Sziasztok!
Bocsánat az eltűnésért, olvastalak Titeket rendszeresen, de írni
az az igazság, hogy én is rászoktam egy új "szenvedélybetegségre", Icushoz hasonlóan: Tesz-Vesz
vettem már két kismamafelsőt, két gyönyörűséges overált és egy hálózsákot /egyelőre/ nevenincs
kislánykámnak (már biztos, hogy lány
) és nagyon élvezem a dolgot...a cuccok jó minőségűek, és elképesztően olcsón lehet hozzájutni
Judit!
Boldog Szülinapot kívánok a kisfiadnak!!!
Mandula!
Emese hihetetlenül gyorsan fejlődik, imádnivalóak amikor ülnek nádszálegyenes derékkal...szinte most született ez a Picilány, és már majdnem egy éves!!!
Icus!
Anna képeiben is szeretek gyönyörködni nagyon...csodaszép kislányod van, és annyira kiegyensúlyozott, boldog minden képen
nagyon szép sapit vettél Neki
a légzésfigyelő engem is érdekelt volna
nálunk a lánynév még nem eldöntött, Patriknak semmi nem tetszik,
Melissának sincs ötlete, felvetődött a Korina név, Melissa már elkezdte Korinak szólítani a tesót, de rájöttünk, hogy a vezetéknevünkhöz ( Müller) mégsem igazán jó
valószínüleg most is "M" betűvel kezdődő név mellett döntünk, most éppen a Melani v. Mirella az esélyes...
én is örülök, hogy tanácsokat adsz ovi ügyben, bár nekem a barátnőm is óvónő, de mindig örömmel olvasom a soraidat
FerMelinda!
Olyan jók a képek Benjiről, és tényleg nagyon sok szép helyen jártok, jól megtelnek a családi albumok
Regina!
Azt hiszem, még nem is reagáltam az általad feltett fotókra, nagyon tetszettek!!!
Évi is nagyon nagyot nőtt, hogy tetszik Neki az iskola?
Bea!
Kyra és Marcell is tüneményesek, nagyon szépek a képek, azt hiszem nekünk egyforma a fényképezőnk, ( Canon EOS 350D),
esetleg adhatnál tanácsot, hogy kicsinyíthetnék, mert azóta nem tudok képet feltölteni, mióta ez a gép van
Kyra tényleg törékeny kislány, de ha azt mondták, hogy várjatok a lovaglással, akkor tényleg ráértek, ezt bármikor el lehet kezdeni, és most úgyis jön a rossz idő, mi is már csak heti 1x járunk...Melissát beírattam az oviba néptáncra és tornára, így meglesz majd a kellő mennyiségű mozgás...sajnos a táncot nem akarta folytatni, de úgy tervezem, hogy majd a Szabolcska úti tánctagozatos iskolába íratom (nem tudom, most mi a neve
)
de nagyon jókat hallottam róla, és nekünk innen Vámosszabadiról talán az lenne a legjobban megközelíthető intézmény...
Timi!
Hát igen, nekünk már nem lesz Marcink
ha így kellett lennie, hát legyen, legalább van ki örökölje Melissa gyönyörű ruháit
és ha megnézem a Te szépséges lányaidat
...bár Marcikád meg igazi férfias jelenség, Őt is boldogan elfogadnám
de nálunk marad a mérleg: két fiú-két lány, a mostani Párom ezek szerint tényleg tipikus lányos apuka
(egyik barátnőm mondta rá még régebben, mikor Melissa született)
Melcsikém!
Remélem a vérzésprobléma rendeződik, és teljesülhet az álmod...
Luku és Emese szépen összenőttek, nagyon jó olvasni Róluk a kis szösszeneteket
na, megyek, mert teleírom az oldalt a végén