Sziasztok!
Annyit írunk, hogy követni nem tudom lassan... akkor részletekben válaszolok:
Nick: eszterxx
Név: Eszter
Xien, üdv a csapatban, egy dolgot nem lehet itt: bejelentkezni és aztán jól eltünni (Uuuuugye, Jimmorrison??? ) (hogy én kitől tanultam ezt a rámenősséget???)
Patri,
én holnap be tudok ugrani lefoglalózni, semmibe nem tart. Könnyebb nekem a Camponából hazafelé, mint neked Érdről eljönni!
Csajok,
Megvan az a kép, amikor idegenként betéblábolunk az étterembe és az ott levőknek nem az arcát fürkésszük, hanem a hasát, hogy vajon melyik csoporthoz is tartozhatunk?
Én már előre parázok ezen, hogy mi lesz, ha idétlenül ott állok egyik lábamról a másikra és próbálok nem feltünően hunyorítva átnézni a terem másik végébe
Lego Inika: bocsi, de még nem értek hozzá, az ugye Lego inka akar lenni (csak hogy ne nagyon égessem magam a játékboltban...) vagy az nagyon drága valami? NMatricából pedig milyen???
Pumperka, neked is akartam valamit írni, de közben lefelejtettem, kezdem előlről az elmúlt 3 oldal átnyálazását, hátha eszembe jut... ahhhh, megvan! Az, hogy bármennyire is idétlen, de szerintem a gyerekkori csapatépítő és memóriajavító játékok igenis jók lennének, mert szerintem felnőttként a bemutatkozásnál majd' mindenki a saját nevére/arcára/szitura figyel és ezért nem tudjuk megjegyezni a másik nevét
Igenis kellene pár jópofa játék, amivel oldjuk a kezdeti feszültséget, meg így legalább elkerülhetjük azt, hogy egy este alatt megismerjük a két asztalszomszédunkat, a többieket pedig majd legközelebb
Ja, és pasik nélküli találkára szavazok én is