Új privát üzeneted érkezett!

Becsi, ott a fekete üresség felett van egy cuna, 2 lábacska és így tovább?
Vendég

Aszta-paszta!
Becsi!
Hát ezt én így meg nem mondtam volna. Ahogy Pilla leírta, úgy már látszik.

Tényleg Piroska??? De jó lenne már!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Piroska még nem szül - most beszéltem vele - ellenben nagyon lent volt már a szívhangja a babának!!

Tehát lassan sanszos! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Pilla nagyon profi :lol:
becsi
Iklad

:lol:
Vendég

Sziasztok!

Nelem a 17. héten megmondták, hogy kisfiú, ezt megerősítette a 21. héten a 4 D-s ultrahang.
Nekem a párom volt úgy vele hogy ő csak lányt tud csinálni, és nem hitte el az utolsó pillanatig, hogy fia lesz.

Becsi, most hogy Pilla leírta tényleg ott van egy cuna, nem volt szégyenlős a kis drága.

Jutta: Lehet hogy kicsit lemaradtam, a te kislányodat hogy fogják hívni????

Kép
tami2900

tami

hát nem egy szégyenlős :lol:

ott van a csíkján...neki is Dorka :lol:
becsi
Iklad

Hi!

Igaz, hogy profin megállapította a dolgokat Pilla doktornő :lol: de 2 lányos anyukaként ez a minimum! :lol: :lol: Roninál már én is nagyon képben voltam, egyszerre mondtuk a szonográfus hölggyel, hogy kislány...

Lányok, olyan édes volt Roni, tegnap este 11-től ma reggel fél8-ig durmolt!!! Fel se ébredt Bogi csatakiáltásaira. Akkor mákom van vele egyelőre, hogy el se hiszem. :wink:

Viszont jelenleg olyan dühös vagyok, hogy szét tudnék robbanni. :evil: :x :evil: Ma végre sikerült időpontot egyeztetnie a páromnak, hogy csütörtökön itthon tud maradni a csajokkal és én végre elmehetek ügyintézni az anyaságit, tgyást, stb.
Felhívom a munkahelyem tb-ügyintézőjét, erre közlik velem, hogy ezt jól elcsesztem, minek vártam eddig, ugyanis nem kapok annyi pénzt, amennyit kellene.
Egy új tb jogszabály szerint a tgyás 168 napját a gyerek születésétől számolják (mivel én már itthon voltam ugye előtte gyed-en Bogival), viszont a nagyobb összegű ellátást csak attól a naptól számolva folyósítják számomra, amikor hivatalosan is bejelentettem a munkáltatómnál a gyerek megszületését - vagyis a mai naptól (az nem számít bejelentésnek, hogy a főnökömnek a férjem küldött egy sms-t).
Így elvesztettem 31 napra járó juttatás-különbözetet, vagyis kábé nettó 70 ezret. Ráadásul még az anyasági miatt is kekeckednek, ugyanis 2 hónap a folyósítási "türelmi idő" és ugye Roni augusztusban született, most meg október van. Kissé emelt hangon közöltem a hölggyel, hogy ha neki aug.31 és okt.2 között 2 hónap telt el, akkor menjen vissza általános iskola alsó tagozatba számolni tanulni... :evil: :evil: :evil:
Mire ki lettem oktatva, hogy a munkavállalónak is vannak kötelezettségei, és az ilyen hozzám hasonló lusta szájtépők miatt szigorodtak a tb szabályok. Különben is, miért nem telefonáltam aznap mikor szültem, vagy apuka miért nem ment be hozzájuk személyesen bejelenteni. (Kissé fura lett volna "félbevágva" és félkómásan azzal görcsölnöm, hogy felhívjam őket, tudva, hogy mire kijöttem a műtőből már senki sem volt bent a munkahelyemen, mert a péntek az "rövid nap", ráadásul a férjemnek is volt elég dolga...)
Enyhén szólva felment a pumpa, és csak annyit mondtam a nőnek, hogy csütörtökön reggel 8-kor találkozunk, de jobban jár, ha a főnöke is ott van vele, mert rá fogom borítani az asztalát, aztán lecsaptam a telefont... :evil: :x :twisted:

Szóval ha valaki gyed-en van a gyerekével mint én, és a gyed alatt születik a következő baba, legyen észnél!!!!!

Megyek, mert megjött a sógorom, megbeszéljük Roni keresztelőjét - ő lesz a keresztapa!

Üdv!
andibab

Hát ez hihetetlen, pedig megesküdtem volna, hogy Piroska miatt maradt el a rendelés..

Tami, jól értettem, neked van egy nagyobb gyekőcöd is? Mekkora? Neki nincs vonalzója?

Pilla, nem semmi szed van!! :shock: :lol:

Teszek föl képet a feledik szülinaposomról. :lol:

Én és a "kiselefánt"
Kép
Kép

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Pilla doktornő! :lol: Weheheheeee! :lol: Két lány után már tényleg lazán nyomom a témát. :lol:
Vendég

Márknak Boldog feledik szülinapot!
Vendég

Sziasztok!
Hát nem! :) Még egyben, igen :). DE megbeszéltem babóval, hogy ma éjjel szeretnék szülni, vagy holnap reggel, mert akkor lesz alapítványi szoba, úgy néz ki. Egyébként is azt mondta a Szentágothai, hogy holnap befektet és ha lesz szoba, akkor be is fekszem. Ugyanis azt mondta a szülésznő, aki az NST-t csinálta, hogy már szerdán elkezdenek adni valamit, ami esetleg elindíthatja a szülést. Nem tudom, mire gondolt.
Más:
választottam szülésznőt: Sárközi Anitát. Ma este megyek be hozz beszélgetni. Ugyanis egy műszakban csak egy szülésznő van, azt nem akarom, hogy az az egy rohangáljon, ha négyen szülünk egyszerre és ne legyen rám ideje. Ráadásul gondoljatok bele, annak a szegény szülésznőnek négy anyukával egyszerre nem lehet könnyű dolga. Szóval, így döntöttünk és ez megnyugtat. Ma nagyon feldobott vagyok, tiszta happy, úgy érzem, hogy ma meg fogok szülni. Aztán lehet, hogy nem, de úgy érzem :). És ez már valami. :)
Szóval, Lányok, Asszonyok, Anyukák, az élet szép! :):):)
Csók mindenkinek! :)
Ha holnap nem jelentkezem az azért lesz, mert a dokikám befektet a kórházba. Próbáltam vele alkudozni, de nehezen megy :). Na, ez van. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Márknak boldog hófordulót! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Pilla doktornő, dobok egy képet, ez alapján mondták, hogy Dorka lány:

Kép

És itt a buksia:

Kép

Bár már nagyon régiek a képek, még a 26. hétben készültek...

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!
Piroska!
nos akkor neked már tényleg nincsen sok hátra!a héten akkor tuti,hogy babázni fogsz!Hajrá!!!!!!!!! :lol: :lol:

Jutta!
KITARTÁS!!!!!!!! :lol: :wink: :wink:

bECSI!
Nagyon jó az ultrahang kép!Egy kicsit kerestem,hogy mit is kell most keresnem,de megtaláltam,és össze állt a kép! :wink: Tökéletesen lehet látni! :D Sajna én nem jutottam el 4D-re,pedig szerettem volna!Nekem mind a három gyerkőcnél megmondta a dokim,hogy mit lát!Persze mindég megkérdezte előre,hogy szeretnénk-e tudni a nemét!Eltalálta mind a háraom babó nemét!Aszem 6 hónapos lehettem! :wink: :D

Szantre!
Már nem tudom,hogy kívántam-e boldog hófordulót Márknak!De most megteszem!(lehet,hogy újra) :? :oops: :oops:
BOLDOG FÉL ÉVES SZÜLINAPOT MÁRKNAK!
Kép

sZIASZTOK!

Kép
Kép
Kép
tiop

Piroska, Jutta,
HAJRÁ!!!!! Piroska, várom az sms-t!!!! BÁRMIKOR!!!!

Nekem a 16. heti 4D-n (nálunk mindig azt csináltak) mondták meg, hogy fiú, de teljesen egyértelmű is volt!!! A 2 golyócskát+álló kukit nehezen lehetett volna eltéveszteni! :lol: :lol: :lol:

Andibab,
jaj, nekem ez olyan bonyolult, hogy mikor mit kap az ember! És már olyan sokmindent hallottam! Szóval: ha van 1 gyerkőc, és az ember GYED-et kap, akkor milyen időn belül kell a 2.-nak megszületnie, hogy továbbra is GYED-et kapjak és ne GYES-t???? Én úgy hallottam korábban, hogy 2 éven belül, erre nemrég mondta a barátnőm, hogy lehet később is, csak a dokinak rögtön ki kell írnia táppénzre. De ha nem dolgozom, akkor hogy kapok táppénzt? És akkor most mikor mit és kinek kell jelenteni?
Nekünk az 1. gyerkőcnél nem volt gond, akkor jeleztem a munkahelyemnek, hogy megszületett, mikor hazaértünk és mindent tök jól és gyorsan csináltak, lehet, hogy csak a 2.-nál van ilyen kavarás?

MÁRKNAK BOLDOG FÉL ÉVET!!!!!!!

Kép
Kép
nircee

Jaj, elfelejtettem:
képzeljétek, Marci néha szokta nézni a BBC-n a Teletubbiest. Tegnap voltunk az Electro World-ben, és egy nagy plakáton épp reklámozták őket, Marci meglátta, felsikított, és egyfolytában pá-pá-zott nekik!!!!! Annyira cuki volt!!! Pedig, ha összesen 4-5x látta a mesét!!! Olyan büszke voltam rá! 8) 8) 8)

Kép
Kép
nircee

Jutta, a fotó alapján Pilla doktornő nem mondaná 100%-ra, hogy lány. A felső képen mintha valami lógicsálna ott a 2 láb között. De persze azok lehetnek a nagyajkak is. :lol: Ebből is látszik, hogy nem vagyok orvos. :oops:
Vendég

Hát Jutta lányáért én sem tenném tűzbe a kezem :oops:
becsi
Iklad

Sziasztok! Én ma nagy munkában vagyok, de szorítok a finiselőknek!

Piroska: Sárközi ANIKÓ, de nagyon jó választás! ;) Hajrá az alapítványi szobáért! :)

Nekünk nem volt 3-4D, de Surányi megmondta, amikor már biztosan látta, hogy lány lesz (20. hét). Utána mindig megkérdezte, hogy tudjuk-e már, hogy mi lesz, mondtam, hogy legutóbb még lány volt. :)

GYED-et mindenképpen a gyerkőc 2 éves koráig folyósítanak, utána vagy táppénzt, vagy GYES-t (a táppénz ugye magasabb ebben az esetben). Aztán megint jön a GYED, 2 éves korig. Illetve lehet még TGYÁS-t is a gyerek születése előtt igényelni, de csak egy hónappal a kiírt időpont előtt. (Nircee, lehet, hogy a barátnőd erre gondolt?!)

Ja, és még azt akartam, hogy nekem jó rövid ciklusaim vannak (24-26 naposak), és mégis túlhordtam Lolot 1 nappal, és még ki tudja, meddig hordtam volna, ha nem indítják meg...
Vendég

Verna erről eszembe jutott valami...
Dorkánál kérdezte a Surányi mikor nézegette, hogy "mi van otthon"...mondom fiú..."akkor ez lány" volt a válasz...mintha ezen múlott volna...de aranyos volt :lol:
becsi
Iklad

Becsi: nálunk se volt semmi, ahogy közölte! :)

Kérdezte, mit szeretnénk. Mondom mindegy. Erre ő: aha, biztos fiút! Mondom nem, inkább lányt (én már akkor éreztem, hogy lány lesz). Erre ő: akkor biztos az apuka akar fiút. Mondom nem, ő is inkább lányt. Mire ő: Na jó, akkor lány! :)
Vendég

Dokinéni azt mondta, hogy az a nagyajak... én is csak néztem...
Szabó is annak látta, de nem vettünk rózsaszín cuccokat, csak sárga dolgokban utaztunk és örököltünk rengeteget... születése után majd kap olyan rucit, amilyen dukál neki... fiú névre még csak tippjeink vannak, de majd ma megbeszélem Apával... Tomi / Norbi / Robi a befutók!

Jutta

KépKép
jutta

Amikor ráfókuszált a 4D a szenzográfus néni még nyitva volt a lábacskája, csak utána gyorsan összezárta mire 4D-re váltott... Szabónak meg konkrétan állandóan a popsiját mutogatta összezárt lábakkal.. de úgy hogy a férjem meg is dícsérte, hogy így kell ezt idegen bácsik előtt... nem ám csak úgy mutogatjuk!

Jutta

KépKép
jutta

Nem tudjátok, mennyi málnalevél tea kell egy liter vízhez?
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Hát mi nagy sz*rban lettünk volna, ha mégis fiú lett volna. :) Nem volt egyáltalán fiúnevünk! :) Csaszi után kérdezte az altatóorvos, vagy valaki, hogy mi lett volna a fiúnév, mire közöltem, hogy na, az nem volt!

Na, azért vannak benne fiús vonások is:

Kép
"ízirájder"
Vendég

Piroska, hát nem miattad maradt el a rendelés??

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

piroska

A 34-36. héttől érdemes napi 1/2-1 liter málnalevél teát inni.
Tipp:
„6 dl forró vízhez 2 teáskanál málnalevél tea és 3 teáskanál bodzatea, és legalább 10 percig állni hagyjuk.”
„Málnalevélből én 2x egy teáskanálnyi füvet fogyasztok, mikor mennyi vízbe. Reggel általában egy, este meg kettő bögrényiben.”

ezt találtam
becsi
Iklad

Nircee,
arról van szó, hogy szigorítottak a TB szabályokon, de arról fogalmam sincs, hogy pontosan mit. A lényeg az esetemben az, hogy 168 napon keresztül jár tgyás, utána a gyerek 2. szülinapjáig gyed, aztán a 3. szülinapig gyes. Ha a 2. gyerek azalatt születik, míg otthon vagy az elsővel, akkor nem mindegy, hogy a tgyást mikortól folyósítják. Számolni a napokat ketteske megszületésétől fogják, viszont a pénzt folyósítani csak attól a naptól, hogy hivatalosan bejelentetted az élveszületést a munkáltatódnak (vagy a MÁK-nak). Én nem tettem meg a bejelentést, csak Roni születése után 1 hónap késéssel, így arra a hónapra nem fizetik ki visszamenőleg a tgyás-gyed közti különbözetet, így buktam a pénzt... :evil: :x :evil:

Jutta,
a tesómat Norbertnek hívják, szerintem gyönyörű név, "Északi Fény" a jelentése (ja, és anyámmal ketten választottuk, apám meg besértődött, hogy nem az ő nevét kapja a fiacskája :roll: :wink: ).

Ja, és Bogi is szemérmeskedett minden ultrahangon, de Roni aztán nem! Ő nagytotálban megmutatta, milye van. Az apósom nem is volt hajlandó végignézni a DVD-t, mikor mondtuk neki, hogy ott látszik a nuni...

Jók legyetek, mennem kell, most mindkettő üvölt, a párom meg mindjárt kimenekül a lakásból...
andibab

Becsi,
szerinted lehet bele tenni mézet?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska szerintem simán

Az én öcsém meg Róbert :lol:

Majd még jövök elköszönni, de most mesélés :D
becsi
Iklad

Piroska akkor ügyi legyél ha eljött a Te időd!

Azért reggelig még sok idő van....

jó éjt
becsi
Iklad

Piroska akkor ügyi legyél ha eljött a Te időd!

Azért reggelig még sok idő van....

jó éjt
becsi
Iklad

Ittam teát és beszéltem a szülésznővel.
Annyira kemény a hasam, hogy mindjárt szétreped. Ez nagyon durva! És görcsölgetek, mint állat, csak tudnám, hogy mi a rendszeres, meg mi nem. Jajj, nem egyszerűűűű!
Na, jó, megyek, majd lesz valahogy!
Jó éjt!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Az én ciklusom is 32-34. napos, és nekem is a 28 napos ciklusra számolták ki az első szülésem időpontját, nov. 1-re. Mondtam, hogy nov. 1. halottak napja, erre mondta a doki, jó akkor nov. 2. :D Úgyhogy elszámolták, szerintem inkább nov. 5-7-ig minimum várni kellett volna, és onnantól is még 1 hét rugalmasan. Na ehhez képest, megindították (Szőke Béla miatt) nov. 4-én, meg brutális oxitocin infúzióval. Meg is lett az eredménye sajna, :evil: mert leesett a baba szívhangja, úgyhogy s.o.s császár lett :twisted:
Meg is fogadtam akkor, hogy ha még egyszer szülök, csakis prepidil zselével engedem indítani a szülést!!!! Az sokkal-sokkal humánusabb és természetesebb, nem lehet ugyanis túladagolni. :D
De másodszorra megindult magától :P
Nálam sem tévedett Fábián doki, mindkétszer olyan nemű lett, amilyet jósolt :lol:
Tb. jogszabályok nekem is bonyolultak, mindig változnak, nehéz követni. :(
Amúgy mikor engem császároztak, mielőtt elkezdték a műtétet, megkérdezték, hogy hogy fogják hívni a kislányt vagy a kisfiút???
Jutta kitartás és hajrá!!!!! :lol:
Piroska ügyes legyél, csak magadra és a babára figyelj, kapcsold ki a külvilágot, ez a Ti nagy napotok lesz !!! :lol: Szorítok nagyon.

Kép
Kép
lédi

Hajráá Piroska! Nyugi, minden rendben lesz!

KépKép
tüccs

Piroska, már úgy izgulok érted!!!!! :)
Jutta, te feltűnően nyugodt vagy....

Jajj, a 4d-n nekünk is egyértelműen látszott, készült is egy tök jó kép, majd előkeresem.

Született feleségeket szoktátok nézni? Nagyon birom. Gaby, és Carlos a kedvencem.. :lol:

Becsi, nálatok 8-kor már mese van??? :shock: Szonja 8-kor fürdik, vagy fél órát, utána pizsi, egy kis játék, és 9-kor fekszik csak le. Viszont ő nem megy reggel se oviba se isibe, és fél 9-ig bubukál ;)

thenus

Lédi:
hát figyelek én, figyelek, de mit tudom már én, hogy mire? :) Nagyon nem szeretném, ha be kellene feküdnöm és várni két napot a semmire :(. Jajj, remélem, a Jó Isten megszán és nem kell ott lennem úgy, hogy nem indult még be a szülés.
Tüccs, Henus:
édesek vagytok, köszi! Szurkoljatok már nekem, ne kelljen már ott lennem a kórházba, induljon már el ez a babó, mert ott aztán nem fog, az tuti. És akkor elindítják, ááá :(. Úgy szeretném, ha magától indulna...
Ja, amúgy megittam a málnalevél teát és egész éjjel történések voltak bennem. Nem tudom, mik voltak azok, de egyfolytában éreztem, hogy történnek odabenn dolgok. Olyan fura volt. Most is görcsölök, de nem erős, nem tudom, na, majd kiderül...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Hát lányok, nekem olyan durrrva hasmenésem volt ma reggel, hogy az kész! Még szerencse, hogy nem volt szaga, mert a férjecském pont fürdött, lett volna mit szagolnia. Hát ha a málnalevél tea ennyit csinál, akkor nem sok értelme volt inni. És ugye görcsölök, mint állat tőle, naggyon jó... Jó napnak nézünk elébe ....
Ma megyek kikönyörögni a dokitől, hogy legalább holnapig hadd ne kelljen befeküdnöm. De korábban megyünk, mert beszélünk a szülésznővel is, ugyanis tegnap ott volt a főnöke és nem tudtunk sokat beszélni. Most lesz fél órácskánk :).
Szóval, ez van...
De bőröndöt nem viszek, max. a barátnőm utánam hozza, ha nagyon kell, de én nem viszem magammal, az tuti :).
Szurkoljatok nekem, nem akarok kórházba menni!! :) Jaaaj :) Na jó, szülni igen, de addig nem.
Drága Diána Hanna elindulhatna már kifelé :) Hát ez van...
Szép napot mindenkinek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Ma én is megyek kórházba, de csak NST, meg vizsgálat, szerintem én még nem szülök...

De Piroska tuti ma találkozik a kicsivel! Ha látom még reggel, akkor beszámolok!!!

Ma jön haza napközben a doki, remélem csak őt vártuk meg és észbekapunk, kijövünk!

Ja lenyugodtam, én szombat-vasárnap voltam lelkileg ki, most úgy gondolom, hogy egyszerűen elszámolták... és okt 6-ig valalmikor van a mi időnk...
(amúgy Szabó annyit mondott anno amikor beírta a dátumot, hogy a protokoll szerint, ha nincs több különbség a mensi alapján számolt és az UH alapján számolt között, akkor a hivatalos a mensis... tehát ezért írta be a szept 30-at... na majd emlékeztetem erre a kis eltérésre, hátha csak hétfőn akar befektetni... addig meg előcsalogatjuk ez a gyereket :lol: )

Na eszek - iszok - öltözök és megszállom Kistarcsán az 5. emeletet!!

Jutta

KépKép
jutta

Piroska veled vagyok és izgulok nagyon éertetek, remélem ma már babázni fogsz :wink: :wink:

Jutta neked is kitartás :wink: :wink:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Jó reggelt!

Remélem ez végre valakinek a NAGY NAP!!

Szorítok Piroska! Jutta és még lehet, hogy te sem maradsz egyben :lol:
becsi
Iklad

Jóreggelt!

Bár nálam már voltak korábban kelők. :shock: Úgy látom Piroska nemsokat aludt az éjjel.. Szegényke , már nagyon drukkolok neki, lehet érezni, hogy kivan mint a liba.

Jutta!! Hajrá neked is!! Szabó biztos fogja mondani mi a helyzet odabent!!

KépKép
tüccs

Jutta, Piroska, drukkolunk Nektek! :P :wink:
Vendég

Piroska: a málnalevél-tea nem indítja be a szülést, max. a tágulást segíti, ha már eljött az idő (de igazából csak akkor, ha hetekig iszod).

Született feleségek: ne is mondjátok! Vészhelyzetet néztem, a páromnak mondtam, hogy vegye fel a feleségeket. El is indította a videót, erre egy óra múlva nézzük, hogy fél óránál "valaki" kikapcsolta... mivel Lolo játszott a távirányítóval, van egy tippem... :roll: Na mindegy, mivel dupla rész volt, a másodikat tudtuk nézni...

Képzeljétek, Lolo mostanában rendszeresen visszaalszik reggeli után... azt hiszem, korábban fogom fektetni, és napközben megpróbálom csak 2x altatni, mert úgy néz ki, most pont van nála egy átállás.
Ja, és az esti szopinak is lőttek: már napok óta csak harapdál, de iszonyatosan! Igaz, jól bevacsorázik, de azért még szeretett este szopizni... Most már csak reggelire van anyatejcsi, de kérdés, hogy így meddig tart ki (nem vagyok benne biztos, hogy elég neki reggelire, nem hiszem, hogy túl sokat termelne a cici így, hogy már csak 1 szopi van).
Vendég

Piroska, a málanlevél tea ilyenkor már nem sokat segít, viszont szerintem még szedhetnél chulophyllumot (homeós), az vajúdáskor, szüléskor is ajánlott!

Képzeljétek, Lellének egy hét alatt HÁROM foga lett, de szerintem a negyedik is kint lesz ma, mert már a hegyecskék kint voltak este!!! :shock: :shock: :shock:

Most rohanok, mert megyünk este a Papcskához keresztelő ügyben, nekik meg tegnap született meg a negyedik baba (mind a négy fiú), gondoltam sütök nekik valamit. Apát már korán reggel ugrasztottam a boltba, de a tojást így is elfelejtettem, most a hugom hozza...

Kép

Kép

Kép
pimpoka

hogy birtok ilyen korán kelni??? :shock: Én 6-tól tudok a legjobbat aludni...
Piroska, remélem ma már lesz eredménye a hosszú kínlódásnak! :wink:

thenus

Alvás: pont valamelyik nap mondtam a páromnak, hogy most már jöhetne egy olyan gyerekem is aki alszik. Laura egy nap kb. 1-1 1/2 órát alszik, vagy délelőtt, vagy délután. De olyan is volt már, hogy fél órát délelőtt és fél órát délután. Sára is pont ilyen rossz alvó volt napközben.
Sajnos nálunk az altatás szóba sem jöhet, mert Laura ahogy kiszúrja, hogy altatom, dupla energiával indul neki a játéknak. Így marad az, hogy ülve beájul... :oops:
Szerencsére éjszaka húzza a lóbőrt, este 1/2 9-9-től reggel 1/2 8-8-ig. Bár a mostani éjszakánk elég sz@r volt, mert még megnéztem a Született feleségeket így kb. 1/2 12 volt mire ágyba kerültem, Laura pedig 1/2 1-kor keservesen sírni kezdett. A fogára tippelek, mert most 3 jön Neki egyszerre. Apa berakta közénk, de persze csak engem túrt ki a lány óránként, így aludtam kb. 4 órát sem...
Vendég

Piroska, nem lehet, h azért ment a hasad mert elindult vmi?

Verna: ne is idegesíts, én is Született+Vészhelyzet függő vagyok, úgyhogy tök ideg voltam tegnap. Jó nagy genyaság, h egy időben van a kettő :evil:

Mi betegek vagyunk, most megyünk dokinénihez mindjárt :( Már jó pár éjszaka nem alszunk, kezdek kilenni.

Jutta: hát elsőre én azt zacsinak néztem, csak a kukacot hiányoltam.
Lili jó sokáig nem mutatta meg magát, volt ő fiú is lány is a doki szerint :lol:

Annyit termeltetek az elmúlt hétben, hogy nem tudok visszaolvasni, vannak történések ezerrel úgy látom :lol:

szép napot

murphyke

Kép
murphyke

Murphike, jobbulást Lilinek!
Giga, bevált a Sambucus Nigra?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?