Új privát üzeneted érkezett!

Most kizárólag Vili kedvéért jöttem Kép

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK A NAGYFIÚNAK Kép Kép Kép Kép

Sok szeretettel: bogancsi és Tomi (no meg a többiek Kép )

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Én is Vili miatt:

Kicsi Vili ! nagyon boldog elsõ szülinapot kívánunk! Kép Kép

Sok puszi: Ladányi Kata + Peti
LadányiKata (ladán

Norci!

Vilinek nagyon boldog elsõ szülinapot kívánunk!!!! Hihetetlen, hogy már õ is 1 éves!!!!!!Kép

Most csak ennyire ugrottam be.
Puszi, szép hétvégét: Nyuszimanóék (23+0Kép)
nyuszimano

Boldog névnapot, Zsani!!
Kép
Borcsa+Luca

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Vilinek boldog szülinapot kívánunk!

Holnap reggel elutazok az érettségi találkozónkra és elõször töltök éjszakát Hanna nélkül, nem tudom milyen lesz.Kép

Kellemes hétvégét nektek!

Tikk
tikk

Sziasztok!
Csak beugrottam es gyorsan irok par sort.

Szilvi! Kép
Nagy gratula a pocaklakohoz! Minden szepet es jot kivanok az elkovetkezo 9 honaphoz!
Boldog nevnapot Zsaninak!

Marti! Kép
Gratulalok kis Vilkahoz! Sok boldogsagot es sok turelmet es jo babazast kivanok! Kép

Norci! Kép
Boldog szulinapot Vilinek!

Danimama
danimama

Tikk!

Húúú, én bele sem tudok gondolni, hogy milyen lehet a lányom nélkül külön lenni akár csak 1 napon át. Pedig a barátnõim már 4-5 napra is otthagyják a lányaikat a nagymamáknál. Szurkolok, hogy jól érezd magad és ne azzal foglalkozz, hogy jaj most mi lehet a lánykámmal...Kép Kapcsolj ki! Aztán várjuk a beszámolót a találkozót, különösen azért is, mert én is azt szervezek!

BMárti: nem felesleges az a tabletta? Pharmatex-szel mi volt a bajotok? (több fajta van belõle (kúp, tampon...) elég megbízható. Bocsi, ha túl intim a téma, nem muszáj válaszolni.Kép

Laura: hogy van a pocaklakó?

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Danimama!

Mi újság veletek? régen meséltél magatokról!

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Vili!

Üdv a legkisebb Nagyfiúnak! Boldog szülinapot kívánunk Nektek! Kép

Kép

Sára, Máté és Solya
solya

Sziasztok!

Elõször is :
Boldog Születésnapot Kívánunk Vilike!

Kép

Zsaninak
Boldog névnapot!

Cory
Már válaszoltál is csak nem nekem így voltaképp tárgytalan, nekem is feltûnt hogy milyen szótlan vagy egy jó ideje, de tényleg sok minden jött ösze most nálatok így érthetõ hogy nem volt kedved cseverészni.
A lényeg hogy jól vagytok mindagyian, baba is, te is, Balu is és a párod is, most már "csak" az egyetemi dolgok miatt szorítunk még nektek!

Írt Menta
pár sort magánban hogy tényleg ne haragudjunk és jön mihelyt "lehet", íme néhány mondat Helenáról gondoltam benneteket is érdekel :
"Helenáról: Szóval tündér, mint mindig, de tényleg. Hihetetlenül szófogadó, jó kislány. Persze õneki is vannak hisztikéi, de nagyon aranyos.
Tud futni, felül már 8 foga van, alul talán még csak 4. Ezt nem tudom biztosra, mert nem engedi megnézni. A felsõket is csak onnan tudom, hogy odalátok, amikor nevet az ölemben fekve.
Már egyedül eszik kanállal, de a dokinéni szerint nem eleget, mert a hétfõi 15. hónapos oltáson csak 9220 gr volt. "

Na megyek aludni, most fejeztem be a fõzést holnapra mert reggel Ballagunk!
Hétvégi kirándukóknak minden jót és szép idõt kívánuk!

Pussz: Dzsili és Napsugár
dzsili

Sziasztok!

Vili! Boldog szülinapot!!! Kép

Zsani! Boldog névnapot!!! Kép

Zsuzsi! De, szerintem is fölösleges a gyógyszert szednem, és nem is nagyon akartam, mert így nem dönthetünk hirtelen a második baba bevállalása mellett. De sajnos tényleg nem találtunk más jól mûködõ megoldást. Nekem semmi se túl intim, én egy ilyen vagyok Kép, de a Párom gondjait inkább mégsem részletezem Kép, maradjunk annyiban, hogy a Pharmatex sem, és az óvszer sem vált be. Azért is kérdeztelek titeket (is), hogy tudtok-e más azonnal abbahagyható megoldást. Sajnos nem találtam semmi jót, így maradt a gyógyszer. Mert azt meg nem akartam, hogy amikor úgyis ritka kincs, hogy idõnk és energiánk is legyen egymásra, akkor technikai problémák tegyék tönkre a pillanatot.

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Szilvi!
Gratula a babahoz!

Marti! Vilka!
Gratula nektek! Sok boldogsagot kivanunk!

Vilike!
Boldog Szuletesnapot Kivanunk!

Zsani!
Boldog Nevnapot Kivanunk!

Vegre mi is elokerultunk.

Edit! Bogancsi!
Koszi a hianyolast.

A vendegeink mar hazamentek, de utana meg szuksegunk volt nemi kis idore, hogy visszaalljon minden az eredeti kerekvagasba. Es persze, hogy ne legyen minden egyszeru, szegeny Madikenek egyszerre jott ki harom szemfoga. Ejjel nem volt gond, aludt rendesen, de napkozben allandoan bujt, csak velem akart lenniKép. Szerencsere tul vagyunk ezen is. Igy Madikenek 12 fogacsija van + 3 foghegyecske ami ket napja bujt ki Kép

Bocsi, itt mar keso van, hamarosan irok megint, reszletesebben, de meg nagyon sok visszaolvasni valom van, hogy kepben es naprakesz legyek.

Kellemes Hetveget Mindenkinek,
Andysj
andysj

Vili! Boldog elsõ szülinapot!
Kép

Borcsa+Luca

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Vili: boldog szülinapot Kép

Zsani: boldog névnapot! Kép

Olyan furcsa, hogy az osztály legfiatalabbja most lett egy éves, és máshol meg már a kistesó is megszületett Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Vilinek BOLDOG SZÜLINAPOT! KépKépKép

Zsaninak BOLDOG NÉVNAPOT! KépKépKépKépKép

Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Csak egy rövid kukkra van idõm, mert valami csoda folytán már kész vagyok az ebéd elõkészítésével, így amíg a Bea pihen, alszik, gyorsan tudok haladni a melóval. Természetesen olvasni olvaslak benneteket, de írni a héten nem volt idõm, és úgy néz ki a jövõ héten is csak olvasásra fussa majd az idõmbõl.

Elõször is!!!
A szülinapos Vilikének nagyon Boldog Születésnapot kívánunk mi, és azt, hogy a füle érjen bokáig.KépKépKépKép

A névnapos Zsaninak, meg nagyon boldog névnapot kívánunk, még ha egy kicsit meg is késtünk vele.

Dzsili!
Majd ugye leírod, hogy a ballagás, hogyan sikerült? Várom a beszámolót.KépKépKép

Bogancsi!
Persze küldheted Tomit, bár nem hiszem, hogy az én fiaimnak hagyni fogja a hajmosást, ehhez nálatok is a nagytesók kellenének.KépKépKépKép

Bea egyébként szerencsésen túlélte a Pityuka hajmosását, igaz nem samponnal, de így is jó volt, hogy legalább hagyta magát. A lépcsõzés szuperül megy a kiscsajnak.KépKépKép Fel-le tud már mászni a lépcsõn, és már nem is kell, hogy ott legyünk szólni, hogy hogy jöjjön le, magától letérdel a lépcsõ szélén, és már jön is lefelé. Nagyon hamar megtanulta.KépKép Most a bilizést nem bánnám, ha ilyen gyorsan megtanulná.
clipart{proud}
Beszéddel is egész jól kezd megbarátkozni, mindent próbál mondani, megérteni viszont mindent megért.KépKépKép

Sziasztok, kellemes hétvégét mindenkinek!
Zsuzsa + Beababa

beababa

Sziasztok!

Beszéltem Edittel, õ is gratulál Mártinak kicsi Vilkához!
És természetesen Szilvi neked is a kis pocaklakóhoz!

Norci!
Vilinek boldog elsõ születésnapot kívánok!

Szilvi!
Zsaninak(kicsit megkésve) de nagyon boldog névnapot kívánok!

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Vili!
Nagyon boldog elsõ szülinapot kívánunk!KépKépKép

Zsaninak boldog névnapot!Kép

Tikk! Hogy sikerült az érettségi találkozó?

Andysj! Jó, hogy újra elõkerültél.Kép

Menta! Ha olvasod, én nagyon-nagyon drukkolok neked, hogy minél hamarabb írhass ide!Kép
És persze mindenkinek szorítok, aki pocaklakót szeretne.KépKép

Henke! Én is sajnálom, hogy nem jött össze a péntek... Majd legközelebb. Szólj, ha ráértek!

Ma eljutottam fodrászhoz. Mondtam neki, hogy vágja rövidebbre, jó nyáriasra.... Õ meg nem kímélte az ollójátKép. Most kicsit hosszabb a hajam, mint Lucáé. Még szoknom kell, régen volt ennyire rövid.

Mennem kell.
Még gyorsan: hol lesz hétfõn a tali?
Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Köszönjük szépen a szülinapi jó kívánságokat, olyan jól esnek!
Beszámolóval, fotókkal majd holnap jövök, jól kimerültem a buliban Kép

Cory!
Igen furcsa, mintha most lett volna, hogy kb. egy órával beszéltem veled a szülés után, még a szülõszobáról Kép , de annak is már egy éve Kép Kép Kép

Zsani!
Boldog névnapot! Kép

Sziasztok:
jó éjszakát!

Norci
norci

Sziasztok!

Andysj: gratulálok Madike 12+3 fogához! Hogy bírtad a vendégséget? Mi újság veletek, írj magatokról bõvebben!

Cory: tényleg fura, hogy Vili még "csak" 1 éves, de Árminnak már van kishúga Kép sõt az osztályban egyre több a pocaklakó, és amint látom, mindenki azon van, hogy jöjjön a tesó nemsokára. Szép az élet!! Ezek az évek a legszebbek az életünkbõl! Kép

Norci: várjuk a beszámolót!

Szilvi: Lajozsmizsén voltunk ma, a férjem volt kollégájánál, ikrei vannak, csak fél évvel idõsebbek, mint Dóri. Volt nagy buli, több munkatárs, szinglik és családosok, bográcsban kecskepörkölt, saláták, sütik, gyerekeknek csomó játék és még egy kis medence is! SZuper volt!!! Hát azért ég és föld az élet egy kertes házban vagy egy társasházban! Plusz a vidéki vendégszeretet teljesen meghatott, annyira aranyosak voltak a házigazdák és a nagyszülõk. Ilyenkor mégis sajnálom, hogy Budapesten nõttem fel és izzig-vérig városi vagyok...Kép
Ti merre laktok?

BMárti: azt hiszem értem, hogy mi a problémája a férjednek, az enyém is ilyen, ezért mi mostanában a megszakításos módszert használjuk Kép Csak azt nem tudom, ha majd vége lesz a babaprojekteknek, akkor tényleg mivel fogunk védekezni, mert a spiráltól én nagyon félek, a tablettát pedig nem bírom, mert depis leszek tõle. Jó lenne, ha hamar kitalálnának valamit!

hétfõn mi biztosan nem megyünk talizni, mert költözködünk és oltásra is megyünk, ha belefér.

Jó éjt!
Üdv: Zsuzsi és a másfél éves Dorottya
zsu26

Sziasztok!

Zsuzsa
A ballagás jó volt, a fiam meg nagyon ügyes természetesen, táncoltak, énekeltek, mesét mondtak és verseltek hihetetlen milyen sok mindent megtanultak.
Íme a fiam a ballagási csokrával:

Kép

Viszont a férjem megint rendeen sz..ba hagyott nem vásárolt be, nem vett sütit és üdítõt minden rám maradt /ebéd fõzés vendéglátá a semmibõl, stb./ sõt még csak el sem jött....nos szerintem egy APA nem ilyen! KépKépKépKép

Képzeld Napocskát is tanította ma /is/ a papa lépcsõzni, hát õ még nem olyan profi mint Bea!

Zsuzsi
Biztosan jó lehetett a buli, mi este apuéknál voltunk a gyerekekkel, a fiúk birkóztak a papával, meg grilleztünk, anyu meg nem gyõzött csodálkozni mennyit tud enni Napocska persze húst mert ragadozó! KépKépKép

Andysj
Örülök Kép hogy elõkerültél, majd írjál mik történtek veletek!
Gratula a fogacskákhoz! KépKép

Napsugaram olyan kis bújos lett mostanában csak velem jó neki ma is a ballagáson sem a szüleimmel sem a sógornõmmel nem volt hajlandó foglakozni csak velem, ha elesik szalad hogy pusziljam meg a kis kezét /olyan édi/ meg egyálltalán szemmel tart ha lát akkor játszik ha nem üvölt!
De egyre bájosabb simogat meg puszilgat olyan jól esik hogy õ szeret legalább, ha az apja nem is.

Na megyek mert már megint panaszkodok csak!

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Olyan jo ide mindig visszajonni Kép Ti mindig nagyon kedvesen fogadjatok az embert Kép

Menta! es Tobbiek, akik pocaklakot szeretnetek!
Kivanom minnel elobbb ti is a pocakosok soraba keruljetek.

Dzsili!
Nagyon aranyos a fiad a kepen Kép

Norci!
Akkor varjuk majd a beszamolot a szulinaprol Kép

Andi!
Biztos jol all a rovidebb hajKépis es meg kenyelmes is a nyaron.

Rolunk:
A lanyok nagyon elveztek a vendegeskedest. Ket baratunk volt itt, ket ferfi. Ok mar nagyon reg a barataink, a ferjem osztalytarsai voltak meg reges-reg a kozepiskolaban. Tehat jo regi baratsag, es mikor en bekerultem a kepbe, kedvesen fogadtak. Nagyon jo baratok lettunk. Mikor Fatus szuletett, kis koratol fogva jatszottak vele. Tehat igazi jo baratok. Most hogy itt voltak, segitettek, babysittel-tek a lanyokat. Igy konnyen, gyorsan vegeztem mindennel. Mig foztem, takaritottam...stb. Ok mindig lefoglaltak a lanyokat, jatszottak veluk. A hosszu korutunk soran amikor nem aludt a kisasszony, mindig jatszottak vele, szorakoztattak az autoban, igy nagyon jol telt, elvezte mindenki. Es ez persze igaz volt a Fatusra is, olyanok voltak vele mintha a jatszopalytasai lettek volna. Azt hittem, hogy hosszu lesz az az egy honap, de nem, nagyon hamar elrepult. Kép Nehez volt visszaallni. Szerencsere a vendegeink is jol ereztek magukat itt, sok szep helyen jartunk.
Madike tehat jo sok mindent megtanult, olyat is amit kellett es olyat is amit nem. Kép
Mult hetvegen szuletesnapi partin voltunk, szolt a zene, erre Madike beallt a szoba kozepere es tancolt jo sokaig Kép
Csak az a gond, hogy iszonyatosan anyas. Persze ennek orulok is. Eddig elmaradt az apjaval is, de mostanaban nem. Azaz el van egy darabig, csak ne legyen almos, ne essen el....stb. mert akkor csak en johetek nala szoba. Kivancsi vagyok meddig tart ez.Eddig apuci volt a kedvenc. Igaz a peluscseret meg mindig jobban hagyja az apjanak.
Mint mar kibujt a 15. fogacsi is, imad konyveket nezegetni, rajzolni, fokent a piros filcet szereti a kezen Kép, a lepcsot o is imadja, beszelgetni meg nem nagyon beszelget, azaz szavakat mond.

Huha annyi minden torten az elmult masfel honap alatt, de mar igy is tul sokat irtam. Kép

Megyek meg mindig van olvasni valom, de hamarosan a vegere erek es napra kesz leszek Kép

Kellemes hetveget,
Andysj
andysj

Vili,
nagyon boldog szülinapot kívánunk!KépKépKépKép

Szila és Hanga
Szila

Sziasztok!

Danimama, szija újra! Egy picit azt hittem már, hogy nem is jössz többé... Örülök, hogy újra itt vagy!!! Kép Kép Kép És írj bõvebben magatokról!

Andysj: rólad is azt hittem már, hogy eltûntél, örülök, hogy olvashattam rólatok! Kép Kép Kép

Vili: nagyon boldog elsõ születésnapot kívánunk neked!!!

Zsani: névnapod alkalmából sok-sok boldogságot kívánunk!!!

Dzsili: szegénykém... Kép Erre tényleg nem tudok mit írni. Azért kívánom, hogy néha döbbenjen rá a férjed, milyen csalódást okoz nektek.

Zsuzsi: ha nem vagyok túl indiszkrét: miért félsz a spiráltól? (Csak azért kérdezem, mert én a tablettától ódzkodom, a megszakításos módszer és az óvszer pedig valahogy olyan módszerek, amelyek tönkre tudják tenni a pillanat varázsát, és úgy gondoltam, hogy ha végképp nem szeretnénk több babát, akkor spirált használnék.)

Magunkról: nekem már naponta milliószor fájdogál a pocakom, szerencsére nagyon gyengén. Múlt hétfõn 1 ujjnyira voltam kitágulva, hát, most már biztosan jóval tágabb az a méhszáj!
Holnap megyek dokihoz UH-ra, és mivel már múlt hét csütörtökre be akart fektetni a kórházba, a lelkem mélyén felkészültem arra is, hogy esetleg már holnap nem enged haza (aminek nem örülnék túlzottan).
Ha én már nem tudnék jönni, apa majd tudatja veletek, mi lett velünk. Kép

Rossz hír: szerintetek lehet, hogy Romola megérzi, hogy néhány napig nem leszek itthon? Az utóbbi pár napban iszonyatosan nyûgös, hisztis, anyás lett. Sokszor, ha felveszem az ölembe, úgy átöleli a nyakamat, mintha soha nem akarná elengedni... A legrosszabbak viszont az esték. Egyszerûen nem akar egyedül elaludni. Tegnap is gyakorlatilag álomba sírta magát. Annyira sajnáltam, csak vele meg az a baj, hogy ha ott ülök a kiságya mellett, amikor elalszik, akkor ha éjjel felébred, engem kezd keresni, és nem éri be azzal, hogy ott alszom két méterre tõle. (Múltkor ott maradtam mellette, míg el nem aludt, és amikor hajnalban fölébredt, másfél órán át ülhettem az ágya mellett, mire visszaaludt. Ezt két gyerekkel nem fogom bírni.)
Mi lesz itt két síró babával??????????? (Egy szobában fogunk aludni...)
Hab a tortán az, hogy apa végre ki tudott venni 4 hét szabit (na jó, közben azért egyszer-egyszer be kell majd mennie), végre az õ szeretett családjával tudna tölteni egy pár nyugodt, kellemes napot, mielõtt bemegyek a kórházba, és mi fogadja itthon? Hiszti, nyûg, sírás, akaratosság, toporzékolás... Joggal tételezi fel, hogy ez mindig így van, és nem tudom neki megmagyarázni, hogy ha õ nincs itthon, akkor tényleg nagyon édes, aranyos, tündéri (hellyel-közzel Kép ) az õ kislánya.

Megyek ebédelni: sok-sok puszit küldök mindenkinek:

Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Andysj
Köszönöm a nevében is! Kép
De jó nektek, hogy vált pár hét amikor kellemesen éreztétek magatokat és ráadásul nem neked kellett a vendégek körül ugrálnod, hanem õk segítetek na ez a hab a tortán! KépKép

Laura
Azt hiszem esély sincs rá, hogy ráébredjen... KépKép
Látom neketk is lehet már szorítani nagyon, de én azért még szeretném ha a kicsi picit maradna és erõsödne, mindenesetre drukk hegyek, biztosan minden rendben lesz!
Várjuk a híreket! KépKép
Úgy látszik mostanában több baba is a topicból anyáska lett,Napocs is. Persze biztosan érez némi feszültséget is Romi a készülõdésbõl ami a tesóját várja, de szerintem az apukájával is jól meg lesz meg kell szoknia,hogy apára is számíthat hiszen otthon van,lesz némi gyûglõdés de legalább a párod otthon tud veletek lenni most és ez a lényeg!

dzsili

Sziasztok!

Voltunk ma bent Mártinál és Vilka babánál... Hát... esz a sárga irigység... a kicsi olyan GYÖNYÖRÛ KépKép Márti meg nagyon jól néz ki... KépKépKép

... most csak ennyi, mert most estünk haza...

pussz
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Vilinek boldog szülinapot kívánunk!KépKépKép

Lesz tali? És hol?

Most rohanok.

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!
Jöttök hozzánk, a Bikásra? Van babahinta, a homokozó közepén egy fa hajó, árnyéknak és mászókának. Van csúszda, aminek a feljárója egy domb.

Megközelíthetõ 19-es, 49-es villamossal - innen viszonylag hosszabb séta, vagy bármilyen 7-esféleséggel.
A villamosokról a csóka utcai megállónál érdemes leszállni, átjönni a Karinthy Színház oldalára, egy kicsit továbbjönni elõre, befordulni a Ballagi Mór utcába, aztán tovább egyenesen egy randa szalagház mellett, a ház sarkánál balra át, még egy kis séta, és ott a park, és a játszó.
A hetesekrõl mondjuk Kelenföld Központnál jó leszállni. (Pest felõl jõve) el kell indulni visszafelé, át az úttesten, el a parkoló mellett. Az autók és a kutyafuttató kerítése közt balra át, elõre a dombhoz, dombot megkerülni, és már ott is a játszó.

Dzsili! Ha holnap ráérsz, és bevállalsz egy órácska vonatozást a kedvünkért, gyertek ti is! Ez a park max. 10 perc séta a Kelenföldi putól, és mi Lucával nagyon szivesen elétek megyünk!

Borcsa+Luca

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Dzsili: nagyon köszönöm a montázst, holnap megpróbálom feltenni!!! Kép
Nagyon jó a fotó a ballagás hõsérõl Kép apa Kép

Laura: szerintem, ha hazajöttök a babával, Romola nagyon boldog lesz, hogy megint itthon van a mama és - remélhetõleg - visszazökken a "jó Romola"-korszakba Kép

Rebi: hú, de irigyellek, hogy láthattad Mártiékat!!!

Mehetünk esetleg mi is Tomival a talira holnap??? Kivételesen el tudnék szabadulni, mert Mary Poppins ( Kép ) csak kedden jön Kép Majd még benézek reggel, hogy tényleg ott lesz-e Borcsáéknál.

Ma voltunk az Állatkertben pótgyereknapozni. Nagyon tetszett Tominak. Reggel negyed 9-tõl volt fent, 1-kor ebédelt az elefántok közelében Kép aztán velünk egy Mekiben sült krumplit, végül 4-tõl 6-ig aludt itthon úgy, hogy alva hoztam be a kocsiból KépEgyébként elveszett egy kisfiú, pont láttuk, amikor õrülten keresik a szülei. Aztán Dani meglátta a gyereket, amint egy nõ próbál segíteni neki, de õ szegény nem tud semmire válaszolni. Gyorsan bemondattuk, addig ölbe vettem a kicsit (3 éves volt, mint kiderült), a nagy hüppögéstõl jól lehányta a jobb oldalamat, de elõkerült az anya totál kiborulva és boldogan. Szóval happy end Kép

Jó éjt! bogancsiék

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Andsyj: hol teremnek ilyen pasik, akik vendégségben segítik a ház úrnõjét???? Hihetetlen! Olyan ritka a figyelmes, segítõkész és még gyerekekkel is jólkijõvõ férfiú!!! Kép Tegnap a bulin azt figyeltem meg, hogy a nõtlen pasik teljesen bevannak sz.rva, ha gyerekrõl vagy netalán házasságról beszélünk, pedig 30 körül ez már eléggé aktuális téma.

Borcsa: jó lenne találkozni, nem tudom, hogy mi tudunk-e menni, mert reggel költözködünk, 12-körül oltásra megyünk és ha utána még bírom energiával és nem kell sokat pakolnom rögtön, akkor elugrunk a talira!Kép De sajnos sok a ha, de meglátjuk. Meddig maradtok?

Rebi: naaaa, mesélj többet Vilkáról és a szülésrõl!!! Mit mondott Márti? Mikor mennek haza? Ármin hogy viseli az anyátlanságot?

Laura: azért nem szeretném a spirált, mert nagyon sok rosszat olvastam róla, és nem 100%-os. Sokan panaszkodnak erõsebb és hosszabb menzeszre, fejfájásra, görcsökre, medencegyulladásra és még csomó fertõzésre, plusz még allergiás is lehet rá az ember lánya.Kép És spirál mellett is teherbe esnek sokan... De voltaképpen az sem tetszik, ahogyan mûködik, hiszen már a megtermékenyített kis zigótát nem engedi, hogy megtapadjon, ezt is meg kell magyaráznom magamnak lelkiekben, hogy ez jó vagy rossz. Elég drága is, ha pl. te nem allergizálót akarsz venni. Szóval sajnos az óvszernél biztosabbat és egészségre ártalmatlanabb módszert nem nagyon ismerek, ezért reménykedek, hogy mire aktuális lesz ez a probléma nálunk, kijön valami korszerû dolog a piacra.

Dzsili: biztosan megható volt a fiad ballagása! A férjed teljesen megfeledkezett róla vagy azért a fiad kapott valami vállveregetést? Mi lenne, ha hallgatnál Borcsára és többet járnál el talikra és más tégedet érdeklõ programokra? Szerintem egy idõ után feltünne a férjednek és magától próbálna közeledni. Próbáld ki! Kép
De jó, hogy Napsi szeret enni! Dóri ezen a kerti bulin teljesen megfeledkezett az ételrõl-italról, nem evett semmit, 2-szer szopizott és kész. Borzasztó, hogy ennyire nincs éhségérzete!Kép

Laura: Még egyszer, ha holnap befeküdnél: ügyesek legyetek és szorítunk, hogy a szülés könnyedén és gyorsan történjen meg! Beszámolót kérünk majd a férjedtõl, ha marad ideje Romola mellett! Kép Vigyázz magatokra!

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Borcsa
Jajj de aranyos vagy!
Simán mennék, ha ilyen közel van Kelenföldhöz csak az a gond hogy holnap délelõtt még összeröffenés lesz az oviba és már megígértem hogy megyek, de ha legközelebb valamerre ilyen nekünk is elérhetõ helyen lesztek tutira megyünk!
Mégegyszer köszi nagyon jól esett! KépKépKépKépKép

Bogancsi
Szívesen ha tetszett!

Pusssz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

A bikás nekünk tökéletes Kép Mi megyünk Kép

Mártinál én is voltam ám Kép Gátvédelem volt, nagyon jól néznek ki mind a ketten Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Mi is megyünk holnap!Kép

Vilka baba tényleg gyönyörû!Kép Mert én is ott voltam Coryval és RebivelKép. Márti nagyon fitt, és ki van virulva. Holnap mennek haza, majd jelentkezik, és mesél.

Laura! Nektek továbbra is nagyon drukkolunk, és várjuk a jó híreket!Kép

Jó éjt mindenkinek!
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

... és mi van, ha esik az esõ?

... mert mi is mennénk, de lehet, hogy majd nem merek elindulni Kép

R.

rebi

Zsuzsi
Hát látod ebből a szempontból elég gáz, hogy nem tudok vezetni, meg persze hogy nincs /lenne?/ autóm.
Nálunk nem igen vannak programok ahhoz utazni kell, és ugyebár a Napocskát és a fiukat is húzkodni magammal mert senki nem vigyáz rájuk, mennék én talizni tudom, hogy jó dolog csak nehéz egy órát vonatozni aztán kint szaladál és egy óra haza,de majd igyekszem!

Nem fogod elhinni, de bosszúból nem jött el a ballagásra!
Hét eleje óta kértem, hogy menjünk el vásárolni mert itt ugyan szeretek lakni, de mégis csak vidék kisebb boltokkal, sokkal kevesebb választékkal mint egy bevásárló központban nem beszélve a cipekedésről. Mindig az volt a válasz hogy jó-jó majd. Akkor így ment ez péntek délutánig amikor egyre ígérte magát de negyed háromkor telefonált hogy már nem kéne mennünk mert nem érünk vissza és ő dolgozni megy! Majd éjjel vásárol és reggelre itthon lesz! Képzelhetitek ezután szaladgáltam a főzéshez hozzávalókért itt, mert erre nem számítottam. Persze megint nem vett semmit ez már szombat reggel derült ki amikor még két óra volt a műsorig, hazafelé menet vettem néhány üdítőt még jó hogy a leves és a hús már kész volt csak krumplit és húst sütöttem még hozzá, mindezt a három gyerekkel.
Szóval azért nem jött el mert képes voltam lecsesszinteni amiért mint rendesen átvágott a palánkon, ő meg közölte hogy akkor ha nem tetszik csináljak továbbra is mindent egyedül és el ment! Én meg magyarázkodhattam nem beszélve arról hogy a sógornőmék ugyebár eljöttek és hoztak Mátékának ajándékot én meg nem tudtam a lányukat a szülinapján felköszönteni hiszen nem volt lehetőségem valamit venni neki! Hát nagyon kellemetlen volt, és a férjem pont ezt akarta végül is sikerült neki, és mivel mégsem mondhattam el anyuéknak mi a helyzet ebédelni azért haza jött és pofátlanul előadta magát mint aki dolgozott és jól bezabált!
Nos bocsi megint OFF lett, tudjátok én akkor is elmennék a kicsi fiam ballagására ha a Jó Istennel vesznék össze mert tudom, hogy hónapok óta készülődött és fontos volt neki. A gyerek nem haragszik rá, mert megszokta hogy az apja "dolgozik" és mert persze felvilágosította hogy anyád tehet mindenről, na megyek mert mostanában nagyon magam alatt vagyok, köszönöm, hogy meghallgattatok!
Én azt hiszem egy megoldás lenne az önhittségére ha fognák csapot papot és eltünnék a gyerekekkel akkor talán észre venné milyen rossz is nélkülünk, persze lehet hogy élvezni...De hát a 40 ezer forintból amit kapok a gyerekek után nem igen ugrálhatok, mi az négyünknek mindjárt van mivel zsarolnia, felőle mehetek ahová akarok, tudja hogy nincs miből.

Ó igen és Laura
Gondolok ám rátok holnap!

dzsili

Sziasztok!
Rebi! Ha ránk szakad az ég, bezsufizódunk hozzánk.
Laura! Drukkhegyek mennek!KépKépKépKépKépKép
Jaj! Dzsili! KépKépKép Kár, hogy most nem tudtok jönni!
Márti, Vilka! Üdv itthon!KépKépKép
Borcsa+Luca

Borcsa
KépKépKép
borsts

Laura
NAgyon drukkolok nektek és már várom a párodtól a friss híreket.Kép

cory, Andi, Rebi
Irigy vagyok, tudjátok meg!Kép Örülök, hogy Mártiék jól vannak.Kép

Dzsili
Már kezdtem örülni, hogy talán eljöttök talizni. KépKép A férjedre inkább nem mondok semmit, de én drukkolok nektek, hogy a párod magára ébredjen végre és helyreálljanak köztetek a dolgok!

A tali még kétséges, de talán eljutunk addig.

Üdv: Gorsi
gorsi

Jaj, Dzsili Kép Nem is tudom, mit mondjak erre... És azt se tudom, mit csinálnék a helyedben. Mindenesetre drukkolok Neked, hogy benõjön a férjed feje lágya és rájöjjön, milyen szuper családja van!

Na, akkor mi is megyünk talira Kép
Addig is pusz: bogancsi

bogancsi
bogancsi

Márti, Vilka!

Legyetek nagyon boldogok otthon, együtt Árminnal és Andrással Kép Kép Kép

Szeretettel üdvözöllek Titeket: bogancsi

bogancsi
bogancsi

Márti, Vilka!
Aztán hamar hozzászoktatni a fiúkat a nõuralomhoz! Kép Mesélj!!!!

Dzsili,
Kép. Hát én sem irigyellek, azt kell mondjam. Mi lenne, ha megpróbálnál közös programokat szervezni a családnak? Akár messzebbre is. Hátha Apa rájönne, hogy hiányzik a csimotáinak is és Neked is. Vagy csak egyszerûen rájönne, hogy butaságot csinált eddig? Könnyû innen tanácsokat adni, de jó lenne, ha azon a szép arcocskán több lenne a mosoly! Kép (És itt most nem Napocsra gondoltam ám! Kép)

Laura,
Én is szurkolok Neked is és Apának is Kép, reméljük azért még nem kell befeküdnöd! Kép

Zsuzsi,
nekem volt spirálom Sára után, két hétig. Kép Méhgyulladásom lett, vagy vmi hasonló, mindenesetre elkezdett fájni a hasam, ezért ki kellett venni és a 4 hónapos lányom mellett olyan antibiotikumot szedni, ami mellett elvileg nem lehet szoptatni. Mit mondjak, akkor még nem olvastam ilyen szorgalmasan Kép a Babanetet, majdnem elapadt a tejem, és Sáránál el kellett kezdeni a hozzátáplálást. Kép
De lehet, hogy megint erre kell majd fanyalodnom, nem tudom.Kép

Solya
solya

Sziasztok!

Zsani nevében is mindenkinek köszönjük a névnapi jókívánságokat!Kép

Danimama, Andysj, Edit!
Köszi a gratulát! Bár még eléggé az elején vagyok, de nagggyon boldog! Olyan hihetetlen, hogy megint a pocakomban van egy kismanó...talán majd, ha megmozdul "hihetõbb" lesz számomra is.Kép Tomi, amióta megtudta, hogy jön a kistesó szinte nem múlik el egy nap sem anélkül, hogy puszit ne adna a pocakomra.Kép

Zsuzsi!
Húúúúúúúú... ez a bográcsos dolog nagyon jó lehetett..NYAM-NYAM!!! Ócsán lakunk és ha autóval mentetek Lajosmizsére akkor talán ezzel a községnévvel is találkozhattatok. Igaz tõlünk még kb.40km-re van, de a KÕKI-Lajosmizse vasútvonalon járunk/jártam be naponta. Abban igazad van, hogy teljesen más az élet itt vidéken(én 2 évig éltem Pesten egy bérházban, de nekem kínszenvedés voltKép). Igaz a kertben van munka bõven, de Zsani mindig kint van velünk és imádja. Sõt olyan édesen mondja, hogy "Cica, kakka, vauvau!", ami annyit jelent, hogy irány a szabad!Kép A minap csak azt vettem észre, hogy vígan szedegeti a cseresznyét a fáról és persze mosatlanul és magostól! Kb 3 napig izgultam a magocskák kijöveteléért, de nyomuk veszett.Kép Azóta jobban résen vagyok és sikerült meggyõznöm arról, hogy megfürdetve és kimagozva finomabb a cseresznye!Kép

Tikk!
Milyen volt a találkozó? És hogy bírtad Hanna nélkül? Én nem is tudom, hogy viselném el Zsani nélkül akár 1 napig?Kép Tomi pedig már egyre többször megemlíti, hogy jó lenne kettesben eltölteni egy hétvégét...Kép

Laura!
Szorítok Nektek, hogy ne az orvosok, hanem Toncsi döntse el mikor szeretne megszületni!Kép

Dzsili!
Én nem is tudom, mit szóljak a történtekhezKép Döbbenetes, hogy így viselkedjen egy apuka! Azért az "eltünést" remélem nem gondoltad komolyan és bízom benne, hogy a férjed rádöbben végre, hogy a családja mindennél és mindenkinél fontosabb.

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Sziasztok!

Most csak gyorsan bejelentkezek!

Márti és Kicsi Vilka!KépKépKép
Itt is gratulálok nektek és várjuk a részletes beszámolót!KépKépKép

Holnap vizsgázom, szorítsatok!!!
Ezért ma a talit ki is hagytuk és most már rohanok is olvasgatni a kis témáimat, amíg Réka szunyókál! (fél6-kor kelt, most pótolja a lemaradást!)
Egyébként anyuéknál nagyon sokat tudtam tanulni, hirtelen rámszakadt a sok idõ, nem is tudtam mit kezdeni vele!
Remélem soha többet nem kell tanulnom!Kép

Zafi
zafi

Most vettem észre, hogy Bikáson vna a tali, miis odagurulunk majd ha Vili ébred.

Norci
norci

Sziasztok!

.. .a családom megint beletojt a napomba... Megint kimarad a tali... KépKép

Zafi
DRUKKKK-DRUKKKK-DRUKKKK KépKépKépKépKépKép .. soha ne mondd azt, hogy soha ... Kép

... most megyek duzzogni...

pusssz

Rebi

rebi

Sziasztok!

20 perce értünk haza Tomival, elültettünk 3 útközben vett sziklakerti növényt, irány a kád, pancsoltunk egy jót. Ja, és megmostam a haját és csak egy kicsit sírt Kép Most alszik, bár a kocsiban már a Tétényi úti kifordulásnál is aludt Kép
Nagyon jó volt újra látni a gyerekeket, mekkorát nõttek!!! No, persze az anyákoknak is örültem Kép
Sajnálom, hogy Norcit már nem tudtuk megvárni, meg hogy Rebi, Zafi, Gorsi sem jöttek.

Zafi: Neked extra drukkok mennek a vizsgádra!!!

Szilvi: nahát, Tomi a férjed??? Nem is szólt róla Kép

Itt épp most kezd ömleni az esõ, épp megúsztuk.
SOk puszi: bogancsi és Tomi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Bogancsi!
Igen nem vártál meg minket, amit nagyon sajnálok, de így legalább az esõt megúsztad. Én jól megáztam, Vilin volt esõvédõ míg elszaladtunk az autóig, egy darbig a kocsiban dekkoltunk, mert semmit sem láttam, így nem mertem elindulni. Azért szerencsésen hazaértünk.

Zafi!
Így utólag is ezer drukk! Kép Kép Kép

Laura!
Neked is drukkolok! Kép Kép Kép

Szülinapi beszámoló:
Végül nagy családi buli volt, hogy ne legyen sértõdés. Vili élvezte a társaságot, bár estére jól elfáradt. A tortán jól meglepõdött a gyertyát elõször megfogni, majd mikor közösen elfújtuk, akkor megenni szerette volna. Azt kell mondanom mikor megkóstolta a tortát, nem volt túlságosan oda érte, bezzeg a rokonság. Mindegy lehet, hogy Vili nem lesz olyan édes szájú, mint az apja.
Ajándékba kapott egy rakat olyan játékot, amibe majd belenõ, pl. famemória játék, egyéb fa fejlesztõ játékokokat, rajzolótáblát, gurulus játékládát, képet a szobájába, egy nagy mûanyag repülõt, napozót és nem is gyõzõm felsorolni mi mindent még.
Az örömben volt némi üröm, ugyanis Vili egyik dédije (nem aki kórházban van) elindult BKV-val Gödöllõrõl mihozzánk és nem érkezett meg. Õ ragaszkodott, hogy egyedül jön sehova semeddig senki ne menjen érte. (Mikor a fia Indiában dolgozott (két éve) ott is meglátogatta). Most szombaton a végén már a rendõrséggel akartuk kerestetni, közben hazaért kiderült, hogy már 10 percre volt tõlünk, csak szóbaelegyedett valakivel a buszon és mondta, hogy Budaörsre megy (mi ALbertfalván lakunk), no akkor át is irányították a Budaörsre menõ buszra, így nem talált meg minket és visszafordult. Szerencsére jót röhögött a dolgon és nem fogta fel tragikusan, vígaszdíjjul vasárnap meglátogattuk. Vili tõle is kapott egy tortát, az ízlett neki.

Szülinapi képek is lesznek majd, csak a nagy siettségben mi csak videóztunk, és csak apukám fényképezett, így meg kell várnom míg elküldi mailben az általa küldött fotókat.

Azoknak akik nem voltak ma a talin: Andinak nagyon jól áll a rövid haj Kép
Balu elképesztõen nagy fiú már (én régen láttam) és Cory arca is tök szép, igazi pocakos kismamás Kép Igaz csajok? Hú de elkezdtem írigyelni minden pocakost!

Norci
norci

Sziasztok!

Hát, még egyben vagyok, és a kórházban sem tartottak bent...
Csütörtökön kell reggel bemennem, és akkor megindítja a doki a szülést. A babóka még mindig nem nagyon akar növekedni. Kép Nem baj, majd idekint megteszi. Kép
De lehet, hogy elõbb is megindul a szülés, mert már bõ két ujjnyira tágult ki a méhszáj. Amikor vizsgált az orvos, és megtapintotta a méhszájat, azonnal ki is húzta gyorsan az ujját, mondván, nehogy ott azonnal baba legyen. Kép És azt is mondta, hogyha bármi van, elfolyik a magzatvíz vagy ilyesmi, egy percig se várjunk, azonnal rohanjak, ha nem szeretnék az utcán szülni. Kép Kép Kép

Viszont lehet, hogy hülyének néztek (talán joggal Kép ) de mi még nem vettünk Toncsinak semmit, sõt, még a Romolától már meglévõ ruhácskái sincsenek kimosva. Az az igazság, hogy mivel a doki aggódik a baba miatt, és ma is elmesélte az egyik védõnõ azt a történetet, amikor nemrég ott, a kórházban az anyukája hasában meghalt a baba, szóval ezek miatt úgy döntöttem, hogy majd vásárol apa akkor, ha a kezemben tartom a kisbabámat. De elõre semmit.
És picit megint szorongok miatta; állandóan azt figyelgetem, hogy mozog-e még.

Mennem kell, Romola nagyon nyûgös.
Lehet, hogy ma még jövök, sziasztok: Lauráék
p_laura

Sziasztok újra!

Nagymama olvasgat Romival, szóval tudok még egy picit írni.

Dzsili: úgy szeretnék neked most mindenféle okosságokat írni! De sajnos semmi okos nem jut eszembe. Kép Nem tudom, mi lehet számotokra a megoldás. Kép

Bogancsi: irigy-irigy a sok-sok esõért! Nálunk meg majd' kiszárad a cseresznyefa! Kép Légyszi kergesd ide a felhõket (Árpádföld)!

Zafi: drukkok mennek a vizsgádhoz holnapra! Kép Kép Kép

BSzilvi: tartjátok a kapcsolatot Edittel? Õt is jó lenne látni egy talin (mondom én... Kép Kép Kép ).

És köszönöm mindenkinek, aki gondolt ránk!

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi (aki még mocorog Kép )
p_laura

Sziasztok!

Sajnos nem tudtunk ma menni, mert a hétvégi turné kifárasztott. utaztam 10 órát és aludtam 3-atKép A találkozó öreges volt, de jó volt találkozni azokkal akikkel 10 éve is jóban voltam. Hanna nagyon jól elvolt az apjával, néha anyázottKép de nem volt gond vele.

Laura! Tudom, hogy ezek csak szavak, de tényleg ne izgulj, semmi gond nem lesz. Lazíts és várd a babádatKép Sokat gondolok Rád.

Márti! Nincs egy perced?Kép Hallom, milyen gyönyörû a babaKép

Rebi! sajnálom, hoyg nem tudtatok kimozdulni. De nincs semmi komoly, ugye?

Zafi, ügyes legyél holnapra!

Beja! mi van veletek mostanában?

Andi, sajnálom, hogy nem láttam a Lucás hajadKép

Jóéjt nektek

Tikk
tikk

Sziasztok!

Laura: tessék elõvenni a pozitív szemléletet és ne engedd, hogy elvegyék a boldogságodat! Nem akarom az orvosodat kritizálni, de tudhatná, hogy ilyen állapotban elég egy kis félresikerült mondat és a kismama frászban van. Ilyen komoly aggodalmat okozni szerintem nem szabad. Ne engedd, hogy az orvos átirányítsa a szakmai csalódását ( a korábbi eset miatt)feléd, szerintem a dokid egy kissé kikészült a korábbi esettõl. Ha tényleg aggódni kellene a babád miatt, már rég bent feküdnél vagy már bizottság tárgyalná a sorsodat, hogy mi legyen (szüljél vagy ne), hiszen ez az eljárás, ha a baba vagy az anyuka állapota indokolja.
Szóval bújj a férjeduradhoz, nézd, ahogy Romola nyugodtan alszik, simogasd a pocakodat és vedd észre, hogy mennyire gyönyörû ez a pillanat és örülj a kisbabád érkezésének!Kép Tudatosan kerülj minden negatív gondolatot és gyere ide hozzánk, hogy érezd, hogy mi nagyon szurkolunk értetek!

Tikk: fáradt voltál, mikor írtad a hozzászólásodat vagy lehangolt az érettségi találkozó?

Zafi: Hajrá, a vizsga miatt!!!!Kép Vigyél csokit magaddal!

Dzsili:
Elõször is leszögezem, én a saját tapasztalatomból indulok ki, így próbálok helyezetedre reagálni, nem akarok kritizálni és okoskodni sem, lehet, hogy teljesen mellé fogok beszélni, elõre is bocsi, de hátha segítek!Kép
nem tudsz egy picit anyukádra számítani, tényleg jó lenne, ha legalább te egy picit pihenhetnél, hogy te is kicsit külsõ szemmel jobban át lásd a férjeddel a problémáitokat? Nem kell ehhez elmenekülnöd, csak egy délutánt magadban kell lenned, hogy megértsed, férjed miért jutott el ehhez az állapothoz. Ha megérted, hogy õ miért menekül ennyire a munkájába (sikerélmény, jó társaság, anyagiak, izgalom, depresszió, magány, bizonyitásivágy, kisebbségérzés..), akkor talán el tudod érni, hogy beszéljen róla és ezáltal önmaga ráérezzen, hogy egy másik világ nagyon hiányolja. Tudom, ilyenkor az ember saját maga várná, hogy õ kapna egy kis figyelmet és gyengédséget a másiktól, de addig ezt nem kaphatod meg a férjedtõl, míg õ ennyire zárt világban él, neked kell erõsebbnek lenni. Ha nem bírod, akkor sírj egy picit, de ne add fel!
Lehet, hogy hülyén hangzanak ezek a mondatok, de én is tapasztaltam férjemnél, hogy túlságosan belemélyedt a munkájába, több örömet és megértést talált benne, a pénz segített tárgyiasítani a boldogságát, miközben a környezetét teljesen kizárta. Ilyenkor engem is kritizált, sértegetett, ingerült volt és a lényeg az volt, hogy õt kellett sajnálni, mert õ gürcöl, és munkájának az eredményét nem élvezheti.
Biztosan nagyon sokat dolgozik a férjed és tényleg nagyon kimerült. Valahogy ki kell mozdítanod erõszakkal a férjedet ebbõl az állapotból és meg kell gyõzni, hogy otthon is várja izgalom (jó házasélet), gyengédség( gyermekei szeretete), elismerés (büszke vagy rá), és bizony feladat (neked segíteni). Ki kell mozdítanod abból az anyagias világból, ami körülveszi, hogy értékelni tudja a fontosabb dolgokat. Persze pénz nélkül nincs élet, de vegye észre, hogy nem lehet mindent azzal mérni.
Viták helyett, próbáld meg olyan dolgokkal meglepni, amikbõl érezné, hogy az a világ, amit te teremtesz meg neki, igazán irigylésre méltó (pl.a meglepetés lehet bármi, neked is új dolog (hogy te is örülj neki), gesztusok, ajándék, egy érdekes program, könyv, zene, videó, rituálé, nosztalgiázás, gyertyás fürdõzés otthon, ami igazán kikapcsolja az embert, és nem kell ahhoz elmenni otthonról és nem kerül nagy pénzbe). Ha végre eljuttok ahhoz a ponthoz, hogy õ is nyított, hogy megértse a te problémáidat és végre beszéljen a sajátjairól, akkor végre párbeszéd alakul ki köztettek! Nagyon lassú folyamat, míg végre visszajön a "rendes életbe", és ö maga foglamazza meg, hogy "de állat voltam! ". Egy szóval szerintem a férjed menedzser betegségben szenved, amit a sok munka, stressz, építkezés, megnemértettség és ki tudja mi váltott ki.
Olvastam az Ideál c. újságban egy cikket, hogy több férfira bénítóan hat, ha a feleség a több gyermekes családot, háztartást és munkát hihetetlen sikerrel látja el. Hiszen, azt hiheti az apuka, hogy rá már nincs is szükség vagy csak pénz keresésre jó, vagy a feleség sokkal ügyesebb és erõsebb mint õ. Ez kisebbségérzéshez vezethet, hiszen az anyuka mûködteti az életet és a férj csak egy kis láncszem..Kép
Ha nagyon nagy baromságokat írtam volna, bocsáss meg, de tényleg segíteni szerettem volna!

na, nagyon sokat filozófáltam, többiektõl elnézést!

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?