Tobi!
Köszönöm! De már beleáradtam a pihizésbe. Ez normális????
A férjem minden reggel úgy megy el, hogy nem szeretné azt látni, amikor hazajön, hogy bármit is csináltam a pihin kívül. Mára azért már engedélyezett egy kis egészségügyi sétát.
Én azért el is mosogattam. Drága jó anyukám minden nap jön a kis kosarával, és hozza a sok-sok földi jót. Mondtam neki, hogy a jövő héttől már a kezembe veszem a háztartást, ő még ellenkezik, de majd meggyőzöm.
Az anyósom is bejelentkezett délutánra, 16:00 körül jön. Ő is hoz valami finomat, a telefonban azt ígérte. Mi lesz velem így? Nem vagyok egy modell alkat, de ezek után már az utcára sem merek majd kimenni!!!
Ráadásul még a hasam is akkora, mint egy 5-6 hónapos terhes kismamának. Persze ez idővel elmúlik, de akkor meg már ott lesz az addig tovább növesztgetett háj.
Fanni!
Nagyon várom azt az állapotot, amikor begyógyultam. A doktor úr azt mondta, 1 hónap kihagyás után már lehet élesben hancúrozni.
Azért majd a doktornőt is megkérdezem, de ez így nagyon jól hangzik!
A munkával kapcsolatban:
Elkezdenék dolgozni az ügyön, de csak szép lassan, komótosan. Azért lássák, hogy dolgozol rajta, de ne nagyon vesd bele magad, mert hamarosan tovább kell add valakinek, hiszen jön a kis RöffFannUiiii (annak a valakinek viszont már könnyebb lesz boldogulni vele, mert Te már elkezdted a dolgot).
Kisfóka!
Gratulálok a fókabébihez! Az UH-ig csak halkan, de azután nagyon hangosan!!!
Coca!
Nagy -nagy gratula Neked is a kicsi malacbébihez!!
Örülök, hogy újra beindul a babaeső.
Puszi mindenkinek!