Új privát üzeneted érkezett!

De jó lehetett!!!! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok!

Edinka: Nekem is egy nagyon szimpatikus nőgyógyászom volt. Szerencsére kaptam egy kis "löketet", hogy menjek el endos dokihoz, aki ugyan a pcos-hez nem értett, de legalább rendesen kivizsgált, amivel már el tudtam menni egy olyan orsoshoz, aki egyből tudta, hogy hogyan tovább. Ettől függetlenül én is vissza akartam menni a nőgyógyászomhoz, csak sajna az eü reform közbeszólt. Szóval menj el egy endokrinológushoz (és persze diabetológushoz) és járj a végére. Aztán ha mégiscsak kiderül a PCOS, akkor szeded a metet és még mindig járhatsz a kedvenc nőgyógyászodhoz. Max kész tények elé fogod állítani majd ;)

Megcsináltad a tesztet a pcos.hu oldalon? kíváncsi lennék rá, hogy mi jött ki...

Remélem hamarosan kiderül, mi a baj és Te is bebabásodsz hamar!

Lecso: Gratulálok a kiscsajhoz! Nagy élmény lehett a tesónak is!

Tücsök: köszönöm a tájékoztatást! Egyébként ezek a vizsgálatok pontosan mit takarnak? Mármint a lisztérzékenység az okés, de mi az a phospholipid szindróma és a szisztémás autoimmun megbetegedés szűrése... Mert volt eü-s létemre nekem sajna nem mondott semmit. :oops: Mi miatt kérték, vagy tartották fontosnak, hogy ezeket megcsinálják? Azért érdekel, mert van egy barátnőm, aki már elvileg rendben van, már mindent kivizsgáltak nála, de mégsem sikerül nekik a babó, gondoltam hátha segíthet neki is kideríteni, hogy hol a bibi... Ha gondolod, küldheted priviben is, de lehet másokat is érdekel. Bocsánat a sok kérdezősködés miatt.
Most jut eszembe! De egy h.lye p.csa vagyok. Erre van a google! No, utána nézek ott is :D

Cupp mindenkinek!

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Már megint kérdéssel fordulnék hozzátok. Hétvégén pakoltam, bútorokat cipeltem és tegnap óta erősen fáj a jobb petefészkem vagy környéke. Nem mensi görcsösen, de hosszasan, fészek alakban fáj. Mindegy, hogy fekszem vagy állok vagy ülök.
Ez mi lehet? Csak nem sérv? :?:

KépKép
charlott

Bettica:

A teszt szerint: PCO-szindróma gyanúja nem erős,de megvan :shock: :shock: :shock:

De akkor mért mondta a dokim,hogy szereti a Pcos betegeit :shock:
Ha nem ért hozzá.

Esetleg ezt a vércukor ill inzulin terhelést belgyógyász háziorvos nem csinálja meg :?:

Kép

Kép
edinka

Bettica, gőzöm nincs hogy mi mit jelent ezért is kérdeztem rá, hogy ha bibi van lehet-e attól baba, mármint gyógyszereskezeléssel!
Azért küldtek a vizsgálatra mert kiakadtam, hogy a dokim megint hormonokat akart felírni, pedig tudja, hogy már 10 éve szeretnénk babát, volt 4 inszem 4 lombik, és nem tudtak rendesen stimulálni annak ellenére, hogy a hormonértékeim mindig határértéken belül vannak! Illetve mondtam neki, hogy idegesít a mensi előtti 5-6 napos barnásozás+ciszták+pattanások+szőrösödés (amire végül is azt mondta talán mégis megkéne próbálni a Metformint, de ő nem írja fel+ ne várjak csodát tőle) szóval ezek után rákérdeztem, hogy ha tegyük fel Tűű doki szerint sem ez a problémám, amit megoldhatna a Met akkor mégis mi a bánatért nem lehet babám, nincs már semmi amit meg lehet ne vizsgálni, mert ez hogy ismeretlen eredetű meddőség, ez nem állja meg a helyét így, hogy vannak panaszaim+ görcsös akarás is kizárva mert a házasságunk első 3 évében nem foglalkoztunk egyáltalán a baba témával..nyah, hát "dióhéjban" ezért lettem elküldve erre a vizsgálatra illetve még a genetikai vizsgálatra is!
Vendég

Edinka!
Várjuk ki a végét. Lehet, hogy kiderül a dokid nagyon is ért hozzá, csak a hormonokat várja, addig pedig nem akar elkapkodni semmit. :)

Ez utóbbit érdeklődd meg a HOtól.

Körbe kell szimatolni, hogy arra tifelétek milyen lehetőségek vannak, mert sajnos még sok minden nem egységes ebben az országban az EÜ területén. :? :lol:

Vagy ha nem találsz olyat, ahol TB alapon az inzulint megcsinálnák, hol van fizetős labor??

Charlotte!
Miért cipekedsz te lány??? Az nem fehér embernek való! Nemhogy egy törékeny nőnek?!!! :shock:

Ha volt PÉd akkor egy aktiv sárgatest is lehet, kisugárzó fájdalom, sérvre nem tippelek (de nemszeretek tippelgetni).

Pihenj, vegyél be fájdalom-görcsoldót!
Vendég

Zsizsik látlak!!!!! Mi van vele, tessék írni!!!

Lányok köszönjük a második hullámnak is a szülinapi jókívánságokat, nagyon jól esett Johannának is meg nekem is!! :lol: :lol:

Kép

Kép
rejo

Szisztok!

Teszek még egy próbát, de holnap délután legkésőbb lemondom a 11-t!

Szóval, kell valakinek OKTÓBER 11-én 17:40-kor egy kontroll időpont Tűű doktorhoz?

Ha igen, akkor telefonszámomat a titkostáblicskuban lévő lányok mind tudják! (net közelben valószínűleg holnap már nem leszek, de ma este még felnézek)

Kép
mamint

Sziasztok Lányok!

Lecso: gratula a puncishoz, de ha megint kukis az senem baj! :)

Én jól vagyok, úgy látszik kezdek kilábalni a depiből. Ma voltam vizitornán és baromi izomlázam van mindenhol, de nagyon jó érzés, mert tudom, hogy hasznos és jól csináltam a gyaxikat.
TEgnap mondtam nektek, hogy Apával nagy döntést hoztunk: Én tegnap reggel úgy keltem fel, hogy kocsit kell cserélnem, mert lakásügyben nem fogunk előrelépni (Anyósnál lakunk, ami nem baj de szerettünk voln külön boldogulni) egyhamar és úgy néz ki baba sem akar még hozzánk költözni. Ígyhát elmentünk és becseréltettük a miautónkat (sárga új típusú swift) egy SX4re, ami fehér lesz és már pénteken megkapjuk. A régi kis drágával sincs semmi gond, csak annyi hogy nemes egyszerűséggel kinőttük. Tehát ez már egy családi autó lesz. Szal nagy fába vágtuk a fejszénket, de nekem most ez kellett, nem tom megmagyarázni ezt az érzést hogy miért. Egyébként 2 évvel ezelőtt a swiftet is így vettem. :)

Szerintetek nagyon hülye vagyok? :)

Kedves mamint!
Engem érdekelt volna a csere, mert nekem okt.25.én kell mennem vissza Tűűhöz, de rájöttem hogy aznap 16:30ra fogdokihoz megyek, meg nem hiszem hogy a holnapi vérvétel eredménye meglenne addigra. :(

hajni...
Budaörs

Rejo!

Na mi lett az álladdal?

Zsizsik erre járt? Szia Zsizsik!
Mesélj mi volt? Vadászás? Fővadászkutya állja már a vadat? :D

rambóka

Mi hír a tesztekről?? Tud valaki valamit?

hajni...
Budaörs

Sziasztok,

Csatlakozni szeretnék hozzátok. Én pcos-os vagyok . 1 év Metformin 2x850 szedés után jó lett a hormoneredményeim, de ritkán kb. 3 havonta van lh tesztel is kimutatható peteérésem. Lombikozunk a párom azoospermiája miatt. Túlsúlyos vagyok, ami a fogigátló abbahagyása utána alakult ki. 2 lombikon vagyok túl, novemberbe megyek a fagyibabákért.
Kérdezni szeretnék Tőletek. Hogy kell inni a petesejt termelésre ható gyógyteákat?

Kép

csibe
csibe32

Lecsó!
Ezr gratula drága a kislánykához!!!!! Nagyon egységes lesz a család!!!
Pihenj sokat!!!
Vendég

Sziasztok!

Csibe!

Délután megélénkül itt majd a forgalom, akkor biztos választ fogsz kapni a kérésedre. Addig is ÜDV ITT! :D
A másik topik a "babás", ott inkább a gyerkőcökkel kapcsolatos tippek-tanácsok mennek. Ez itt a bebabásodós részleg. :D

Hírek a tesztekről délután! :wink:

Üdv:
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Lecsó!
Tutti lehetett a mostani Uh-tok! :D
Gratula a kislányhoz! :D

Rambóka!
Én kaptam választ minden pü-re!!!

Kép
lara26

Sziasztok!

Ismeri valamelyikőtök Dr. Mészáros Gábort? Vagy tudtok ajánlani valakit? Proverától végre megjött, de szeretnék valaki olyan orvost, aki sokat foglalkozik PCOS esetekkel. Tudtok segíteni?

Köszike

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek. Szegeden keresek olyan orvost aki ad beutalót IR vizsgálathoz!! PCO-s vagyok én is. Két lombikon túl. Az utóbbinál megtapadt a baba de el is ment sajnos.

Kép

Kép
perdo

Csibe!
Üdv. közöttünk. :)

Én teákban nem tudok segíteni, nem ittam.
Én inkább gyógyszer párti vagyok (legalábbis ami a PCOSt és az ezzel kapcsolatos peteérést illeti). :D

Gabi!
Én sajnos ebben nem tudok segíteni!

Perdo!
www.pcos.hu honlapon nézd meg, hogy Szegeden kiket találsz. Ők képben vannak a PCOSsel kapcsolatban.
Sajnálom a sikertelen lombikokat.
De látom Te is kezedbe vetted az életed irányítását!!! Nagyon helyes!!! :D

16+0
Vendég

Aranykavics:

köszi a fejmosást+ :-) Igen, minek kellett emelgetnem, cipekednem? Hétfőn egész nap fájt a jobb petefészkem, de bekentük Diclac-al és csökkent reggelre a fájdalom. Most inkább tűszúrásokat érzek. Ma meg is jött...
szóval reménykedek, hogy nem történt semmi komoly.

KépKép
charlott

Kedves Lányok, most jövök Tűű dokitól! Szeretnék köszönetet mondani nektek, hogy biztatattok menjek el hozzá, és köszönet a pcos.hu oldalért is! Ha nincs ez az oldal és ti nem biztattok, hogy jelnetkezzek be Tűű dokihoz, akkor én már feladtam volna, de most boldog vagyok:
Szóval határozottan inzulin rezisztencia áll fenn nálam, fel írta a gyógyszert azt mondta ne késlekedjek még ma este kezdjem el szedni! 3x500mg-ot fogok szedni, de fokozatosan kell elérnem ezt az adagot, az édesség tilos, és 5 óránként kell étkeznem amit szigorúan be kell tartani, és csak kis mennyiséget enni ami nekem nehéz lesz mert nagy zabálós vagyok!
Lányok, én nem tudom elmondani mi játszódott le bennem amikor a doki azt mondta, olyan egyértelműek a leleteim, hogy terheléses inzulinra nincs se idő, se szükség! Szóval nem én vagyok az idióta, fontoskódó, hipochonder! Ha minden jól megy félév alatt helyreáll a szervezetem és lehet babánk is!

Köszönöm nektek a sok segítséget, még akkor is ha ezek után sem lesz babám, nekem már ez is egy nagy mérföldkő!!!
Vendég

Házitücsök: örülök, hogy jó tapasztalatokkal jöttél el a dokitól. Mennyi volt az IR-ed?

KépKép
charlott

Tücsök!

Nagyon örülök!!
Nem annak, hogy IRed van, hanem, hogy bizakodsz!!
És jogosan teszed!
Javaslom neked még a dietetikust is, ő segít beállítani a diétát, így könnyebb lenne betartani a napi 5-6szori viszonylag kevés étkezést! :)
Óvatosan a mettel, nehogy kiüssön!!! :lol: :lol:
De menni fog! :D

Charlotte!
Neked is örülök, hogy jobban vagy!!! :)
Én nem szoktam hinni ezekben a csodakrémekben :shock: :lol: De már én is megtapasztaltam 1-2szer, hogy tényleg hat! :shock: :lol: :lol:
Vendég

Soha többet nem nézek Vészhelyzetet!
Ez a film elmebeteg!
Mindig csak negatívumok! Borzalom!
Vendég

Tücsök!!

Örülök, hogy ilyen boldog vagy!
T?? doki tényleg egy nagyon jó ember és orvos!!

Szerintem nem öt óránként kell enned ám, hanem napi ötször kb. 3 óránként!

Gyors javulást!
Lona
lona1

Képzeljétek, ennyire hülye nem lehetek, de úgy tűnik tévedtem...

Este lábgyantázás volt.

A film előtt odatettem a gyantát összeolvadni és ott felejtettem. :shock: A film végén szembesültem vele, hogy valami eszméletlen szúrós szag csípi a torkom.
A konyhában áll a füst! :shock:
Most minden ablakot kinyítottam. Kereszthuzat. :shock:
A háló ajtaját becsuktam!

Tisztára nem vagyok normális!

Látszik, hogy nincs itthon a párom!

És megőrülök a vajért!!! :?
Vendég

kavicska! Bébi! akkor egyél vajat! :lol: :lol: nagyon egészséges.

Tücsök én is ma voltam Tűnél, meg mamint! Lányok én mindig úgy nézem a rendelőben a többi csajt, vajon nem topiktag valamelyik? Látom mások is így nézegetnek engem! :lol: :lol:

lehet legközlebb kis celtit tűzök ki Rejo, hátha valaki megszólít! :lol:

Péntek reggel megyek terhelésesre, lesz bent valaki? lafi tudom te ott leszel, de lehet korábban mint én.

Én is bizakodó vagyok. betonbiztos hogy volt pé-m. és azért pecsételtem, mert vagy kettős pém volt, vagy baba volt a ciklusban... mert azt mondta Tűű, ha mensi előtt két nappal 24-es a progim, akkor az 50-es lehetett a közepén. és hát ugye 17. napon ott voltunk apával és élesben lőttünk... :oops: én nagyon úgy érzem, ez utóbbi volt, megérzem én is, olyan vagyok mint Pogi. de azt is tudom, nagyon későn kaptuk el a pét, és valszeg ezért nem maradt meg. vagy nem elég jó még a hormonrendszerem, hogy megtartson egy terhességet. remélem fél-egy év múlva jó lesz. :wink:

összességében én is bizakodó vagyok. pénteken terhelés, ha ott is javultam, marad a met, és majd csak helyrejön valamikor a bőröm, ha nem javult a cukor-inzulin, akkor 3 hónap avanda.

Kép

Kép
rejo

Tücsök, én is ,mint az előttem szólók, csak annak örülök, hogy te is örülsz és bizakodsz!!!!! :D Melyik gyógyszert kaptad?

Engem is szerencse ért, mert mégis tudtam korábbra időpontot cserélni a doktorúrhoz , így nem veszítek el 1-2 hónapnyi időt! (köszi Szilvi! )

Kavics, a gyanta tényleg nagyon büdös tud lenni, de nem érezted már előbb a szagát??? pedig olyan jellegzetes.

Majd én is referálok, ha túlleszek a viziten.
jóéjt!
nani72

Sziasztok!

Tücsi: Gratulálok a methez! A legjob kezelést kapod, hamarosan szép ciklusaid lesznek és jönni fog a babó is ;) Most akkor nem csináltak neked terheléses inzulint? Akkor honnan derítette ki a doki, hogy IR?

Kavics: Rá se ránts! Előfordul. Én is szoktam hasonló dolgokat csinálni, ha olyan film van a tv-ben, amit mindketten nézünk ;) Ez a Vészhelyzet most nekem sem tetszett. Kezd inkább valamilyen krimi-szerű lenni. A régi sokkal jobban tetszett....

Nahát, milyen sok új lányka van! Csibe, Gabi, Perdo üdv itt nálunk!

Perdo, Gabi: Hozzáértő orvost a pcos.hu-n tudtok keresni. Remélem találtok megfelelőt!

Csibe, sajna én sem tudok segíteni. Ha esetleg van konkrét ötleted a teára, akkor a google-n keress rá, hátha... Itt is volt sz teáról 1-2 napja. Majd megkeresem neked, jó? Most sajna rohannom kell, mert elkések a melóból már megint... :roll:

No, megyek öltözöm, mert kikapok Apától, ha miattam késünk el ;)

Pussza mindenkinek!

(A tesztekről infó engem is érdekelne... )

Kép

Kép
bettica

Jó reggelt.

Megint megyek tüszőnézző uh-ra fél 1-re.
11cn-vagyok.

Tudjátok mi jutott az eszebe,hogy a tesztoszteron vérvételkor nem fontos?
Mert a dokim ezeket kérte:
Kért: Se,Fsh,Lh,Prolactin,Se oestrogen,Progesteron,Tsh

A tesztoszteron kihagyhatta,vagy az nem is fontos???

Rákérdezzek??

Tücsök :lol:

Végre valmi jó hir.
Megláttod a metel gyorsan be babásodsz :wink:

Csak az a 3 hónap pihi? :cry:

Kép

Kép
edinka

sziasztok.

lanyok erdekel valakit az olcso fajta terhesegi teszt?

50 daraboson osztoznek,nekem 20-30 darab johet.egy lany intezne a homeros topikbol.

jelentkezoket priviben varom.

koszi.

Kép
monyo83

Kedves Lányok!
Köszönöm, hogy velem örültök!
Valóban elírtam napi 5x kell ennem 3 óránként!
Meforalt kaptam (az aláírásoba beírtam hogyan kell szednem)
Leírom mit írt a diagnózisba így talán a többi kérdést is megválaszolom:
"Kórelőzménye, panaszai és leletei alapján az inzulin rezisztencia ténye bizonyított. Vércukor görbéje extrém kilengést mutat, késői mérés nem történt ugyan, de a klinikum hypoglycaemia mellett szól. Ezzel függ össze csaknem állandó éhségérzet. Hormon értékeiről sajnos csak fenti lelet van (én vittem 2 hete készült a 3-ik ciklusnapon) de ciklusszaknak megfelelőnél magasabb protaklin, tesztoszteron is PCO syndroma mellett szól..."

Rejo, mikor voltál ott? Én 6-ra mentem, de ott voltam már félórával előtte, és elbőgtem magam örömömben mikor kijöttem, tök ciki volt mert nem vagyok sírós típus, és totál elkentem a szempillaspirálom! :oops:

Talán van akinek furán hangzik, hogy "örülök" a diagnózisnak, de 7 éven keresztül kaptam úgy hormonokat és csináltam végig a lombikokat, hogy azt mondták ismeretlen eredetű a meddőségem+ totál nem foglalkozott senki azokkal a panaszokkal amik alapján végül is rátaláltam a pcos.hu-ra és rátok!
Köszönöm mégegyszer!!
Vendég

tücsök nekem negyed 6-ra kellett mennem, de csúszott a doki, és fél 6-kor még kint ültünk maminttal.és jött egy sötét hajú lány, zsemüveges, és fekete ruha volt rajta, nagyon vékony volt, és azt mondta ő a 6-os beteg, de ilyen korán itt van, akkor az te voltál! :lol: mi ott ültünk a fal mellett.

neked állandó éhségérzeted van? nekem csak mióta a metet szedem.

Kép

Kép
rejo

Rejo, emlékszem rátok! Mondta is az asszisztensnő, hogy ti is fórumosok vagytok! Igen én egésznap eszem, amikor ott várakoztam akkor is korgott a gyomrom alig bírtam magammal, régen volt, hogy el is ájultam ha nem tudtam enni időben, de senki nem foglalkozott vele: megmérték a vérnyomásom aztán szevasz! Egyébként kezdem azt hinni, hogy a pánikrohamaim is az éhség miatt voltak... :roll:
Vendég

Sziasztok csajok!

A következő a helyzet a tesztekkel:
Meg vannak a megrendelések hogy ki mennyit kért, Czinkeb el is tudná hozni, az a gond viszont hogy LH-ból és Hcg-ből is meg kellene lenni összesen a 100 db-nak.

Hcg-ből jelenleg most 80 db-ot kértünk összesen, tehát még van 20 db szabadon. (Lehet hogy ezt Monyoval meg tudjuk majd bizniszelni.)
LH-ból 75-öt kértünk, tehát 25 db kellene még a megrendeléshez.

Azt kellene csinálni, hogy:
1.) vagy akinek nem gond kér egy kicsit többet hogy meg legyen a 100,
2.) vagy leredukáljuk 50re és már mehet is a megrendelés. :D

Kérek tippeket hogy mi legyen!
Monee

Monee

monee85

Monee, ha redukáltok akkor engem végül is ki lehet venni a rendelésből, mert 3 hónapig tilos babára gyúrni! De az anyatopicomban éppen érdeklődött valaki mindjárt ide irányítom!;-)
Vendég

Tücsök!

Nem szeretnélek kihúzni ha meg tudjuk oldani másként is.
Azóta egyébként megint alakult a helyzet. :D

Ha az "anyatopikos" lány is kérne esetleg Hcg-t, akkor végülis nincs asszem gond. De már én sem tom hol tartunk. Jelenleg két vas van a tűzben még. :D

Monee

Monee

monee85

Monee: Én, ha kell be tudok vállalni még 5-5db-ot... Ennél sokkal több nem kell. Momentán azt sem tudom, hogy én mennyit kértem :oops: Szóval max 20-20ig lehet a rendelésemet bővíteni...

Kép

Kép
bettica

Monee:

engem is érdekelne a lh és hcg teszt!
mennyibe kerülne?
5-5 db kellene
léni

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok! Örülök az örülőkkel! Jó hírekkel jöttetek!

Tücsök, én is emlékszem rád!

Szóval tegnap beszéltem Tűűvel, engedélyt kaptam, hogy visszaálljak 1500-ra.
(Már egy ideje csak annyit szedek :oops: , és jobb a közérzetem, és nem is hypozom.)
Ezután pedig sikerült okt. 30-ra becsusszannom. :)
Tehát ha jön valaki még aznap, szóljon, és nem ülünk kukán a váróteremben! ;)

Még sosem szedtem Norculotot (még nem volt rá szükségem), írnátok róla?! Mennyi ideig kell szedni? Lehet mellette met-et? Van vmi mellékhatása? Befolyásol vmit a progin kívül? köszi

Kép
mamint

Léni: kb. 100Ft darabja, ha sikerül a családi csomagot megvenni...

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Engem is érdekelnem pár darab a tesztből ha jut.
szisza30

mamint!:-)

Én régen sokszor szedtem norculutot úgy emlékszem, hogy ha beszedted a felírt adagot akkor 5 nap múlva megjön a mensi, a többi kérdésre sajnos nem tudom a választ!
Vendég

Sziasztok!

Nah, hogy mindenkinek jusson és maradjon is, mi lenne ha a következő lenne a helyzet:

Osztottam szoroztam és úgy jönne ki hogy a Hcg tesztből kell egy kicsit redukálni a darabszámokat ha nem bánjátok.
LH-ból viszont még mindig nincs elég, így nem tom. Ahhoz sok hogy lehúzzunk mindenkitől, ahhoz meg kevés hogy meglegyen a 100.

Ahogyan most a rendelés kinéz:

Bettica: LH: 15 db Hcg: 10 db
Tücsi: LH: 15 db Hcg: 5 db
Lyutka: LH: - Hcg: 10 db
Anyooka: LH: - Hcg: 10 db
Hajni: LH: 20 db Hcg: 15 db
Czinkeb: LH: 15 db Hcg: 10 db
Léni: LH: 5 db Hcg: 5 db
Monee: LH: 10 db Hcg: 30 db (bocsi hogy így, de tőlem sokan kértem priviben)
Szisza: ??????? (Az tuti hogy terhességiből elsőre 5 db tudna jutni Neked. LH-ból még van 20 szabadon, kellene belőle?)

A pontos árak néhány hozzászólással feljebb találhatók. Nem ontom magamból százával az üziket, meg lehet találni. :wink: :D

HEEEEELP! :lol:
Occsójé eladó 20 db LH teszt!!!

Monee

Monee

monee85

monee,katee nem jelentkezett nalad priviben,

neki kellene 20lh,ha gondolod irj neki.akkor nalatok is meglenne a csomag es asszem hcg is erdekli.

nezd meg a pontos nevet a megint megjottbe.

Kép
monyo83

Szolgálati közlemény!

A MMEC-ben Breyer dr.nő plusz napokat vállalt be ebben a hónapban (hétfők), azért a várakozó sor megkerülésével igen gyorsan be lehet hozzá jutni!

Plusz időpontok:

okt.8 hétfő 12 és 12.30

okt. 15 hétfő 9, 9.30, 10.30, 11., 11.30, 12, 12.30, 13., 13.30 szabad

okt.24 szerda 9-13.30ig teljesen szabad

Ha valakit érdekel, akkor holnaptól a szokásos számon jelentkezzen be.
Vendég

Sziasztok!
élek ám, csak el vagyok havazva.... :roll:
esküvőre már majdnem minden megvan (hely, vőfély, zene, ruha).
Most keresek fotóst és videóst. ... esetleg vkinek van vmi jó tippje?? (lehet vidéki is, mert amit kinéztem is pesti, ám mégis jött volna Gyulára, csak foglalt)

A házon már tető is van. Már csak a cserepet várjuk, h kiszállítsák. A nappalit már vakolják és a villannyal is jól halad a Bálintom. Ez is pipa :)

És ha minden igaz, pé-m is volt megint a szokásos időben:
Kép

Lassan már a bébi is jöhet. Bár, még kicsit csúszni fog, h ne az esküvőn kelljen szülnöm :D

babszika

Babszika!

Tudok jó videóst, és fotóst is ha érdekel. A mi esküvőnkön is ők voltak, ismerik is egymást....és így össze is dolgoznak.....
Hogy Gyulát beválalják.e azt nem tudom...... heves megye kicsit odébb van, de van ismerősöm Gyuélán, megkérdezem, hogy tud-e valakit....

amúgy bocsi, hogy nem jövök, de annyi munkám van ( úgy ma is reggel 7-kor elmentem itthonról, és fél 9-re haza is értem )

Pusza
csipi78

Pogika!!!

Kijavítasz, mert ma vagyok 24 cn-en..

köszike
csipi78

Csipi!

Nagyon megköszönöm, ha megkérdezed!!!!!!! :wink:
Ha megdobsz elérhetőséggel (telefon, webcím...), már rájuk is röppenek :lol:

babszika

Tücsi, köszi!

Kép