Új privát üzeneted érkezett!

*Murphyke
Vendég

Sziasztok!

Láttam a kórház honlapját, és csak kíváncsiságból (meg tudatlanságból :lol: ) kérdezem, hogy fel vannak sorolva az orvosok, a beosztásuk, meg hogy miből van szakvizsgájuk. Csak azt nem értem, hogy ott van például Toldi doktor, akiről rengetek jót hallottam, és általános orvosnak van feltűntetve, és az adatok szerint nincs is szülész-nőgyógyász szakvizsgája. :?: Mégis lehet őt választani? Levezethet egyedül egy szülést? Vagy csak egyszerűen rossz a honlap, és nincs beírva a szakvizsga? De akkor a többieké miért van? Vagy ez a szakvizsgadolog teljesen másképp van? Abszolút nem értek hozzá... Tudtok erről valamit?
tabati

Sziasztok!

Tabati,
Én Toldi dolktornál szültem és nagyon jók a tapasztalataim.
Valóban,még nincs szakvizsgája,ezért amikor szül nála valaki,mindíg referálnia kell az éppen ügyeletes orvosnak.
Nekem Ő választott orvosom volt,semmit nem vettem észre abból,hogy nincs szakvizsgája.
A szülést egyedül veztte le és rajta kívül más orvos nem is volt bent.
Egyetlen egyszer a vajúdás alatt bejött az ügyeletes orvos,Szabó doki,elmondta a helyzetemet Neki,majd megvizsgált és ott hagyott minket,onnantól kezdve Toldi dokin kívűl más nem jött be.

Murphyke,
Jobbulást Lilinek!

Sajna nálunk még Levi mindíg beteg,de remélem hamarosan rendbe jön!!!

Katica,
Mi van Veletek?

Jutta,Piroska,
Nagyon drukkolunk Nektek kis Levivel!:):):)

Kép
mano83

Sziasztok!
Piroska!
Na szerintem mostmár tuti,hogy beindúlt a gépezet! :D az a hasmenés hajnalban................! :wink: :lol: :lol: Megy a drukk ezerrel!

Jutta!
Tényleg megnyugodtál!!!!!!!!Akkor mostmár nállatok is beindúlhat a babó!Mármint a szülés! :oops: :lol: :lol: :wink: HAJRÁ!!!!!!!

Murphyke!
Jobbulást Lilinek!Írd meg,hogy mit mondott a dokinéni! :(

Mano!
Gyógyuljatok meg ti is minnél hamarabb! :(

Zsanival tegnap bőrgyógyászaton voltunk!Sajnos nálla is felfedeztem pár szemőlcsöt,így lekellett szedni őket!Jaj annyira sírt szegénykém,hogy vele eggyütt sírtam én is!Úúúúúúútálom a tehetetlenséget,látni szenvedni a saját gyerekedet-borzasztó! :evil: :evil: :evil: :( :( :( Mondták,hogy ha akarok kimehetek!Na hát nem az én reszortom,hogy a gyereket othadjam magára!Legalább avval segítem őt,hogy mellette vagyok és fogom a kezecskéjét!Remélem nem jönnek vissza neki!!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

HAJRÁ CSAJOK!!!
Megy a drukk ezerrel! Taposs a gázra Piroska! Szerintem is ma lesz baba! Ez a hasmenés állítólag nagyon sok nőnél a szülés megindulását jelenti. Remélem nálad is!
Jutta!
Én személy szerint örömmel veszem, hogy ilyen nyugodt vagy! Szerintem ez nagyon jó!

Én is néztem a Született feleségeket. Ez az Edie mekkora egy szenya nő, de azért mindet bírom. Na és Gabi, meg Carlos játszadozása... Nem semmi! :lol:
Én is akartam nézni a vészhelyzetet, úgyhogy most kivételesen örültem a rohadt sok reklámnak a tv2-n. Akkor mindig átkapcsoltunk. Így a lényeget láttam.
Amit én még szoktam nézni az a dr. House. Imádom azt az arrogáns f.szt :lol: Akkora paraszt, hogy csak na. :lol:

Pilla!
Igen, bevállt a homeos bogyó! :D
Ezeket egyébként meddig lehet eltartani?

Kép
Kép
giga1

SZiasztok!
Neeeem induuult eeeel :(:(:(
A belső méhszáj zárt. Sajnos :(
A vizsgálat meg most valamiért nagyon fájt, majd' kiugrott a szemem.
DE van egy jó hír is: azt mondta a doki, hogy csak hétfőn indít és akkor is kell befeküdnöm. Nyertem egy kis időt, hátha beindul addig. Most elvisszük a macsekot dokihoz, 3 km. gyalog, hátha az is rásegít!
Szóval, kész vagyok, igen! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Hát Piroska már kezdem úgy érezni, hogy Te így maradsz :lol: ..

de szuper, hogy nem kell befeküdnöd......hátha....de már nem mondok semmit... :oops:

Henus

fél9-kor legkésőbb alvás, így simán felébrednek 3/4 7-kor és egész nap ügyik :D Dorka nagycsopis léttére most szokott rá a délutáni alvásra, itthon nem, csak oviban...

1/2 10-kor már mi is alukálunk...így sajna Született feleségekről is lemaradok...de majd ismétlik :lol:
Mi ilyen durmolosok vagyunk 8-9 órát simán tudunk aludni...lefáraszt a 3 gyerek :shock:

Múlt héten a repülőtérre kellett mennie a páromnak, A rokon azt mondta este kell menni...fél11-re...mondtuk, hogy az már nem este, bőven éjszaka nálunk :oops:
öregszünk...mondjuk én mindig nagy alvós voltam, én szoktattam rá a páromat a délutáni alvásra is /ha már az oviban nem aludt :lol: /....de mióta sokan vagyunk csak én alszok néha délután :oops:
becsi
Iklad

mano83!

Köszi a választ! Tényleg csak kíváncsiságból kérdeztem. Amúgy már ő is fenn van a képzeletbeli listámon, hogy ki lesz a választott dokim. Elég nehéz választani, hiszen senkit nem ismerek, csak hallomásból. Szerintem a pár név közül az lesz, akinek jobban megfelel a rendelési időpontja azon a héten, amikor menni szeretnék vizsgálatra. Jobb nem jut eszembe... Bár ki is mondókázhatnám őket...ec-pec... :lol:
tabati

Piroskaa!!!! Én már megint :) biztos voltam benne, hogy ma szülsz. Jól érzi magát a kis lurkó odabent, biztos jó oka van rá. Szülés előtti reggel nekem is nagyon fájt a vizsgálat. Most vagy kézzel segített a doki előre, vagy már jelentett valamit. :roll: Mindenesetre aznap este megszületett Dóri.

Giga! Írok privit!

Jutta?????

KépKép
tüccs

Giga, szerintem rajta van a dobozán, hogy meddig tartható el. :shock:
Sorozatok: Én is imádom a Született feleségeket, bár elég gyakran felhúzom magam néhányuk tehetetlenségén. Szeretem a Vészhelyzetet is, apu fel is vette nekem tegnap a Grace kinikával együtt, annak ellenére, hogy régen sokkal jobb volt az a sorozat is. A Szökést is fel szoktuk venni, pedig már az is idegesít amióta kijutottak a börtönből, de napközben amíg főzök legalább hallgatok valamit. A Dr. House az egyik nagy kedvencem a másik pedig az Elveszett szoba volt. A Lost új évadját már láttam az AXN-en, így azt nem is fogom most nézni. De... A legnagyobb kedvencemet a Duna TV kezdte el újra vetíteni, minden nap du. 5-től, és ez a Váratlan utazás. A másik nagy kedvencem pedig a Jóbarátok, amit annak ellenére, hogy DVD-n megvan itthon minden része, most újra nézek a Viasat 3 műsorán.
További kedvenceim: Twin Peaks, Csengetett Milord?, Szex és New York, Kés alatt, Házi háború.
Lehet, hogy sorozatfüggő vagyok? :shock: :lol:
Vendég

Ja... Van még a River Cottage és a Jamie Oliver. Azokat is mindig megnézem a Spektrumon. :lol: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Voltam NST-n tökéletes, méhszáj zárt :cry:

Egy hülye dokit fogtam ki, aki be akart fektetni mondtam, hogy a saját dokimmal a péntekben állapodtunk meg, és kérdeztem hogy van -e vmi gond...

Gond az nincs, de ő nem úgy szokta... így rajta van a leletemen, hogy felajánlotta a befektetést, és én nem kértem...

Persze UH-t meg flow metriát nem csinált, csak beparáztatott...

Utána beszéltem a szülésznőmmel, aki megnyugtatott, hogy az a doki minden túlhordóst befektet, a többiek meg nem szokták... tehát ne csinálja belőle gondot...

Pénteken szerintem befektetnek...
Valaki tudja a Szabónak azt a mobilját amit ő vesz fel esetleg? Nem tudom elérni és nem tudom, hogy beszéljem meg vele a pénteki napot...

Jutta

KépKép
jutta

A Helyszínelők lemaradt... Tényleg függő vagyok... :shock:
Vendég

Pilla,

hogy neked mennyi filmre van időd... :shock: én örülök, ha hetente 3-at meg tudok nézni... bár esetemben a hétfő és a szerda a "szent", az NCIS és a Gyilkos számok, meg a Dr. House miatt. Bár sokszor csak úgy "látom", hogy a párom közvetíti őket, mert épp sürgős "altatnivalóm" van. Tegnap este viszont kivételesen viszonylagos csend volt, és kábé láttuk a Vészhelyzetet meg a Grey's Anatomy-t (mi a magyar címe???). Bár utóbbin csak röhögni szoktunk és állandóan azt tippelgetjük, hogy az adott részben ki fog d*gni kivel, (bocs!) bár a párom most inkább elment aludni félidőben, mondván, hogy inkább nem is nézi az állandó pucérkodást meg "malackodást", mert ő még mindig parkolópályán van... Bár remélem, már nem sokáig, 15-én megyek a dokibácsihoz kontrollra, majd rákérdezek, hogy lehet-e már "rendetlenkedni". :oops: :wink: :D

KÉPZELJÉTEK!!!!

BOGI TEGNAP ESTE EGYEDÜL PISILT A WC-BE!!! Olyan örömünnepet csaptunk, hogy csak na! Fürcsi előtt ugyanis elkezdett levetkőzni a csaj a szoba közepén, leoperálta a pelust is magáról, aztán leguggolt a szőnyegre, mire közöltem vele, hogy "leszel szíves drágaságom a wc-be pisilni". Bólintott, aztán kiment. Hívta apát, hogy tegye fel a szűkítőt neki, aztán persze kizavarta, hogy ne lássa senki, hogy mit csinál. (amúgy se nagyon szokta mostanában megengedni, hogy akárki lássa a nuniját.) Eddig a pontig már korábban párszor eljutottunk, de tegnap este volt az első alkalom, hogy csurgatott is. Aztán amikor elkezdte a wc papírt tépegetni, mondom neki, hogy az arra való, hogy meg kell törölni a nuniját, erre elkérte a papírt és a pocakjától kezdve mindent megtörölt. :lol: Aztán lehúztuk, és tökre vigyorgott ő is. Utána ment fürdeni, és egész este csak azt mondogatta, hogy psi-psi, és tapsolt magának... Annyira édi volt!

Piroska, hajrá!!!
Meg persze neked is, Jutta!!!

Sziasztok!
andibab

Konkrétan a párom felveszi nekem DVD-re a sorozatokat és amikor van időm rá, vagy Laura alszik megnézem őket. A DVD memóriáján már van jópár rész ebből is abból is, amit még nem láttam. A Twin Peaks pedig DVD lemezen van meg, bár annak is csak a feléig jutottam amíg Laja a pocakomban volt. :oops:
Vendég

Gratulálok Boginak a "WC-be pispléshez".
Vendég

Sziasztok!
Piroska!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bocsi!!!!!!!!Bármikor jöhet a baba!!!!! :roll: :lol: :lol: Szerintem is most a vizsgálatnál kicsit rásegített a doki!!!! :wink: :wink: :D Igaza van Tüccs-nek!Na meg a babó feje annyira beilleszkedett már,hogy nyomja a kiutat,és mostmár tényleg csak 1 hajszáll tartja őt vissza!Szerintem a doki is ezt érzi azért segített rá egy picurit!!!!!! :wink:

Jutta!
??????????????? :D :roll:

Sorozatok!
Hát én legtöbször csak a Barátok köszt,délután a Marlos Place(aszem így írják)-t szoktam nézni!A Született feleségek és társai már nekem nagyon későn vannak!Úgy vagyok vele mint Becsi! :lol: :lol:

Zsani kapott a papájátol egy babát,most avval szeret játszani!
Kép
Kép Kép Kép
Nem tudtam eldönteni,hogy melyik képet tegyem fel! :oops:
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

aNDIBAB!
Gratula Boginak a WC pisihez!!! :D :D Nemsokára itt a második szülinapja!!!!!!!!!! :D :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Pilla!
Hááát... Ez jó! Tényleg sorozatfüggő vagy. :lol: :lol: :lol:
Egyébként én is. Csak én ennyi mindent azért nem szoktam megnézni. Én pl. imádom a már leírtakat (szül. feleségek, vészhelyzet, grace klinika, dr. house, barátok közt, jóbarátok...), és még amit szoktam nézni az a viasaton délutánonként a triumvirátus (magnum, halálbiztos diagnózis, gyilkos sorok). Ezek elég bénák, és sokszor szidom is magam miattuk, de olyan jól kikapcsolja az agyam. :P

Andibab!
Gratulálok Boginak! Ennek én tökre tudok örülni. Nem tudom miért, de amikor a keresztlányomnak is sikerült bilibe pisilnie, akkor is örömtáncot jártam, olyan büszke voltam rá. Szerintem ez nagy dolog!!! Úgyhogy nagyon ügyi kiscsajod van. Vagyis nagycsajod! :wink: :lol:

Tiop!
Olyan szép Zsani azzal a babával. Már most az anyaságot gyakorolja, úgy szorítja magához. Tündéri! :lol:

Kép
Kép
giga1

Azért Tom Selleck-nek igen jó kis segge van, meg gyönyörű hosszú lábai. :lol: Egy szó, mint száz, jó formájú pasi.
Vendég

Andi!
Mekkora nagylány már Bogi!! Gratulálok neki a WC-be pisihez! :D

Jutta!
Szerintem hívd késő délután Szabót, biztos nála lesz a mobil. Ilyenkor ugyanis látástól-mikulásig a műtőben van és az asszisztensnél hagyja a telót. Én már csíptem el személyesen (mármint telefonon) így. Vagy kérdezz rá annál, aki épp felveszi mikor elérhető. :wink:

Tiop!
Zsani édes a babájával! Érdekes mennyire bennük van az ösztönös gondoskodás. :)

Hát sorozatokból én dr House-t kedvelem leginkább. Bár felvesszük mi is Lost-ot és a Heti Hetest is és néha 3 hét kell, mire eljutunk 1-1 rész megnézéséhez. Az esték nálunk is elég mozgalmasak, főleg ha apa hazaér.

Mano!!
Nektek meg jobbulást! Lehet, hogy írtad, de már nem emlékszem mi baj Levivel ???

KépKép
tüccs

na na lassan ki kell rakni a karikát :lol:
becsi
Iklad

Sziasztok!!! Ma már harmadszorra írok, de folyton eltűnt!!! :shock: :evil:
Piroska szerintem is biztos kézzel rásegített a doki, szokásuk :( hajrá, hájrá, drukkolok. :lol:
Jutta neked is, szerintem nálad meg azért nem indult eddig be, mert nem volt a dokid, és tudat alatt gátoltad a beindulást. 8) De most majd......hajrá!
Andi ügyi volt Bogi, gratula neki!!! :lol:
Tiop nekünk is volt fiamnak-lányomnak többször is szemölcse, de én nem vittem őket direkt dokihoz, mert sajnáltam volna. Inkább vettem scholl-os tapaszt és attól elmúlt, mondjuk rá kell segíteni, mert mindíg le kell óvatosan vagdosni azt a bőrt, amit felpuhított a tapasz!!!! Igaz 1 hónapon belül, de jobb volt így nekik.

Na én is sorozatfüggő vagyok, majdnem mindenevő: dr. House, Született feleségek, Lost, Jamie Oliver, Barátok közt, nekem is nagy kedvencem a Váratlan utazás és bevallom ciki vagy nem ciki, én a Balázs és a Mónika show-t is szeretem :oops: :roll:
Tiop még neked akartam írni, hogy édes nagyon Zsani!!!!!!

Kép
Kép
lédi

Sziasztok!

Csak nagyjából sikerült visszaolvasnom, annyi mindent írtatok :wink: De azt hittem, mire gépközelbe kerülök, lányok, már két szép baba születésének a hírét olvashatom. Na de sebaj, ami késik, ebben az esetben nem múlik :lol:
HAJRÁ JUTTA, PIROSKA!!!!! szorítok nektek!!!

Kati, nem tűntünk el, csak kirándulni voltunk Sárospatakon a hétvégén, és onnan, mivel közel van, hazamentünk Nyíregyházára, tegnap jöttünk haza. Szóval csavarogtunk egy sort. :lol: Jó volt, Sára nagyon bírta a gyűrődést, mindig valaki foglalkozott vele, élvezi, ha ő van a középpontban. Jöttek az anyósomék, sógorom a feleségével, meg a Dédi. Így Sárika mindig valakinek az ölében-nyakában utazott :lol: Majd teszek fel képeket, csak lekicsinyítem őket.

Levinek és Lilinek jobbulást!!

Tiop, nem lehetett könnyű nektek, gondolom, neked legalább úgy fájt, ha nem is fizikailag, mint Zsaninak, de már túl vagytok rajta!

Henus, köszi, hogy te is hiányoltál a múltkor, jól esik :lol:
Kérdezted, miket csinál a lánykám. Nagy gengszter, az egyszer biztos. Akarata is van bőven, amit a fejébe vesz, azért harcol ezerrel :lol: Néha én győzök, néha ő :wink: De nagyon jószívű, mindig megosztja velünk az ételét, megetet minket is, nem csak magát. Ma pl. mikor felhozta az apja, láttam, hogy eszik valamit, megkérdeztem, mit eszel, erre kiszedett egy darabka almát a szájából, és betette az én számba :lol: Segít főzni, közben kirámolja a fiókokat, teregetni úgy, hogy leszedi amit én kiteregettem :D

Most mennem kell, majd még jövök.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Piroska azt hittem mire megjövünk a vásárlásból és elpakolászok, összevágom a husikat és ideülök a géphez, addigra lebabázol :wink: de talán akkor este vagy holnap :wink:

Jutta gyerkőveitek nemcsak egymást várják meg, de rendes a lánykád, hogy a dokibácsit is megvárja :wink:

Henus ez a korán kelés nálunk olyan, hogy a Detti ébred 1/2 6-6 körül és vagy sikerül visszaaltatni 7-ig amikor amúgy is kelek, mert ébresztő van az ovisnak vagy nem, ha nem akkor elcseverészünk egy órácskát :wink: régebben 5-kor kelt, hála az égnek ezt már elhagyta és megtolta egy órával

Sorozatok mi is szeretjük őket, Barátok közt, dr. Hause, Vészhelyzet, Gres klinika, Gyilkos számok, NCIS és még sorolhatnám, de Hause doki van a dobogó felső fokán :wink:

Megyek, mert lassan menni kell Benyáért.

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Levinek és Lilinek sok-sok gyógypuszit küldünk :wink: :wink: :wink:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

sziasztok!
Lédi!
A SCHOLL-os tapaszban mennyi van??????Még sosem vettem!Gyógyszertárban lehet kapni????? :roll: :? :oops: köszi a választ!Kipróbálnám én is,hátha segít,és nem kell megint elmenni börgyógyászatra!(ha kijönne megint) :( :cry: :cry:

Katica!
Igen nagyon fájt nekem is! :( Zsani is azokat a dolgokat csinálja mint a te csajszid!Na és sepregetni is nagyon szeret! :lol: :lol:

Köszönöm a dícséreteket mindenkinek!Tényleg nagyon fura dolgok ezek!Beleteszi a babakocsiba,és ringatja!Bennük van az ösztön az biztos! :D Ja és van Anettnek egy kis konyhája ott szokott főzni,és amit megfőz aszt meg is eszi!Olyan édes,még cuppog is hozzá! :D :wink:

Megyek Anettért!Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Piroskaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Irgum-burgum! Tessék már lebabázni!!! :lol: :lol: :lol:
Egyébként szerintem is azért fájt a vizsgálat, mert rásegítettek egy kicsit. Nekem akkor fájt nagyon, mikor felvettek a szülészetre, a Túri doki vizsgált, és az iszonyatosan fájt, utána még kiömlött egy halom véres magzatvíz. :evil: :evil: :evil: A pokolba kívántam akkor őt!

Tiop.
sajnálom, ami Zsanival történt, szívből kívánom, hogy még egyszer ne kelljen ezt átélnetek! :cry: Zsani nagyon cuki a képeken!

Jutta,
ki volt ez az ügyeletes orvos?

Sorozatok,
hát, én is függő vagyok.
A kedvenceim a Született feleségek, a Lost, a Jóbarátok, Szex és New York és a Rém rendes család, Vészhelyzet. Igaz, ezek közül csak az első 2-ből láttam az összes részt, a többit nem rendszeresen néztem, csak ha ráértem. Elkezdtem most Jericho-t, de olyan későre tették, hogy feladtam. Annyira nem is volt jó. DVD felvevőnk meg nincs, VHS-sel meg már nem vacakolok. Így semmit nem veszünk fel.

Andibab,
gratula Bogi wc-zéséhez!!!! Nagyon ügyes a nagylány!!! :lol:

Becsi,
hát, a fél 11 már nálunk is éjjel!!! :oops: :lol:

Alvás,
Marci még mindig 7-kor fürdik, negyed- vagy fél 8-kor vacsi, ami közben rendszerint beájul. Aztán 11 körül ébred, megeszi a vacsi maradékát, vagy csak iszik egy kis vizet, majd fél 6- 6-ig alszik, Akkor reggeli táp még az ágyban, és visszaalszik 8-ig. :lol: :lol: :lol: Csak akkor ébredt többször, mikor jött a foga, de akkor is egy kis vízzel el tudtam altatni, nem sírt 5 percnél tovább. Mindig jó alvó volt szerencsére, erre nem panaszkodhatok. Igaz, napközben meg alig alszik.

Kép
Kép
nircee

Na, mindig akkor jut valami asz eszembe, mikor már elküldtem a hozzászólásom. :oops:

Azt akartam mesélni, hogy képzeljétek, múltkor hogy jártam: én tettem-vettem a konyhában, apa meg evett a nappaliban, ahol Marcika is játszott. Egyszer csak azt látom, hogy Marci szája csupa fehér, és apa jóízűen tömi 20%-os tejföllel!!!!! Már vagy 5 kanállal megevett akkor! Azt hittem, eldobom magam, igaz, hogy szoktam tejpépet meg tejet tartalmazó bébiételt adni, de azért tömény tejfölt!!!!! Szerencsére semmi bajt nem okozott, így most már nem is nagyon foglalkozom ezzel, másnap a Nagymamáméknál evett tejfölös bablevest és palacsintát is. Ezeket is jól viselte. Most már egyébként egyre több felnőtt kaját adok, így a havi bébiétel számlánk is kevesebb lett. :lol:

Ja, és pénteken megyek utoljára fogorvoshoz!!!! Egyetlen fogamat sem kellett gyökérkezelni!!!!! Így olcsóbb is lesz, mint számítottam rá, és hamarabb be is fejezem! Így összesen 6 alkalom lesz, 11 tömött foggal. :oops: Soha többet nem hanyagolom így el őket (mosni mostam természetesen, napi 3x, csak fogorvoshoz nem mentem), ezentúl félévente menni fogok, garanciát is csak így vállalnak. Annyira boldog vagyok!!!!

Kép
Kép
nircee

sziasztok!

hol vannak a kismamiaink?

Én holnap megyek fogorvoshoz :shock: , 2 hete tömött, most csak töméseket szépít elől, már feketednek...legalább is remélem :oops: :x

tiop

mi vérehullató fecskefüvet használtunk tavasszal a Bence könyökére, 1 hét alatt elmúlt és nem csípett mint az amit először adtak a gyógyszertárba......

Surányi befektet tuti túlhordással...de ennek meg van az előzménye, de a történet most nem ide való.........

Most át kell adnom a gépet........
becsi
Iklad

Tiop! Zsani nagyon édes! Bár nekem ezzel a rövid hajjal olyan kis fiús, szinte látom magam előtt egy kis dömperrel a kezében :oops: Remélem nem bántottalak meg, de tiszta vagány arcocskája van :wink:
Remélem Zsaninak az első és egyben utolsó szemölcsétől kellett megválni!

Komolyan csinálnak olyat a dokik, hogy kézzel rásegítenek? Csak úgy szó nélkül? Ez elég szomorú.. :roll: :(

Becsi, ezzel "a történet most nem ide való..." megjegyzéssel nekem nagyon felkeltetted az érdeklődésem... :oops:

Mi tegnap este kidőltünk, én teljesen el is felejtettem a sorozatokat. Pedig nekem is nagy kedvenceim. De ma megnézem a dr. Hause-t!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Az ügyeletes orvossal nem az volt a fő baj, hogy befektetett volna... egyrészt rá se nézett az NST-mre, hanem kérdezte, hogy ki a dokim és mikorra vagyok kiírva, rögtön mondta, hogy be kellene feküdni... és én mondtam, hogy ha netán megvizsgálna... methogy csütörtökön Szabó és hétfőn az ügyeletes is azt mondta, hogy szerdán már vizsgálat is kell... DE UH-t és flowt NEM csinált, pedig szerintem azt is kellett volna, főleg ha aggodalmaskodunk... mert abból látszik a méhlepény állapota és a vérellátás. A méhszájból max. annyi, hogy sajna még midig semmi, de mindegy...

Ja és ha befektetnek akkor mi van? szerintme mivel nincs a dokim max naponta csinálnak egy NST és szeva, ezért meg felesleges bent lennem... de szóljatok ha másképpen van...

Na ma sétáltam vagy 2 órát, meg egy picit feszülgetek, de semmi extra... megpróbálom elérni Szabót, de szerintem semmi esélyem....
Ha valki mégis tud vmi más számát is az lszi priviben...

Jutta

KépKép
jutta

Tiop, nagyon cuki még mindig a lánykád. Sajnálom ezt a szemölcsös dolgot. Már lélekben próbálom készíteni magamat erre a sarokdudli kivételre, de lehet, hogy a páromat küldöm be vele. Én egy vérvételtől is beájulok...
Mano, Levinek jobbulást!
Ichtus, olyan jót mosolyogtam az almás történeten. Tündéri lehetett Sárika. :wink:

Klauszka, Avocado és Bogár is rég írt, pedig Ők is sokat fórumoztak itt régen. :cry:
Vendég

Wikyanya? Mali? Csakegy? Tusi?
Vendég

Sziasztok!
Na, most sikerült egy percre megállnom. Hát a doki után elvittük a macskát állatdokihoz, utána elmentünk az Árkádba T-mobile ügyfélszolgálatra, kb. öt óra körül értünk haza. A bokám duplájára nőtt és még lenne mosogatnivaló, de nem érdekel. Pihenek egy kicsit és utána mosogatok. Szóval teljesen lefáradtam. Hát csinálhatok én bármit, nem indul. Nem indul, na! Nem érdekel! Ha nem, hát nem!
Holnap megyünk NST-re, aztán megint két nap múlva, ez van...
Majd még visszaolvasok és válaszolok, ha volt kérdés, de nagyon szét vagyok esve, meg itt van a szomszédasszony. Csak csináltam egy helyzetjelentést :):)
Sziasztok!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Mindig olvaslak benneteket, csak írni nincs nagyon időm (írom a diplomamunkámat, már, amikor van energiám). Túl vagyunk egy vírusos nyavalyán, torokfájás, fülfájás, hasmenés, láz, pöttyök, szóval, amit egy vírus tud produkálni, az nekünk megvolt. Ja és Dani foga is most jött ki, ez a 8-dik! Nem volt egyszerű az életünk, de már rendeződtünk. Dani nem nagyon eszik, legalábbis a hasonló korú gyerekekkel összehasonlítva, van egy-két hurkája, de nekem olyan soványkának tűnik. Úgy néz ki, hogy elmarad egy alvás, a délutáni. Szerintetek ez nem korai még? Mert így csak egyszer alszik kb. 1-1 ½ órát egy nap. Hétkor meg beájul.

Úgy örülök, hogy ilyen szép idő van! Ma egész nap játszótéren voltunk, hintáztunk, lovagoltunk, csúszdáztunk, kavicsoztunk. Én teljesen kipurcantam.

Tiop! Sajnálom a szemölcsös dolgot! Remélem, nem kell többet mennetek! És átérzem abszolút, amit te éreztél.

Nircee! Én úgy félek az új, felnőtt kajáktól, hogy nem is nagyon merek adni. De jó, hogy te ilyen bátor vagy! Én Pillát szoktam telefonon zargatni ilyen ügyekben, aki mindig megnyugtat, és amikor vele beszélek, akkor olyan tettre késznek érzem magam, aztán elmúlik… Én is jártam a Madách Dentálba, csak, akihez jártam az elment szülni és utána egy bunkó nőhöz kerültem, hogy inkább nem megyek oda többet. Meg borzasztóan drága is, habár előnyük, hogy van OTP-s Egészségkártya lehúzójuk, így nekem nem kellett készpénzben fizetnem, így nem volt olyan gáz.

Ichtus! Édes lehet Sárika, amikor kínálgat! Hogy bírja a hosszú utat a leányzó?

Murphyke! Mi baja van Lilinek? Csak azért kérdezem, mert, ahogy írtam mi túl vagyunk már rajta, de legalább 1 hét volt! Remélem, nektek nem lesz ilyen hosszadalmas.

Mano! Nektek is jobbulást! Még mindig fáj Levi füle?

Becsi! Gyönyörű helyen laktok! Merre is van pontosan?

Andibab! Nagyon ügyes nagylányod van!

Czakoca! Amikor főzöl, akkor Bernadett,mit csinál? Mert nálunk ez is elég nehézkes!

Lehet, hogy én is sorozatfüggő vagyok? Most, hogy írtátok, azt hiszem magamnak is be kellett vallanom: Dr. House, Született feleségek, Vészhelyzet és Grace klinika, nálunk ment tegnap a videófelvevő. 

Jutta, Piroska! Én is nagyon drukkolok nektek!

És végül egy kép, Daniról és az ő Süsü fogairól:

Kép
Jó éjszakát mindenkinek!

Mali
Kép
Kép
mali

Tiop[b] hát sajnos kutattam-kerestem a lakásban a dobozát, de nem leltem. Annyi biztos, hogy egy szemölcsre tuti elég ami benne van, de szerintem kettőre is. Van benne egy másik kör alaku tapasz is, azt kell a szemölcstapaszra tenni, de én inkább jobban szeretem a textil bevonatu ragtapaszt, az jobban tartja. Fürdés után egy kisollóval mindig levágtam a felpuhult bőrt, NAGYON ÓVATOSAN KELL!!! NEHOGY MEGSÉRÜLJÖN A SZEMÖLCS! Ezt mindennap meg kell tenni, mondjuk Rolinak csak elalvás után csináltam, mert ő nem engedte nekem, rángatta a lábát. De a lényeg, hogy elmúlt neki is, a talpán volt.

Szantre sajnos van ilyen, hogy kézzel rásegítenek, nekem sem tetszik ez, mert olyan erőszakos, beavatkozós, mert oké, ha akkor segít rá, amikor már muszáj v.mi miatt igyekezni a vajúdás alatt. De akkor amikor még zárt a méhszáj, akkor nem kéne. Mindegy mondjuk nem értek hozzá, de én is felbosszantom magam ilyeneken, van egy lányom, nagyon oda fogok figyelni rá amikor terhes lesz az biztos!!!!

Kép
Kép
lédi

Na, ezt jól megírtam, végig vastag feketével!! Fáradt vagyok már!
Bocsi :oops: :oops:

Kép
Kép
lédi

Sziasztok!

Piroska, jártam ma felétek - legalábbis gondolom, hogy arra laksz, a Menyhért utcán mentem végig. Az a lakópark, ugye?

Nekem is rásegített Surányi kézzel, mikor már bent feküdtem, el is ment tőle a nyákdugó, de a szülés nem indult be.

Sorozatok: House a nagy kedvenc, azon kívül még egy csomó más is nézek... szóval én is függő vagyok! :)

Tiop: a képek alapján eldöntöttem, hogy Lolo megkapja 1. szülinapjára a babát + babakocsit + hordozót, amit már jó előre megvettünk neki! :) Nem voltam benne biztos, hogy 1 évesen már tud vele játszani, vártam volna akár a névnapjáig, akkor már másfél éves lesz, de Zsani meggyőzött! :)

Na, mindjárt hozzák anyukámék a csajszit - náluk volt, amíg én gerinctornáztam + cardioztam.

Pénteken lejár a 6 hetes bérletem, és képzeljétek, már 7 kilót fogytam!!!! :) Nem kérdés, hogy folytatom a tornát is, meg a szúrást is! :)
Vendég

Jajj Tiop bocsi, de vak vagyok! :shock: Persze lehet gyógyszertárban is kapni.

Lilinek és Levinek mielőbbi gyógyulást kívánok. :lol:
Mali Dani nagyon édes!!!!

Kép
Kép
lédi

Dani is milyen nagyfiús már. :shock: Édes pofa. :lol:
Vendég

Mali,
de jó, hogy írtál!!! Dani nagyon édes!!!!! Egyébként a Madách Dental közepesen drága, én egyszer voltam egy budai fogorvosnál 3 éve, akkor ugyanezért 600 ezret (!!!) kért volna!!!!! Pókerarccal végighallgattam, bólogattam, majd nem mentem többet. Az összes fogamra betétet akart rakni tömés helyett, itt meg érdekes módon be tudták tömni mindegyiket... Most "csak" 160 ezer" lesz, de mint írtam, szerencsére Anyu kifizeti, amiért nagyon hálás vagyok Neki, mert én nem tudtam volna. Viszont egyetlen tömésem sem látszik, pedig az első fogamat is tömte, meg egy elől lévő fognyakamat, és az anyósom megkérdezte, hogy most kicserélték a régi fogsoromat??? Mondtam nem, csak tömték a sajátjaimatm eddig minden fogam megvan... Szóval meg vagyok velük elégedve, én egy nagyon kedves, korombeli lányhoz járok. Bár hogy milyen munkát végzett, az majd 5-6 év múlva derül ki.
A felnőtt kajákat mostanában kezdem bevezetni, és kb. egy negyed bébiétel-üvegnyit kap naponta belőlük, a maradék még mindig üveges bébikaja, és az is marad még egy ideig, csak most már egyre csökkentem az adagot. De miután a férjem jól megtömte tejföllel, mit tehettem volna? Semmi baja nem lett tőle, és a bablevesből is csak a levét kapta egy kis (kb. hüvelykujjkörömnyi) sárgarépával, és 1 db babbal. Úgyhogy azért nem kell itt nagy lakomákra gondolni! :lol: :lol: :lol: Pilla és Verna itt a nagy bátor, ők szinte már mindent adtak a lányoknak. :lol: :lol: :lol:

Verna,
GRATULA A FOGYÁSHOZ!!!!!! Nagyon ügyes vagy, csak így tovább. Sajna nekem megállt a folyamat, köszönhetően a Nagymamám túrórudijainak és palacsintáinak, no meg a férjem spagettijainak.... :oops: Pedig annyira jól indult minden, de nálunk sajna senki nincs tekintettel rám. :evil: :evil: :evil:

Pocakosoknak hajrá!

A kis betegeknek meg jobbulást!!!!!!

Kép
Kép
nircee

Így ettük a tejfölt :lol: :lol: :lol: :

Kép

Kép

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Egész nap időnként belenézek a topicba, de estére mégis annyi duma termelődik, hogy 10 perc még elolvasom. :lol:

Rásegítés: NAgyon felháborítónak tartom, és ezért nyugodtan lehet szólni a dokinak. :evil: Szerintem nincs ilyen indok, az vagy tágul, vagy nem, ha nem akkor más megoldás kell. Egyébként én nagyon határozottan indultam ám ennek neki. Semmi felesleges vizsgálat, és ezt finoman közöltem is a dokimmal. Az utolsó időkben mikor már 2 naponta kellett menni, nem vizsgált meg egyáltalán. Azt mondta felesleges, mert UH, Flowmetria rendben, mozgások megvannak, nincs értelme piszkálni a méhszájat. És így is van, meg van ennek a természetes módja, és a dokiknak nincs ehhez joguk, hogy a tudatlan kismamikkal ezt tegyék. Dühítő, hogy visszaélnek a kiszolgáltatottságunkkal. Hű de mérges lettem... :evil: :x
A másik az ügyeletes. Na attól is tartottam, hogy ki lesz a szülőszobán mikor bemegyek. Magamban elhatároztam, hogy ha nem lesz szimpi, nem hagyom, hogy megvizsgáljon, megmondom, hogy várjuk meg a dokimat. Szerencsére Kovács Réka volt, és nagyon finoman vizsgált, semmit sem éreztem. Annak ellenére mondom ezt, hogy hangulatilag, nagyon mufurc volt akkor.
Ha ilyeneket hallok, egyáltalán nem csodálkozom, hogy vannak akik az otthonszülést választják. :roll: :?:

Becsi, én tudom mire gondolsz, de én is csak a 8. napon feküdtem volna be. :wink:

MAli, Dani tényleg édes kis Süsü. :lol: Mikor Szonja annyi idős volt, mint Dani, én sem nagyon tudtam tőle főzőcskézni. Mindig alvásidőben főztem. Akkor még kétszer aludt, és az elsőben megfőztem, a másodikban maradt a többi házimunka. Mostmár vele főzök. Ő is kavar, pakol, futkos közben, hurcolja a konyhai dolgokat. Van, hogy nagyon nyűgi, olyankor csak előskészítem a főzést, és vele foglalkozom, a meló megvár... Ha pedig ráunok erre a bolondos főzőcskére, egy hétig rendeljük a kaját, és akkor több a pihi. :)

Nircee, nagyon cuki Marci, tudja ám, hogy mi a jó....NYugodtan kóstolgathatja a felnőtt kajákat szerintem semmi baja sem lesz. :wink:

Szemölcsre nálunk is a vérehulló fecskefű vált be. Tiop, legközelebb próbáljátok ki! A tapasz is megér egy próbát, humánusabb, mint a bőrdoki.

Képzeljétek Szonja ma tiszta bolondos volt. Szó szerint verekedett. Mondjuk csak engem tisztelt meg ezzel. Közben pedig kiabált, és rendesen vörösödött a feje. Először viccesnek találtam, aztán már nem annyira. Persze mindig talált rá okot. Ha mosakodni kellett azért, ha nem adtam neki varrógéptűt azért, ha kimentünk azért. Nagyon meglepődtem, de ahogy jött, úgy el is múlt neki.
Este aztán nagyon cuki volt. Fürdés után még fél órácskát játszott. Lufit fújt, telefonált, kidobálta a- szerinte- szemetet a kukába... Aztán egyszercsak megfogta a kezemet, és hívott, hogy "aja". Behúzott a szobába, hogy mostmár aludjunk. NAgyon édi volt :D

thenus

Sziasztok!

Mi is megvagyunk még!!! :D
Igyekszem rendszeresen olvasni titeket, de az írásra már ritkán marad időm.

Hú, annyi téma forgott mostanában, hogy nem is tudom mivel kezdjem!

Először is Jutta és Pirpska, naggyon-naggyon szorítok!!!!! :D

Úgy látom ti is sorozatfüggők vagytok! :D Sajnos én is rájöttem már egy ideje, hogy mióta itthon vagyok egyre több sorozatot nézek. Mondjuk előtte is szerettem őket. Mondtam is már a páromnak, hogy velem néha nem is történik semmi izgi itthon, ezért nézem ezeket.
Ma is nagy lelkesen ecseteltem neki, hogy mi történt tegnap a Vészhelyzetben, de szegény azt se tudja igazán, hogy ki kicsoda.
Azért én is elég dühös voltam, hogy kedden van a Szül. feleségek és a Vészhelyzet is. Szóval nálam is ment a videó.

Zsófinak kibújt két fogacskája és úgy veszem észre, hogy kezd kevesebbet felsírni éjszaka. Azért nem akarom elkiabálni. Már egy jó ideje együtt alszunk a nagyágyon (apa meg szegény a kihúzhatós kanapén), de ma megpróbáltam betenni a kiságyba, meglátjuk hogy bírjuk.

Viszont mi mostanában az evéssel kinlódunk. Adjatok tanácsot!!!!
Reggel és este még cici van, meg eddig éjjel is azzal nyugtattam, most megpróbálom lecsökkenteni. Na szóval ennyi tejcsi van és a többi bébikaja (néha én is kotyvasztok, turmixolok neki) meg tejpép. Eddig olyan jól ette a kajákat, gyümit és zöldséget is, most pár napja viszont rendesen bele kell tömnöm a akaját és így is csak fél üveg fogy el egyszerre. Közben meg végig nyüszög, kínlódik szegénykém. Annyira nem tudom, hogy mit adjak neki. Egy -egy kaja ízlik neki, főleg a banános dolgok. Olyankor rendesen tátog, viszont a többinél összeszorítja a pici száját.
Már párszor adtam a kezébe kiflit, vagy a kezemből harapott a banánba, körtébe, barackba és úgy láttam az tetszett neki. (Bevallom tegnap adtam neki a Túró Rudi túrójából is és azt is nagyon jóízüen ette). Viszont ilyenkor amiket leharap annak a felét kitúrja a kis nyelvével, szóval úgy érzem, hogy ezzel nem lakik jól. Meg annyira félek, hogy nem figyelek eléggé és a torkára szalad valami nagyobb darab.
Szóval szerintetek mit adjak neki? Próbáljam azokat amiket harapni tud? Mert úgy látom azt nagyon élvezi.

Minden baba gyönyörű (ez csak természetes! :) )

Nircee,
A tejföl kajálás nagyon édi!!! :D

Most már megyek mert leragad a szemem.
Jó éjt mindenkinek!
Márti
Vendég

Bocsánat!!!!
Piroska!!! :oops:
Vendég

Tusi, pont most olvastam, hogy a szoptatott babák kevesebbet esznek szilárdat, mint a többiek. Szerintem ne aggódj, ha nem fogy, nincs semmi gáz. HA mégis, úgy érzed, hogy éhezik, kínáld meg cicivel. Napközben is nyugodtan megkínálhatod, szerintem ő még fiatalka a napi kettőhöz. Szonja még most is minimum 3x szopizik, de annál csak többször, plusz éjjel. És egy étkezésre kb fél üvegnyit eszik meg szilárdból.
Remélem tudtam segíteni.

thenus

Andi:
a Gyilkos számokat és is nagyon szeretem, csak olyan későn van, hogy addig mindig elalszom, úgy kifáradok :(. Az NCIS ha sikerül, megnézem, ha nem, nem. Dr. House-ból volt olyan rész, amit láttam, de az kb. két vagy három volt. A férjem a Monk-ot szereti, jókat nevet rajta :). Én régen a Bűvölet-et néztem, de ma már erre semmi időm. De nálunk úgy néz ki a dolog, hogy bekapcsoljuk a TV-t, a híreket meghallgatjuk és utána durmolok, mint atom :). Én nem bírok fent lenni este, éjjel ha felébredek és valami jó film megy (mert miért ne éjjel mennének a legjobb filmek), akkor megnézem, egyébként nagggyon hamar kiütöm magam. A férjem azt szokta mondani, hogy olyan vagyok, mint a Duracell nyuszi, pörgök, aztán egyszer csak eldőlök :). Most is ez volt, most felébredtem, aztán visszafekszem reggelig. De ráérek, mert megvártam, hogy éjfél legyen, hogy ne aludjunk el, mert a férjem minden éjjel éjfélkor vércukrot mér. Most fogom őt felkelteni, hogy mérjen a drága. Mert ha éjjel lemegy a vércukra, későn ébred fel, akkor hypo-zik, na azt nem kívánom senkinek!
Verna:
a Menyhért utcai buszmegállótól lakunk öt percre, a Budapesti úton van a lakópark. Tehát szerintem te ott voltál. De ott több is van egymás mellett, az első 10 éve épület, aztán jövünk mi, a mienknek a teteje bádogból van, aztán az Árpádföld Lakópark, az sorházakkal kezdődik, utána meg egy nagyon színes: a Malomdomb. Tehát erre jártál valahol :).
Gratula a fogyáshoz!
Rásegítés:
szerintem nem segített rá, csak nekem nagyon kellett pisilni, mert nem tudtam, mikor hív be, nem mertem kimenni, így feszítettem vadul, inkább ez lehetett a gond.
Ügyeletesek közül engem egy doki sem vizsgált meg. NST-t megnézték és kész. Mondjuk nem is bántam, megmondom őszintén...
Na, jó éjszakát és köszönöm, hogy ennyire szurkoltok, de nem sikerül kibeszélni a tehénből a borjút :):).
Na, majd kiderül...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

10 éve épült, bocsi :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Iszonyat éjszakám volt...
8-kor volt néhány fájásom, felmentem fürödni elmúlt.
10-kor újra indult... 11-12 között erősödött, innentől 5 perces fájásaim voltak, úgy voltam vele, ha 2-ig eltart megyünk a kórházba... nem fokozódott, de már húzós volt... 2 és fél 3 körül éreztem, hogy hasmars... hááááát az nem volt egy egyszerű hasmenés... de utána totál abbamaradt... szombaton is kb. ez volt... csak nem ennyire durva....

NEM HISZEM EL!

Mi kell még a szüléshez???

Jutta

KépKép
jutta

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?