Új privát üzeneted érkezett!

Tesóka!

TEssék sokat pihenni!!! A végére visszatér a sokat alvós időszak mint az elején volt. Legalábbis nálam ez volt. Nekem nem is a Ricsi rúgásai fájtak mert elég hülyén feküdt ill. ült a hasamban (a feneke lent volt a medencémben teljesen a lábai meg kinyújtva maga előtt, inkább a kezei dolgoztak nagyon, az oldalamat baszkurálta állandóan) :lol: Igaza van Nikinek, pihizz amennyit tudsz mert vissza fogod még sírni ezeket az alvásokat :wink:

Niki!

Jó a hajvasaló????
Brendonban lehet ilyen ruhákat kapni? Az jó, majd ha nekünk is aktuális lesz, körbenézünk :wink: :lol:

Nonó milyen nagyfiú már, boldog hófordulót neki!!!!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Ja csak azt nem írtam le hogy mi fájt :roll: A medencém meg a csípőm fájt úgy hogy néha azt hittem hogy az egész gyerek kiszakad belőlem mikor mentem. Az utcsó héten már alig bírtam közlekedni, nagyon nehéz volt :roll: csak dölöngéltem jobbra-balra de alig haladtam előre :lol:

Megyek aludni én is, szép álmokat mindenkinek :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó reggelt!! :D

Niki! Én válaszolok neked: a szénsavmentes vizeket szeretem és a 100%os gyümileveket, de szinte bármit megiszok ( bár most megint foghatom vissza magam, elértem a 80-at :shock: :oops: :oops: ). Én is valami hasonlókat fogok vinni. :D
Én még soha életemben nem használtam hajvasalót, nem mintha szükségem lett volna rá...én inkább göndör-buzi vagyok... :D Neked nem természetes egyenes a hajad?! És ha hullámos vagy göndör, az miért baj???? Én cigánykerekeket hánynék, ha valaki úgy be tudná csavarni a hajam, hogy az úgy is maradjon...
A fősulin daueroltattam be...de szar volt a fodrász, leégette az egész hajam...azért kellett levágatnom tök rövidre...egyébként most már majdnem derékig érne. Na mindegy...ez van, ha valaki sarlatánhoz megy :D (ugye, Gabó? :D)

Tesóka, igyekszem én pihenni, de hát hiába vagyok 11 órákat ágyban, ha ebből csak 5öt töltök alvással, a többi anyázás a csípőmre, meg harc a kölökkel, hogy ne akarjon már kisvakondosat játszani az oldalamon, mert nem jön be ;)

Egyébként azt álmodtam most, hogy a dokim kivette belőlem Kiskarcsit (most, ezen a héten), mondván, hogy elég nagy már és amúgy sincs elég magzatvizem.. :D Helyes kiskölöknek álmodtam: világoskék szem és búzaszőke haj...kis manópofival:D Tetszett :D:D:D És olyan édesen mosolygott rám :D Vittem mindenhova magammal. Szóval legalább az álmom jó volt ;)

És ha kérditek, hogy mit kukorékolok már ilyenkor...hát várom a takarítónőt.. (na jó, várja a fene, inkább aludtam volna még )

Ja, és Tesóka, a dokis kiskönyves bejegyzésem szerint augusztus 30-án már 30 hetes voltam, tehát most már bőven a 35. hétben vagyok... :D No, majd holnap kiderül ;)

Most abbahagyom, mert meglincseltek!

Zsuzsa, Livi hogy van? És te? :D

Gabó, rég írkáltál te is..vagy csak én foglalok ennyi helyet? :D:D:D
Várod már, hogy menjünk házatszéttúrni? ;) Apát addig hova teszed?

Barbi, milyen éjszakátok volt? Ugye ha bármi esemény van, azért valahogy értesítessz minket, hogy ne izguljunk??? :D

Jólvan-jólvan, csöndben vagyok... :D

Kép
Kép
encu

Hát csak én vagyok ilyen koránkelő jókislány? ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu!
Még csak a babakocsit vettük meg, amihez sajnos nincs lábzsák és nincsenek tartozékai sem. Mire megszületnek a babák, akkorra majd megpróbálja Viktor valahogy (pl. szivaccsal bevont bútorlappal) kiegyenesíteni az alját, hogy vízszintesen feküdjenek. Majd szétnézünk még, hogy lehet-e kapni ehhez a kocsihoz lábzsákot, mert ha nem, akkor majd házilag megpróbálok valakivel "barkácsoltatni" egyet! :lol:

Móni!
Remélem változik a helyzet, és délután legalább egy rövid időre be fogtok tudni ugrani a találkozóra! Nagyon kiváncsi vagyok már mennyit nőtt Ricsi, mert mikor az újságokat hoztátok sem volt kicsi baba! :wink:

Gabó!
Én bőszen készülök a találkára, holott azt sem tudom, hogy pontosan mikor és hová kell mennünk! :oops:

Niki!
Nekem Sótiné Kati a védőnőm, az ő javaslatára fogok járni a szülésfelkészítőre és kezdek el keresni gyerekorvost (addig amíg bírok normálisan mozogni!). Ő Máté doktornőt ajánlotta, szerinte ő a legjobb, de az is lehet, hogy így egyszerűbb lenne, hisz vele van egy időben tanácsadáson! Nem tudom, hogy kit fogunk végül választani, mert mindenkire mondanak jót is és rosszat is! :roll:

Zsuzsa!
Hát... nem irigyellek! Mindig történik valami, ami idegesítő, és problémát okoz! Hogy éltétek túl az első éjszakát a gipsszel?
rnecsi

Sziasztok!

Akkor mindenkit várok sok szeretettel délután 3-tól!
A sas utca 9---ben lakunk és a nagykapun át lehet bejutni!
Sajna csengőnk nincsen ezért csörgessetek meg amikor ideértek és lemegyek értetetk! 30/299---2914

Megyek altatni manót és valami rendet rakni! :oops:

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Na tuti nem megyünk, megint folyik ezerrel a Ricsi orra :evil: ugyanúgy mint ahogy kezdődött ez az egész, mint a víz úgy csorog a takony az orrából :shock: :evil: sajnálom csajok, majd legközelebbin ott leszünk, érezzétek helyettünk is jól magatokat :!:

Járókában alvás: csúcs :!: :D Aludtunk jó sokat!!!! :lol:

CSilla!

Miért akarod bútorlapra rakni a babáka :shock: egyáltalán nem lehet elfektetni a kocsit?
A mi védőnőnk sem a dokinkkal van tanácsadáson, ne ez alapján dönts szerintem, bár tudom hogy nehéz dönteni, mi sem tudtunk és hétfőn reggel bementünk és aki rendelt ahhoz tartozunk most :D

Na szép ezt elfelejtettem elküldeni most meg mennem kell, így nem tudom befejezni. Majd jövök és folytatom.... :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!

A kocsi 160 fokig dönthető csak, félek, hogy már újszülött korukban ártok a gerincüknek! :roll:
A doki kérdés pedig tök nehéz, pont azért, mert semelyiket nem ismerem! :roll:
rnecsi

Sziasztok!

Most viszonylag jól aludtunk, csak az egyik oldalamról a másikra átfordulni is egy nehéz mutatvány, hát még kimászni az ágyból éjjel :oops: Férjem is jót aludt, hátha jobban lesz ma már, a doki azt mondta, hogy bekajált valamit...nem is kaptuk el tőle szerencsére.

Gabó, 3 körül akkor érkezem, már nagyon várom.

Niki, én is szeretem nagyon a gyümölcsléket...

Móni, olyan kár, hogy nem tudtok jönni, olyan kiváncsi lettem volna Ricsire, meg rád is :wink:

Csilla, válaszd akkor amelyiket a védőnő ajánlja, majd váltasz, ha nem jön be :wink:

Encu, nekem is már elég fájdalmas a gyerek mozgása, szétnyomja a bordáimat, kijön az oldalamon...stb. Kiváncsi vagyok mit mond neked a dokid, én majd csak hétfőn leszek okosabb :)

Kép

Kép
sbarbi

Hát sziasztok!

Jó ilyen nagy tömegre visszatérni :D

Csilla, nektek jó barkácsolást, meg jó egyébminden beszerzést, bár ezt még ma biztos el fogom mondani élőben is ;)

Tesóka, hát, le vagyok sújtva...még ilyet..Mi lesz a sütivel???? :D:D:D:D:D Na, de komolyra fordítva a szót, tényleg nagy kár, hogy nem leszel... :( Ki tudja, mikor lesz legközelebb..:D
És főleg hogy talál majd bennünket :D

Gabó, ott leszek :D És csörgök :D

Barbi, igen, nagyjából erre gondoltam... :D A megfordulás sem egyszerű már, mert húzódik, meg nyilall...Holnap ilyenkor remélem már tök okos leszek! :D

Akkor, lányok, délután találkozunk végre :D !!!

Most ettem (igaz, nem egy királyi adagot), de még mindig kopog a szemem... :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
encu

Encu, együttérzek veled, én tegnap délután nem tudtam magam teleenni :oops: Majd ma délután dőzsölünk :D

Kép

Kép
sbarbi

Barbi, ok :D:D:D:D

Nálad is ott a takarítónő? :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Lányok Jo bulizást .

Vigyázatok magatokra .

:lol:
anha

Zsuzsa! Tényleg nag kár, hogy nem tudsz jönni...egy fél órácskára sem ugrassz be?? 8) Hogy van Livi??

Kép
Kép
encu

Szia Encu

az a baj hogy apa csak 7 körül érkezik .

És hát a livit igy levini meg azoét a negyedikröl elég nehéz .

Igy is ma már ki kell vinnem a Zoét mert tegnap se volt levegön mert senki nem vitte le . Ekkor is egyedül lesz a Lívi .Mig mi sétálunk :(
anha

Értem, Zsuzsa...hát, nagyon sajnálom..ha mégis err sétálnátok, egy sütire ugorjatok be azért..Livinek is jut, ha már kimozdulni nem tud :? :wink:

Kép
Kép
encu

Most készül a TIRAMISU!!!!!

Úgy látom megint nem leszünk sokan, sajnálom! :cry:
Akkor jön:
-Encu(Kiskarcsi)
Csilla(Fiúk)
-Barbi(Csabi)
-Niki(Noel)

Anikó????

Kép
gabriel79

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ

A tiramisu a kedvencem
:cry:
anha

Gabó, kihagytad a Vincét...:D

Kép
Kép
encu

Most nézem Gabó, hogy milyen jó dolga lesz Flórának ennyi pasival körbevéve! :lol: :lol: :lol: :lol:
rnecsi

Sziasztok!

Érezzétek jól magatokat :wink:
Egy csoportképet kérünk ám :!: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Aztaaaa de tali van, sehol senki :D :cry:

Na mi megjártuk a dokit, mindenre számítottam csak erre nem: szerinte a Ricsinek nincs semmi baja :shock: :D Valószínű az orrmandulája miatt meg a fogzás miatt vannak ezek a panaszai, köhög meg folyik az orra. Pénteken visszük gégészhez hogy tuti legyen ez a diagnózis.

Ja meg a doki szerint túl meleg van nálunk meg szárazság :shock:
Meleg: 25 fok van úgy hogy elzártam a radiátort a szobába, ablakot csak nem nyithatok éjjelre :shock:
szárazság: csupán annyira száraz nálunk a levegő hogy penészesedünk a nagy párától :roll:

Megettétek már a tiramisut, kókuszkockát meg a többi finomságot???? :roll: :D :cry:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Még mindig taliztok??? :shock: :lol: Vagy csak annyira kipletyiztétek magatokat hogy ma off :shock: :cry:

Na jó, megbocsájtom :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szia Tesóka!

Jó volt a tali nagyon (legalábbis nekem bejött ;) ), kár, hogy nem volt teljes a létszám... :roll: :shock: :wink: MAjd legközelebb :D
Megettünk mindent, most fetrengek, és holnap majd magyarázkodhatok a dokimnak :D De nem bánom :D
Édesek a "kinti" babók, a "bentiek" meg huncutok :D ÉS fordítva :)

Gabó nagyon jó házigazda vagy, megyünk máskor is :D Főleg ha lesz babamasszázs-tanfolyam nálatok..majd mindig viszünk valami finomat ;) Bár akkor asszem együtt kell tornára is járnunk és asszem az sok lenne belőlem :D:D:D:D

Barbi, nagyon helyes a pocid még mindig..milyen kis félénk a Vince ;)

Niki, Nonó nagyon jól szerepelt, asszem ő is fog törni sok-sok női szívet ezzel a huncut mosolyával :D Helyes!!! :D

Csilla, jó volt téged is megismerni, tökre látszik már tényleg, hogy terhes pocid van, és tényleg tök kíváncsi vagyok, hogy mekkorára nősz majd :D Na, mit mondott a nődokid?

Hahó!! :D

Kép
Kép
encu

Nahát csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Itt volt a fényképező, direkt előkészítettem és elfelejetettem kattintgatni! :oops: :?
Ennyit rólam! :roll:
Nagyon örülök, hogy eljöttetek és megismertelek titeket, gyertek máskor is!
A babamasszázst komolyan gondoltam (persze ingyen!), mert tök jól összehozna minket és a babók is közösségben lennének!
Na és nem utolsó sorban a babamasszázs jótékony hatásai! :wink:

Móni!
Akkor most azért folyik Ricsi orra, mert az orrmandija megnagyobbodott?
Jaj, nagyon kiváncsi vagyok mint mond a gégész!

Encu!
Köszi a bókot!
Tamás azt mondta már rég látott ennyire jókedélyűnek és felszabadultnak!
És akkor mi van ha tornázni is együtt megyünk?Az lenne még csak az igazi!

Barbi!
Azért Szilárdnak rakhattam volna el a sok finomságból!
Ez akkor jutott eszembe miután elmentetek és szégyellem is magam!

Niki!
Nagyon jó baba Nonó jól bírta társasági életet, adjál helyettünk is jóéjtpuszit neki!

Csilla!
Örülök, hogy megismertelek!
Én is kiváncsi vagyok mekkora lesz a pocód! :lol:

Na menek elpakolom a sok kaját-piját!

Kép
gabriel79

Gabó, akkor ezek szerint jót tettünk neked? :D:D:D Az jó, mert én nagyon jól éreztem magam és nagyon örülök, hogy rátok találtam, és egyáltalán nem bánnám, ha többet taliznánk! Nem olyan nagy dolog összedobni egy kis sütit, és milyen jókat mulattunk! Jót tesz a nevetés, az biztos! Az én uram is azt mondta, mikor meséltem az élményeket, hogy teljesen ki vagyok simulva...és érzem is magamon, tök jó kedvem van! Szívesen megyünk majd babamasszázsra, meg tornázni is! :D

Hurrá! Jókedvem van!!!:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Gabó, köszönjük a vendéglátást, jól éreztük magunkat. Mindenki nagyon közvetlen, és aranyos volt. :)

Nonó hazafele bealudt a kocsiban, úgyhogy még füreden tettünk pár kört, üres telkeket kerestünk, de ugye sötétben nem sokat látni. :?
Utána hazajöttünk, fürcsi , szopi, és utána olyan hisztit levágott a drága, hogy ketten apával alig tudtuk elaltatni. :shock:
De most már alszik. :lol:

Gabó!
Te minden héten jársz tornázni?

Lányok nagyon szép a pocakotok!
És te is nagyon csini anyuka vagy Gabó! :wink:

Kép
niki+baba

Tesóka? :D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!!!!

Itt vagyok, csak nálam kilóg a lóláb :cry: nem tudok hozzá szolni milyen jó volt :cry:

Majdnem mentünk mi is, apa el akart vinni cukrászdába hogy vegyünk valami sütit ha már nem sütöttem és el is akart vinni, de nem mertem nehogy véletlenül valaki holnapra benáthásodjon aztán az isten se mosta volna le rólunk hogy nem fertűzünk :roll:

Mennem kell locsolni, zavar apa, mert két hete nem locsoltam virágokat :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, pont azt beszéltük, hogy már csak nem vagytok fertőzőek...És hiányoltunk ám, téged is, Ricsit is... És kár, hogy nem voltál elég bátor.. :( Felhívhattad volna valamelyikünket, hogy vajon tényleg ilyen rosszindulatúak vagyunk-e, hogy hibáztatnánk...biztos mondtuk volna, hogy gyertek... ÁÁáá, késő bánat.. :(
Legközelebb nem úszod meg!!! :DD:D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Hát ja, de szarabb lenne azon izgulni hogy senki se betegedjen le :roll: szóval érted :wink: na ne keseregjük, remélem lesz még tali :D és akkor nem úsztok meg minket :!: :D

Gabó!

Kiváncsi vagyok mit mond majd a gégész, én még ilyet nem hallottam hog az orrmandulától nátha de majd kiderül :shock:
Doki szerint lehet hogy a fogzás miatti sok nyálat szívja fel a Ricsi és az jön ki mert fehér sűrű izé és csak a jobb orrából jön, meg lehet attól köhög. Meg azt is mondta hogy lehet érzékenyebb az arca a Ricsinek és a fogzásra reagál így, meg mondta az orrmandulás verziót is ezért küld el gégészhez mert ő nem lát be és nem tudja 100%ra hogy mi van.

Flóra élvezte a társaságot???

Niki!

Bizti a sok ingert vezette le Nonó a hisztivel, ennyi csaj között bizti felpörgött :wink: :D

Na megyek megy a dr.ház, nézem olyan ritka ez hogy apával este tévézünk :roll:

sziasztok, szép álmokat

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Látom este elpályáztál előttem tesóka :D sok volt a pletyi és kifárasztott, mi :wink:

Akkorát aludtunk :shock: hogy húúúúúú :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép jó reggelt!!!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!
Jöhettél volna üres kézzel, mert annyi minden maradt itt....!

Csilla!
Mi volt a dokinál?

Lányok akinek van kedve délután 3-4körül sétálni az csatlakozhat, mert mi Flórával elindulunk!
Persze, ha nem esik az eső! :?
Encu esetleg ha te jönnél előőte bevinnénk a táladat.

Nekünk nagyon sz@r éjszakánk volt ismét.
Azon gondolkoztam, hogy miért hagyjam sírni éjszaka, mikor egy simi és cumi visszadugása után visszaalszik azonnal, esetleg pár korty vizet iszik, akkor is hagyjam sírni?
Nemtudom tehetetlen vagyok és álmos, bizti valamit rosszul csinálok ebbe az éjszaka dologba csak nemtom mit!

Egyébként Flóra imádja a nagy társaságot és örült neketek, bár szerintem ezt lehetett látni!

Kép
gabriel79

Gabó!

Szerintem ne hagyd sírni, én ezt kegyetlen dolognak tartom. A Ricsit nem hagyon sírni, a hisztit is csak egy kicsit hátha abbahagyja de ha nagyon belehergeli magát felveszem. Úgy gondolom, hogy ha semmi baja nincs egy babának akkor békésen alszik egész éjjel, nálunk ez van, ha a Ricsivel minden ok akkor alszik de ha valami problémája van akkor kel és hív. És kit hívjon ha nem az anyukáját. Persze ezzel sokan nem értenek egyet, hogy ne a baba dirigáljon, éjjel aludni kell.

Ha sokat kel a Ricsi általában köztünk köt ki és ott alszik, így legalább tudunk pihenni. Tudom nem a legjobb megoldás de alvásért mindent és ez őt sem viseli meg.

Még terhes voltam mikor ment a batta tv-n egy lakberendező műsor és pont a rossz alvó babákról beszéltek. Azt mondták hogy a babák nagyon érzékenyek, így ha egy vízér vagy valamilyen ehhez hasonló dolog van az ágyuk alatt akkor nyugtalanok. Lehet ilyenkor próbálkozni azzal hogy elköltözteted az ágyat a szoba egy másik részére, de mondták pl. lehetőségként hogy egy tükröt kell a kiságy alá tenni a föld felé fordítva.

Na ezt csak érdekességképpen írtam :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó reggelt!

Igen, Tesóka, elpályáztam, még ágyneműt kellett húznom, meg rendbe tenni magam mára :D

Hát, lányok, az derült ki, hogy minden rendben van a kicsivel (meg a naggyal is) és ha minden jól megy addig, akkor november 12-én befekszem a kórházba, november 13-án pedig császároznak :D Tehát elméletileg előre tudom Kiskarcsi szülinapját :D:D:D De mondtam az apjának, hogy szerintem nem marad bent addig ;) Ő meg szentül hiszi, hogy márpedig marad :D Meglátjuk! :lol: 8)

Gabó! Gyertek erre nyugodtan, legfeljebb nem leszünk itthon :D Viszont ha igen, akkor egy kis körre elrabolhatsz! :D Nem annyira értettem a Flórás problémádat a sírással kapcsolatban, mindenesetre ha módod van megnyugtatni és megszeretgetni a pici lányod, miért ne tennéd?? Flóra nagyon társasági kis hölgy, nekünk is jó volt vele :D

Én is szarul aludtam, 4kor már felébredtem és persze elkezdtem flashelgetni, hogy majd mit mond a doki, meg képzeletben megcsászároztak vagy 5ször...szóval 4 óta fent vagyok, mert nem bírtam visszaaludni nagy izgalmamban...Tehát mosogatórongy szindróma van jelenleg :D De legalább okosodtam!

Barbi, kíváncsi leszek, neked mit mond a doki hétfőn. :D

Csilla! Na, mi volt?????

Niki, jó volt a vacsi? Tudtatok aludni? Nonó?

JA, én legközelebb 15-ére vagyok hivatalos az első CTG-re.. :D

No, lányok, meséljetek!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Nagyon jó volt a tegnapi dumcsiparti, sajnálom, hogy le kellett hamarabb lépnem!
A dokinál ismét sikerült produkálnom egy 149/105-ös vérnyomást, mivel van a családban gyógyszert kaptam rá. De érdekes, hisz itthon normális minden mérésnél. Elvileg 2x1-et kell szedni, de lehet, hogy csak 1-et fogok bevenni naponta! Nem hiszem, hogy a babáknak túl jót teszek vele ha szedem folyamatosan! :roll:
UH közben mondtam az orvosnak, hogy elvileg két fiunk lesz,de nem tudom, hogy honnan vette észre Mátyás, erre megmutatta mind a kettőnek a tökösét! Aztán megdicsérte őket, hogy szép méretekkel rendelkeznek, mert fele akkora a fütykösük mint a combcsontjuk! Hát, ha ez így marad... inkább nem gondolok bele! :lol:
A kiskönyvembe mikor görcsöltem beleírta, hogy pihenés, tegnap ezt felkiáltójeles fekvésre módosította! Szigorúan vízszint, felpóckolt lábakkal, maximum 1,5 liter folyadékkal naponta! Ettől függetlenül a mai napot még lazára engedem, mert el szeretnék menni a szülésfelkészítőre az SZTK-ba, meg főznöm is kellene valami fincsi vacsorát, mert nagy nap van nálunk, ma 10 éve kezdtünk el járni a férjemmel! :wink:

A doki után elugrottunk a Corába és megvettük a manóknak a hordozókat! Darabja 6500 Ft volt, szerintem jó árban sikerült kifogni!
Kép Kép
rnecsi

Szia Encu!

Már meg is jártátok a dokit :shock: ügyik vagytok :wink:
November 13 :lol: szupííííí
Meglátogathatunk majd titeket? Apa pont szabin lesz :wink: :D
Miért ne maradna bent addig??? Apa megmondta hogy minden ok, amúgy mikorra vagy eredetileg kiírva?

Jó soká kezdenek ctg-zni, vagy ez a normál idő, csak nekem volt hamarabb a gondok miatt :roll: Barbi! Neked van már ctg?

Csilla!

Mi volt a dokinál???

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csilla! Nem tudom, de szerintem a doki tudja, miért írt fel 2x1 gyogyit...a terhességi toxémia nagyon nem jó vicc..el is mehetnek a babóid, úgy gondold meg az öndiagnózist.. Nem akarok okoskodni, természetesen, csak ő azért ért hozzá nem? ;) De nyugodtan mondjatok mást, lányok! A pihenés is kell neked, egyszerre kettő, mégiscsak kettő és ez dupla megerőltetés, a felpolcolt láb meg hidd el, jól fog esni :D Nekem olyn már, mint egy falat kenyér! Tegnap este is mikor végre vízszintbe kerültem, akkor kezdett el kilazulni a hátamban az izom (hiába kaptam megint masszázst Apától) és elég komoly érzés volt! Tessék szépen vigyázni magadra! Úgyis fogsz eleget rohangálni két kölök után! ;)
Mikor van a szülésfelkészítő??? Elvileg engem is vár az Anna... :shock: :shock: :lol:
Jók a hordozók és tényleg jó árban voltak!

Tesóka! A dokimnál a kiskönyvbe 35 hetet írtak, másfél hét múlva első CTG az még belefér, nem? :D Anna 11-én akart először, az pont a 36. hét eleje.. ;)
Hogyne látogathatnátok meg!!! Tök örülnék! :D Elvileg nov. 12. a várható szülés időpontja, úgyhogy napra pontosan akkor fekszem be. Ok, hogy Apa megígérte, de attól én még mondhatok mást, nem? És attól még, hogy mondjuk egy héttel előbb jönne, nem lenne semmi gond :D Sőt! ;)

Barbi! Igen, neked volt már CTG, vagy most lesz és akkor majdem napra pontosan ugyanakkor CTG-znek minket vonalzó alapján :D

Kép
Kép
encu

CSilla!

Vérnyomás: ha a doki 2*1et írt elő tessék bevenni!!!!!!!!!!! A magasvérnyomás megöli a babákat, nem kapnak oxigént!!!!!!!! Ez nem vicc!!!!!! És megilyedhetsz mert most tényleg nem viccelek, ha magas azzal oxigénhiányosak lehetnek a babák, károsodhatnak és el is halhatnak! Tudom nekem magas volt! Halgass a dokidra és igenis tessék feküdni, ne a saját érdeked nézd hanem a babáékat a szülésfelkészítő le van tojva!!!!

Ne haragudj a hangvételért de kiakasztott amit írtál. :oops:

Be fognak fektetni ha nem produkálsz folyamatos normál vérnyomást, hogy beállítsák majd, szerintem ezt nem akarod, legalábbis én nem akartam és a sok fekvés meg gyógyszer meghozta hogy a 38. hétig minden probléma nélkül megvolta Ricsi odabent aztán mégis a stresszeléstől kialakult a toxémia, vigyázz nagyon magatokra!!!!!!!!!!!!!! Ez nem viccc ha egészséges babákat akarsz szedd a gyógyszert nem káros a magzatra én végig szedtem a második trimesztertől és semmi baja a Ricsinek! Ezek bevált gyógyszerek, hidd el! És a toxémia nem csak a babákat öli meg hanem a mamát is!!!! Ez egy komoly dolog nem ilyeszgetni akarlak hanem felhívni a komolyságára a figyelmed!

Hú most biztos megharagudtok rám a fentiek miatt de így gondolom, dagadás vérnyomás gond nekem is ez volt és gáz lett de szerencse hogy addigra már a műtőben voltam. Megilyesztett a Csilla és aggódom hogy nehogy bajuk legyen. Szóval bocsi ha esetleg megbántottam ezzel valakit, főleg Csilla téged, nem bántásból írtam!!!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Egyszerre írtunk Tesóka :D

Napra pontosan :shock: hú az tényleg meredek hát bátor a dokid de ha semmi problémátok miért jöjjön előbb Kiskarcsi. Ha meg úgy dönt a 38. héttől hogy ő kijön előbb az jó neked és neki is, ha beindul a szülés felkészül rá és nem álmában rángatják ki bentről és jót tesz a tejcsinek is, meg tudod egyszer beszéltük a tüdejének is :wink: Szóval nóóó para :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csilla, egyetértek Mónival...nekem alacsony a vérnyomásom, ezért nem tudom, hogy hova fajulhat egy ilyen toxémia, csak találkoztam olyan anyukával nemrég, aki a 30.héten szült toxémia miatt 900 grammos babát...nem lehetett olyan jó érzés, hogy talán el is veszítheti...szóval tessék mindent megcsinálni, amit a doki mond. Ő jót akar! MEG MI IS!!!!!!!! :D:D:D:D:D És szeretnénk, ha egészségesek lennétek, a babók is, meg te is! :D

Kép
Kép
encu

Nem bántottatok meg, de félek, hogy a gyógyszer hatására pedig túl alacsony lesz a vérnyomásom! Vagy ilyen nincs? :oops: Tegnap eléggé felzaklatott a dokinál, hogy pont az én vérnyomásmérésem előtt jött ki egy csaj tök piros szemekkel, bőgve. Valószinűleg gond lehetett, mivel az orvos bétaHCG vizsgálatra küldte, az aszisztens pedig felsziszent mikor meghalotta! Rögtön a pocakomhoz kaptam a kezem! :oops: Bár ez a veszély már nem fenyegetett, mivel ha jól tudom, akkor azzal a méhenkívüli terhességet vizsgálják a laborban!
rnecsi

Tesóka, már nem parázom! :D Mondta azt is a doki, hogy ha esetleg előbb indulna be a szülés, akkor sem csak úgy hirtelen kipottyan majd, nem kell kapkodni, szép nyugisan be kell menni a Péterffybe és ők ott majd gondozásba vesznek :D Szóval már nopara van :D

Kép
Kép
encu

Csilla! A túl alacsony vérnyomás nem baj, inkább az legyen! Nekem az volt, annyi,hogy kicsit be vagy lassulva, de az nem árt! :D
Szegény csaj, nem csoda ha felzaklatott, de sajna ez azt jelenti, hogy benned is megvan a hajlam és azt bizony csírájában érdemes elfojtani! :D Még mindig azt mondom, tedd amit a dokid mond! Mindenben!!! Inkább majd mi megyünk néha meglátogatni, ha pihenned kell, csak vigyázz magatokra! ;) :D

Kép
Kép
encu

Ejj, én meg itten várok :D

Kép
Kép
encu

Hát írtam egy csomót és nem küldte el :evil:

akkor most rövid leszek mindenki örömére :D

Csilla!

Természetesen megúszhatod toxémia nélkül, legyen úgy szívből kívánom!!!! EGyetlen dolog választ el tőle és az a fehérjevizelés. Két trimesztert vittem végig fehérje nélkül magas vérnyomással. Meglehet csinálni csak akarni kell. Tarts be mindent amit a dokid mond, gyógyszer fekvés, fűszerszegény diéta és só mentes étkezés. És próbálj meg keveset inni. Nehéz de ez most már hármótok érdeke, nem csak magadnak de a babáknak is ártasz ha nem sikerül kihúznod jó sokáig toxémia nélkül! Ha kialakul a toxiémia nincs mese, minden egyes napért könyöröghet az ember hogy ne legyen baja a babának és még bent legyen még egy napot. Onnantól játszás az életükkel, mert bármelyik pillanatban oxigénhiányosak lehetnek és belekakilnak a magzatvízbe és letüdőzik ami sok betegséget jelent számukra és agyi károsodást is szenvedhetnek az oxigén miatt. Ez tényleg komoly dolog, sajnos! És az anyuka veséje is leálhat toxémia miatt. Meg egyéb szervi károsodást okozhat a várandós kismamánál.

Egy tanács ha nem gond: egyeztesd le a vérnyomásmérődet orvosnál, és mérd otthon is legalább 8 szor naponta és írd fel. Mikor mész a dokihoz mutasd meg neki, támpont lesz neki ha az adott mérés épp az egekben van mert látja hogy hogy alakulnak az otthoni mérések.

Most mennek kell, hív a Ricsi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Mire vársz Enci? Megfogadva a tanácsotokat fekszem az ágyon, és figyelem, hogy mi történik az oldalon!
A kajáról lebeszéltem magam, majd a hétvégén pótolunk, Viktor úgyis csak este 9 körül ér haza! :cry: A szülésfelkészitőn még gondolkodok, majd délután megmérem a vérnyomásom és eldöntöm, hogy megyek vagy nem! :roll:
rnecsi

Sziasztok!

Gabó, köszönjük a vendéglátást, tündéri volt a kislányod! Ja, és a babamasszázst nem hagyjuk ki!!!!! :)

Encu, örülök, hogy minden rendben van, és már az időpontot is tudod :) CTG-re én hétfőn megyek először, ráadásul Annához, aztán majd délután megyünk dokihoz, és viszem neki a leletet.
Szerintem is talizhatunk sűrűbben :D

Móni, kár hogy nem jöttetek el a Ricsivel :( Viszont jó hír, hogy nem fertőz, kiváncsi vagyok mit mond a gégész.

Csilla, tényleg szedd a gyógyszert rendesen, és amíg lehet otthon feküdni örülj neki, hogy nem a kórházban kell...Pihenj sokat!!!!

Niki, aranyos volt Nonóka, és nem csoda ha kifáradt a sok új dologtól.

Ja, úgy felpörgött Vince a sok édességtől, hogy azóta sem nyugszik, alig aludtam tőle, éjféltől 3-ig fent voltam, majd 6kor keltett Szilárd, hogy "anya már reggel van"...Szóval én is nagyon fáradt vagyok.

Kép

Kép
sbarbi

Most, hogy jól laktam elkezdtem gondolkozni (hű, de nagyképű vagyok)! Tegnap az orvos azt mondta, hogy valószinűleg a gyerköcök elszedik tőlem a fehérjét, azt tömjem magamba! De ne egyek: tésztét, krumplit, rizst, kenyeret, édességet, és ne igyak sokat! Akkor most mit is ehetek a só és fűszerszegény diétába? Valaki súgjon már, hogy mit lehet enni ilyen esetben! :oops:
rnecsi

Csilla, szerintem az orvosod fél, hogy magas lesz a cukrod. Szóval ezek szerint sok húst meg zöldséget ehetsz. Egyébként mekkoráknak mérték a babákat az UH-n?

Kép

Kép
sbarbi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?