper (asszem :? )!! Hánykor? Hol? Megnézed az új lakásunkat, ugye (ugyanott van, ahol a másik :wink: )? ...elég randa, nem volt "kedvünk" felújítani... De látni kell benne a lehetőséget! :lol:

Anyapoc!
Köszönöm, kérdésed, nem vagyok valami fitt... :roll: :roll: Nics vérnyomásom és ált. napi egyszer hányok, éjjel erős hányinger... Az uram is panaszkodik... :roll: :lol: Pontosan mikor is lesz hármaska? :wink:

Tonti!
Jaj, én is meghatódtam!!! :oops: 8) :? Annyira, de annnyira.... Szóval, érted? :wink: :lol:

Athiz!
Lehet, hogy hülyeség, de nekem szerinted nem lenne jó az a homeós cucc, amit szedtél??? :oops: :oops: Mióta várandós vagyok, nincs annyi tej, ezért kölök elégedetlen és haraaaaaaaaaaap.... Nos? :roll: :roll:

Kokusz!
Hogy vagy?

Angelről nincs hír??? :roll:

Regina!
ok :wink:

Ceniko!
Azt a huncut mindenit....! :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok

Hu Tontica olyan édesek ezek a gyerkőcök :)

Anyapoc tesztelnem kell majd .... hu de soká lesz még.

Bali köszönöm kérdésed, most eléggé fáj a hasam a petefészkemnél, de ezen kívűl jól.

Angelről annyit tudok, hogy egy fagyibaba kiolvadt teljesen és kettő van ami részlegesen de azokat is lehetett használni .... :)

Kép Kép
kokusz

Bali, az az érdekes, hogy ez a homeos többek között mellgyuszira is van, ezért furi, hogy u.akkor a tejcsit is szaporítja. Nekem mégis úgy néz ki, ettől lehetett mellgyuszim.
Na mindegy, lehet, hogy nálatok beválik, bár őszintén nem tudom, hogy ilyenkor jó-e, ha még szoptatsz, mármint várandósság alatt. Mert tudod, szoptatáskor a méhed dolgozik, tudtommal összehúzódásokat végez, ezért lehet, hogy akár vetélést is okozhat, vagy legalábbis bevérzést okozott a szoptatás pl. az uncsitesómnak, amikor már babát várt ismét, és a "nagy" még szopizott. Ezért át is kellett szoktatni szegény babát a tápszerre.

Egyébként ha gondolod, próbáld ki a homeost, napi 2x3 szemet szedj belőle, az nem sok, de ha rendszeresen szeded, használni fog, a neve Phytolacca, C9-es kiszerelésben kérd.
Vendég

Sziasztok!

Szilcsi drága kitartás Neked4! (((((((())))))))))))))

Athiz mellgyuszi lemondott végre?

Anyapoc mennyifelé kirrándultok! tök jó!

Tonti annyira de annyira édesek..... meg tudnám őket zabbantani!

CEni jól vagytok? ZAlánnak király a sérója! és mennyire szép szemei vannak!

Kókusz itt is megadrukk.

okr reméljük azért hamarosan elmúlik... !

Mindenkit ölelek:

NEM nem tesztelt em reggel! :lol:
Vendég

Kokusz!
Na, akkor dolgoznak odalenn, hurrá!
:lol: :lol:

Athiz!
Ki fogom próbálni, köszi! Szopi marad :lol:

Livi

bali78

Sziasztok!

Kokusz

Örülök,hogy jól vagy,nagyon drukkolunk!!!!

Boni

Hát neked meg tesztelni kéne és nem tetted meg,Te kis büdös!!!! :lol: :lol:
Ja,ja,ez az ovis csoport ilyen jövősmenős... 8) Szeretem is... :)

Athiz

Szuper,mellgyuszinak se híre,se hamva :):):)!
A homeos úgy működik,hogy egyik dózisban erre hat,másikban már lehet pont az ellenkezője... :roll:

Bali

Hát ez nem túl fényes másik kettő mellett...asszem én megvárom,amíg enyimek nagykorúak lesznek... :roll:
Minden együttérzésem....akkor se éjjeled,se nappalod... :roll:
Szopi :).

anyapoc

Hali!

Lánykák, lehet, hogy tegnap elszóltam magamat, mert éjszakára úgy bedurrantak a cickóim, ahogy csak lehet. Csak nehogy kidurranjanak. :lol:
Mindenesetre fura szervezetem van, de én ezen nem csodálkozom, mindigis másképpen működtem, mint a normális emberkék.
Vendég

Sziasztok!

Bali, a vérnyomásod jó kis béka-segge-alatti, engem 80/60-nal írtak ki táppénzre, mert ahogy elszédültem a munkahelyemen, véresre levertem a vállam, nekiestem egy polcnak. :roll: Kaptam vérnyomásemelő cseppeket rá, de nem szedtem be, inkább feküdtem és kávéztam napi kétszer, nekem segített, meg amióta otthon vagyok, azóta átlag 100/60, úgyhogy egész felment... Hú róka miatt nem irigyellek, én nem sokat hánytam, de elég volt bőven, engem inkább az egész napi émelygés készített ki, amikor nem mertem elindulni otthonról, mert minden pillanatban úgy éreztem, most dobom ki a taccsot. :oops: A röhej az, hogy az első kemény 3 hónapot végigdolgoztam 3 helyen, azóta meg táppénzen vagyok... :roll: Mikor mész a 12 hetes uh-ra??? Képet hozol majd????? :lol:

Athiz bakker nem irigyellek a cicijeid miatt! Olyan, mintha nem állt volna be rendesen a kereslet-kínálat, nem? Mondom én a nagy tapasztalatommal... :oops: Mellgyula monnyon le, én is be vagyok tőle tojva rendesen, már félidőtől tele van az egyik bimbóm folyton kolosztrummal, és fájnak minden érintésre... Hogy fogok így szoptatni???

Kokusz, izgulok értetek nagyon!!!!! Jaj de izgalmas egy újabb + tesztre várni!!! :lol: Pihenj sokat és küldöm a babaragacsokat!
Angelnek is ragacsok!!!

Kriszti, jobb farpofa alsó részén visszér??? :shock: El sem tudom képzelni, az meg milyen, de együttérzek! Valami kenőcske nincs rá, ami enyhítené a fájdalmat? Én újabban a kórház óta (most már nem vérző) aranyérrel küzdök. :oops: :oops: :oops: Már csak két hét, és nagy hajrá, hogy ne kelljen befeküdnöd!!! ++++++++++++

Tontica, nagyon drágák ezek a babák!!! Én is azt hallottam, hogy jobb az ikreknek együtt, még ágyban is, mert ezt szokták meg a pocakban és megnyugtatja őket egymás jelenléte. Tejcsivel hogy állsz? Tényleg, hogy szoptatsz? Felváltva?

Ceni, most mondjam azt, hogy Zalán ugyanúgy vigyorog, mint az apája??? :wink: :lol: És milyen tök vagány haja lett!!! Csajok jól vannak?

Boni látom, 1 cn. Ribanc miki monnyon le!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kész a lakás, már amire most futotta, még októberben lesz egy körünk az asztalossal, meg még szúnyogháló, redőnyt, néhány apróságot kell megvenni, na meg a teljes babaszobát. :roll:
Anyu kinézte a függönyt, nagyon édes, micimacis, világoszöld árnyalatú, pont megy a szoba színéhez, azt megkapjuk ajándékba, mert baromira drága, de szüleim úúúúúúúúúúúúúgy várják ezt a manót, hogy csak na. :lol: Szombat reggel indulunk haza, párom megpróbálja eltolni az elutazását, hogy hétvégén legalább láthassuk egymást. Ha hazaértem és gépközelbe kerülök, tezsek fel képeket pociról meg a kéróról. Csináltam ám pocakfotót 23 hetesen, pont mielőtt bekerültem a kórházba, de most már újabb kell... Hízik a popója a kis tökösnek! Na meg az enyém is, az itthoni koszt csupa nehéz kaja, nem vagyok hozzászokva, már szedem a rennit is, mert elkezdtem tőle savasodni rendesen. :roll:

Hú szófosásom van, bocsika. :oops:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Kalandos ejszakank volt az ejjel, bar az uram segitett, en etettem Annat, O Alexet mert Alex jobb evo. Megtapasztaltuk milyen az amikor egyutt orditanak :roll: hulla vagyok pedig itt van a nagymamam segiteni. :? Alex baromi cselfes, ordit es abba nem hagyja amig fol nem veszem akkor mintha elvagtak volna. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Megvagyok ám, csak ha éppen nem alszanak, akkor kihasználjuk még a jó időt és kinn vagyunk.

Athiz, zabálnivalóak :lol: Amikor az enyém nem ordít mindig azt mondom, kár hogy csak 1 ilyen pici van :wink: Jó, hogy Anna baba is otthon van már, aztán majd kitapasztaljátok, hogy a kettőt-hármat hogyan tudod összehangolni. Kitartás!

Bali, tejszaporításra Urtica urens-et vegyél! Neked is kitartás, pár hét múlva jobb lesz! (talán :lol: )

Ceni, gyönyörű a kisfiad!

Athiz, tényleg próbálj beszélni egy szopis tanácsadóval, hátha tud valami okosat mondani.

Kókusz, Angel gondoltam ám rátok hétfőn! Drukk!!!

Szilcsi, látom már 100 napon belül vagy :wink: Szépen lassan, de megy az idő.

Igyekszem majd én is feltenni képeket, most megyek ebédelni amíg még lehet :lol:

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
robcsi03

Áááá, nem panaszkodom, lányok! természetesen megéri és nem cserélnék senkivel! :lol: :lol:

Tonti, drága!
Remélem, tudod egy kicsit "erőltetni" ezt a szopi dolgot, annnnyival könnyebb dolgod lenne... :roll: :lol: :lol: Csapd a két kölköt a két melledre, oszt nézz meg valami szappanoperát! :mrgreen: :mrgreen:
Ja, hogy hova tedd a harmadikat? Hát azt honnan tudjam? :roll: :mrgreen:

Livi

bali78

Sziasztok!

Nektek is egy kép Adrienn babáról :wink:

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Szilcsi csak atickerem szerint 1 cn , ed ahőm elég béna, csak szerintem később volt PÉ! :lol:
Vendég

Sziasztok!
Bocsi, hogy régen írtam, de folyamatos időhiányban szenvedek. Most
Egy óriási kéréssel fordulok felétek! Ma lehet még utoljára szavazni Vas megye babaolvasójára. Légyszi szavazzatok annyiszor, amennyiszer tudtok Ramónára (nekem egyszerre csak 3szor engedte, de egy kis idő múlva megint engedte háromszor). Ma reggelre tették csak fel a képét, és így meglehetősen hátrányban vagyunk a többiekhez képest. És ma az utolsó nap amíg szavazni lehet. Gerda néven van fenn! Itt a link:
http://www.nyugat.hu/cgi-nyugat/cikksql.cgi?cikk=30035
Mindenkinek nagyon köszönöm!
Majd az eredményről feltétlenül értesítelek titeket! Köszi!

moni

Moni, 2* tudtam szavazni :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Móni, ment 6 szavazat! :D

Szilcsi, szerintem tutira jól fogsz tudni szopiztatni, már csak a babóca hiányzik hozzá, de hamarosan az is ott lesz a karodban!

Tonti, látod, milyen cselesek ezek a babócák? Mit gondolsz, ellen tudsz majd állni a picúroknak, és nem veszed fel őket, amikor sírnak csak úgy? Meg amikor veled szeretnének csicsikálni? Én túlságosan sajnálom otthagyni egyedül a bébimet, bár neked az a jó, hogy ketten vannak, így talán nem unatkoznak annyira. :lol:

Bali, nem cserélsz tickert a kis szülinaposodnak? Gondolom, nem sok időd van, mi lesz később? :shock: :)
Vendég

Moni, még 3* :lol:

Athiz, a múltkor Thomasos cuccokat kerestél itt vannak http://w3.bababorze.hu/index.php/cPath/145_153

Kép
Kép
robcsi03

Mindenkinek nagyon köszönjük. 6-an vannak előttünk, remélem sikerül behoznunk a lemaradást. :wink: :lol: :lol:

moni

Halihóóóóóó!! Kép

Balikám
Sajnos ez nem jött össze :( :( Teljesen leterhelnek,még szünet is alig van.Ha látnád a lábam.....,jobb hogy nem látod
De mit szólnál,ha jövő héten elmennék csak úgy talizni veled?!Na??

Robcsi
Milyen édesen alszik a kislányod!Gratula!

Szilcsi
Látom jó irányba alakulnak adolgok.Optimizmust vélek felfedezni soraidból. Kép

Voltam vérvételen-ellenanyag,meg kenetvétel.Méhszáj már felpuhult,és a külső nyílik.doki sztem szépen haladunk.Ja a visszereimre szt mondta,hogy alig látszanak,és egyáltalán nem vészes :shock: .Szülés után szte 1 nappal már nyoma sem lesz,és legfeljebb a gátmetszésnél kell vigyázni,de azt meg úgysem tervez. :lol:
Bocsi,hogy most csak ennyi,de már nem nagyon bírom az ülést. :oops:

KépKép

KépKép
okr

Robcsi, köszi, klassz oldal! :)

Móni, ahányszor itt vagyok, szavazok! Drukk!

Okr, már nagyon ott tartasz akkor! :wink: Remélem, gyorsan és könnyen szülsz majd, és a dokinak igaza lesz a visszereiddel kapcsolatban.
Vendég

Csak nem bírok lefeküdni.. :oops: :oops:

Athiz
Hát még 3 hetet csak kihúzok vhogy. :wink: Még nagyon nem akarok szülni. :oops:
De ha odajutunk jó lenne a kitoláson legalább hamar túlleni.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok! Villám leszek, csak jövök egy kis infóval!

Hétfőn 3 picit transzferáltak be! :D Most várakozunk...

Kókusz,
remélem eredményes volt a hétfő! :wink:
angel37

Sziasztok!

Hu, Angyal, de jo!!! Akkor harmasikrek? :lol: Nagyon, nagyon, nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszti akkor Te mar nagyon kozel allsz a szuleshez! Olyan kivancsi vagyok a bebidre!!!

Athiz: nem, nem tudom sirni hagyni, az egyetlen modja annak hogy aludjunk ejszaka ha felvaltva vannak mellettem a babak, szoval egy baba mindig van az agyban aki a cicimet csupalja.

Csajok, egy perc idom sincsen, most is eppen mindketto sir :roll: :lol: allandoan etetunk vagy pelenkazunk vagy furdetunk vagy csak sirastalanitunk. :lol: Meg szerencse hogy itt a nagymamam segitsegnek.

Csinaltattunk kepet a nagycsalados bizonyitvanyhoz:
Kép

Ezek pedig a gyerekeim: :D
Rate egyfolytaban csak puszilgatna meg nyavalygatna Oket de en kicsit felek igy nem nagyon hagyom.
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Okr, akkor drukk, hogy gyorsan, 3 hét múlva és gond nélkül szülj! :wink:

Tonti, iszonyú édik vagytok! Elhiszem, hogy csepp időd sincs, 1 törpe+2 kismanó mellett. :lol:

Angyalka, nagyon örülök, hogy 3 picúrt kaptál! Remélem, hogy veletek maradnak!

Pusz
Vendég

angel:
:) 3 picinek megy a drukk ezerrel.

Tonti:
Gyonyoru csaladod van! Rate is fantasztikusan megnott, de ezek a csoppsegek ennivaloan edesek! Annyira meghato nezni oket. Gratulalok Neked hozzajuk! Probald oket osszesoktatni evesileg, tudom nem lehet egyszeru, de talan konnyebb lenne nehany het utan ha beallna, hogy kicsit osszehangolodnak, mert igy el nem tudom kepzelni, hogy fogod birni. :roll: Szuperanyuci vagy! :)

Athiz:
nagyon nagyon remelem nem haragudtal meg, hogy legutobb meg csak nem is reagaltam az pü-re. Annyira draga vagy pedig, hogy gondolsz ram. :)
Timi csodas kislany. Mar tud nyulni dolgokert, gyomoszoli oket a szajaba, illetve csak gyomoszolne, mert legtobbszor nagyobbak a szajanal :P Imadja, amikor beszelunk hozza, mindig visszarohogcsel es visszabeszel nekunk. Jo alvo nagyon, mar kb 5-6 hetes kora ota, amiota hagyhatom ataludja az ejszakakat egy ket ejjel kivetelevel. Szoval en is kikerultem a zombi korszakombol mar. Van az albumomben egy csomo kep, de mindjart megprobalok csak neked egy legfrissebbet betenni. :)
Ti jol vagytok? Olvasom, hogy neked is volt mellgyulladasod. hat en 2x kerultem bele, de a masodik mar rutinos kezees miatt meg lazat sem okozott. Az elsot viszont iszonyatosan megszenvedtem. Brutalisan nezett ki a cicim. En fejek ezerrel mar a korhazban kezdtem es azota is. Timinek ezert tejtesoja is van, aki a lefejt tejcit kapja a tapeszeres kaja melle es szepen novoget mar o is. :) A mellgyulladas meg a fejes ellener lett. Viszont annak koszonhetoen mult is el. Na mindegy a lenyeg, hogy mar te is tul vagy rajta.

Okr:
Annyira szurkolok a vegere a kitartashoz! Mindent bele!

Kokusz:
Rad is gondolok es sok sok erot neked!

Anyapoc:
Tovabbra is imadom a hozzaszolasaidat. Annyi energia, mint ami benned van egyszeruen lenyugozo. :) A gyerkocok is csodaszepek, mindig megcsodalom a kepket.

robcsi:
Adrienn baba egy tunderke. :) Milyen szep husis a pofikaja. Nagyon aranyos!

Bali:
Neked meg gratulalok a terhesseghez! Wow!!

baratodildi

Athiz:
Megsem tudok feltenni, mert nem mukodik a kepfeltoltes :(
Ugyhogy csak csatolok egy aktualisat.
Kép

baratodildi

Athiz:
Most olvasom, hogy megsem mult el a mellgyuszid. :( Nalam ugy mult el, hogy borogatas es 3 orankent csontra kifejtem. 2 nap utan vege volt.
Amikor lazas voltam, akkor meg meg pluszban a csomot jegeltem, a borogatas alatt es a mellbimbot kremeztem sudokremmel es szopiztatas elott lemostam. Minden etetest avval a mellemmel kezdtem es minden etetesnel le is fejtem a cicimet. A masikat csak minden 2. etetesnel. Plusz meg antibiotikumot is kaptam, amit 7 napig szedtem. A gyulladt mellemet minden fejesnel kezzel fejtem eloszor a csomo iranyabol (a gyerkoc allat is abba az iranyba kellett volna tennem, csak a csomo hulye helyen volt, Timi meg anno meg nem is szopizott igazabol) es aztan geppel.
Kerjel segitseget a vedonodtol, nekem o segitett.

baratodildi

BIldi, dehogy sértődtem meg! :D

Nagyon helyes Timibaba, sokat nőtt, mióta nem láttam, és ő is olyan komoly, mint a vakbélgyulladás. :lol: Persze biztos sokat mosolyog. Néha Endit is nehéz úgy lekapni, hogy mosolyog, pedig többet mosolyog, mint komolyképet vág. És ő is iszonyú sokat beszélget, annyira cuki.

A mellgyuszim utoljára nem is volt annyira vészes, mert sokat leevett a tejcsiből Endi, meg picit fejtem is a géppel, így nem volt vészes. Csak azért gyülemlett fel, mert kivételesen végigaludta az éjszakát a kis büdös. Máskor is megtehetné. :lol: Bár nem panaszkodom, most éjjel is összvissz kétszer volt fenn cicizni.

Védőnőt kérdeztem erről, de nem tud többet, mint én (mint általában), így magamban jobban bízom, meg az itteni hasznos tanácsokban.

Pusza, és írhatnál gyakrabban ide, már amennyire időd engedi a picúrod mellett.
Vendég

Tontica: nagyon édesek az ikrek!!!!

Ceni: Zalánod micsoda hajasbaba!

Robcsi: igazi kiscsaj Adri Baba!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Tonti, Kriszta, Athiz, Ildi, Mindenki
köszönöm a szurkokat :) :) :) :)

Ildi, Tonti, Robcsi, Ceni
nagyon aranyosak a picik!!!

Snufi,
aranyos a barikád! :wink:
angel37

Hello Lányok!

Életjel :oops: !

Megpróbáltam visszaolvasni,remélem,hogy mnden eszembe jut,amit írni akartam!!!!

Angel

Először is neked írom,hogy nagyon-nagyon sokat gondolok Rátok és nagyon-negyon remélem,hogy kb 1 hét múlva lesz nagy jippijájééééééé! :lol: !

Kokusz

Fenti soarim Rátok is vonatkoznak!!!!! :D

Tontica

Csodálatosak a képek!!!!Nagyon jó ez a nagycsaládos!!! :D
Kitartás,lesz ez még rosszabb is :wink:!
Tényleg,nem próbáltad az ikreket egyszerre cicire tenni? :roll:

Boni

??????Ott maradtam le,h nem jött meg... :roll:

Robcsi

Adrienn baba tündéri :)!

Móni

Örülök,hogy jól vagytok :).Sajnos a szavazásról lemaradtam :?...
Azért drukkolok :wink:

Athiz

Jesszus,most nézem,hogy Endi már 3 hónapos múlt!!!!
:shock: :shock:
hogy rohan az idő.... :roll:
Látom,mellgyuszi már nem fog ki rajtad!!

Bildi

Jaj,de örülök,hogy írtál!!!!!!Jó látni,hogy jól vagytok!Timi nagyon édes a képen!!!! :):)
Én is remélem,hogy most már sűrűbben jövögetsz :wink:!
Ahhh,energia...tegnapi MenInBlack II óta azt hiszem néha,hogy UFO vagyok :lol: :lol: !

Kriszti

Hajrá szülés!!!!hidd el,hogy tutira nbem fog 1 nap után látszani a visszér.Hihtetlen,de nekem sem látszott!!!!!És nem is éreztem.Ahogy a nyomás megszűnik...de nem magyarázom :wink:!

Bali

Mikor lesz 12 hetes UH????

Huh,remélem,senkit nem hagytam ki :roll:!

Csókollak benneteket!

anyapoc

Anyapoc,
:D jó is volna! :oops: Köszi, aranyos vagy!

Bocsánat, én eléggé le vagyok maradva :oops: magadról most nem is írtál...
angel37

Sziasztok!

Nekem tegnap együttlétkor már volt egy kis barnás rózsaszines cucc, így esélytelen ez a hónap. Doktorbácsim külföldre megy, pont akkor amikor Uh ra kellene mennem, és Inszem lenne, így most kérdés, hoyg belevágjunk e. másik doki megcsinálná egyébként

pussz mindenkienk!
Vendég

Anyapoc!

Holnap! be vagyok sz...va... :roll: :roll: :roll: Hiába no, az idegeim már nem a régiek...

Boniko!
Barnás-rózsaszínes cucc?? Szerintem attól még nem esélytelen!!!!!! Igaz, Anyapoc? Én bizti nem várnék tovább!

:wink:

Angel, Kokusz!
Anyám, de lassan telik az idő... :roll: Na annyi baj legyen...

Kriszti!
Mikor hívhatlak fel? A holnapot kivéve itthon leszünk és a busz is a ház előtt tesz le! Adát is hozd!!!! :lol:

Livi

bali78

Angel

Jaj,mert velem semmi különös nem történik! :wink: Én megint loholok,tanulok,tanítok ésatöbbi... :D
És amúgy is rajtatok a világ szeme :wink:...

Boni

Olvastam a másikban...hát én azért nem írnám még le a dolgot(ugye,Bali? :wink:).Pláne,h késett....Apropó,miért is nem teszteltél?Jó,tudom-tudom,de ha már késik... :roll:
Én belevágnék másik dokival is....Végül is mindegy,ki fogja az injekciós fecskendő másik végét :D!Amúgy meg lehet,hogy jó jel... :wink:!

Bali

Huh,akkor holnap drukkolok!!!Nyugi,minden OK (persze én is izgulnék...). :) Helyzetjelentést várjuk ám!!!!
Nándi Tickerjét cserédd mán le :twisted: !

anyapoc

Anyapoc,
értem... pedig mozgalmas napjaid vannak, csak épp a topic témájához nem feltétlen releváns :wink:

Na, ha rajtam a nagy szem, akkor már nagyon illenék vmit felmutatni... :oops: :)

Bali,
hát elég csigamód :roll: De legalább tudnám, hogy jó vége lesz! :roll: :wink:
angel37

BALi, ANyapoc :lol:
Vendég

Bali
Bármikor hívhatsz,sosem vagyok kikapcsolva :D Adát tuti nem viszem,mert megint köhög,illetve még mindig. :? Na,de bölcsibe szokásnál is ez volt 3 hónapig. :wink:
Egy nap nekem is lenne NST,de még nincs időpontom.Du talán okosabb leszek.Várom a védőnőt. :roll: Itt ez a látogatás be van csípődve. :wink:
Szal megdumcsizzuk,meg azt melyik busz,és hol is a megálló! :D

Anyapoc
Gondolom mennyire el vagy havazva. :roll:
Sokszor én is :oops: ,ma is délben reggeliztem :oops:

Angyal,Kokusz
Hát csajok,már mindjárt kiderül!!! :lol: Egy páros zebra de szép lenne!!!
Nagyon izgulok,és drukkolok!!!!
(lehet pont aznap teszteltek zebrásat,mikor szülök)

Boniko
látom 17 DPO.Szedsz progipótlást?Ha igen,ha nem egy TESZTET!!!!!!!!!!Aztán ha nem ,gyorsan el kell kezdeni! :D

Ildi
Szuper,hogy mennyi tejed van! :shock: :shock:
Örülök,hogy jól vagytok! :lol:

Athiz
Akkor végül jó a gép???Mesélj már róla,mert én is akarok!!!!

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?