Új privát üzeneted érkezett!

kati74: megkaptam a privit írtam is választ

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Tündi

SOK BOLDOGSÁGOT AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Tündi!
Nagyon sok boldogságot,és jó egészséget kívánok nektek!

Kép
Vendég

Kép MINDENKINEK!
Vendég

Tündi! :D :D
Kép
szilbee

Sok Boldogságot kívánok a kis Lucának és az anyukályámak is!Kép

Kép

Kép
katlina

TÜNDI.

GRATULÁLOK LUCA BABÁHOZ.SOK EGÉSZSÉGET NEKTEK
Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Tündi: Gratula, sok boldogságot nektek! :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Gratulálok Luca babához és sok boldogságot az egész családnak!!!
Kép
Hű, de nagyon pontos volt! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlina! GYERTEK! GYERTEK! Várunk benneteket! Tel.számomat tudod...

Judit! Igen, jan.1-től megyek vissza.... azért kell lemondani a gyedről.
Hol parkoltál te? Bent az udvaron? Mert ott az első óra ingyenes, utána bizony sokat kell fizetni! Rutinosak óraleteltével mennek egy kört....és bíznak benne, hogy addig nem kerül sorra. :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hajni

Örülök,hogy újra írsz :)
Nagyon tündéri Franci a képeken-igazi nagy leányzó már.Dumál már nagyon? :D

Elin.Bölcsivel mi újság?Mentek majd?

Szép napot mindenkinek.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Judit.

Szegénykém.remélem minden rendbe lesz a kezeddel.nem elég neked ez,még vársz is-és még tényleg ki is húznk a zsebedből egy csomó pénzt. :evil:
Tavaly apum és a kollégája is így járt-bevitette a dokinő a munkahelyről Apát a korházba egy kolllégával-az kísérte minden hová,majd akkor távozott mikor már Apu felkerült az osztályra-és a portánál 3-4000 Ft-ot fizetett :evil:
Nade,hagyjuk is ezt a kórházas parkolást,mert ..........az egészt.
Engem is büntiztek már meg-mert a fizetős résznél már nem volt hely-és félig felálltam a fűre------nesze neked 10e Ft :evil: -de könyörgöm,ha az ember nem látogató,hanem baja van (vagy sajnos a gyerekének v.rokonnak-akkor az az első,hogy minél közelebb parkoljon)

Na,erről ennyit--kerüljük a kórházat :?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hát igen a Szonoki parkoráslól tudnék mesélni,apa villanyszerelt a masszásszalinban és ráált a fűre mert pakolta ki a dolgait erre megbüntették 5000forintra mert ott állt 10percig!
Mentünk az utólsó nst-re és mi is bennt parkoltunk 4000fotintba került az nst!!!Felháborítóóóó

Kép

Kép
katlina

Gratulálok én is Luca babához nagyon jó egészséget sok boldogságot sok-sok tejcsit kívánok Nektek!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Találtam egy oldalt: www.tulli.hu Van itt minden, hátha érdekel valakit...Piatnik játékok is vannak, a múltkor kérdezte valaki...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!!

Beszéltem ma Tündivel telefonon,jol vannak!
Tündinek még nehéz egy kicsit a felállás szegényt meg kellett császározni!
Ha minden igaz akkor ma megy át este a babás szobába és akkor már a kis Lucával lehet!
ivett&fanni

ÓÓÓÓ szegény Tündi! :? :(
szilbee

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni, ha befogadtok :cry: Mi is sokat költöztünk,de erről majd később írok.

andi1979

Szia Andi! :) Írnál valamit magadról?!
szilbee

SZIASZTOK

Szia Andi-druszám :) :) .Látom,még egy évben is születtünk :)
Üdv közöttünk,gyere gyakran...és mesélj magadról.

Katlina.Látom a te férjecskéd is villanyszerelő.az enyém is az+klímázik.Vállalkozó v. alkalmazott valahol?

Ivett.köszi a híreket.Ti hogy vagytok?Voltál dokinál v.UH-on mostanában?

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szia Cleo!

Jol vagyunk,voltam uh-n 2 hete szépen fejlődik a baba!
Jövőhéten kedden megyünk 4 D ultrahangra!
ivett&fanni

Sziasztok!

Elin: igen, bent az udvaron álltam meg a főbejáratnál. Ezt sajnos nem közölték előre, hogy ilyen drága lesz a parkolás, én meg kis naiv voltam :? De én még vécére is alig mertem kimenni, hátha rám kerül addig a sor.... nemhogy kimenni körözni az autóval. Ez egy jó hülye rendszer.
Mikor NST-re jártam, nem akartam fizetni a parkolásért, ezért a szemközti bolt előtt álltam meg. Na akkor meg lelopták 2 gyári dísztárcsánkat :evil: Azóta nem merek ott parkolni.

Ezek szerint készültök a bölcsire?

Szia Andi! Üdv közöttünk.

Cleo: ezek szerint velem is egy évben születtél :)

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

SZIASZTOK LÁNYOK!

MÉG CSAK MOST JUTOTTAM IDE!MA FRANCI ALIG ALUDT VALAMIT,ESTÉRE EL TUDJÁTOK KÉPZELNI MILYEN NYŰGÖS VOLT?

CLEO!
NAGYON SOKAT BESZÉL MÁR FRANCI ,ÉS ELÉG SZÉPEN IS,NA AZÉRT VAN AMIT ÉN SEM ÉRTEK MEG RÖGTÖN DE AZÉRT ZÖMÉBEN NAGYON JÓL MEGY A DUMA!

SZEGÉNY TÜNDINEK AKKOR NEM VOLT EGYSZERŰ!DE AZ A LÉNYEG HOGY MINDKETTEN JÓL VANNAK,ÉS NAGY AZ ÖRÖM!

SZIA ÚJ ANDI!!! :lol:
Kép

NA MOST MEGYEK! HULLA FÁRADT VAGYOK!
Kép Kép
Vendég

Judit.Na igen :D -kapós ez a 79 :lol: :lol: --szerintem más is tartotik még a topikból a 79-esek klubjába :lol: :lol:

Ja,nem is mondtam-menek Tb-üi tanfolyamra.muszály okosodni :twisted:

jóccakát mindenkinek

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!
Apa egyéni vállalkozó,hát mitnemodjak nem sokat látjuk itthon,ő nem mer klímát vállalni pedig már kérdezgették tőle azokat mindíg az eggyik ismerőséhez küldi!

Andi!
Üdv a csapatban írjál magadról!!!!

Elin
Jó volt nálatok,mehetünk máskor is???? :D :D :D :D :D

Kép

Kép
katlina

Jó reggelt....

Már 2. éjjel alig alszom, megfelelő pozíció híjján (Bébike csak a jobb oldalamon hagy aludni, különben egyre erőteljesebben és kitartóan rug........Ha meg elalszom akkor hülyeségeket álmodok. :? :shock: Szóval... :D :D Nem baj, péntek van, utolsó munkanap legalább 2 évig, úgyhogy nincs okom panaszra. :D

Hétvégén Nyíregyházán pihenünk. :D

Azt lehet tudni, miért kellett Tündinek a császár?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Tényleg Ivett azt nem mondta hogy mért lett császis??

Kép

Kép
katlina

Katlina! Írj már egy másik mailcímet, gmaileset vagy freemaileset, mert a citromail nem hajlandó bevenni a nagy képeket.... :cry: Pedig küldeném őket ezerrel :lol:

Majd délben írogatok még...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Ott voltam, amikor Ivett beszélt Tündivel. Az amnion zöld lett a magzatvíz, azt hiszem ezért császározták. Emellett nagyon nagy buksija volt, valszeg jobb is, hogy császár lett a vége. Meg ahogy hallottam magzatvizet is nyelt... így hány szegényke, alig tud szopizni.... De ma megy be Ivett, majd hozom a részletesebb infót!

Most éppen tiszta ideg vagyok, mert tegnap vacsi közben lejött a korona a fogamról. Felülről, legelöl. Nagy nehezen visszatuszkoltam, holnap hívom a fogdokit, de tartok tőle, hogy újra kell csináltatnom és nem lesz elég azt az egyet. Egyrészt egy vagyon, másrészt, hogy fogok én addig kinézni??? Juj, szörnyen szarul érzem magam!
Ma elmentem egy dokihoz, mert a kedvenc dokim már nem rendel Szolnokon. Megragasztotta, de újra kell csinálni, csapot is kell bele rakni, és a mellette lévőt is kicserélni, hogy egyforma legyen.
Nagyon fiatal a csaj, nem tudom, megbízhatok-e benne.
Tudtok itt Szolnokon jó dokit, aki gyorsan dolgozik?

Évi és
Kép
csongianya

Nos….
Katlina! Gyertek bármikor! De ezt mondtam is….Olyan formás kis pasi ez a Robika csajok, hogy csak néztem! Rengeteget változott, szépült, kerekedett, mióta utoljára láttam.

Cleo, ne is kérdezd a bölcsit! Már ég a pofám, olyan régen voltunk :oops: . Remélem, nem feledkeztek meg rólunk. Most már muszáj is lesz menni, mert a családlátogatás is időszerű lenne szerintem. Lilcsivel meg már nem is merek arra kanyarodni, ha busszal megyünk és leszállunk, mert ő meg mindig ragadt a kerítésre…szegénykém.
Jó húzós tanfolyásra mész! De kell az! Én bizti nehezen tudnám a fejembe tunkolni. Utoljára 2004-ben végeztem el tanfolyamot, akkor azt mondtam, ez volt az utolsó, elegem van a tanulásból! És még mindig így érzem.

Andi, üdv köztünk!! :lol:

Hajni! Remélem, nem esett szét a „bandátok”, mert Hexe dolgozik már...!? Azért jó, hogy ránk is lesz mostmár időd! :wink:

Off: a babafalva oldalán is kaptam jogi segítséget/tippeket gyes ügyben. PL: igényelje a nagyszülő, lehet igényelni visszamenőleg is, ha csúszna a dolog, meg kérjem ki levélben azt a hivatkozási számot, amiről az „ügyi” beszélt, amire hivatkozva nem akarják adni a gyest. Egyenlőre megvárom, a ceglédi MÁK mit válaszol, és majd utána….

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja! Katlina! Fiúk mire jutottak? Találtak valamit itt Szolnokon, vagy mennek tovább?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlina! A hotmailes címedre küldözgettem át képeket! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
A tegnapi talitokon készültek a képek?? Tegyetek fel léccci ide is!! :)
szilbee

Készültek Robiról, persze! Azokkal szenvedek... :?
De mutiba:
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Óh,milyen kis édes ez a Robika! :) Azok a szép nagy kerek szemecskék!

Elin!
Igen Hexe már dolgozik de azért néha szoktunk találkozni,mert délutánonként mindíg lemegy Lilkóval a játszótérre!Csak nem mindíg egy játszón kötünk ki!

Évi!
Az nagyon nem jó ami veled történt! :(

Cleo!
Jól teszed menjél csak okosodjál! Kép
Akartam kérdezni,bár már lehet,hogy írtad csak nem olvastam,Sziszikének hogy tetszik az ovi??Szeret járni?

Na most mennem kell!
Majd este még bekukkantok! Sziasztok!
Vendég

Elin,ok köszi!Amúgy katlina@freeamil.hu

Kép

Kép
katlina

Nóri!
Átküldenéd a freemail-ra mert emez nem akarja nekem megmutogatni :twisted:

Kép

Kép
katlina

Nahát akkor mégegyszer! :D :D
Voltak a seat-nál,kia-nál.suzuki-nál,de suzuki biztos hogy nem lesz após drágálja,de még Jászberénybe is szétnéznek mert anno nekünk a skoda olcsóbb volt berénybe mint szolnokon

Kép

Kép
katlina

De jó kép!!! :D Milyen nagyot nőtt Robika! Így, hogy a karodban fogod, sokkal jobban látszik!
szilbee

Nóri!
Átjött mind a citromail-re is!!!! Kép Kép Kép

És most már velünk van teli az oldal :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Hú, de sokat nőtt Robika! És mekkora szemei vannak! :lol:

Évi és
Kép
csongianya

sziasztok

NAgyon édi ez a Robi-fiú :D .kis ennivaló,ahogy alszik a drága :)
Katlina.látod ebben kezet foghatunk-én férjecském is vállalkozó és alig van itthon.pl.most hétvégén sem lesz velünk :cry:

Évi.Sajnálom a fogas-dolgot. :? -tudom,nagyon kellemetlen.Nekem is nagyon gáz volt,mert terhesség alatt egy barackmagba beletört az egyik felső metszőfogam-és a dokinál 3hétre kaptam időpontot.-még az utcára sem szivesen mentem ki.
Dokit sajna ajánlani nem tudok,mert akihez járok az körzeti fogdoki-de engem maszekba szokott fogadni. 8) .Inkább kit nem ajánlok:Szukits Annamária.Látom téged is megtalált Kati dokinéni az iw-en :lol: :lol: -tiszta modern lesz még a végén :shock:

Hajni.Köszi kérdésed...szeret Sziszi oviba járni.nem tiltakozik már ellene-mosolyogva megyünk-jövünk :)

Elin.megsúgom neked-útálok tanulni :twisted: :twisted: -de múúúszály....dolizni még nem mehetek,és valami hasznossal le kell kötni magam.
Végülis csináltam már a TB-s dolgokat,csak papírom nem volt róla.de remélem majd most lesz.
A bölcsi miatt ne rágd magad,úgy csináld ahogy nektek jó :wink:

Ildi.remélem olvasgatsz :) Kérdeznék egyet-igaz már múltkor volt szó róla.De végülis,most a fősulira költségtérítéses modulban jársz és mivel gyesen vagy "ingyenes"?CSak azért kérd,mert barinőméknél még szükség lenne erre,csak nekik valami kormányzati oldalon azt mondták,hogy megszűnt a gyesen lévők ingyen felsőoktatása?! Mondom majd rákérdezek tőled... :wink:

Szilvi,Vali.bölcsisekkel mi újság?

Letti,Szirén,Betti merre jártok?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo, nem tán Te is a Temető úti rendelőbe jártál? Mert én oda, a Papp Lacihoz, de már egy csaj van helyette...

Valamelyik nap volt a tévében szó róla, hogy nem ingyenes a kismamáknak már a fősuli. Részletesen nem értettem, de a lényege az volt, hogy fizetniük kell.

Bettit én is nagyon hiányolom, remélem csak nem ér rá, és nincs semmi baj náluk...

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Évi, én szívesen ajánlom az én fogorvosomat, Dr Nagy Gabriellát, csak sajnos nála is több hétre előre kapunk időpontot. Én ha minden igaz a jövő héten megyek egy lyukas fog miatt. Nekem ő rakott fel egy koronát, kb másfél éve, és nincs vele semmi problémám, olyan mintha a saját fogam lenne! De azért rémes lehetett, mikor leesett :cry:

Cleo! Hajrá, ez biztos hasznos tanfolyam lesz! Én szerettem tavaly a suliba járni, csak az esti tanulás nem hiányzik :wink: De azért jó volt egynek.

Katlina: cukik a képek nagyon, és milyen édesen alszik Robika :)
judit_79

Sziasztok!
Bocsi,hogy nem jelenkeztem csak nem kaptam visszajelzést,hogy írtatok nekem.Nemtudom miért?Még belekell jönnöm ezekbe a dolgokba,de egy kis segítséget is elfogadok :lol: Most lett internetünk ithon és a számitógépnek se vagyok nagy szakértője.Bocsi... :(

andi1979

Próbáltam fényképet föltenni de nemsikerült. :?

Mi szandán laktunk,utána Szécsényin, most meg itt lakunk Zagyvarékas új részén,közel a vasutá...Most lesz egy éve,hogy ideköltöztünk,de elég nehéz a város után. Ja,de én Kárpátalján születtem,szóval elég sokat költöztem és utazgatunk.

A kislányunk 12-én lesz 16 hónapos és Eszter a neve.Most elég nyügös,mert jönnek a fogai.Remélem ez a baj és nem valami vírus?Olyan szörnyű ha beteg :(
Most jönnek a szüleim is hétvégén és elég ritkán látják Esztit, ezért is remélem nincs komolyabb baja.Ma is megijedtem,mert az egyik rokon azt mondta,lehet vírus?Hasmenése van,de mindig van neki ha jön a foga.Szerintetek mi lehet?Ha vaki tudja mit tudok tenni a hasmenés ellen írjatok légyszi :?

Előre is köszönöm!

andi1979

Próbáltam fényképet föltenni de nemsikerült. :?

Mi szandán laktunk,utána Szécsényin, most meg itt lakunk Zagyvarékas új részén,közel a vasutá...Most lesz egy éve,hogy ideköltöztünk,de elég nehéz a város után. Ja,de én Kárpátalján születtem,szóval elég sokat költöztem és utazgatunk.

A kislányunk 12-én lesz 16 hónapos és Eszter a neve.Most elég nyügös,mert jönnek a fogai.Remélem ez a baj és nem valami vírus?Olyan szörnyű ha beteg :(
Most jönnek a szüleim is hétvégén és elég ritkán látják Esztit, ezért is remélem nincs komolyabb baja.Ma is megijedtem,mert az egyik rokon azt mondta,lehet vírus?Hasmenése van,de mindig van neki ha jön a foga.Szerintetek mi lehet?Ha vaki tudja mit tudok tenni a hasmenés ellen írjatok légyszi :?

Előre is köszönöm! [img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 1.2366.jpg[/img]
[quote][ írta:url][/url]
Kép

andi1979

Kép Próbáltam fényképet föltenni de nemsikerült. :?

andi1979

:D

andi1979

Bocsi csak próbálkozunk...

andi1979

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?