Kazi,pont most gondoltam Rátok,h Miri a héten kezdte az ovit! Nagyon kis ügyi,h már ott is aludt és nem sír! Te meg sírjál nyugodtan ha nem látja
, de komolyan,azért nekünk is meg kell tanulni elengedni Őket!
Igen, vsz Hanna csak fáradt volt, mivel ovi előttig fél9kor kelt(ettem), most viszon fél-háromnegyed 7,és este meg a kis bolondom nem fekszik ám le, csak max fél órával korábban,mint régen...nyilván így mindennap legalább - 1.5órája gyűlik-gyűlik(még ha ott alszanak is 2órát)....De egy hatalmasat aludt tegnap du,és ma reggel is csak 8kor kelt...tanácstalan is voltam, h most mi a jó,ha hagyomh, kipihenje magát,vagy csak megint elrontom,h nem keltem a szokott időben.
NyhKati! Nagyon szépek a gyerekeid! Micsoda copfok Petrusnak és micsoda elgondolkodó komoly kispasi Ádám! Mamutasztalt lefotózod? Milyen az?
Pille, mostanra már imádja Leona a csatokat, sőt a nyáron volt olyan, h 20 csat díszítette a haját
, de amíg csak ekkora volt,mint most Hannának,akkor Ő is sokszor kiszedte.Próbálok én is mindig új csatokat beszerezni(mellesleg napi 2-t tuti elhagyunk
), hátha, meg néha muszáj zsarolni is Hannát-csak akkor megyünk ide-oda, ki-be mittudomén,ha tehetek bele csatot.Tényleg Flóra mióta használja ezt a klassz hajpántot?Hanna rögtön kitépi az övét
....
Cuki, ne is mond, Bibit(Ő Hanna babája) mindenhová visszük-néha olyan koszos, h csak a mosógép segít rajta