Sziasztok!
Új vagyok ebben a topicban, de Mushuka iszíves nvitálására benéztem hozzátok.
Pár szó gyorsan magunkról. A 39l hetünkben, szeptember 14-én a Péterfyben császárral születtek meg ikerbabáink. Előtte azonban már sajna 3 hetet töltöttem a kórházban, mert egy nagyon elővigyázatos doki karmai közé kerültem gyanútlanul egy nst alkalmával és ő úgy döntött, hogy jóslófájásaim miatt már haza sem enged szülésig.
No ezen kórházas idő alatt ismerkedtem meg Mushukával, aki becsábított ide...
A csaszi után sajna nem igazán jött meg a tejcsi, úgyhogy tápszeren élünk a bébikkel. Persze igyekszem fejni, de alig valamicske jön össze a nap folyamán, amit megosztva a két gyerkőc között az esti tápszer előételeként fogyaszthatnak el. Amúgy jól vannak, a kezdeti súlycsökkenést szépen behozták, a múlt hét végén elérték születési súlyukat. Egyébként rendesek, bár ha hasfájás van, vagy egyszerre tör rájuk az éhség, akkor előfordul, hogy egyszerre sírnak. Ha ez akkor van, amikor egyedül vagyok itthon, na az egy érdekes dolog, mert felváltva próbálom őket vígasztalni.
Mushuka!
REmélem jól vagyítok, Danika pedig lassan kifele készülődik. Mi már nem szándékozunk többé menni a kórházba. Azon hét szerdáján, amikor hazamehettünk, akkor kellett visszamenni az anyagcserés vérvételre, melynek eredményéről, ha valami gáz van postán értesítenek. Remélem nem kapunk semmit és többé nem kell a kórház tájékára mennünk...
Amúgy képzeld, a szülés után olyan lepukkant lettem, mint a várandósság alatt soha. Fájt a derekam, dagadt a bokám és elborított a csalánkiütés. Na ez utóbbi valami iszonyatos volt. Csak rázókeverékkel lehetett csillapítani valamelyest az őrült viszketést. Borzalmas volt. De szerencsére már túl vagyok rajta. Próbáltam hívni ezügyben a dokimat, de tudod, a tiéddel egyszerre mentek szabizni, így nem tudtam, mi a csuda ez, de a védőnéni felhomályosított, hogy ez bizony egyeseknél előfordul. No én az egyesekhez tartoztam...
Na mennem kell, igyekszem majd jelentkezni.
Vigyázzatok magatokra!
Puszi Mindnekinek
Gica
(A vonalzómat még nem aktualizáltam, félrevezető...)