Új privát üzeneted érkezett!

Jucmuc!

Hogy te mikre nem emlékszel! Köszi szépen! Jó pakolászást!

Maci!

Köszi neked is :) Jöhet az úszógumis kép is :) A helyet meg csak fogadd el a buszon :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Beneztem a tortasütes közben, mert az az igazsag, hogy hianyoztok am nagyon! :oops:
Szoval holnapra sütök a ferjemnek egy-ket nyalanksagot a munkahelyere, holnap lesz 20 eve (!!!) hogy itt dolgozik.

Macika,

Köszike, örülök, hogy jol vagytok, s minden rendben a babokaval. :D

Evi,

Köszi! :D Igen, tudod a fegyveres erök napja nagyon megmaradt bennem... 8) :lol: :lol: Most lattam feljebb kepeket rolatok, nagyon szepek vagytok a nagylanyoddal! Szoritok nagyon Neked a hsg-hez!

Pusza mindenkinek! :D

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc
Milyen tortát sütsz? (nyammmiiiiii!!!!!!!)
20 év?! :shock: Azta.... Gratulálok a férjednek, jól bírja egy helyen. :)
Vendég

Mese mindegykinek :) :) :)
Gondoltam, elmesélem, honnan jött a Titababa. :)
Egyszer volt, hol nem volt, még szerelmünk hajnalán a párom mindig cicusnak szólított. Aztán volt az a két kisgyerek a homokózóban kezdetű vicc a titával és a matkával. A páromnak a tita annyira megtetszett, hogy utána mindig Titának szólított, mikor milyen "előtaggal (értsd VíziTita, BarbiTita, stb.).
Mikor elkezdünk a projecten gondolkodni, onnantól mindig Titababát emlegetett, hogy hova fog oviba és iskolába járni... Innen lett Titababa. :)
Véget ért a móka mára, bezárul a mókatáram. :D
Vendég

Lassan vége mára. Holnap ismét jövök.
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Titaneni :D

Csokitortat sütöttem isteni finomat es almas strudelt. :D

Jo ejt mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Annácska
Persze hogy dibidobi, miért ne lenne? :) Ezúttal biztosan nem lesz ilyesztgetés! ;) Boldog pocakosodást!

Maci
Ha az úszógumi úszógumi, akkor egyszerűen csak rád van írva, hogy babás vagy :) Ennek szólhatott a helyátadás. Vigyázz, nehogy idő előtt lebukj ott, ahol nem akarsz :)

Évi
Gratulálok házassági évfordulótokhoz, még sokszor ennyit ugyanilyen boldogságban!
Nagyon drukkolok a vizsgálatokhoz, minden rendben lesz!!!!!!

Juca
Még meg sem köszöntem a belinkelést, kedves gesztus :) (én még nem jöttem rá, hogyan kell :shock: )

Fleur
Ne szégyeld magad el picit se, tudod, mindenkinek a maga baja a legnagyobb, nincs ezzel semmi gond :) És akár még nekem is lehet az a legnagyobb bajom, hogy Rolikát nem tudom megnyugtatni itthon, pedig mindent megpróbálok majd.
Nagyon jó olvasni, hogy sok tejcsi, meg minden, gyönyörű szülésed volt, magamnak se kívántam volna szebbet :)

Rolika jobban van! (akinek nincs ideje blogot olvasni, röviden) A mai vérvételen szépen csökkent a CO2-je. Eddig 100 fölött volt, ma 89,9. Persze még ez is borzasztó sok, meg majd akkor örülünk igazán, ha következő vérvételkor is csökken, de ma adott ez egy újabb lendületet :)

Jó éjt!

Tündi
tündi30

Jó reggelt!

Maci!

Elmondod a homokozós vicces is???

És honnan a Jeges Maci?

Tündi!

Örülök, hogy jobban van Rolika!!!

Csak így tovább kisember!!!

kacsa14

Sziasztok!

Hát, hazaértünk anyóséktól (ill. az esküvőről)!
DE csak ketten!!! Dani nyaral még egy kicsit a mamiéknál!
Nehéz volt a döntés, de jó egy kicsit neki is nélkülünk, meg ott olyan jól érzi magát.....
Meg aztán nekem most ezer dolgom van: nagytakarítás és társai.
Tehát unatkozni nem fogok. De azért hiányzik ám ez a kis szaros! A mamival megígértettem, hogy minden reggel ha másra nem is, de egy 2 percre hívjon fel, hogy hogy aludt, aztán amikor apa hazaér a munkából, úgyis hívjuk, hogy telt a napja.
Amúgy marha jól indult a hétvége....
Nem hiszitek el, de itthon maradt a legfontosabb dolog: Dani esküvős öltönye! Így nem maradt más, szombaton délelött anyum és a férjem bekocsikáztak Pécsre és vettek egy ugyan olyat!
A hab a tortán, hogy pont aznap jött meg piri is... Elég szar kedvem lett, meg fájt a hasam és társai!

Ne haragudjatok, de egyenlőre nem volt időm részletesen visszaolvasni( csak úgy átfutottam az irományaitokat), de ígérem meglesz az is. Csak ugye most ki kell használnom, hogy Danikám nem bújik a popsimba és nekiesek a lakás nagytakarításának!

Puppy!
Légyszi majd javítsd a táblát, mert szombaton meglátogatott piri, így ma van a 4. napom! Köszi! Ja és a ciklus hossza is 35 legyen, bár van hogy ennél is hosszabb!

Azért dobok pár esküvős képet, meg két videót is!

Pussz mindenkinek!
Andy

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... Sl2Db90Ucs

http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... E6hUXMMYbK

Kép
oriandy

Jucmuc
Nyammm csokitorta..jéézus 20 év???!! Az igen!

Andy
Tök jó volt a hajad, nagyon tetszik és Danika is csini lett még így is, hogy ugyanazt a rucit megint meg kellett venni.

Néhány kép rólunk:

Kép

Ez nagyon vicces :) amúgy ásít éppen, de olyan mint egy harcba induló szamuráj ordítása. El tudjátok képzelni mennyire röhögtem mikor megláttam :) még a cici is kiesett a gyerek szájából :)
Kép

Ezek meg csak úgy:
Kép

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Szép délutánt!

Jucmuc
NYAMIIIII! Jöhet, imádom a csokitortát, meg az almásakat is. :)

Tündi
Igyekszem valahogy takargatni, de nem megy túl jól. De melóhelyen még senki nem kérdezett rá. Vagy csak nem mert. :D
Nagyon örülök, hogy Roli baba jobban van, csak így tovább!

Kacsa
Csak a te kedvedért. ;) :D
Két kisgyerek játszik a homokozóban. Egyszer elszalad mellettük egy macska. Felkiált az egyikük:
- Nézd, egy tita.
- Hányszor mondjam, az nem tita, hanem matka!
A Jeges Maci majd lesz egy későbbi "mese". :D

Andy
Jó nagytakarítást! Jöhetsz hozzánk is. ;) :D
Nagyon csinik voltatok és a hajad is szupi volt!

Fleur
Szépek vagytok, Lilla baba gyönyörű.
Majd megmutatom apának is, hogy én is ilyet szeretnék. :D
Vendég

Mese mindegykinek :)
Elmesélem, hogy is lettem Jeges Macika. :)
Egyszer volt, hol nem volt, egy szép nyári nap épp a középsuli egyik számítógépén neteztem ezerrel. Beléptem egy fórumba, akkor még az "eredeti" keresztnevemmel. Később mégegy Szilvi csatlakozott, így voltak kavarodások. Ekkor gondoltam, hogy találnom kellene egy nicknevet. De vajon mit?!....
Egyik nap a kishúgom jön be a szobába, dicsekszik, hogy kapott 1 kis csomag gumicukrot. Nagy vihogásban törtünk ki, mikor felfedeztük, hogy a gumimaci helyett gumimacika van ráírva. Miután kisírtuk magunkat a röhögéstől, eszembe jutott, miért is ne lehetne Macika a nevem.
Teltek-múltak az évek, átköltözött a fórum, ahol regisztrálni kellett magunkat. Mit ád az ég, a Macika név foglalt volt. :( Mi is legyen... Elég hideg, téli nap volt, a kezem meg majd lefagyott a billentyűzeten. Innen ugrott be a Jeges "vezetéknév". Azóta vagyok Jeges Macika. :)
Véget ért a mese mára, bezárul a mókatáram. :D
Vendég

Fleur!
nagyon édesek vagytok!A 3. képen hasonlít rád Lilla!

Maci!
Jók a mesék! 8) De a végét így kell befejezni:véget ért a mese mára, zárul Maci mókatára. :lol: (így rímel :wink: )

Andy!
Piri mindig a legrosszabbkoor állít be :evil:
Jó volt a hajad, és szép a ruhád!Dani is nagyon sármos volt!
Jó takarítást, nekem is kéne, talán majd holnap... :roll: :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Vendég

Hali!

Azt sem tudom, hol áll a fejem, még valahogy sehol sem vagyok a takarításban! Vagyis a konyha étkező kész, de hol van még a többi......
Csak azért ugrottam be, hogy a következő verset (pohárköszöntőt) megosszam veletek! Ezt a bátyám írta az esküvőnkre (ugye tegnap volt 2 éve....)! Na pussz!
Holnap valamikor jövök, visszaolvasok és reagálok is!

POHÁRKÖSZÖNTŐ

ITT ÁLLOK MOST ÉN,
KEZEMBEN A BORRAL,
MONDANÉK KÖSZÖNTŐT,
DE KÜSZKÖDÖK A SZÓKKAL.

MERT MIT IS MONDHATNÉK,
E JELENTŐS NAPON,
E BÁTOR EMBER ELŐTT
EMELEM KALAPOM.

HISZ E JÓEMBER MA FEJÉT
RABIGÁBA HAJTJA,
S HOLNAPTÓL NEM LESZ
SE ÉJJELE, SE NAPJA.

INDUL A PÉNZKERESET,
ASSZONY, HAZA, CSALÁD,
NEM LESZ TÖBB UNICUM,
SÖR, CSOCSÓ S BARÁT.

NEM LEHET EZUTÁN
LÁNYOK UTÁN JÁRNI,
HISZ A SODRÓFA FONÁKJA,
NAGYON TUD ÁM FÁJNI.

HOLNAPTÓL A JUVENTUS
NEM LÉTEZIK TÖBBÉ,
ÉS OLASZ BAJNOKIT
SEM KÖZVETÍT A TV.

ÉS MOST SZÓLNÉK PÁR SZÓT
EME BÁTOR LÁNYHOZ,
KI EGY ÚJ PROBLÉMÁT
FOGADOTT A HÁZHOZ

HISZ HOLNAPTÓL NEM LEHET
A FODRÁSZHOZ MENNI,
MERT URÁNAK ODAHAZA
ADNI KELL MAJD ENNI.

ÉS NEM LEHET HETENTE
ÚJ KÖRMÖT CSINÁLNI,
HISZEN AZZAL NEHÉZ LESZ
A WC-T SIKÁLNI.

NEM LESZNEK BARÁTNŐK,
ÉS NEM LEHET BULIZNI,
AZ EGYETLEN ÉLVEZETED
AZ URADAT NYÚZNI.

MÁTÓL KEZDVE SZÁMODRA
A LEGSZEBB E POCAKOS ITT,
AKI MELLETT NEM RÚG LABDÁBA
MEL GIBSON ÉS BRAD PITT.

ÉS HA ŐK EZT VÁLLALTÁK,
ÉN KIMONDOM AZ ÁLDÁST,
IGYUNK ARRA MINDNYÁJAN,
HOGY MEGÉRDEMLIK EGYMÁST.

Andy

Kép
oriandy

Panka
Majd a legközelebbi mesét így fejezem be. :D

Andy
Boldog házassági évfordulót!
Tetszik a pohárköszöntő, főleg a Mel Gibsonos rész tetszett. :D
Vendég

Lassan csomagolok és megyek haza. Péntek reggel jövök ismét.
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sok boldogságot a házassági évfordulósoknak!

Fleur!
Tündériek vagytok! De jó is a babázás. Hogy kaptad el ezt a szenzációs pillanatot? Nekünk lassú a gépünk.

Andy
Dögös voltál. Nem látszott rajtad a nyűgi. Azért jó lehetett a lagzi.

Maci!
Már most látszik a pocid? A kisugárzásban lehet valami.

Tündi!
Jaj de örülök! Csak így tovább.

Elkezdődött a mellfájás, keményedés. Nem kell sokat várni, hogy mi lesz. Viszont valamivel elrontottam a hasimat vagy nem tudom.

lilia

Kép
lilia

Hú lányok, nem írtam vagy három-négy napja és már alig tudom követni az eseményeket.

Lilia
örülök, hogy gyakrabban jössz. nagyon tecc az új vonalzód! Azért ezekből a jelekből még bármi lehet... :D

Annácska
szívből gratulálok a picúrotokhoz és a dibidobihoz. Képet mikor küldöd már? Epedve várom. :wink: Mikor kell újra dokihoz menned? Tegyél új vonalzót is majd, bár majd figyelem Maciét, hisz nagyjából együtt növesztitek a pocit.

Évi77
Apának és neked is kinek-kinek a megfelelőnapon mennek a drukkok. Szupi hely lehetett az étterem ahol voltatok. A kaja is fincsi volt? mert a külsőségekre adnak, az látszik: kacsaúsztató nagyon jól néz ki a képen. Látom új az avatarképed. :wink: A jövő évi házassági évfordulót már 4-esben ünneplitek. :wink:

Andy
nagyon csini voltál az esküvőn. szép dús hajad van, nagyon egyedi lett a hajad, tetszik, hogy nem szimmetrikusra csinálták. Nagytakarítással haladtál? Hétvégén én is kicsit pucováltam a szobánkat. (szekrény tetejét is leporoltam, már jó ideje nem volt. :oops: ) Meg én nyírtam a kertben a füvet, mindig Apa szokta, de most el volt foglalva bútormázolással. A Dédnagyinak csinált főzőalkalmatosságot a konyhába. Amúgy most hol is tart a projekt nálatok? Végül Apa beadta már a derekát, hogy jöjjön a tesó?
Nektek is boldog házassági évfordulót. :lol: Nekünk nincs is ilyen. Bár Apa tavaly megkérte a kezem(pont akkor tájt fogant Máté) de esküvő még azóta sem volt. Majd lesz, talán ha a második babó is meglesz. :oops:

Tündi
örülök a jó hírnek, amit Roliról írtál. :lol:

Képzeljétek a Dédnagyi holnap lesz 88 éves, Máté meg holnapután 8 hónapos. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Syry!
Örülök, hogy örülsz. :)

Nekem is egyre jobban tecc. A múltkor megakadt rajta a szemem, aztán továbbmentem. Tudod milyen izomlázat csinál? Meg nem olyan könnyű ám eltalálni.

jóéjt!
lilia

Kép
lilia

Szép jó reggelt mindenkinek!!!

Lányok! Olyan fura gyerek nélkül lefeküdni aludni, és aztán felkelni reggel..... Nagyon hiányzik! Na jó, nem panaszkodok, mert még megkapom, hogy akkor miért hagytuk ott...
Húúúúúúúúúúú! Ezt nevezem telepátiának! Épp most hívott az anyósom, hogy hogy aludt a kislegény. Hajnalban mellé kellett bújni, de alapjában jól aludt, aztán reggel odabújt a mamihoz (aki úgy csinált, mintha aludna), megpuszilta elkezdte simogatni az arcát, aztán mert nem reagált egy kicsit odacsapott (de csak úgy finoman) és azt mondta : MAMA!
Jaj, megzabálom!!! Csak jöjjön haza. :twisted: :twisted:

Syry!
Köszi a dicst! Nekem is tetszett a hajam, pedig én a szimetriát jobban szeretem, de ez most valóban jól sikerült!
Apa azt mondta, ha augusztusban ugye összehoztuk volna a tesót, akkor lenne pont 2 év köztük és ez volt a "megbeszélt" tervünk alsó határa (vagyis hogy 2-3 év legyen köztük), tehát innen igazából bármikor elkezdhetjük. Még mindig rajta múlik! Meglátjuk ebben a hónapban.... Amúgy eredetileg a karácsony táji kezdést vettük célba, ha addig semmi, akkor az meg hamar itt lesz már! Már nem bosszankodok ám rajta! Rájöttem, hogy ha minden hónapban felhúzom magam ezen és ezt vele is megosztom, annak nem lesz jó vége. Inkább várok! :twisted:
Takarítással úgy állok, hogy a konyha és az étkező kész, de most aztán minden csillog villog!!! Íme:

Kép
Kép
Kép

Na, megyek reggelizek, aztán ugrok neki a nagytakarításnak. Most van időm, így be tudom osztani, hogy minden nap csinálok valamit, nem kell 1 nap alatt pucc-paccba vágnom a lakást!
Ja, tegnap pucoltam ablakot..... Most meg esik az eső! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!

Pussz!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert apukám szemét ma műtik, + férjem 30. szülinapja van...

Tündi: nagyon örülök, hogy Rolika jobban van!!!!

Andy: jók a képek!!!

Fleur: gyönyörű kislánykád van változatlanul, tényleg vicces a "szamurájos"

Én is teszek pocis képet: Kép Kép

33. hetesek:)

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Heni!
Hú, de nagy már a pocakod, nagyon csini vagy! :)
Már csak 3 hét, és utánna bármikor jöhet a Csodabébtek!Gondolom már nagyon izgatottak vagytok. :wink:

Andy!
Boldog évfordulót Nektek!
Én is most végeztem a takarítással, az ablakokat majd 7végére terveztem, de lehet esni fog az eső. :?

Ma majdnem megvolt az 5. átaludt éjszakánk :lol: , de fél2kor felket Emili inni, majd aludtunk tovább, 6ig.Akkor is megitattam, de csak fél 7ig bírta, utánna éhes lett a hasa. :lol: Én persze már 6kor fenn voltam, nincs nekem megszokva ez a sok alvás. :wink: :D

Kép
pankaa

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a köszöntéseket :)

Tündi!

Nagyon örülök, hogy Rolika jobban van! Csak így tovább! :)

Fleur!

Egy tündérbogár a lányod! A szamurájos-ordítós tényleg csúcs :)

Syry!

Remélem igazad lesz, és jövő ilyenkor tényleg négyen leszünk már :) El tudnám képzelni :)
Hú, a kaja is isteni fincsi volt :)

Heni!

Micsoda poci, aztaaaaaaaaa :) Csini vagy, mint mindig :) Férjedenk bolog szülinapot, apukádnak meg gyors gyógyulást műtét után!

Panka!

Ügyes nagylányod van! Valahogy majd csak te is megszokod, hogy ilyen sokat kell aludni :wink: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Képzeljétek, Emili mászik!!!!! Very Happy De. még nem tudott, mostmeg rástartolt a notebook zsinórjára! Laughing Olyan kis édes, úgy meg vagyok hatva, nem is értem. Wink Laughing

Kép
pankaa

Pankaa!!
Gratula Emilinek!! Nagyon ügyi!!

Heni!
Nagyon csini a poci! :wink:

Andy

Kép
oriandy

Panka!

Emili nagyon ügyes! Gratulálok!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Andy, Évi!
Köszi. :D

Évi4
Jó az új avatárod! 8) Kiscsibe is édi a vonalzóján. :wink:

Nagyon várom már a jövőheti talit!

Kép
pankaa

Panka
gratulálok a mászáshoz. :lol: nem lepődtem meg egyáltalán, mert Emili mindenféle mozgásban nagyon elől jár. Máté még nem ül egyedül. de észrevettem, ha felültetem, már pár percre egyensúlyozik és meg tudja magát tartani. (két hete még azonnal eldőlt.)Egykezes "oldaltámaszt" már régóta csinálja, a másik szabad kezével meg matat a játékaival. Úgy veszem észre, ő nem kapkod el semmit, megadja a módját, előbb mindent sokáig gyakorol, aztán jöhet a következő "lépcsőfok".
A napokban - most először- odaadtam a Dédnagyinak, had vegye a kezébe, ölébe. Persze én is mellettük álltam. Nagyon arik voltak együtt. Szeretik egymást ám nagyon! :lol: Dédnagyi minden nap odaáll a járóka mellé, és beszélget Mátéval. Máté meg figyel ha meghallja a DNagyi kopogós cipőjét.

Heni
nagyon csini a pocid. Hamarosan itt az idő. Egyre fogynak a napok a trikkereden!!!!

Kép

Kép
syrynx

Csajok, én úgy izgulok... Apa most van a dokinál, remélem az eredményt is hamar megtudja :roll:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Meg is van, 40 millió/ml :) Úgy örülök :) És a mozgékonyság is okés :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Pankaa, Évi, Andy: köszi a dícséretet! Ma megyek a dokihoz, kíváncsi vagyok, hogy mit mond....Evileg nagyobb a terhesség... :lol:

Évi: gratulálok a sereghez!!! :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Halihó!

Ma nagyon jó kedvem van! Szinte röpködve fogok takarítani!
Na, jó, ne nevessetek ki, de apa végre rászánta magát a tesóra!
Tudom, hogy piri most múlt el, és még ilyenkor nincs esély ilyesmire, de a lényeg (tudom, nem illik hálószoba titkokat kibeszélni! ) tegnap már élesbe ment!
Szóval, ma olyan nagy kedvel ébrettem, hogy már lefürödtem, hajatmostam, reggeliztem és lassan (hajszárítás után) állok neki a mai teendőimnek.

Évi!
Gratula és akkor drukkolunk, hogy minden simán menjen!!!

Heni!
Ha megjöttél a dokitól, tessék jönni a beszámolóval!

Na, most megyek a dolgomra, pihi időben majd beugrok!
Pusszantás!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!
Évi!
Akkor hajrá kistesó!!!Örülök, hogy Apa szép számmal toborozta a sereget! :lol:

Andy!
Nálatok is hajrá Mini Manó!!!(tessék hamar beköltözni a pocakba!!!! :wink: )

Syry!
Igen, Emili mindent akar, de izibe! :lol: Viszont úgy mászik, hogy a jobb lába tlpon van, a bal meg térden,mintha fel akarna állni.Szerintem az sem lesz soká :lol:
Viszont most mindent megtalál, zsinórokat rángat, videóba nyúlkál, babakocsi kerekét nyalja :twisted: :twisted: :twisted: (ma reggel megtalálta, legszívesebben Flóraszepttem mostam volna ki a száját :lol: )
Dédi nálunk elég jól bírja Emilit, bár a múltkor kikészült a dereka, mert ráhagytuk 1 órára, dolgunk volt.Szegény nem bírta, hogy sír, így cipelte :roll: Elég fiatalos a dédi, de a dereka már nem bírja.

Heni!
Nekem is ezt mondták a 34. héten, és tényleg nagy baba lett Emili.Majd írj, hogy mi volt!

Kép
pankaa

Sziasztok,

Köszönöm mindenkinek a vígasztaló sorokat, végigolvasgattam (beletelt pár napba :shock: ), mindig kb 5 percet tudok a gép előtt ülni, mert vagy A)rohanok a WC-re VUK miatt, vagy B) lányom türelmetlenkedik, hogy mileszmán..., vagy C) erőm elmegy és mehetek pihizni...

Elmúlt két napban kicsit görcsölgettem, igazából olyan volt mint a menzis görcs (nem volt vérzés, meg semmi), de persze pánik ezerrel, doki felhív, tegnap du elmentünk soron kívül hozzá.
Minden rendben van, 18,5mm-es a kisbabó, szépen helyezkedik! 8 hetes és 5 napos az UH szerint, mint a nagykönyvben :)
Így viszont jövő héten pénteken nem kell menni UH-ra hozzá, hanem majd már csak a 11-12.héten a genetikai UH-ra. (jó is, meg rossz is, én szívesen kukucskálnék minden nap... :roll: )
Rosszullétek nem múlnak még mindig... :cry: Egész napos hányinger, volt már, hogy összeestem, vérnyomásom izgalmi állapotban (dokinál) 100/60. :shock:
Pár naponként még VUK is meglátogat... :(
Na nem panaszkodom, csak helyzetjelentés. Jó lenne már túl lenni ezen az első 3 hónapon, minden szempontból.
Izgultam, h ne legyen senki beteg közben a családban, erre férjem is, lányom is nyomja... :( Én még kitartok, szerencsére a babó védi magát rendesen, így engem is... :lol:
Rosszabbul vagyok, mint Laurával voltam, ez egyértelmű, pedig többet pihizek és nem vagyok feszült (akkor dolgoztam közben).
Márti, eszembe jutsz sokszor a rosszulléteiddel! Hát hasonlóan érzem én is magam... :)

Na jó, remélem, hamarosan jobb hírekkel jövök!

Puszi

KépKép
unique

Oriandy
elhiszem, hogy repdesel az örömtől. :lol: :lol: :lol: teljesen megértem.hálószobatitkokról pedig itt nyugodtan lehet beszélni, hisz itt a babaprojektesek vannak...

Évi77
ez szuper eredmény. akkor már csak a hsg van hátra, meg maga az inszem és utána a pozitív teszt. :lol:

Unique
kitartást a 12.hétig. reméljük utána elmúlik a rosszullétes időszak. viszont jó hír, hogy a babád jól van és szépen növekszik. Mátéval nekem is volt pici görcsölés a második kimaradt mensi idején. de csak pár órát tartott. védőnő megnyugtatott: ez normális jelenség. az a lényeg, hogy nem volt vérzés!

Panka
hát a babakocsikerék nyalogatás nem hangzik jól. de ezek a picúrok mindig megtalálják, hogy mi az amit nem szabad csinálni. :lol: és azt annál inkább csinálják.

most jöttem vissza a körzeti dokitól. kértem vércukorra és pajzsmirigyre vérvételt. jövő csütörtökön le is veszi és utána köv. héten meg van az eredmény.

Ma vagyunk 8 hónaposak!!!! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Syry!
Isten éltesse Mátét, boldog 8.-at!Hogy telik az idő!Mi is 2 hét múlva leszünk 7. :lol:

Unique!
Kitartást!Az erő legyen veled! :wink:

Kép
pankaa

Syry!

Boldog hófordulót Máténak!!!!

Kép

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Pankaa, Andy: köszi az érdeklődést! Minden oké szerencsére a babukával, méhszáj zárt, C3000. Két hét múlva kezdődnek a CTG-k... Uh most nem volt, az csak 24. lesz...Egyenlőre pihi....Mármint a dokikat illetőleg....Addig meg reménykedem, hogy végre megérkezik a várva várt kiságy, pelenkázó... :lol:

Andy: sok sikert az apu-hódításhoz! :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szép jó reggelt!

Utálok orvoshoz menni, de ma alig bírom kivárni, hogy végre mehessek. :) Apának megígértem, hogy kérek képet. :)

Lilia
Hát, hogy mennyi látszik belőle nem tudom, de a nadrágjaim kezdenek összemenni. Mi lesz még tavasszal?! :shock:

Syry
Gratulálok a dédnagyihoz! Még sok dédunokázós évet kívánok neki!

Andy
Szép lett a konyha, ügyi vagy!
Végre, apa rászánta magát, akkor mostmár hajrá! ;) :D

Heni
Nagyon szép pocid van!

Panka
Gratula a mászáshoz! Mostmár lehet elpakolni Emili elől. :)

Évi
Jó az avatarod. Gratula apa jó eredményéhez!

Unique
Gratula a babókának! Sajnálom Vukkot, de hamarosan továbbáll.
Vendég

Maci!
Drukka dokihoz, képet mi is kérünk!
Téynleg lehet pakolni előle, egész nap megy az idomítás, hogy mit nem szabad
:lol: :twisted:

Hol vagytok lányok???
Nagyon kihalt ostanság a topik! :(

Kép
pankaa

Sziasztok!

Syry!

Boldog hófordulót Máténak!

Andi!

Tök jó, hogy apa végre beadta a derekát! :) Hajrá tesóproject!

Unique!

Milyen nagy már a babó, azta! Most már talán tényleg nem tart sokáig a rosszullét. Családnak jobbulást!

Panka!

Eredményes idomítást kívánok :) Dóri is imádta a babakocsi kerekét nyalogatni :twisted: Már komolyan gondolkodtam rajta, hogy én is megkóstolom, mert kíváncsi voltam mi a fene olyan jó benne :)
Majd a tali után tuti felpörög kicsit a topic, mindig így szokott lenni :) Én már várom!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Panka
Persze, hogy hozok képet holnap. :)
Jó idomitást! :)

Évi
A keréknyalogatást kihagynám, de lehet, hogy fincsi. :D

Többiek? Merre vagytok?
Vendég

Most hívtak a Kaáliból, lemondták a jövő heti uh-mat, október 30-ra kaptam új időpontot :cry: Novemberi kezdésnek annyi, majd talán december :( Kibírtam röhögés nélkül :F@sz@...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Doki: :evil:
Na majd a Jézuska hoz nektek kistesót! :wink:
Talit én is várom már!
Kik is lesznek ott?
Pupy talán tudja, a tábla alapján. :roll:
Mi talán dél körül érünk oda.

Kép
pankaa

Évi
Sajnálom, hogy lemondták a "randid". :(
Nézd a jó oldalt, lesz egy szép szeptemberi gyerkőc. Akárcsak én.
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi szépen, csajok, annyira azért nem vagyok szomorú :) Szeptemberi babó még jobb is lenne, így bizti nem pont akkor lesz szabin a dokinénim, mikor szülünk :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Pedig már azt hittem egyenes az utad. Bakker...

tjuca

Ezt az uh-t dokinéni nem tudja megcsinálni?

tjuca

A Kaális orvosom kíváncsi rá, meg akkor fogjuk megbeszélni a továbbiakat is, meg felírja a gyógyszereket, úgyhogy muszáj lesz megvárnom. Konferenciára utazik 3 hétre, és most mindenki új időpontot kap. Sebaj, addig még kihasználjuk az egy gyerekes lét előnyeit :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?