Sziasztok!
Egész nap időnként belenézek a topicba, de estére mégis annyi duma termelődik, hogy 10 perc még elolvasom.
Rásegítés: NAgyon felháborítónak tartom, és ezért nyugodtan lehet szólni a dokinak.
Szerintem nincs ilyen indok, az vagy tágul, vagy nem, ha nem akkor más megoldás kell. Egyébként én nagyon határozottan indultam ám ennek neki. Semmi felesleges vizsgálat, és ezt finoman közöltem is a dokimmal. Az utolsó időkben mikor már 2 naponta kellett menni, nem vizsgált meg egyáltalán. Azt mondta felesleges, mert UH, Flowmetria rendben, mozgások megvannak, nincs értelme piszkálni a méhszájat. És így is van, meg van ennek a természetes módja, és a dokiknak nincs ehhez joguk, hogy a tudatlan kismamikkal ezt tegyék. Dühítő, hogy visszaélnek a kiszolgáltatottságunkkal. Hű de mérges lettem...
A másik az ügyeletes. Na attól is tartottam, hogy ki lesz a szülőszobán mikor bemegyek. Magamban elhatároztam, hogy ha nem lesz szimpi, nem hagyom, hogy megvizsgáljon, megmondom, hogy várjuk meg a dokimat. Szerencsére Kovács Réka volt, és nagyon finoman vizsgált, semmit sem éreztem. Annak ellenére mondom ezt, hogy hangulatilag, nagyon mufurc volt akkor.
Ha ilyeneket hallok, egyáltalán nem csodálkozom, hogy vannak akik az otthonszülést választják.
Becsi, én tudom mire gondolsz, de én is csak a 8. napon feküdtem volna be.
MAli, Dani tényleg édes kis Süsü.
Mikor Szonja annyi idős volt, mint Dani, én sem nagyon tudtam tőle főzőcskézni. Mindig alvásidőben főztem. Akkor még kétszer aludt, és az elsőben megfőztem, a másodikban maradt a többi házimunka. Mostmár vele főzök. Ő is kavar, pakol, futkos közben, hurcolja a konyhai dolgokat. Van, hogy nagyon nyűgi, olyankor csak előskészítem a főzést, és vele foglalkozom, a meló megvár... Ha pedig ráunok erre a bolondos főzőcskére, egy hétig rendeljük a kaját, és akkor több a pihi.
Nircee, nagyon cuki Marci, tudja ám, hogy mi a jó....NYugodtan kóstolgathatja a felnőtt kajákat szerintem semmi baja sem lesz.
Szemölcsre nálunk is a vérehulló fecskefű vált be. Tiop, legközelebb próbáljátok ki! A tapasz is megér egy próbát, humánusabb, mint a bőrdoki.
Képzeljétek Szonja ma tiszta bolondos volt. Szó szerint verekedett. Mondjuk csak engem tisztelt meg ezzel. Közben pedig kiabált, és rendesen vörösödött a feje. Először viccesnek találtam, aztán már nem annyira. Persze mindig talált rá okot. Ha mosakodni kellett azért, ha nem adtam neki varrógéptűt azért, ha kimentünk azért. Nagyon meglepődtem, de ahogy jött, úgy el is múlt neki.
Este aztán nagyon cuki volt. Fürdés után még fél órácskát játszott. Lufit fújt, telefonált, kidobálta a- szerinte- szemetet a kukába... Aztán egyszercsak megfogta a kezemet, és hívott, hogy "aja". Behúzott a szobába, hogy mostmár aludjunk. NAgyon édi volt