Sziasztok,
Köszönöm mindenkinek a vígasztaló sorokat, végigolvasgattam (beletelt pár napba
), mindig kb 5 percet tudok a gép előtt ülni, mert vagy A)rohanok a WC-re VUK miatt, vagy B) lányom türelmetlenkedik, hogy mileszmán..., vagy C) erőm elmegy és mehetek pihizni...
Elmúlt két napban kicsit görcsölgettem, igazából olyan volt mint a menzis görcs (nem volt vérzés, meg semmi), de persze pánik ezerrel, doki felhív, tegnap du elmentünk soron kívül hozzá.
Minden rendben van, 18,5mm-es a kisbabó, szépen helyezkedik! 8 hetes és 5 napos az UH szerint, mint a nagykönyvben
Így viszont jövő héten pénteken nem kell menni UH-ra hozzá, hanem majd már csak a 11-12.héten a genetikai UH-ra. (jó is, meg rossz is, én szívesen kukucskálnék minden nap...
)
Rosszullétek nem múlnak még mindig...
Egész napos hányinger, volt már, hogy összeestem, vérnyomásom izgalmi állapotban (dokinál) 100/60.
Pár naponként még VUK is meglátogat...
Na nem panaszkodom, csak helyzetjelentés. Jó lenne már túl lenni ezen az első 3 hónapon, minden szempontból.
Izgultam, h ne legyen senki beteg közben a családban, erre férjem is, lányom is nyomja...
Én még kitartok, szerencsére a babó védi magát rendesen, így engem is...
Rosszabbul vagyok, mint Laurával voltam, ez egyértelmű, pedig többet pihizek és nem vagyok feszült (akkor dolgoztam közben).
Márti, eszembe jutsz sokszor a rosszulléteiddel! Hát hasonlóan érzem én is magam...
Na jó, remélem, hamarosan jobb hírekkel jövök!
Puszi