sziasztok
NAgyon édi ez a Robi-fiú
.kis ennivaló,ahogy alszik a drága
Katlina.látod ebben kezet foghatunk-én férjecském is vállalkozó és alig van itthon.pl.most hétvégén sem lesz velünk
Évi.Sajnálom a fogas-dolgot.
-tudom,nagyon kellemetlen.Nekem is nagyon gáz volt,mert terhesség alatt egy barackmagba beletört az egyik felső metszőfogam-és a dokinál 3hétre kaptam időpontot.-még az utcára sem szivesen mentem ki.
Dokit sajna ajánlani nem tudok,mert akihez járok az körzeti fogdoki-de engem maszekba szokott fogadni.
.Inkább kit
nem ajánlok:Szukits Annamária.Látom téged is megtalált Kati dokinéni az iw-en
-tiszta modern lesz még a végén
Hajni.Köszi kérdésed...szeret Sziszi oviba járni.nem tiltakozik már ellene-mosolyogva megyünk-jövünk
Elin.megsúgom neked-útálok tanulni
-de múúúszály....dolizni még nem mehetek,és valami hasznossal le kell kötni magam.
Végülis csináltam már a TB-s dolgokat,csak papírom nem volt róla.de remélem majd most lesz.
A bölcsi miatt ne rágd magad,úgy csináld ahogy nektek jó
Ildi.remélem olvasgatsz
Kérdeznék egyet-igaz már múltkor volt szó róla.De végülis,most a fősulira költségtérítéses modulban jársz és mivel gyesen vagy "ingyenes"?CSak azért kérd,mert barinőméknél még szükség lenne erre,csak nekik valami kormányzati oldalon azt mondták,hogy megszűnt a gyesen lévők ingyen felsőoktatása?! Mondom majd rákérdezek tőled...
Szilvi,Vali.bölcsisekkel mi újság?
Letti,Szirén,Betti merre jártok?
Andi és