Jó reggelt!!
Niki! Én válaszolok neked: a szénsavmentes vizeket szeretem és a 100%os gyümileveket, de szinte bármit megiszok ( bár most megint foghatom vissza magam, elértem a 80-at
). Én is valami hasonlókat fogok vinni.
Én még soha életemben nem használtam hajvasalót, nem mintha szükségem lett volna rá...én inkább göndör-buzi vagyok...
Neked nem természetes egyenes a hajad?! És ha hullámos vagy göndör, az miért baj???? Én cigánykerekeket hánynék, ha valaki úgy be tudná csavarni a hajam, hogy az úgy is maradjon...
A fősulin daueroltattam be...de szar volt a fodrász, leégette az egész hajam...azért kellett levágatnom tök rövidre...egyébként most már majdnem derékig érne. Na mindegy...ez van, ha valaki sarlatánhoz megy
(ugye, Gabó?
)
Tesóka, igyekszem én pihenni, de hát hiába vagyok 11 órákat ágyban, ha ebből csak 5öt töltök alvással, a többi anyázás a csípőmre, meg harc a kölökkel, hogy ne akarjon már kisvakondosat játszani az oldalamon, mert nem jön be
Egyébként azt álmodtam most, hogy a dokim kivette belőlem Kiskarcsit (most, ezen a héten), mondván, hogy elég nagy már és amúgy sincs elég magzatvizem..
Helyes kiskölöknek álmodtam: világoskék szem és búzaszőke haj...kis manópofival:D Tetszett
:D:D És olyan édesen mosolygott rám
Vittem mindenhova magammal. Szóval legalább az álmom jó volt
És ha kérditek, hogy mit kukorékolok már ilyenkor...hát várom a takarítónőt.. (na jó, várja a fene, inkább aludtam volna még )
Ja, és Tesóka, a dokis kiskönyves bejegyzésem szerint augusztus 30-án már 30 hetes voltam, tehát most már bőven a 35. hétben vagyok...
No, majd holnap kiderül
Most abbahagyom, mert meglincseltek!
Zsuzsa, Livi hogy van? És te?
Gabó, rég írkáltál te is..vagy csak én foglalok ennyi helyet?
:D:D
Várod már, hogy menjünk házatszéttúrni?
Apát addig hova teszed?
Barbi, milyen éjszakátok volt? Ugye ha bármi esemény van, azért valahogy értesítessz minket, hogy ne izguljunk???
Jólvan-jólvan, csöndben vagyok...