Sziasztok!
Edinka: Nekem is egy nagyon szimpatikus nőgyógyászom volt. Szerencsére kaptam egy kis "löketet", hogy menjek el endos dokihoz, aki ugyan a pcos-hez nem értett, de legalább rendesen kivizsgált, amivel már el tudtam menni egy olyan orsoshoz, aki egyből tudta, hogy hogyan tovább. Ettől függetlenül én is vissza akartam menni a nőgyógyászomhoz, csak sajna az eü reform közbeszólt. Szóval menj el egy endokrinológushoz (és persze diabetológushoz) és járj a végére. Aztán ha mégiscsak kiderül a PCOS, akkor szeded a metet és még mindig járhatsz a kedvenc nőgyógyászodhoz. Max kész tények elé fogod állítani majd
Megcsináltad a tesztet a pcos.hu oldalon? kíváncsi lennék rá, hogy mi jött ki...
Remélem hamarosan kiderül, mi a baj és Te is bebabásodsz hamar!
Lecso: Gratulálok a kiscsajhoz! Nagy élmény lehett a tesónak is!
Tücsök: köszönöm a tájékoztatást! Egyébként ezek a vizsgálatok pontosan mit takarnak? Mármint a lisztérzékenység az okés, de mi az a phospholipid szindróma és a szisztémás autoimmun megbetegedés szűrése... Mert volt eü-s létemre nekem sajna nem mondott semmit.
Mi miatt kérték, vagy tartották fontosnak, hogy ezeket megcsinálják? Azért érdekel, mert van egy barátnőm, aki már elvileg rendben van, már mindent kivizsgáltak nála, de mégsem sikerül nekik a babó, gondoltam hátha segíthet neki is kideríteni, hogy hol a bibi... Ha gondolod, küldheted priviben is, de lehet másokat is érdekel. Bocsánat a sok kérdezősködés miatt.
Most jut eszembe! De egy h.lye p.csa vagyok. Erre van a google! No, utána nézek ott is
Cupp mindenkinek!