Új privát üzeneted érkezett!

Pepike! Akkor megyek én is kocsival, de ígérd meg, hogy nyugdíjastempóban mész előttem!!!! :oops:
Majd egyeztessünk légyszi, hogy honnan induljunk!

Xien! Üdv a csapatban!

Akkor, ha mindenki egyetért az ültetőkártyával kapcs-ban, kérnék szépen visszajelzést, hogy mi szerepeljen a névtáblákon!!!!!!!
(nick/megszólítás)

Kép
pété

Pété, mivel itt, az oldal elején kérdezed, én meg a túloldalon írtam, leírom újra:

Nick: kiszazsu
Megszólítás: Zsuzsi

Mindenki nevében is köszi a gyártást! :lol:
Vendég

Pété, én így kérném:
Nick: kvaszeva
Megszólítás: Évi

Évi

KépKép
kvaszeva

Épp gondolkoztam rajta, hogy megírom, hogy Te vagy a legrendesebb, mert már meg is írtad!!! :D

A Tiéd már kész is van! :wink:

Kép
pété

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓhhhhhhh! Ez gyors volt! Köszi! :lol:
Vendég

Mármint Zsuzsi, Neked szántam az előző üzimet. :D

Kép
pété

Én is csatlakozom a többiekhez:
Nick: mni
Megszólítás: Niki

KépKép
KépKép
mni

Pété: Köszi a kártyákat.

Nick: Beuska75
Név: Bea

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Na most eltünök, megyek lassan a gyerekekért, utána pedig edzésre, majd este bekukucskálok.

Sziasztok!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

Annyit írunk, hogy követni nem tudom lassan... akkor részletekben válaszolok:

Nick: eszterxx
Név: Eszter

Xien, üdv a csapatban, egy dolgot nem lehet itt: bejelentkezni és aztán jól eltünni (Uuuuugye, Jimmorrison??? :lol: ) (hogy én kitől tanultam ezt a rámenősséget???)

Patri,

én holnap be tudok ugrani lefoglalózni, semmibe nem tart. Könnyebb nekem a Camponából hazafelé, mint neked Érdről eljönni!

Csajok,

Megvan az a kép, amikor idegenként betéblábolunk az étterembe és az ott levőknek nem az arcát fürkésszük, hanem a hasát, hogy vajon melyik csoporthoz is tartozhatunk? :lol: Én már előre parázok ezen, hogy mi lesz, ha idétlenül ott állok egyik lábamról a másikra és próbálok nem feltünően hunyorítva átnézni a terem másik végébe :wink:

Lego Inika: bocsi, de még nem értek hozzá, az ugye Lego inka akar lenni (csak hogy ne nagyon égessem magam a játékboltban...) vagy az nagyon drága valami? NMatricából pedig milyen???

Pumperka, neked is akartam valamit írni, de közben lefelejtettem, kezdem előlről az elmúlt 3 oldal átnyálazását, hátha eszembe jut... ahhhh, megvan! Az, hogy bármennyire is idétlen, de szerintem a gyerekkori csapatépítő és memóriajavító játékok igenis jók lennének, mert szerintem felnőttként a bemutatkozásnál majd' mindenki a saját nevére/arcára/szitura figyel és ezért nem tudjuk megjegyezni a másik nevét

Igenis kellene pár jópofa játék, amivel oldjuk a kezdeti feszültséget, meg így legalább elkerülhetjük azt, hogy egy este alatt megismerjük a két asztalszomszédunkat, a többieket pedig majd legközelebb

Ja, és pasik nélküli találkára szavazok én is

Kép

KépKép
eszterxx

mpatr
Patrícia (Pati)

azt hogy név meg nick, ne írd rá :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

[quote="eszterxx"]hogy én kitől tanultam ezt a rámenősséget???

KABBE!! :lol:
amúgy meg:

- a Lego Inika vicc volt, k.. drága.
- a Trófeába mindenképpen mennem kell, hogy egy-két dolgot pontosítsak velük, esetleg fizetni bemehetsz, de nem látom értelmét egy nap miatt, azért köszi!!!!

- ez tényleg poén hogy még nem is találkoztunk és hogy ismernénk meg (pocin kívül) egymást..

SZÓVAL AZ ISMERKEDŐS JÁTÉKOKON LEHET TÖRNI A BUKSIKAT.

MÉG MINDIG NEM ÍRTÁTOK MEG, HOGY GYEREKET SENKI SE HOZ 100%-RA?????

Kép
Kép

mpatr

Én már voltam egy másik Trófeában, és ott a bejáratnál állnak hostess-ek, aki segítenek helyet találni, vagy ha foglaltál asztalt, akkor odavezetnek. Gondolom, elég lenne szólni, hogy a Babaneteseket keressük, és akkor megmondják, merre találjuk egymást... Vagy találjunk ki egy jelszót, amire hivatkozunk.... :lol: :lol:

Kép
pété

Úgy ismerjük meg egymást, hogy vannak hostessek, akik az asztalhoz kísérnek, és Pati, szerintem, ha úgy intézed a foglalást, hogy mondjuk kismami-találkozó néven, akkor mindenkinek lesz mire hivatkozni, ha megkérdezik tőle, hogy ugyan mit álldogáll ott.
Mit szólsz??? :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Pété, egy rugóra jár az agyunk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Pati, én nem viszek gyereket. Ha Apa nem tud rá vigyázni, akkor inkább itthon maradok. Este hattól x-ig már nemigen bírná a gyűrődést!
Na jó, lehet, hogy én nem bírnám vele. :oops:
Szóval én is a gyerek és férj nélküli talira szavazok!
Vendég

A játék dologgal én úgy vagyok, hogy elvileg étterembe megyünk, hogy akartok ott játszani? Akkor menjünk inkább egy műv.házba, ahol még színpad is van, és akár előadhatunk egy színdarabot is... :lol:

Kép
pété

Mondtam nekik, hogy kismami-találkozó (szegény recepciós csak lassan automatice adja a főnöknőjének a telefont mert két-három napja állandóan őket zaklatom mindenféle extrákkal-dehát mindent a tali sikeréért..)
viszont így attól félek, hogy mégsem engedik a korlátlan fogyasztást
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[/b]

Kép
Kép

mpatr

[quote="pété"]A írta:pété játék dologgal én úgy vagyok, hogy elvileg étterembe megyünk, hogy akartok ott játszani? Akkor menjünk inkább egy műv.házba, ahol még színpad is van, és akár előadhatunk egy színdarabot is... :lol:

de hülye vaaaaaaaaaagy!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

u.i.: pisilni ott is lehetne, de akkor mit eszünk? a pénztáros nénit??????? :lol:

Kép
Kép

mpatr

Bármennyire is dedós dolog, de én jó ötletnek tartom a bemutatkozást, és közben úgyis merülnek fel kérdések...Talán arra kellene valamit kitalálni, hogy az asztal két végén ülők hogy tudnak kommunikálni, vagy egymással megismerkedni...

Kép
pété

Némmá, vajh miért vette valaki magára :lol: :lol: :lol: ?

Pété - csak annyit akarunk játszani, hogy valahogy megismerjük egymást... de ha színdarab, akkor előre szólok, hogy mindig én voltam a Ló Szerafin, pedig Mikkamakka akartam lenni.

NEM AKAROK LÓ SZERAFIN LENNI :cry: ! (a szegény hátrányos helyzetű...)

Amúgy tudtátok, hogy a Mikkamakka úgy lett, hogy a Lázár Ervin környezetében élt egy kisgyerek, aki nem tudta kimondani a Miska macskát és abból lett? Nekem ez úgy tetszik, olyan kis aranyos :lol:

És egy fontos kérdés: Mikor érzem már tök egyértelműen, tutira a gyereket? Nem kellene már?????????

Kép

KépKép
eszterxx

Pati! Hát csinálunk szendvicset! Tudod, zalafelvágott, főtt tojáskarika, reszelt sajt, a tetején hogy hívják azt a piros bigyót, amit a lecsóba is szoktam rakni, meg a pörköltbe is, olyan mint a ketchup, csak sós? Basszus, Cavintont nekem! :oops:
Viszünk teát is termoszban! Papírtányér, műanyagpohár!

Kép
pété

Nem kérhetnénk úgy az asztalokat, hogy nagyjából körben üljünk? Akkor legalább láthatnánk egymást.
Tudom, hogy ez négyszögletű asztalok esetében elég nehézkes, de szerintem nem megoldhatatlan. :roll: :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Akkor legyen a jelszó: "Kerekasztal Lovagjai"

Kép
pété

Bocs, hogy ennyire kreatív vagyok, de megboldogult fiatal koromban felszolgáló voltam, és elég sok lehetetlen kéréssel találkoztam, főleg esküvők alkalmával, legtöbbször azért mindent tudtunk teljesíteni. :oops: :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

[quote="eszterxx"]N írta:eszterxxémmá, vajh miért vette valaki magára :lol: :lol: :lol: ?

MOSMÁTÉNYLEGKABBEEEEEE!!! :lol:

Kép
Kép

mpatr

[quote="eszterxx"] írta:eszterxxs egy fontos kérdés: Mikor érzem már tök egyértelműen, tutira a gyereket? Nem kellene már?????????

Szerintem nem kell izgulnod, én Alexát 18 hét + 3 naposan éreztem először. Amúgy a "nagykönyvben" azt írják, hogy 20. hét környékén érzik az első babások. Úgyhogy NYUGI!!! Mozog ő, és majd meg is érzed. Lesz még olyanod is, hogy bárcsak kicsit nyugton maradna már! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó ötlet, de 15 ember azért annnyira nem sok.
Persze, ha előkerülNÉnek a többiek :roll: :roll:

Majd szólok nekik, szerintük mit lehetne tenni.
Kérem az egyéb sóhajokat!!

Kép
Kép

mpatr

[quote="pété"] írta:pétéa tetején hogy hívják azt a piros bigyót, amit a lecsóba is szoktam rakni, meg a pörköltbe is, olyan mint a ketchup, csak sós? Basszus, Cavintont nekem!

Piros Arany :lol:
Vendég

Téllleg!!!Köszi Zsuzsi! :oops:

Kép
pété

Ha valaki csak úgy beleolvasna és válaszolgatna Rátok néha, azt nem lehet... ;)
2 órám között nem birlak Titeket követni, mire odaérek, hogy válaszolnék, mehetek tanitani... :lol:

névtábla inkább, mint kitüző, de mindegy.

nick: kölyök28 (vagy kolyok28)
név: Zsu vagy Zsuzska (asszem csak ketten vagyunk Zsuzsik ;) és igy mindegy :) )

Xien, üdv :) irj magadról egy keveset :)

lányok, ne csak a pocakot nézzétek, nekem még alig van :shock: najó, pici van már, de ekkora simán volt régebben is, amikor felszedtem pár kilót! :oops:

Pati, nincs nagyobbacska gyerekem ;) de ha nagyon szeretnék, kérek kölcsön :lol:

naggyon várom már a hétfőőőőt!!!!! :D de még olyan messszevan :(
na megyek, szegénydiákjaim zht irnak... drukkdrukk nekik

Kép

Kép
kolyok28

eszterxx!

Pont most volt a másik topikból egy kismami uh-on (21 hetes asszem) aki nagyon későn kezdte érezni. Mondták ma neki, hogy nagyon mélyen van a babóka úgyhogy végülis kiderült a turpisság :wink:

De valószínűleg érzed már, csk nem tudod, hogy ő az.
Meg aki pörgősebben él, az későbben veszi észre, mert az elején csak nyugis leülés-lefekvéskor lehet!

Kép
Kép

mpatr

Lányok!

Hogy ti mennyit tudtok írni! :shock: :lol: :lol:

Ki akar ott beszélgetni, ha olyan sokat lehet zabálni!
:shock: :lol: :lol:

Egyszer eszünk, úgy kb. 2 órán keresztül. Aztán jön a böfögés! Aztán a punnyadás!!! :lol: :lol:

Asztal/névkártyák mindenképpen kellenek!! :)

És ismerkedési játékok is! :)

Pumberka! Nyugodtan előveheted az általad ismert jópofa játékokat! :)

Feláll az első "A kerekasztal vemhesei" közül, aki 3-4 mondatban bemutatkozik. Majd feláll a második az óramutató járásával ellenétes irányba és elismétli az elötte elhangzottakat, aztán ő is bemutatkozik. És így tovább!!! :shock:

Komoly agyi tevékenység lesz! :lol: :lol: Viszek Cavintont csajok! :lol:

Éhes vagyok!
Megyek enni, kásőbb leszek.

Ja és tegnap este másodjára fogadtam meg, hogy soha többet nem nézek Vészhelyzetet. Egy elmebeteg filmet csináltak belőle.
Vendég

Eszter!
Nem a játékoktól érezném magam idétlenűl, hanem a rám ragasztott névtáblától. Az ismerkedős játékokat én említettem előszőr, igaz akkor még viccesen. Tényleg jók, csak tényleg olyan kell, amitől azért nem mi leszünk a fő atrakciók az étteremben.
Hívunk majd sztriptíztáncosokat és azok elterelik a többi vendég figyelmét.... :D

Nick: Pumperka
Megszólítás: Szilvi

Pati !

Az enyémek a suli miatt nem feküdhetnek későn. Plussz drága lenne még őket kettőjüket is befizetni, és közel nem ennének azzal egyenes arányban. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sajnálom, hogy holnapig nem "látlak" Benneteket, mert otthon nem jó a gépem, de ne írjatok túl sokat, mert akkor holnap megint 2 óra lesz visszaolvasni...

Mindenkinek jó szuszogást estére! :D

Kép
pété

Pati, lassan nagyon-nagyon megtenném, amire felszólítasz :lol: , de apjuk immár 5 hete nyomja odahaza a betegágyat fekvőgipsszel :lol: És nálunk az odahaza sajna még nem együtt van, ő otthon lakik a gyerekekkel, ott nem lehet, amíg át nem épitjük a házat, hozzám meg nem tud felmankózni.

Ezerszer elátkozom már magam, hogy előtte meg pont nekem vlt az alvós időszakom, azért nem nagyon jött össze a dolog... így félidőben menne már nagyon, de most meg a körülmények... brühühü... és még a gyereket sem érzem...

Azért köszi a nyugtatásokat, ha a 21. hét már késő, akkor lassan-lassan csak észreveszem már!!!! Sőt, ha 18.hét 3. na lenne, mint Kiszazsunak, akkor holnapután :lol: ...

Mondjuk olyan pillanatot nem tudok, amikor nyugton ülnék, de azért lehetne már valami jel, mondjuk elalvás előtt, vagy valami. Na, majd 11-én megyek az UH-ra, ott rákérdezek, milyen mélyen van!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Szilvi (alias Pumperka, de hogy mennyivel jobb név a Szilvi)!

Nekem nincs bajom a játékkal, sőt... de most, hogy felvetetted a sztriptíztáncosokat, lehetnének ezek fiúk is, és akár táncolhatnának nekünk is... na jó, eldugultam...

Kép

KépKép
eszterxx

Végtelenül megynyugtató :shock: , hogy a babát akár a 20-ik hétig nem fogom érezni! :cry:
Most teljesen kikészültem! :( :? :roll:

Eszter!
Ti rosszabb helyzetben vagytok, mint mi!
Nálunk a párom két hete nincs idehaza! :?

Minket nem tiltottak el a szextől. Azt mondta a doki, hogy amennyi jólesik! :lol: De így! :roll:
Remélem a következő kontrollon is ugyanezt fogja mondani! :lol: :lol:

Én asztalkártyát kérek! :D

Aranykavics
Megszólítás: Kavics
Vendég

Kavics, drága! Még a talin is inkognitóban maradsz??? :wink:
Vendég

Aranykavics
Megszólítás: Kavics

nem cifrázod.....[/i]

Kép
Kép

mpatr

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kiszazsu, Pati! :lol:
Látom lelkesedtek az ötletemért! :lol: :lol:

Pétének megírtam a a nevem. :D

Nem titok, csak a topikba nem szeretném beírni! :D

Cuppanós.
Vendég

Sziasztok!

Letelt a munkaidő, elment az új lány haza, úgyhogy rácuppantam a hozzászólásokra, és már megint jókat derültem.

Nick: kikó70
Név: Ildi

Szerintem is pasik nélküli tali lenne jó, és én is az asztali névtáblára szavazok.

Holnap megyek AFP-re.

Ildi

Kép
kikó70

Hát ezen én is jót derültem:

Aranykavics
Kavics

:D :D :D :D :D :D

Eszter!
Direkt nem sztriptíztáncosnőket rtam....

Ja és én most, úgy vagyok a bébimozgással,hogy ma már hasra is feküdtem, hogy provokáljam. Már egész határozattan éreztem hetekkel ezelött is, de a legutolsó action :oops: Óta sztinte soha nem érzem és csak épphogy, ahelyett,hogy erősődne a mozgás ahogy növekszik. Nyugtatgatom magam, hogy csak erős földrengésként élte meg a dolgokat, és a hasam mélyebb részeibe fészkelte be magát.Szóval már 4 napja én is parázok, hogy nincs-e baj,növekszik-e, de azért alapvetően tudom, hogy rendben kell lennie mindennek.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Úgy látom, hogy elég pihent a társaság így szerda délután... :lol: :lol: :lol:

Nick: mzx
megszólítás: Móni

Képzeljétek, hogy milyen kegyetlenek a barátnőim! :evil: Holnap találkozom velük, egy kivétellel mind dolgozik, és gyerektelen. Én meg itt a kis maffiózó mellett félévente egyszer eljutok este vacsizni valahová, erre ezek a ronda nők egy csokizóba szervezik a találkozót, ahol csak szendvics van a csokicsodákon kívül. Pedig direkt írtam, hogy úgy ennék már valami finom ételkölteményt. Ráadásul pont nem jó egy kismamának teletömni magát édességekkel. Nem is értem, hogy miért oda megyünk, hisz állandóan fogyókúrázik mindenki... :roll: Grrrr... olyan csalódott vagyok. :(

Ezek után alig várom a Trófeát!!!!!!! :)

Eszter, én is csak a 20. héten éreztem Eriket, akkor sem túl erősen. Eléggé be voltam parázva addigra, hogy mi van már :).

Kép

Kép
mzx

bírom, hogy megváltoztak a prioritások: nézzétek meg, mindenki előbb a taliról meg a zabálásokról ír, AZTÁN a pocilakókról.

kaja, kaja, ja, mellesleg afp......
ez poén :lol: :lol:

de érthető. Eddig voltak az aggodalmak, a rosszullétek, meg ilyenek, most végre magunkkal is foglalkozhatunk.
Mellesleg az sem utolsó, hogy nagyon kismama-barát hely, mert lehet olyanokat enni, amivel a babának is kedveskedhetünk (egészséges és finom).
Tényleg! :shock: :shock: most döbbenek rá, én aznap voltam ott legutóbb, amikor Norton fogant... :shock: :shock:

pumperka! gyakrabban szeretgessétek egymást apával, akkor megszokja a csibe is... :wink:

Kép
Kép

mpatr

Pati!

"most döbbenek rá, én aznap voltam ott legutóbb, amikor Norton fogant... Shocked Shocked"

Csak nem a Trófeában "csináltátok" a gyereket! :lol: :lol: :lol:

Én is fogok enni!
Nehogy úgy jelents be, hogy van egy szerencsétlen diétázó aki nem eszik!!! :lol: :lol: Irgumm-burgummm :lol: :lol:

No, megnyugodtam, hogy ezt végre tudattam veled, mert már attól tartottam, hogy éhen fogok ott halni! :lol:
Vendég

KAVICS, kedves Te ma naggggyon formában vagy!!!!!!!

annyira röhögtem, hogy a kisfiam kérdezte, miért sírok :roll: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

ma mindenkit magával ragadott a lendület..
tiszta kettyósok a hozzászólások(k)
:wink:

Kép
Kép

mpatr

Én eggyiknél se tudtam mikor fogant, úgy irigylem azokat ezt tudják. Biztos jó rá visszaemlékezni, főleg, ha kötődik valami hozzá. Pl TRófea :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Én meg holnap megyek a dokihoz, de nem bírtam bejelentkezni... nem baj, azért megyek. :) (egész nap távol az internettől, hogy fogom kibírni?)
Amúgy mi meg akkor voltunk a Trófeában, amikor először voltunk orvosnál és még csak 11mm-es volt a pocaklakó. :)

KépKép
KépKép
mni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?