Új privát üzeneted érkezett!

Linácska!Köszi a választ :DNagyon édi Lili és nagyon szép a neve :wink: Most úgy vagyunk,hogy ha összejönn akkor látjuk mit érdemes csinálni anyukám cégénél dolgozom igy könnyen megoldható bármi csak olyan dühutö,hogy sehol nem mondanak érdhető válaszokat :? Csak a sablon szöveg :evil: Ti mióta tervezitek a tesót?Direkt nem akkartatok kis különmbséget?

Pille!Hát már rájöttem a könyvelöt nem érdemes kérdezni mert csak azt tudják ami papiron van :? Nagyon édik a Csajok!Nálatok viszonylag nagy a korkülönbség.Jó tesók?Volt féltékenység Flóránál?

Adrenn!Jobbulást Leventének!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

sziasztok :)
Kata
üdv itt köztünk :) Lányok okosabbak TB ügyben én nem tudok segiteni :) De ugy látom kaptál már segítséget :)

adri
Gratula fogacskához :) Sajnálom hogy nem hízott Levike de ess kétségbe :) Tescoban metroban vannak ezek a glutén tej tojás mentes felvágottak ott tutira van Én is ott szoktam venni de at hiszem nem toldi a neve de nem tudom már hogy mi. Viszont nem tudom hogy délhúsos majorannás májast megenné e Levi mert az is tejmentes bár elég fűszeres Ákos szereti Ő az ilyen férfias ételeket bírja :D

nyhk
Hogy vagytok ? Logopédia ?

Lina
De aranyos vagy köszönöm szépen akkor kimegyek és kitöltöm a papirt . Hol nyilik OBI ?? :shock: Nem is hallotam róla ...

Kép

Kép

Kép
roz23

csajok egy kérdés nem tudjátok hol tudok úszósapit venni Nikiék szerdától usznak és kellne meg milyet érdemes venni ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz!Szerintem a Hervisbe nézd meg a Malomba ott biztos lehet kapni úszosapit.én úgy emlékszem anyukám a tesómnak mindig olyan gumisat vett mert az nem annyira ázik át.Nikinek hosszú haja van?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Roz

Az Alföldben a sportosztályon is lehet/ett kapni úszósapikat. Én a ruha anyagút részesítem előnyben, mert a gumi húzza a hajat le és felvételkor. Azt hiszem olcsóbb is.
A könyvet köszi, nagyon aranyos vagy, de, ha hozzád lenne időm elmenni, akkor könyvtárba is. :) Esetleg majd egy babatali keretében.

Kata

Szia, üdv itt köztünk.

Pille

Én is köszi az oldalt, már írtam is nekik.

Ági

Méegyszer köszi a vendéglátást, szuperül éreztem/tük magunkat. Adri este rendesen fel volt pörögve, ugrált a kiságyban és rötyögött nagyokat. A csütörtök délelőtt jó lenne DM-es vásárlásra, ha neked és Hajninak is jó.

Andi
Kép
cukkker

Lina,megpróbálom vmikor.

2kép még nyárról: Kép

Kép

Kép
seriff

Köszönöm az uszósapis válszokat :)

Kata
igen hosszú haja van Nikinek :)

Végül egy cuki pirossat választott a csajszi :)

seriff
jaj de édes a két csajszi :) Naggyon szépek :) Leo milyen nagylány már :shock: gyönyörűek mind a ketten :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz
hátha összejön egy állás a bauban,akkor össze fogunk futni sürün.
15 órában csak a pénztárosok dolgoznak nálunk,így igen,ök mindig hétvégén melóznak.A kerti centrumba is van felvétel hozánk,oda meg nem csak hétvégére kell ember. :lol:

Ser
hát ez a szoba tisztaság olyan hogy most este volt egy kis pisi nekünk is,tettem is rá pelust,sokat ivott,elövigyázatos voltam.
Láttalak titeket hétfön 7 óra után kint locsoltál a ház elött.Egy kis levegözés mi? :lol:
Allergia vizsgálathoz kell valami beutaló?Vagy hogy zajlik az ilyen?

Adri
gratula a foghoz,valószínü ez miatt nem hízott ám,lehet nem evett annyit mint szokott.Ne légy elkeseredve.

Kata
hát ilyen gyás ügyekben én sem vaok ott,annyit tok mindig csak amit a csajok írogatnak.Hát akkor gyors kistesót! :lol:

Cuki
a délelöttök mindig jók nekem,mindjárt teszek fel képet a taliról.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

a négy gyerköc:Gyopi,Adri,Jana,Anna

Kép

szintén

Kép

remélem nem baj Thymi hogy te is rajta vagy.

Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser
nem is írtam hogy cuki a két kiscsaj,egymást szokták a biciklin vinni?Ez tök faja.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nyhk!

Petrának Nagyon Boldog Névnapot kívánok! :D
Vendég

Nagyon jók a képek :D Jól látom,hogy sokan a Petöfivárosba laktok?
Hajnalka!Hát remélem hamr öszejönn a tesó :)
Roz!Végül milyen anyagut válsztott Niki?A gumis tényleg huzza a hajat.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Thyminek mekkora pocakja van már!! :D

Cukik a csajok!

Hajny, áh,nem viszik egymást,mert egyikük sem tudja még tekerni. :wink: :D Allergia vizsghoz igen kell beutaló-bocs nem tudok többet írni,mert itt térdel előttem az asztal tetején.....

Kép
seriff

Nyhk
naon boldog névnapot kívánunk Petrának!Kapott valami szépet?

Ser
oké,vigyázz a nagylányra,le ne pottyanjon.Anna naot esett ma ,a homokozóból ki akart lépni,megbotlott és ráhasalt az autogumira.Hááát,volt nagy sírás.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

ser, hajni:szupik a képek
Adri:remélem nem lesz kórház

most csak ennyi, mert Levi 2 éjjel kézben büfipózban tudott csak aludni(szerencs apa beállt 2 órára, és ma du is sietett, így picit én is kipihentem magam)
Ma is ez lesz, annyira szörcsög...de hiába porszívózom, 2 perc és üjra vihetném...de akkor Bebe kel fel.
Nehéz ez a betegség 2 gyerekkel.Ja Benedek mint amakk:) :?

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Seriff,
annyira nem fontos ám a lelet, ha "próbálni kell megnézni", jövő szerdáig kibírom, akkor meg úgyis megtudom, :D Nehogy bajod legyen belőle.

Nyhk,
nagyon sok boldog névnapot kívánunk Petrának!!!

Képzeljétek Lili ma a fürdőkádban nekiállt énekelni valami nyuszis dalt. Nem ismertük igazán fel, talán a nyuszi ül a fűben, de olyan aranyos volt. Majd holnap megkérdezzük az oviban, hogy mit is tanultak...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nyhk, sok boldog névnapot kívánunk Petrának mi is! :)

Mekkorák már a lányok tényleg, Ser. :) Leona......

A 4-es babtalis kép is szuper! Jó nagy pocakja van Thyminek is, igaz! :) Ők hogy vannak? BAba? Kisfiú lesz vagy kislány? Mikorra van kiírva?

KAta, nekünk kisfiúnk lesz, Botond a 2.bébi. :) A dokim: NAgy Károly. Itt többen nála szültünk. Nov. 24-re vagyok kiírva. Aztán majd ahogy az ifiúr gondolja. :) Ti mekkora korkülönbséget szeretnétek a gyerkőcök között?

Lina, édes lehetet Lili a mondókázással, dúdolással. :) Zsófi is szokott néha magában.....

Roz, mentek úszni?
birolili

Lina, dehogy lesz bajom, csak holnap nem dolgozom, de csüt. vsz igen. :wink:

Kép
seriff

Sziasztok!

Kata, igen van féltékenység mindkét részről, meg lesz is még ahogy a lányaimat ismerem :roll: De sztem teljesen normális dolog.
Ti merre laktok?

Seriff, szépek a lányok! Olyan furcsa, hogy Leona hosszú hajú. Nem nagyon szokták engedni a kiscsajok a gumizást.
Hanna szöszi haj, meleg barna szemek... :D

Hajny, jó lehetett a baba tali. Alig bírtam kiválogatni először melyik gyerkőc melyik :oops: De az utolsó képen már jól látszik :) Tényleg jó nagy pocója van már Thyminek.

Bepa, jobbulást Levidnek! Az utolsó mondatod mit jelent? :oops:

Nyhk, boldog névnapot Petrusnak. Hogy vagytok mostanában?

Donoé, jók az új vonalzós képek!

Lina, belerázódtál már a munkába? Édes lehetett Lilid a kádban. :D

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Brolili!De jó neked egy fiú egy lány :wink: Mi úgye már szeretnénk másodikat iagzából 2év amit tutira akkartunk mert az szerintem kell a 2 baba között.De majd mesélsz milyen amikor az egyik kicsi másik pici :D Én Szolnokon szültem az Altorjay a dokim.A Nagy Károllyal megvagy elégedve?Megkérdezhetem mennyit kér magánba?

Pille!Most egy önkormányzati lakásba lakunk(Baumaxal majdnem szemben) de remélem jövöre már mondhatom,hogy mi is a Petöfivárosba.Ott van telkünk és az engedéylekre várunk,hogy építkezünk.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

sziasztok :)

Lili
igen mennek uszni az ovival a Nikiék :) már telefonált apa hoyg a papucsot csak itthon hagytuk :roll:

pille
nálunk nincs gond a csatozással inkább reggel a rohanásban rossz még hajat bontani frizurát készíteni :roll: Most ugyan kicsit rövidebb lett mind a két csajszi haja de csak azért, mert már eltöredezett nekik bár nálunk mindn lánynak a családban nagyon -nagyon hosszú haja volt nekem is anyumnak is mindig derékig érő hajunk volt . csak már kiöregedtünk belőle :lol:

thymi +cukker+hajny +erszényes
édessek a gyerköcök nagyon :) thymi hatalmas a pocid :)

kata
a textil mellett döntöttünk volt ilyen szilikonos csoda is de 2800 ft volt :shock: meg ahogy elnéztem szerintem is húzná a haját .

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, láthattuk tegnap a férjedet a két csajszival bicajjal az ovihoz kanyarodni? Nekem volt úszósapaim, utáltam,h húzza a hajam....még az usziban is lehet kapni, de gondolom sokszoros áron. Áki hogy van? Derékig érő haj :shock: , hogy bírtátok kezelni?

Mi itthon, mert tegnap szóltak az oviból,h Hanna bágyadt, meg ül az óvónéni ölében....36.8, na itthon aludt egy nagyot, 36.0, este meg 36.4, szóval holnap már megyünk, ha nem lez semmi továbbra sem, addig meg pihi.

Lina, Lili a kádban :lol: :lol: :lol: , cuki, én is mindig este hallgatom,h kivel mi volt az oviban, ki kinek a barátnője.....

Kép
seriff

Seriff
igen láthattátok :) nem volt a hajunkkal soha gond én is csak Niki születése után vágattam le mert anniyra hullott és mindenhol ott volt . Sapit az usziban vettünk végül, nem volt drága 560 ft volt :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Nyhk

Nagyon sok boldog névnapot kívánok Petrának! :)

Bepa

Jobbulást kívánok nektek!

Ser

Nagyon szépek a lányok, milyen hosszú hajuk van már! Hanna is szeret babázni?

Lina

Úgy látszik Lilinek nagyon bejön az ovi.

Hajni

Hol esett el Anna? Endrével volt? Hallottam 4 körül, hogy nagyon sírt.
Ja, amúgy nem bánom, h nem engedtem be a fickót, nagy átverés az egész. Nekem ne trutyizza össze a lakást. Beszéltem a bnőmmel, volt már része hasonló ügyben, csak pénzkicsalás. A sütőpor eddig jól bevált, és vegyszermentes, ami nem mellékes kisgyermk mellett.

Andi
Kép
cukkker

Kob
nagyon boldog névnapot kívánunk neked ,remélem jól vagytok,suli is megy.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz, azért a lányaid már nagyobbak. Arra gondoltam, hogy Leona kisebb korában is hagyta magát fodrászkodni ahhoz, hogy mostanra ekkora legyen a haja.
Tényleg, Adrinak látszik még,hogy belenyírt?
Tök jó ez az úszás, már én is jártam onnan usziba :D (27 éve. Jajj, szörnyű még leírni is :shock: :lol: )

pillle

Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést Petrus nevében!!

Öszintén szólva el is felejtettem :oops: , csak amikor barátnőm köszöntötte akkor jutott eszembe. Sajna sokszor azt sem tudom milyen nap van, nem hogy hanyadika. De azért nem maradt el a köszöntés. Ádám névnapjával egybe lett vonva. Kaptak egy IKEÁS mamut asztalt, székkel meg én egy sámlit(az az enyém). Így mostmár ott kajálunk és az etetőszékek el lettek rakva. Kaptak egy plafonra fellógadható szák fotelt. (persze ez elsősorban Ádám fejlesztését szolgálja), viszont mind a ketten imádják. Közelharcot szoktak érte vívni. De hogy azért a játék se maradjon ki mindketten kaptak egy mágneses rajztáblát, mivel az előzőek már olyan állapotban voltak, hogy szinte használhatatlanok.
Tegnap este apa hozott egy kis csokor virágot is, de kb 3 mp alatt szétszedték. Én nagyon sajnáltam olyan szép volt, de hát nem én kaptam :)

Donoé,
felfigyeltem ám az új vonalzóra! Nagyon jók a képek. De a nagylányod lemaradt???

Seriff,
Gyönyörűek a lányok. Gondolom igazi barátők lesznek, olyan gyerekkori igazi barátság.

Pille,
Én is köszi a linket. Van mit kérdeznem nekem is.

Aranyosak a csoportképesek is. Mindenki akkorát nőtt. Ja és persze Thymi pocakja is!

Roz, Pille,
Köszi szépen megvagyunk. Sok jó nem történik velünk. Ádámot folyamatosan hordom fejleszésekre, Petra meg jön velünk. Rohanás minden napunk. :(

Ezek lettünk a nyár végére:

Kép

Kép

Kép

Kép
nyhk

sziasztok!

Én is megvagyok,csak megkezdődött nállunk is az ovi és el vagyok havazva....folyton rohanok,altatok,keltek,öltöztetek,pelenkázok... :oops:
Mirabelnek tetszik az ovi,már tegnap ott is aludt!Egyszer sem sírtén viszont alig bírtam tartani magam
Lari keresi napközben,de nem sír utánna szerencsére!

Roz:
Én ha eszembe jutsz,mindig a derékigérő hosszú hajú Rozit látom magam előtt :D
Úszósapit mi a tescóban vettünk szilikont,nem volt még1000ft se.Nem húzza a hajat és nem lesz vizes a hosszú haj -szerintem praktikus!
Áki,hogy bírja a bölcsit?

Ser:
Hogy van Hanna?Lehet ,hogy csak rosszul aludt éjjel ,azért volt bágyadtabb,nem?
Szépek a csajok!Mirabel is 2és fél éves volt mikor megtanult tekerni-de akkor egyik napról a másikra.

Kata:
Üdv itt köztünk!

Nyhk:
Utólag boldog névnapot Petrusnak!!!

Hajni:
Édesek a gyerkőcök!tök jó,hogy ennyien összejártok! :)

Lina:
Én odatoltam a gyerekágyat az enyém széléhez befelé fordítva,úgy alszik Lari már kb.2hónapja.nállunk bevált.Külön alszunk,mégis ha van valami csak átmászok hozzá és így le sem tud esni.Később meg majd csak átviszem az ágyát a saját szobájábagondolom én :lol:

Adri:
Ne keseredj el!Bizti a fogacskák a ludasak.a lényeg,hogy nem fogy Levi.sokat mocorog,ledolgozza a kajcsit!
szorítok,hogy ne kelljen korházba menni! :wink:
kazi

Nyhk:
milyen nagyok a gyerekek :shock: :D
Petra kész hölgy!Édesek a copfok :lol: Ádám pedig komoly úriember!Hová hordod fejlesztésre?Tornára,vagy beszélgetősre?szépen halad?
Éjszakák?Olyan ritkán írsz!Pedig kiváncsi vagyok rátok! :)
kazi

NYHK
Nagyon-nagyon boldog névnapot Petrusnak!
Édes, gyönyörű nagy(kis)lány lett! :) (szívesen bemutatnám Botunak) :D
Ádám pedig kész fiatalember. :D

Sajnos csak ennyire futja... :(

KépKép
KépKép
nana09

Ja Lari is a jelöltek között van :D . Ő is gyönyörű kislány. :)
Ha házban laknák :( tuti tartanék egy babatalit!!!!!
Milyen jó lenne ennyi kishercegnő venné körül az én kis Botimat! :D
Szia Kazi! :)

KépKép
KépKép
nana09

Kazi,pont most gondoltam Rátok,h Miri a héten kezdte az ovit! Nagyon kis ügyi,h már ott is aludt és nem sír! Te meg sírjál nyugodtan ha nem látja :wink: , de komolyan,azért nekünk is meg kell tanulni elengedni Őket!
Igen, vsz Hanna csak fáradt volt, mivel ovi előttig fél9kor kelt(ettem), most viszon fél-háromnegyed 7,és este meg a kis bolondom nem fekszik ám le, csak max fél órával korábban,mint régen...nyilván így mindennap legalább - 1.5órája gyűlik-gyűlik(még ha ott alszanak is 2órát)....De egy hatalmasat aludt tegnap du,és ma reggel is csak 8kor kelt...tanácstalan is voltam, h most mi a jó,ha hagyomh, kipihenje magát,vagy csak megint elrontom,h nem keltem a szokott időben. :?

NyhKati! Nagyon szépek a gyerekeid! Micsoda copfok Petrusnak és micsoda elgondolkodó komoly kispasi Ádám! Mamutasztalt lefotózod? Milyen az?

Pille, mostanra már imádja Leona a csatokat, sőt a nyáron volt olyan, h 20 csat díszítette a haját :shock: :lol: , de amíg csak ekkora volt,mint most Hannának,akkor Ő is sokszor kiszedte.Próbálok én is mindig új csatokat beszerezni(mellesleg napi 2-t tuti elhagyunk :oops: :? ), hátha, meg néha muszáj zsarolni is Hannát-csak akkor megyünk ide-oda, ki-be mittudomén,ha tehetek bele csatot.Tényleg Flóra mióta használja ezt a klassz hajpántot?Hanna rögtön kitépi az övét :roll: ....

Cuki, ne is mond, Bibit(Ő Hanna babája) mindenhová visszük-néha olyan koszos, h csak a mosógép segít rajta :oops:

Kép
seriff

Nana, Kazi,

Köszi szépen.
Akkor majd Larival ringbeszáll Petrus Boti kegyeiért!!!! , de még Orsi is ott van ám! Szóval Boti el lesz látva csajokkal :)

Kazi,
Heti 2* 1 óra logopédia, 2* 1 óra torna, plusz itthon heti 5 torna, és kéthetente annak a kontrolja. (nem unatkozunk).
Sajna ritkán jutok el az írásik, csak olvasok. Jót nem nagyon tudok írni, rosszat meg nem akarok.
Szoktam ám rátok gondolni, a multkor írtad, hogy javulnak az éjszakáitok, remélem tartós a dolog. Nálunk sajna nem átlag 6* kel fel ( a legtöbb a 3 óra alvás). Mást nem tudok tenni, csak cici és ha jól jön ki a lépés 10-15 perc múlva visszarakhatom aludni. Már megszotam, nem is hadakozok a dolog ellen.

Kép

Kép
nyhk

Nana, jól vagytok?

Kép
seriff

NyhKati,ne add fel, nálunk pont uez volt(vagy majdnem,lehet,h nem 6x, csak mondjuk 3-4x kelt Hanna),aztán 20hónaposan hipphopp minden előjel nélkül egyszer sem, aztán váltakoztak az éjszakáink,hol így hol úgy, de 22hónapos kora óta minden oké!

Kép
seriff

Seriff,

Az Ikea oldalán meg tudod nézni árral együtt is. De lefényképeztem. Egyébként én nagyon meg vagyok elégedve vele. Mostmár mind a négyen itt kajálunk :) .

Kép

Kép

Kép
nyhk

nyhk
Én olyan béna vagyok :oops: sok boldog névnapot Petrának :) Nagyon szépek És hatalmassat nőttek :)

Kazi
:lol: :lol: igen ezt sokan mondják a középiskolából is :D 2 éve miko rvolt a talink akkor nagyon rövid hajam volt a tarkomig ért meg sem akartak ismeri :D De ügyi Mira :) ez igen :) De ugye hoyg nem lett több időd igy sem sőőt... Én is ezt veszem észre hoyg elviszem Őket az oviba bevásárolok megfőzők aztán már mehetek is értük ... Az a baj hogy nem volt időm tegnap rohangálni sehova és az uszinál megáltunk sapit venni . De aztán majd valmelyik nap lehet hogy kimegyek a tescoba és megnézem azt a szilikonost .

Pille
adri haja háááát most hozzávágattuk már mert elég csúny volt igy most kb a válláig ér igy ... és nagyjából egyforma de így meg összekötni nem tudjuk a csat meg .. Ő is napota ehagyja :lol: :roll:

seriff
ne is mond a babát ... Adrihoz is hozzánőtt egy baba bizti emlékszel a tavaj karácsonyi cuppogo beszélő babára amit Hanna meg Leo is kapott na neki is olyan van... tegnap bekrapált végkép nem szólalt meg ugyhogy végre kimoshattam normálissan mindenhova cipeljük még a wc.-re is viszi... gondolhatod hoyg néz ki a szájábból fogpiszkálóval szedem ki mindig a beszáradt kajamaradékot amit Adri beletöm :lol: :lol: Örülök hogy semmi baja Hannácskának :) Ákinak is vannak ilyennapjai ma pl 1/2 kor keltetem pedig Ő 7 kor legkésőbb mindig fent van :) bezzeg majd 7végén 6 kor a fejemen ugrál hogy anya sze-sze.... (szertelek )

Nana
hogy vagytok?? ha leszidőd irj pár sort, ovi ?

na megyek begyüjtöm a srácokat elviszem a dédinek aztán tűűz szülőire :)

Kép

Kép

Kép
roz23

NYHK
Igen, igen! Pille Orsija, Dettus Lencsije, Cukker Adrija, Dóri Katija, Lili Zsófija és folytathatnám :D bár azt hiszem a többiek már túl öregek :D :wink: hozzánk.

Ser
Igen, köszi! :D Csak sok a munka + tanulnom kell. :? :) (de nem panaszkodom. Nagyon szeretem)
Megnéztem a csajokról is a képet! Vagány nagylányok! :D
(turiban voltál mostanság?)

KépKép
KépKép
nana09

Nana, Épp tegnap akartam, de így haza kellett jönnöm...talán pénteken...., különben meg az idősebb csajok egyszerűen Danus rajongótáborát erősítik majd! :wink:

Nyhk, erre gondoltam pont, nagyon klassz, de nektek(Anya+Apa) nem alacsony :wink: ?..És mi lett az Ádi régi asztal-székével, a ceruzással? Hannának olyan van(az vándorol ki-be a szobából a konyhába)

Roz,szerencsére Hanna engem etet inkább,mint Bibit, "anya hamm-hamm".Szülőihez sok türelmet, hová mész?

Kép
seriff

Seriff,

Igen egy kicsit alacsony nekünk, de így együtt eszünk :)
A cerzás is megvan, csak bent a nappaliban. Az a játszóasztal. Sajna az két gyereknek kicsi, kajálás szempontjából. (+2 felnőttnek meg végképpen. :D )

Kép

Kép
nyhk

Nyhk

Nem tudok betelni a gyerkőceiddel, nagyon szépek. Csak sírok, hogy már mindenkinek ekkora szopfja van, Adrinak meg csak pár szál. :(
Nagyon szép az új bútor, én is pont ilyen kis támlás mammut széket vettem. Imádja, folyton az asztalhoz ül, és ott rajzol, mókol. Asztala a régi dohányzóasztalunk, igaz nem illik hozzá, mert az fenyőből van, de nyűheti kedvére.

Roz, Ser

Hol lehet venni normális áron szép csecsemő babát? Esetleg várjak a karácsonyi akciókra? 3 ezer ft körüli max összegre gondoltam.

Ser

Szerintem amíg megteheted hagyd aludni Hannát reggel, az tuti nem árt. Nem rontod el vele, szüksége van az alvásra. Adrika januártól megy bölibe, hát nem tudom mi lesz az alvással? Én pedig (talán te kérdezted) februártól fogok dolgozni, ha minden igaz. Akkor jár le a GYED. Már nagyon kíváncsi vagyok rá, óriási változások történtek a cégnél. Októberben meg költöznek új, nagyobb helyre. Jól megy a cégnek, mert mi lettünk a régió központ. Csupa szép irodai berendezés.....

Nana

Mit tanulsz? Angolt? Adrinak már meg van a vőlegényjelöltje Debrecenben, de azért nem baj, ha több van talonban. :D

Ma voltam a városban, és szórólapokat osztogattak. Népszerűsítik a nagykönyvtárt és a héten várják a babákat, anyukákat külömböző programokkal.

A másik, hogy itt mindig olyan jó ötleteket és tippeket kapok tőletek. Én a DM-ben felfedeztem egy isteni finom bio kölespelyhet. (Alnatura-Hirse Flocken-ez a neve) Vagyis a férjem vette, mert maga állítja össze a müzlijét. Édeskés és joghurttal nagyon finom.

Andi
Kép
cukkker

Adri 2 óra óta alszik. Valamelyik nap is 4 órát aludt délután. :roll:

Andi
Kép
cukkker

Cukker, Adri alvás :shock: Mikor alszik el így éjszaka? Én (is) kérdeztem a munkát. Miért emlékeztem úgy, hogy az önkorm.-nál dolgozol? Vagy ott a férjed volt talán.

Ser, Flóra nem hagyja a hajában a pántot. :D Ill. inkább kicsúszik.Kb. a fénykép idejére volt benne.

Nyhk, ledöbbentem Petrán. Milyen szép kiscsaj. Coffi :D Ádám meg komoly nagyfiú már. Én vágatom folyamatosan Orsi haját. Nekem is kényelmesebb. (még fésülni sem kell)
Hát tényleg nem unatkoztok. De ha csak így lehet elérni fejlődést Ádámnál...

A héten nekem is keltenem kell a lányokat, 8-ra be kell érnünk az oviba, bemutató órák vannak, meg hospitálás. Még jó, hogy gyalog 5 percre lakunk. Egyébként 8-ig szokták húzni a szunyát.

pillle

Sziasztok!

Lili
nem tom elárulhatom e Thymiéknél milyen nemü baba lesz,lehet meghagyom neki.A héten félidös,20 hetes.Naon jól áll neki a poci.

Nyhk
olyan naon szép lányod van!Ádám meg majd nem gyözi a lányokat elküldeni.Szépek a srácok!

Kazi
ügyi Mira a beszokással,jót tesz neki.Én is pityorogtam az elején,nem szégyen.Hisz veled volt eddig mindig.

Roz
mizu állás ügyben?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nana,
a mi Lilink már nem is jó, pedig fiatalabb, mint Zsófi :( :lol:

Hajny,
már Thymi is félidős, hogy telik az idő. Nálunk most a munkahelyen van "verseny", én ugye szeretnék, csak úgy szimplán, a kolleganőmet meg rávettem, hogy ha úgyis akar, akkor még most gyorsan a kirúgások előtt, úgyhogy ott is beindult a projekt. Na de majd jövő héten... :D

Seriff,
akkor jó, ha nem lesz belőle gondod. Csak annyit, hogy jó, vagy nem jó. Mi kell hozzá? TAJ?

Kazi,
Lili ágyának nincs oldala, szóval valamelyiken tutira leesne. Amúgy nyáron Balcsin mi is így aludtunk, az ő pótágyát beszorítottuk az én ágyam és a fal közé. Kicsit alacsonyabb volt, szóval valamennyire külön volt. De felmászott hozzám. Most mindig elalszik a saját ágyában, de valahogy éjszaka mindig kijön.
Éjszaka azt vettük észre, hogy épp mászott vissza...leesett.

Pille,
igen, megy a meló, de nagyon fárasztó. Azért nem alszom végig az éjszakákat ugye, utána felvezetek a sok barom között Pestre, tanítok 8 órát, hazavezetek, Lilizek, fürdés fekvés..., szóval fáradok őszintén szólva.

Roz,
az OBI valahol a börtön körül nyílik a Wéber Ede utcán, azt mondta anyu. Voltál amúgy a Baumaxban?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
:oops: :D Ne májjjjj! :D Tudtam nem kellene belemennem felsorolásba, mert kihagyok valakit :( :oops: bár írtam (mert tudtam hogy még sok csajszi van) hogy "folytathatnám"
Látod keveset írsz :( én meg keveset olvasok :( :oops:
csak véletlen volt hogy nem írtam le a nevét.
Sajnálom! Ne haragudj!!! :oops:

KépKép
KépKép
nana09

Köszi lányok a biztatást!Sajna én is elkiabáltam:ma délben nagyon sírt Mirabel,mert látta,hogy van akit hazavisznek ebéd után,Ő meg ugye ottalvós :cry: azt monda az ovónéninek,hívjad anyát gyorsan!Azt mondták,nagyon nehezen nyugodott meg.Mira meg azt mondja azért sírt mert megcsapta(ő mondta így) egy kisfiú-hát nemtudom :?
Azt ígérte holnap nem fog sírni.Majd kiderül!

Ser:
Örülök,hogy nincs baja Hannának!Szerintem is hagyd aludni hétvégén-meg tudja majd különböztetni egy idő után :wink:

Nana:
Köszi a dicséretet Larika nevében is!Merre laktok egyébként?Én benne vagyok,hogy egyszer összehozzuk a gyerkőcöket :wink:

Nyhk:
Ádám,hogy viseli ezt a sok foglalkozást?Nem tiltakozik?
Éjszakák... :? nem is tudom mivel bíztassalak-sajnálom,tudom milyen vacak dolog.Nállunk a tiétekhez képest szuperek.Ha jól megy egyszer cicizik hajnalban,ha nem akkor felkel 2körül és nem alszik vissza rendesen csak 3-4körül,mikor szopizik,addig 5perceket szundítunk,de legalább nem sír.Lehet vele beszélni,szót ért!
kazi

Köszi mindenkinek a dícséretet a gyerekeim nevében.

Cukker,
Petrának sincs sok haja. Pár szál, vékony és ráadásul szöszke. De ha esetleg emlékszel szinte kopasz volt egy éves koráig. Szóval most sem visszük tulzásba a hajdolgot, nektek is beindul majd és alig fgod győzni coffozni.

Pille, Kazi,
A fejlesztéseket csináljuk rendületlenül, igazd van Pille, csak így jutunk előre. Csak néha sok, szerencsére Ádám szereti, főleg a logopédiát, a tornát megcsinálja, maradjunk annyiban. A nehéz az, hogy délután 1/2 3 kor kezdődik a torna, és ahhoz hogybeérjünk a városba. ébresztés van 3/4 2-kor. Petra ezt egy csöppet nehezen viseli, meg az állandó menést, nekem azért rá is figyelnem kellene. És sajnos az ő érdekei sokszor hátérbe szorulnak. EZért is olyan kis vadóc. meg biztosan benne van az is az éjszakai ébredéseibe, hogy akkor anya kizárólag az övé.

Kazi,
kicsi lányod fényképét láttam aHuncutkában. Még mindig meseszép :) !

Kép

Kép
nyhk

Nana,
dehogy haragszom, csak poénból írtam, azért is tettem a végére a smile-t. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
Ok! :) ...gondoltam hogy nem haragszol :)

most csak ezért kukkantottam be, de sajnos rohanok... :(

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?