Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Mindenekelőt, HAJNI, NAGY-NAGY GRATULA LILLÁHOZ, nagyon hasonlítanak Marcusra. A védőnőt meg küldd el a fenébe, ha ilyeneket mond. Ilyen kis súllyal (márhogy a mai átlaghoz kéepst) született babák mindig gyorsan behozzák a lemaradásaikat. Fogyóztatni meg már csak nem fogod! :o Én a köldökcsonkot addig ápoltam, amíg nedvedzett, és úgy tudom, eddig kell csak. Szerintem se fürdjél, veszéleyes még! Kajaügyileg meg, annyit eszik, amennyit kíván. A lényeg, hogy van tejcid, eszik szépen, a mennyiség nem számít.

Fio! Ezt a baromságot!!! Emlékszem, mondtad, hogy volt, hogy Oli 500 g-ot hízott 1 hét alatt. Hát ha azt az ütemet tartaná, akkor félévesen már nagycsoportos ovis lenne... Valmikor le fog állni a nagy súlygyarapodással, mert annak is van határa. Nálatok ez most jött el.

És én aztán megtanultam, ha jó kedve van, nem ordít egész nep, akkor NEM ÉHES!!! Ismervén Olit, Ő sem az a típus, aki csendben meghúzza magát, ha éhes marad... :twisted:

Orsi, sajnálom, hogy Apával ilyen a helyzet!!! Bízom benne, megvátozik a helyzet Samuval!!!!

Arwen, nagyon szép Atti!

Nándorka: Még nem meséltem magunkról, de mi is betegek voltunk. 1x nálunk is előfordult egy kis véres valami a kaksiban. Az orvos azt mondta, hogy ez a mostani fertőzés velejárója (gyakoribb széklet + ez). Én úgy tudom, hogy a 37,5-öt azért mondják, mint limitet mert a babánál ugyi vagy popsiban, vagy fülben mérjük a lázát, és abból mindig le kell vonni 0,5-öt, ami pont 37, ami pedig már hőemelkedésnek számít.

Vivi, örülök, hogy láthattuk Enikőt, csodaszép!!!! Gyere gyakrabban!

Marietta, nagyon drukkolok! Jajj, én nem tudom, hogy lennék képes magamnak szurit adni, ha attól is ájulok, ha más adja...de a cél...!!!

Szeri: etetőszék: az én véleményem, hogy amíg nem ül magától a Manó, addig etetőszéknek nincs értelme, mi a pihenőszékét használjuk majd (ahogyan tesómék is), az kényelmes, dönthető, és nem megerőltető még a picinek.

Porsi, jobbulást Neked, remélem ÁkomBákom nem kapta el!

Pinkiné, örülök, hogy a katonák ilyen jól teljesítettek!

:twisted:

Rólunk pár szót. Ugyi itthon volt Apa 2 hétig, mostantól pedig meló ezerrel. Voltunk lent a szüleinél (ahol szokásos, ennek és annak mennyi teje van címmel megkaptam a havi adagomat). Nem akartam mondani, hogy Csongi biztos a levegőtől hízott most 700 grammot. Az alvás szépen helyreállt, de Anyóséknál, és azóta itthon is, újra befigyelt a plusz 1 kelés...Örvendezek. Dehát azt sem lehet, hogy nem megyünk. Most majd megint több hétbe kerül majd, míg visszaszokunk (pedig csak 2 éjszakára mentünk).

Időközben mi is lekaptuk ezt a fránya kórt a szomszédoktól (áthozták a beteg gyereküket), minekutána elmondtam neki, hogy Csongi elkapta (Apával együtt), erre csak annyit mondott, hogy nem baj, nem árt. Én elég szarul éreztem volna magam...dehát ahány ember...
Csongi is nevetgélve vette az akadályokat, de az első porszívós orrszívásnál Anya is bőgött rendesen... :roll: Szedtünk hoemós bogyókat, így láz nélkül vészeltük át azt az 1 hetet.

Csongi már nagyon virgonc, a legújabb (már 2-3 hete) a lába a magasban van egyfolytában és 1-2 centire a szájáig húzza, hogy mármost azt Ő bekapná... Megint pörög-forog, húzza fel a poppiját. Nagyokat sikoltozik, ééééééééédes!
Cicizés közben már minden másra figyelget, így gumiként húzza-vonja a cicimet, kiköpi, bekapja, ezt fél másodpercenként. Ezeddig úgy kellett lerobbantani a cickómról, most már tudja, hogy úgyis megkapja, ha akarja :twisted:

Érdekes, hogy bár sokat mosolyog, főleg Apán, gyakran olyan kis mufurc, olyan kis bambuci. Nimród egyfolytában tejbetök, Ő meg mindig komor (főleg, amikor este jönnek a nagyszülők, és bármit is tesznek, nem tudnak egy vigyort sem kicsalni Belőle). De nem baj, Ő az én kis Pókerarcom :twisted:

No próbálok betenni néhány friss képet.

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Íme a Nagyfiú!

Nem is meséltem, hogy át kellett költöznünk a fürdőbe a fürdések során, mert akkorákat pacsál, úgy élvezi, hogy az egész szoba úszott. Neki már játékai is vannak ám!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Ág, hogy vettétek rá ezt a gyermeket a vigyáz állásra? :mrgreen:
Tök szupi képek! :wink: Nekem úgy tűnik eléggé hasonlítanak Nimróddal.
A gyarapodásban nagyon igazad van. Ráadásul ugye mi tudjuk, hogy bak ascendessel, szikár testalkatú lesz. :!:
Akkor most, apa 6 hétig hétvégén is dolgozik? :(
Ezúttal hivatalosan neked adományozom, a rokon-elhárító nagycímet! :mrgreen:
Nálunk Lilla ugyanilyen "pókerarc" volt. Bezzeg most, olyanokat rötyög!!!!! :lol:
Fájt kicsit nekem is, mert nálunk hosszú hónapokig csak a Laci volt képes nevetésre bírni. :roll: Oli egész más! Egész nap töklámpát játszik. :twisted:

Esztora, jobbulást. Miért beteg mindenki? :cry:
És Dorkával vajon mi lehet?

Mi ma megkaptuk (hosszú időre) az utolsó oltást. :D :(
Viszont egyből hazaérésünk után, elkezdett vérezni Oli ínye! :shock: De nem ám ott, ahol az első fogaknak jönni kéne. :shock: Valahol a kitörlők tájékán. :? Nem tudom, hogy tényleg a foga jön e, mert elől már láthatóan jön, bármikor kibukkanhat, míg itt hátul minden előzmény nélkül tűnt elő egy pukli. :?

Én is dobok képeket! :lol:

Kép

Kép

Kép

Ja kérem! Élni tudni kell!!!

Kép

Lillus is hordoz! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Fioona,
nekem sem vettek le meg anyajegyet,de keszulok ra!!Ugyanis van,jo par... :evil:
Hat ezen a hordozos Lilla kepen betojtam a nevetestol!!Mekoora fazon!!!!Nagyon edes!!!!!!!!!!
Olio meg,wow,micsoda kispasi!!!Nagyon helyes!!!!!!!!!!Es ahoyg "turi" a kenyeztetest,hat megzabalom!

HIzas:most en is kicsit megijedtem,mert alig hizott a heten,de megfogadtam,hoyg nem foglalkozom vele.Jovo heten megyunk oltasra,akkor ugyis megmerik ott...mar elore felek,hoyg mi lesz,mert ha esteleg kevsett hizik a honapban,nem akarnek tapszert adni.....ha mar eddig szopiztunk....pedig va tejci boven,es nagyon jo hangulatu Attikam,sokat vigyorog,meg dumal (meg kell zabalni) ejjel is alszik 8-9 orakat :lol: es nappal is alszik,hol kevesebbet,hol tobbet,de nem ordit meg ilyesmi..szerintem is jelezne,ha ehes.....nem???

Ragota,
de jo,hoyg jottel!
Jaj de jo kepeket hoztal!!!!!Csongi mekkora fiuuuuuuuuuu..aztaaaaaa...Hat a vigyazzba allos kep az halali!!!!!Es milyn hosszu!!!!Hany centi??
A ket sapis mano a pleden tunderi,nagyon helyesek,olyan jo,hoyg egyutt nonek fel!
Az utolso kepen az a vigyor....gondolom,hoyg olvadsz olyankor :lol: :lol: :lol:
Az a kisagyatok,ami mellett fekszetek Csongival?Mert nem ilyen agyikora emlekszem.... :roll: Kulon alszik Csongi a szobajaban,vagy Veletek?
Remelem az ejszakak ujra jok lesznek,2 nap nem zavarhat be olyan hosszu idore..remeljuk :wink:
Ha majd a szajaba veszi a labikot arrol kerunk kepet,olyan cukik olyankor!!!
Amuyg csini vagy a kepeken! :wink:

Nandorka,
Dorkanak jobbulast!Irj vmit,hoyg vagytok?

Orsi,
sajnalom,hoyg ez van otthon :( DE probaj meg a kis jovevenyre koncentralni most...remeljuk,ha megszuletik,Apa is megertobb lesz....

Esztora,
jobbulast!Remeljuk Nyunyi nem kapja el!!!!!!!!

Vettem Attilanak tegnap a C&Aban egy-ket oszies,telies cuccot,hat megzabalom bennuk.A sapi a csucs!Kicsit meg nagy,de nem tudtam otthagyni,sallal es kesztuvel szettben.J ameg kapott egy kis kocsicipot :lol: Mar van egy,amit ajandekba kaptunk (adidas :lol: ),de az nagy.Olyan cuki cipoben,kezs vagyok tole!
Es kezdek radobbenni,hoyg emnnyire rovid ez az idoszak,amig ilyen picik...hipp-hopp es rendes cipot kell mar neki venni..meg indul az oviba...
Most lehet,hyog hulyenek fogtok nezni,de en nem tudom elkepzelni,hoyg ne legyen mindig egy ilyen minimano is a "haznal"... :lol:

Epitkezes mellett dontottunk,ugy nez ki megtalaltuk a telket is.De meg nem 100%,fugg 1-2 dolgotol..drukkoljatok,hoyg minden ok legyen...pl van rajta egy kis haziko,aztan meg kell erdeklodni a bontasi engedelyt,meg egy-ket dolog...es ha nem tul kacifantos,akkor belevagunk,ugy nez ki... 8)

Kép

Kép
arwen07

Vicky,en nem kaptam linket :roll: !!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Pocoklány:
Kép

Kép

Marcu:
ilyen volt....
Kép
ilyen lett....
Kép

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bekukk.

Nem tudom mikor fogom tudni behozni a fórumbeli lemaradásom, de igyekszem… annyi mondanivalóm volna… holnap lehet rászánok pár órát.

Fio: nekem vettek le anyajegyet (kábé 3 hete). Mit szeretnél tudni?

Addig is pussszz
szerika

Vicky én sem kaptam.

fúúú iszonyat náthás lettem estére nem érzem már a szagokat ízeket sem.

édes képeket tettetek fel megint.

Nyunyi 1/2 6 óta alszik a kocsjában,sétálni voltunk.

Bridzsi

Kép
esztora

Fio: nekem pont folyamatban van :D Pénteken vették le.
A derekamon volt, pont a gerincem felett. Kaptam érzéstelenítőt és kivágta a doki, majd összevarta. Kb 15perc volt. Kicsit kellemetlen, főleg ahogy érzed hogy húzza át a cérnát a bőrödön, de egy két gyermekes anyukának ez tuti meg se kottyan :D Három öltésem van, kb 3centis a seb. Amíg hatott az érzéstelenítő tök jó volt, aztán péntek este és szombaton kicsit már nem volt tök jó, de ki lehet bírni. Nem hajolhattam és nem érhette víz a sebet, de hétfőn levették a kötést és befújták egy vízhatlan cuccal, úgyhogy már tudok zuhanyozni. Juppppppppiiiiiiiii! Még mindíg vigyáznom kell rá, de már nem gáz. Kicsit érzékeny. Jövő héten szedik ki a varratokat.

Remélem elég részletes voltam. :D

Most csak ennyi, majd jövök.

Szasztok.
toti77

Sziasztok, köszi az aggódást! Doki azt mondta, nem fertőzés, annyira, h az oltást is megkapta a nagylány. viszont akkor allergia lehet, az nagyon nem lenne jó! nem tudom most pontosan, mi legyen. azt mondta, igyak kevesebb tejet. de már Dorka születése óta egyáltalán nem iszom. kevesebb tejtermék - ezt nem szeretném, mert a savaim miatt így is csomó mindent hanyagolni kell. most azt csinálom, h nem eszem lényegesen kevesebb tterméket, meglátjuk, így mi lesz. ha elmúlik, nem jelentkezik többször, akkor talán semmi lényeges. de leginkább nem értem. :shock: bocs, h zagyva voltam, tényleg nem értem. pedig kicsit utána is olvastam, mégsem.

Csodaszép fiúcskák fejlődnek itt, Dorkával nagyon örülünk! :wink:
Oli haláli azon az 1. képen, és nagyon jó dolga van.
Csongi gyönyörű nagy, és látszik, milyen erős!

Hajni, a kis Pocoklány nagyon szeretgetnivaló! Jaj, de fölvenném, ez jutott eszembe. Aztán rájöttem, h itt alszik rajtam is egy. :lol:

Ez olyasmi, mint amit Arwen is írt, én is permanens babázásban tudok csak gondolkodni most. Pedig mi már itt le akartuk zárni a bébiprojektet. :roll: Lehet, h a hormonok?? Ezt sem értem... :oops:

Kép

Kép
nán-dorka

meg azt sem, miért nem látszik a lány vonalzója. de ez legyen a legkevesebb.

Gyógyuljon meg mindenki! ++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Sajna a fogzás ezerrel beindult. Szegény Gabi baba egész éjjel nyüszizik, mert fáj a foga (cumival a szájában sirdogál) hiába a hoemo bogyó, gyógyszertári ecsetelő, dentinox, szegényke csak kinlódik. Én remélem, hogy hamarosan kibújnak azok a fogacskák, had pihenjen szegényke egy kicsit, aztán újra kezdődik :(

Sajna nem is nagyon tudtam olvasni, csak igy futólag. Mindenkinek jobbulást kívánok aki beteg. A bébik naggggggggggggyon zabálnivalók. MIndenkinek milyen nagy már a bébije, olyan hihetetlen.

Hajni, már Lilla is olyan nagynak tűnik. :lol: Nekem azt mondták, hogy anyatejből nem lehet túletetni a babákat, szóval hajrá.

Az iwiw-re tettem fel új képeket ;)

Próbálok sűrűbben jönni :oops: de iszonyat fáradt vagyok a nem alvásoktól

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok drága Lányok!

Köszönöm mindenkinek, hogy drukkolt, sikeres is volt, Áki nem lett náthás, és én is egy -két nap alatt kijöttem belőle:D

Tegnap megkaptuk az első oltást, egy hős volt a Fiú! Csak addig sírt, amíg megszúrták, ahogy a tű kinn volt, már vigyorgott mindenkie, el is voltak tőle áulva! Meg lett mázsálva a gyermek: 5160 gramm!! Összeszedte magát, finoman szólva...:D:D:

Ág:D
De jó, hogy jöttél! Csongi olyan nagyfiúúúúúúúúúúúúúúúú!! Áki is ilyen, és amikor mosolyog, akkor is inkább a levegő egy híg pontjára, rám csak itkán...bezzeg másokkal szabályosan flörtöl! Huncut fejet vág, kacsint, egy félmosoly, majd teli szájjal nevetés...anya már most féltékeny :twisted:

Fioo:D
Lilla haláli kiscsaj! Nekem is kedvencem a hordozós kép, au anyaszereppel bizti nem lesznek problámái! Oli gyönyörű, a fogzáshoz drukk. Pont azon mosolyogtam, hogy Ákinak is bak az asc., de most minden, csak nem szikár:D:D:D::D:D

Adri:D
Sajnálom, hogy Gabi babát így meggyötrik ezek a fogacskák! Remélem hamar túllesztek rajta! Sok puszi Nektek!

Dorka:D
Örülök, hogy kiderült, mi lehetett ez a Tündérlánnyal, bizti nem lesz gond!

Orsikám:D
Remélem Apa nem sokáig lesz lyen mufurc! Sokat gondolok Rátok!

Hajni:D
Istenem, olyan szépek a gyerekeid..

opsz, bocsicsajok, mennem kell, millió puszi

porsika

Halihó!!!

Csajok! Szed valaki Lenkei féle vitamint? Tudom, hogy egyszer volt itt róla szó… Meri talán te szeded, ugye?

Köszi az etetőszékes infókat. Megnéztem a Peg Peregot, fú tiszta hiperszuper, csak baromi drága… :roll:
Fio: ezt a macis etetőszéket mennyiért árulják? És hol lehet kapni?
Mindenképpen fixet veszünk szerintem, majd ha ülni tud elég lesz akkor, most pedig a hordozóban etetem.

Adri: hogy megy a hozzátápi? Gabi baba megbarátkozott már az ízekkel? Balázs már almát-nektarint kapott, holnap adok neki banánt is. Jövő hét után pedig krumplit, répát próbálok neki adni.
Sajnálom, hogy szenvedtek a foggal... szegénykém... Gabi baba jól megszenved mindennel, rólad nem is beszélve... :(

Vicky: gyönyörű helyen voltatok, nagyon klasszak a képek. :)

Pinkiné: gratula a jó eredményekhez!

Balázs egy hete 6800 gramm volt és 67 cm. Pedig már 74-es rucikat hordunk!
A súllyal NE foglalkozzatok!!!! Csak statisztika! Ha a baba jókedvű nincs semmi gond!

Arwen: hogy megy a hullahoppozás? (ezt már a múltkor is kérdeztem és nem kaptam rá választ)…
:roll: Atti milyen vagesz kiscsávó!!! Amúgy én se tudom elképzelni, hogy mi lesz, ha nagy lesz Balázs, én mindig akarok ilyen kisgyerkőcöt!!!! Annyi öröm van benne!!! Ha az ember szomorú, akkor ránéz és máris jobb kedve lesz! Anyukám azt mondta, hogy nem tud betelni Balázzsal, de tényleg olyan, hogy nem lehet „leszakadni róla”.
Szorítok a telekhez, na meg utána az építkezéshez, jó nagy meló lesz! Bátrak vagytok!

Marietta: bírod a szurizást? Hányszor kell szúrni? Drukkk!!! (az avatart én is próbáltam már, de nem sikerült, sajna nem tudok benne segíteni)…

Nán-dorka: Napocska Dorka irtó édes!!! :D
Allergia? Hm… és ezt nem tudják konkrétan megállapítani valahogy pontosabban? :shock:

Hajni: Balázs 2980 grammal született és nagyon gyorsan behozta a lemaradást, sőt… már vele egykorú babákat meg is haladott. Ne izgulj, ha Lillus sokat eszik.
Marcinak olyan szép csillagszemei vannak. Fogadjunk, hogy sorban állnak a házatok előtt a kiscsajok! :wink: :lol: Lilla hasonlít Marcira szerintem, nagyon dögös csajszi! :)

Esztora: jobbulást az egész családnak!

Orsi: valamelyik nap együtt éreztem veled, mert én is tiszta depi voltam… pedig alapjában véve pozitív vagyok. És hasonló problémáim voltak a párommal, mint neked. Mondjuk túl érzékeny is voltam és kiakadtam, de végül szerencsére sikerült megbeszélnünk. Remélem nálatok is hamarosan megváltozik a helyzet! Remélhetőleg Samu érkezése pozitívvá teszi a kapcsolatotokat!!! Az a fő, hogy ne idegeskedj!! Mi itt izgulunk érted, annyira jó, hogy napokon belül szülsz!!! Izgulsz már? Tényleg, apás szülésre készültök?

Fioona: Toti hozzászólásához még annyit fűznék, hogy ha vesznek le anyajegyet, akkor szedjél Arnica Montanát 15 CH napi 2x5 golyócska. Én szedtem és nem is fájt. Nekem bejött ez a homeós bogyó, a császáros vágott sebem se fájt sosem.
Oli fogzására pedig a Chamomilla nagyon jó! Bár, ahogy olvasom Adriéknál ez se vált be :roll:
Oli el van ám kényeztetve és hogy élvezi! Lillácska pedig csudapofa ezzel a hordozókendővel. :D

Ragota: nagyon jól néztek ki Csongival. Jó hosszú gyerkőc, mekkora? Mértétek mostanában? Bizonyos arckifejezésében nagyon hasonlít az én fiamra.

Bodzival mi lehet? Úgy el van tűnve!

Porsika: képet kérünk Ákosról, régen nem láttuk már!!!

Én is teszek képeket.
Pusszzz
szerika

A kis huncutka:
Kép

Mindenki hagyjon békén, aludni akarok! :)
Kép

Kép

Kép
szerika

Egy kép erejéig mi is beköszönünk.
Ilyen mosolygós reggelt kívánunk mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Köszi csajok az anyajegy infókat. Ez ilyen macerás? :shock: HÁt.....pedig nagyon kéne kezdenem valamihez. :roll: Elég nagy anyajegy van a hátamon, a lapockák környékén. Olyan kidomborodós. Mindig is tudtam, hogy nem ártana levetetni. MOst 2 napja, mikor Oli szopiztattam az ágyon fekve, Lilla a hátam mögött ledobta az egyik könyvét az ágyra. De olyan szerencsétlenül, hogy a sarka beleakadta az anyajegybe. Kép Eléggé vérzett. Ahogy nézegettem, hogy mi történhetett vele, akkor láttam, hogy pár centire tölle lett egy másik is, bár sokkal kisebb. Most parázok, bár teljesen különálló. CSak nem tudom hogyan hatna a tejcsire egy ilyen beavatkozás. :roll: Akár a fizikai, akár a lelki oldalát tekintve. :shock: Az meg, hogy csak azért bemenjek, hogy megkérdezzem, hogyan hat ez a tejcsire, tekintettel, hogy körzetihez is rohangálni kellene beutalóért.......... :evil:

Ami Lillust illeti, az nem hordozó kendő ám, hanem a strandkendőm! :mrgreen:
Nagyon kedvesek vagytok! :lol:
Én is nézegetem a babákat, Marcus szemei szerintem is felülmúlhatatlanok! Bali lehagyott minket. :wink: Már ami a súlyt illeti. Rajta mindig az fog meg, hogy mennyivel érettebb az arckifejezése a pofiján, mint kortársaié. Ati baba a nyugalom, és diplomácia. :wink: Dorka a kis vasgyúró. :lol: Remélem nem lesz gond nálatok. Kép
Ezt esetleg próbáld ki. Állítólag lugosít. :roll: Hogy, hogyan miként nem tudom, de valahol ezt olvastam róla. Talán jó lehet a gyomrodra Dorka.

Fogzás. Most, hogy Oli pont tegnap kapta a szurit, adtam neki arra belladonnát. De sztem a fogára is hatott. És ma hosszú hetek után, végre átaludta az éjszakát!!!! És.............. én is csk 2× néztem meg, hogy lázas e! :oops: Akkor is csak azért, mert amúgy is megébredtem! 8)

Adri a fogzásra több féle homeós bogyó létezik, mert a különböző tipusú babáknak, különböző szer kell. Szegény Gabi baba, tényleg mindennel, hogy küzd. :(

Porsikám! Ahogy elnézegettelek titeket, nem lesz Ákoska za a dundi tipus. :lol:
Annyiszor akartam nézni a képletét, de még a saját gyerkőceimé is okoz meglepetést. Most pl. vettem egy könyvet, (minő meglepetés, Ágotával közös tanárunk írta) 1 hét alatt kivégeztem. :oops: Egy csomó új/ vagy új megvilágítású dolog volt benne számomra. :lol:
Azért könnyebben ítélnénk meg Ákos testalkatát, ha láthatnánk pár fotót róla! :wink:

No, mit akartam még? Egy csomó dolgot az biztos.

Ja, az etető szék!http://www.arzuhanas.com/Babab%FAtorok-Kat868/gyermek_etetund_23337_3bsz_e9k_f_e1b_f3l_tiamo_puha_bet_e9t-Art6606.html

De van máshol is, csak itt találtam meg leggyorsabban a képet.
De mintha a teszveszen is láttam volna. :roll:

Én is sokat gondolok egy 3. babára, és mikor Lillus pár hetes volt, pont ugyanezt mondtam, mint ti, hogy jó lenne, ha mindig lenne egy ilyen manócska a háznál. :lol:

Vicky a képek mesések! Annyira jó nézegetni őket! És te is nagyon csini vagy. :wink: Azon a kávézós képen, azok leánderek? :oops: :shock:

A héten lomtalanítás lesz nálunk. Tegnap láttunk egy utcára kitett hullahopp karikát. Gondolom sejtitek kik jutottak eszembe!? :mrgreen:

Ez a reklám már mindig itt lesz oldalt? Nagyon utálom, hogy olyan kicsi a kép. :x Az erőszakosságról nem is beszélve. :evil: Undorító ahogy nyomatják!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Épp akartam kérdezni, hogy C&A-ban vannak e már téli cuccok, érdemes e felmenni, de akkor igen!

Dorka! Megkaptam a privit.

Bocsi mindenkitől, hogy így össze-vissza, de fél szeme, és figyelmem a Lilla-Oli pároson. 8)

Pusz!

KépKép
KépKép
fioona

Szeri, most nézem, hogy nem tökéletes a link. Bal oldalt a "baba bútorok"-ra nyomj rá.

KépKép
KépKép
fioona

Nán-dorka: köszi a reggeli képet Dorkáról, édeeeeees!

Fio: eszembe jutott, hogy elfelejtettem írni, hogy amíg szoptatsz addig veszélyes leszedetni anyajegyet, mivel ugye érzéstelenítőt kapnál... nekem terhesség alatt vérzett be az anyajegyem, elmentem dokihoz és mondták, hogy amíg terhes vagyok, szoptatok nem szedik le. De most végre megszabadultam tőle!!! És a szövettan eredményem is jó lett, szóval no para, attól, hogy bevérzett még nem feltétlen van gond. Esetleg háziorvos felé ha jársz érdemes ránézetned...
szerika

Adri: megnéztem a képeiteket és hát Gabi baba hatalmasat nőtt! Nagyon aranyosak vagytok együtt! :D

Fio: köszi a linket. Nem is annyira vészes áru ez az etetőszék, amilyen horrorárakat láttam eddig... Még van pár hónapunk dönteni, hogy melyiket vegyük... nehéz ügy :roll:
szerika

Sziasztok!

Fogzásra egy tipp: borostyán nyaklánc , http://babacsoda.hu/component/page,shop ... Itemid,26/

Egyik ismerősöméknél bevált, most én is megrendeltem.

Múlt héten tettem be egy linket fotórendelésről. Nagyon szupi minőségűek lettek a fotók. És 9ft igazán baráti ár volt, kár hogy vége az akciónak.

Hajni! Nagyon édes Lillus, és milyen szépen fejlődik! :wink:

Csongi, Ati baba, Bali baba, Oli baba és Dorka baba is nagyon tündéri! Mosolyt csaltak az arcomra! :wink: :D Olyan jó látni, hogy mennyt nőttek!

Vicky! Én nem kaptam linket! :cry:

Teszek be én is képet:
Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Lányok! Van egy bösendorfer zongoránk eladó: http://www.teszvesz.hu/item252613773_bo ... ekkel.html

Ha esetleg érdekel valamelyikőtöket, vagy ismerősét, az szóljon! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

sziasztok lányok!

Arwen, Krisz, Esztora, küldöm a linket mindjárt! :D

Fio, anyajegyet még nem vettek le, gondolkodtam már rajta és utána néztem, hogy 2 féleképp csinálják, lézerrel vagy szikével. Én ide: www.barsony.hu megyek majd, ha egyszer rászánom magam...
Igen, leánderek vannak a fotón :D Köszi a dicséretet! :D Szeretnék már kevésbé csini, annál inkább pocakos lenni :D

Oli baba egy tünemény, azok a masszázsos képek, meg kell zabálni :lol: És Lillát is :lol:

Arwen, drukk a telekhez és építkezéshez! Számolj be majd a fejleményekről!!!!

Hajni, Lilla baba nagyon ennivaló, úgy megszeretgetném :lol:

Szeri, Balázs már kész nagyfiú ezeken a fotókon! Aranyos, azon is, ahol rejtőzködik :lol:

Ágota, az a vigyázzállós kép nagyon tetszik :lol:

Adri, megnézem az iwiwen Gabi babát is mindjárt!

Krisz, Csenge tündéri a nagy hajával és milyen mosolygós!

Na és persze Dorka baba az ennivaló pofijával :lol: Nándorka, miért is kellene 2-nél megállni? Én most már úgy vagyok, annyi legyen, amennyit a jóisten ad...bár most egyelőre nem szeretném a nullával beérni, szóval egy legyen mindenképp, aztán meg amennyi még belefér :D

Toti, gyere hosszabban is!

Marietta, sokat gondolok Rád, gyere, ha tudsz, hogy tudjuk követni az eseményeket.

Nálunk nov.-ben lesz inszem, addigra remélem Te már rég babás leszel. Megbeszéltük végre a párommal és eldöntöttük, hogy belevágunk. Ez a ciklus + még egy spontánt adunk magunknak, aztán befejeztük, tovább lépünk.

Puszi mindenkinek, betegeknek gyógypuszik!!!!

V.
vickybabe

Sziasztok, csak egy picit állok meg a rohanásban.
Képzeljétek, új babakocsit kell szereznünk, mert amit kaptunk és nagyon meg voltam vele elégedve, az egyik kereke rosszalkodik. Esernyőre csukható sportkocsit úgyis kellett volna vennünk, most megpróbálok olyat, ami esernyős is, könnyű is, de már most tudnánk használni. Én csak a babaszoba apróhirdetést ismerem, tudtok még vmi jó helyet? :?: (tudom, jók a licitálósak is, de nekem az sztem nem menne).

Marietta, miylen a szurizás? Drukkolunk ám!

Viki, az első babátok biztos most toborozza a családba a többieket, és ha kész van a kis csapat, indulás! Akkor aztán nemsoká nem leszel csini! :wink: Ha így, így, ha úgy, úgy!

Krisz, CSenge huncut mosolya továbbra is fantasztikus!

Fio, nekem is atájt van egy anyajegyem. Szegénykém, de vacak lehetett!! Jó lesz, ha én is vigyázok, a fiam engem is megdobott ma (véletlenül) egy könyvvel.
Szopi ügyben én írnék a szopt. tanácsadóknak. (De ezt már biztos kitaláltátok, én mindig őket emlegetem. :) )
Ha mailen érdeklődsz vagy telefonon, az nem vesz el sok időt.
Kösz! Régebben ettem ilyen kölest, finom is, akkor most megint szerzek majd.

Kép

Kép
nán-dorka

Licitáloson kívűl cask ababszobát tudom. De szoktak jó akciók lenni a http://www.arzuhanas.com oldalon. Igaz, azok új kocsik.

Nálunk is "romlás" széria van. A már emlegetett dolgokojn túl, nálunk is a babakocsi kere rossz még, folyton leesik. De apa megpróbálja megszerelni, tavasszal meg már mehet a sport kocsiba.

KépKép
KépKép
fioona

Köszi, Fio, néztem, vannak tök jók.
Nekünk is folyton leesik, a jobb első kereke.

Én meg most ezzel szemeztem:

http://www.babaszoba.hu/services/smalla ... &cid=3&t=2

Csak fura, h sehol nem találok ilyet a Hauck-termékek között, megnéztem a német és a magyar honlapjukat is. (Utána akartam még nézni részleteknek.) Hogy lehet ez???

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Nnnna apával megint okés minden...ki tudja meddig... :roll:
Most olyan kedves aranyos rá se ismerek...de hogy ne legyen olyan tökéletes a helyzet, elmesélte,hogy nem túl elégedettek vele a munkahelyén.... :( :shock:
Eddig minden munkahelyén szerették,mert dolgozik rendesen és mindíg előrébb is lépett...szóval nem értem,de ő sem. Azt mondja,hogy van 2 ember aki áskálódik ellene...de hogy miért??? :shock: jaj remélem nem rúgják ki.... :? (még egy hónapig próbaidős egyébként....)

Zsebi babánk nagyon jól elvan a pocakban. Elég keveset mozog,de úgy tudom ez ilyenkor normális...ugye? :roll:
Megbeszéltem vele,hogy akkor bújik ki, amikor a kis vonalzóján eléri a baba keze a házikó oldalát. :D

Lányok!
Nagyon jó képeket tettetek fel a gyerkőcökről!

Most megyek:oops: ...holnap este még írok...
Pussz Nektek!

KépKépKépKép
*orsi*

Hurrá, Orsi! És lehet tudni, mitől változott meg vagy csak úgy hirtelen?
Biztos akkor fog, amikor eléri az oldalát, de tartok tőle, h azt majd ő dönti el, melyik oldalát. :wink:

Holnapi ovis kirándulásra úgy néz ki, kapunk kölcsön egy babakocsit, aztán jövő héten veszünk egyet. Amiről írtam, az épp 3 hónapos kortól használható.

Kép

Kép
nán-dorka

Találtunk egy fehér hullámos papagájt.

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Vicky köszi!
de irigykedem,sehol nem voltunk nyaralni és nagyon hiányzik.
átlagban 1/2 1 hónapot nem töltök itthon évente.síelni viszont ha összejön tuti megyünk jővőre.

Bridzsi

Kép
esztora

képzeljétek, a férjem gyakorlatilag szarkák karmaiból mentette meg őt, most kölcsönkaptuk a kalitkát, keressük a gazdiját, aztán majd meglátjuk. én megtartani nemigen szeretném, legföljebb nem üresen adjuk vissza, mert akiknek ott állt üresen a kalitka, épp ppagájt szerettek volna majd belerakni.

Kép

Kép
nán-dorka

Nándorka, ha lehet, egyesével szeretném őket, nem egy focicsapatot egyszerre :lol:
Szép a papagáj, bár én a madarakat csak messziről és képen szeretem, élőben kevésbé :roll:

Orsi, örülök, hogy apával megint jóban vagytok :lol: Biztos a hormonok is bekavarnak rendesen...

Esztora, én is rengeteget utaztam főleg az utóbbi években 8) Egy évben min. 2 hónapot külföldön vagyok, sajnos nagy részét munka ügyben, csak 2-3 hetet privát...Síelni mi is készülünk az idén, tavaly nem voltunk és már nagyon hiányzik! :lol:
vickybabe

Sziasztok csajok!

1 hétig nem volt netünk azért nem jöttem! Minden áldott nap telefonon harcoltam velük hogy mi a jó büdös franc van és hogy csináljanak végre vmit. Meg is mondtam nekik hogy arra az időre nem fogom a díjatbefizetni! Most jött vissza a net.

Most nincs időm visszaolvasni mert megyek takarítani meg mosok meg ilyenek de dután jövök olvasok és írok!!!!

Puszi!
csipcsab

Sziasztok!

Na úgy látom nem igazán él a topic! Ejnye lányok/asszonyok! :D

Kezdeném azzal hogy nagyon szépek a gyermekeitek. Halálliak a képek amiket felraktatok. Jókat mosolyogtam.
Irigy értük!
Remélem már mindenki jobban van és a csemeték is!

Hát akkor rólam/rólunk.

Kedden bementem a klinikára a szurikért. Kedd este óta szúrom magam Puregonnal! Napi 50egységet combba. még ma is kell de ez lesz az utolsó. Hát nem a legjobb dolog de nem tudok mit csinálni. Viszonylag elég jól megy de azért csütörtök este volt egy kis sírás részemről. Ahogy szúrtam be izmot találtam. Hát az nagyon fájt! De a babáért mindent. Tegnap vérvételen és uhon voltam. Tegnap voltam a 9-ik napon akkor volt 3 szép tüszőm ami a napnak megfelelöen tökéletes. 10,11,13mm. és ezek mellett még sok kicsi!!! Hétfőn megint vérvétel és uh. és valószinűleg kedden szerdán vagy max csütörtökön INSZEM!!!!! Hétfőn már biztosabbat fogok tudni. A tüszők méretétől függ. Hát már nagyon izgulok.

Jó lenne ha már az első sikerülne! olyan szép kis szülinapi ajándék lenne nekem!

Puszi!
csipcsab

Marietta, ügyes vagy! Hétfőn tudósíts!

Mi ma kirándultunk, klassz volt, picilány hordozókendőben volt majdnem végig. Jókat aludt benne.

Gyertek, írjatok, kivel mizujs!

Orsira sokat gondolok, mindjárt megnézem a mobilomat is, nincs-e vmi újság!

Kicsit impresszionista festmény jellegű :) lett ez a kirándulásos kép, de azért berakom.

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Nyunyi olvasás közben:
Kép

Maritta nagyon szurkolok neked,gyere a fejleményekkel!!!!

Nándorka mi újság a papagájjal?nálunk vadkacsa volt de szegény esélytelen volt a vizslánkkal szemben hiába vettem el tőle (kidobtam a kukába erre kiderült még él,lógott a feje a lapátról, Anyu visszavitte a tulajnak de reggelre elpusztult)

Bridzsi

Kép
esztora

A papagáj üdvözöl Titeket, most, h beléptem, csicsergett egy nagyot. :D
Még nem jelentkezett senki érte. Egy kicsit itt lakik nálunk, aztán visszakapják a kalitkát majd papagájostul a kedves kalitkatulajdonosék.

Kép

Kép
nán-dorka

nagyon édi Nyunyid olvasás közben is! mit olvas?

Kép

Kép
nán-dorka

Halihó Leányok!

Marietta, nagyon izgulok Érted, Értetek, nagyon szuper lenne, ha sikerülne elsőre! Jajjj, még a leírásba is beleborzongtam a szurival kapcsolatban...

Nándorka: tetszett az impresszionista megnevezés a fotódra, valóban olyan :lol: Olyan jó, hogy Dorka elvan a kendőben. Csongi nem nagyon kultiválja a kengurut még mindig. Csak egy ideig van el benne, aztán el kezd ordítani éktelenül...
Szegény papagáj, hihetetlen, hogy ilyen szemetek ezek a szarkák.

Fio, olyan aranyos Lilla a hordozóval!!!! Az oldalsó sávot el lehet ám tüntetni. Ha rámész a vonalra, látsz egy nyilat, amivel el lehet húzni a képernyő szélére.

Szeri, tényleg hasonlítanak picit Balázsra, nagyon tündér!!!! Csongi most 68 cm. Tényleg nagyon hosszú!!

Esztora, Nyunyi nagyon tudományosan néz!

Krisz, Csenge haja még mindig őrjítőőőőőőőően szép! :lol:

Képzeljétek, Csongi már teljesen kitolja Magát! Viszont megkezdődött a fogzás nálunk is!
Kinek-mi a javaslata. Krisz tanácsát megfogadtam, rendelek én is borostyánt. Van Camomilla, mi más lehetőség van?

Porsi, ÁkomBákomról képeket szeretnék látni!!!!

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Jelentem, megjöttünk Bogácsról. Nagyon szuper volt!!! :):):):) Voltam masszázson, ping-pongoztunk, sétálgattunk, na meg sokat voltunk kettesben. :wink: :wink: A panzióban nagyon kedvesek voltak, az étteremben szuper volt a kiszolgálás és nagyon finomak a kajcsik.
Kicsit sajnáltuk, hogy haza kell jönni. :oops:

Hogy ezek a manók mennyire édesek!? :lol: :lol: :lol: Meg lehet zabálni mindegyiküket :)

Marietta, nagyon drukkolok, hogy minden simán menjen, rátok férne már egy pozitív teszt :)

Nálunk nincsen semmi extra. Beszedtem a 3x1 Clostyt, + szedtem 3x1 100 mg E-vitamint és ittam naponta 3x cickafark teát. Uh nem volt az utazás miatt, pont akkor kellett volna menni, amikor már nem voltunk itthon.
Hát, nem érzek túl sok mindent. A cervix ma este megjelent. Néha úgy érzem, hogy szét durran az alhasam, de pé jelek nincsenek. Kicsit félek, hogy megint anovus lesz a hónap. :oops: :oops:
De ha ebben a hónapban sem történik semmi, megkérem a dokit, vizsgáljon ki PCO ügyileg. Hátha az a baj és amiatt nem reagálok a kezelésre. :roll:
Ha azon a területen sem fog találni semmit, isten uccse addig rágom a fülét, amíg el nem küld inszemre. Mást már nem tudok kitalálni, hogy mi lehet a baj. Ja, előtte csinálja meg a hsg-t. :wink:

Rólam/rólunk nagyjából ennyit.

Most pedig (Porsi utólag engedelmével) :lol: , felrakom azokat a képeket, amiket én csináltam Ákiról, kb. 1-1,5 héttel ezelőtt, mikor meglátogattam Őket. Annyira édes az a kissrác és annyira pasi :)
Tudjátok, tudom hogy nem az én gyerekem, de ahogy ringattam sírás közben, simogattam a hátacskáját és dúdoltam a fülében, belekóstoltam a tökéletes, könnyekig ható boldogság pillanatába :oops: :oops: :oops: Annyira félek, hogy én ezt sosem fogom átélni és az a legrosszabb, hogy nem tudom hogyan segíthetnéka bajokon :(

Na, félre a búval, majd csak lesz valahogy. Porsi szerint az kizárt, hogy nekem (aki gyerekmániás) :):), ne legyen gyerekem és megússzam a terhesség és szülés összes nyűgjét és kínját :)

úgyhogy akkor most publikálom Ákos képeit. Itt 5 kg körül volt és a 62-es rugi éppen hogy végig ért rajta :):):):)

Íme, Ákos:

Anya kezében

Kép

Rácsodálkozunk a világra

Kép

Na mondjad, mit szeretnél? :)
Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

képzeljétek jővőhéten lesz a névnapom és ma kaptam 1 ajándékot Ricsitől:Phililps hordozható dvd lejátszót így amig Nyunyi eszik én filmet nézek
most éppen a Mr Bean nyaral-t
na megyek fürdeni Anyu van Nyunyival,ma gyantáztam is.

Nándorka Nyunyi a torkos mackót olvasta éppen.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Fogzás, nyáladzás nálunk is beindult ezerrel. Mindent rágunk, ha nincs más, akkor az ujjainkat tövig. Állítólag van fogzásra valami gél, amivel az ínyét be kell kenni, valaki tudja ennek a nevét?

Ja, és bibibíííííí Balázs már hátról hasra fordul. :D De sajna még nem jött rá, hogy vissza hogyan is kéne... ezért amint hasra kerül egy idő után elkezd sírni, hogy fordítsam vissza. Aztán újból hasra fordul... aztán megint sír... szóval kicsit fárasztó a dolog a 10. visszafordítás után már kivagyok! :o

Adri, hogy megy nálatok az evés? Gabi babának sikerül megbarátkozni az ízekkel? Üveges bébiételt próbáltál már neki adni?

Angyalkrisz: Csenge frizuja mindig megnevettet, annyira édes!

Vicky: tök jó, hogy továbbléptek! Habár lehet el sem juttok odáig... ilyenkor szokott spontán sikerülni a dolog, szorítok! :D

Orsi: Drukk!!!!

Ragota: Balázs 67 cm volt két hete, azóta szerintem már nőtt, úgyhogy kábé uakkorák Csongival.

Nán-dorka: De szép madaratok van! Hogy hívjátok egyébként?

Marietta: feltétlenül kérünk infót, hogy mi történik veled, tök izgi.

Esztora: Nyunyi de szépen tartja már a fejét!!!

Pinkiné köszi a képeket!Milyen nagy már Ákos baba!!!

Megyek aludni, kicsit lefáradtam ma....
szerika

dentinox, Szeri!

Kép

Kép
nán-dorka

A papagáj :D - nem marad nálunk, így el sem neveztük.

le se írom szívesen, elküldés előtt el akartam menteni, amit írtam, és azzal sikerült elrepítenem, amit írtam... :twisted:

írtam Ágotának, Szerinek,Pinkinének, Porsikának. így most csak pusz mindenkinek!

Kép

Kép
nán-dorka

Az elmúlt éjszaka iszonyat volt. Negyed-félóránként keltünk. Még szerencse, hogy apa besegített, mert reggelre kidőltem volna. Szegény Gabi babának annyira fáj már a fogacskája, hogy sokszor csak sírdogál, miközben könyékig eszi az öklöcskéjét. Dentinox gél vettünk, de az nem ért semmit. A gyerekorvos irt fel egy gyógyszertári keverős szuszpenziót, ezt 3-4 szer lehet adni egy nap alatt. Használ, mert elég erős, lidocain tartalmú. Megkostoltam (mindennel ezt teszem, mielőtt a bébinek adnám :oops: ) és a torkom is lezsibbadt tőle, nem szivesen adom neki, de ha nagyon fáj, akkor igen, mert nem akarom, hogy szenvedjen. MOst a Dologel nevű gélt próbáljuk. Ebben nincs lidocain csak kamilla és propolisz. Annyiszor lehet kenni, ahányszor csak kell. Krémtúró ize van :lol: Nem tudom, hogy használ-e, mert ma kezdtük el.

Fio,
a gyógyszertárban a caomilla vulgaris nevű homeó bogyót mondták. Másról nem tudtak :(

Szeri,
hozzátápi kész katasztrófa. Akár én főzöm, akár bébiétel Gabi baba kiköpi. Persze nem adom fel. Meg ugye lehet, hogy fájós foggal nincs kedve kisérletezni. :(

KÉptelen vagyok tovább fennmaradni, ne haragudjatok. Most muszáj aludnom, amig lehet. Ki tudja, milyen éjszakánk lesz.

Holnap jövök!

Kép
Kép
adrienna

Aranyosak vagytok,hogy gondoltok ránk! Nagyon jól esik ám!!!
Még nem bújt ki Zsebi babánk, de újra sokat keményedik a pocakom...én a jövő hetet érzem a szülés időpontjának...aztán majd meglátjuk. :)

Bocsánat,hogy most sem írok többet, de ez a mai nap elég fárasztó volt...bevásárlás, festegetés stb.

Nán-Dorka,
fogok válaszolni a kérdéseidre ígérem, meg mindenkinek.... :oops:

Puszi

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Megjöttem a klinikáról. Volt megint vérvétel és uh! Szerdán INSZEM!!!! Reggel 8:30-ra kell a párommal menni aztán nekem vissza 12-13 között és akkor csinálják!! Addig szétválogatják a kisfickókat hogy csak a legjobbakat kapjam vissza. :D
9 tüszőm van!!! :shock:

A jobb oldalon 5 a bal oldalon 4!!!
15-20 mmsek. Hát azért kicsit félek. Azt hiszem sok lenne egyszerre több bébi. Egyszerre csak egy legyen és egészséges. Ha lehet ilyet kérni!! :D
csipcsab

Marietta! Ez nagyon jó hír!!!! Aztaaaa! Mennek a drukkjaim, nagyon-nagyon szorítok szerdán!!! Azért gondolom 9-es ikreid nem lesznek, nyugi :mrgreen:

Csajszik! Mi ez a lustaság? Tessék jönni és írni irgum-burgum!
szerika

hoztam néhány őszi képet Nektek:

Kép Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: