Új privát üzeneted érkezett!

Megnéztem a képeket :), a két kutyust :) meg a többit is :). Érdekel a három album :). Nagyon szép kertetek van, imádom a kerteket és a nagy teret! :)
Olyan édesek és olyan őszinte nézésük van a gyerekeidnek. Nagyon édesek! :)
Most visszanéztem pár oldalt és jókat nevettem a gyerekképeken :). A zacskóból kimászó manócskát, meg az itt nevető, ott nevető babókat :). Olyan aranyosak! :) Hát hiába, csak gratulálni tudok nektek, mindenkinek! :) Gyönyörű babáitok vannak :).

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Becsi, gyönyörű helyen laktok és a házatok is nagyon szép. A kukoricás is hozzátok tartozik?
Vendég

Most épp a Hamupipőke megy (az agyamra is)!

Köszi szépen a köszöntéseket, el se hiszem, hogy már egy hónapja volt... olyan fura... még mindig van olyan pillanatom, hogy emlékeztetnem kell magam arra, hogy már 2 gyerekes anyuka vagyok. De leszek ám 3 gyerekes is pár év múlva! :oops: :lol: :lol:

A ruhák, amiket megkérdeztem kábé 20-21ezerbe kerülnek (ez a téli szoknya + zakó összeállítás)

Mennem kell, bocs!
andibab

Sziasztok!

Piroska igaza van Tiopnak, [color=red]ne csinálj semmit[/color] a pisiléssel én is úgy voltam mint te most, állandóan a wc.re jártam, de nem jött egy-két cseppnél több :oops: a babó nyomja magát nagyon lefelé meg kifelé :wink: azért jársz te is állandóan a wc-re, jó nagy pocakod van már és biztos nehéz is lehet már cipelni is (na ezt jól megfogalmaztam :oops: ) kitartás, veled vagyunk, izgulunk és drukkolunk :wink: :wink: :wink:

Jutta az utolsó mondat neked is szól, ti tényleg megvárjátok egymást :D

Andi nekünk sem volt pihenőszékünk, Detti mindig a hordózóban volt az asztalon, egy hátránya van, hogy aludni benne szerintem egy kicsit kényelmetlen lehetett, de ez őt anno nem zavarta, nagyokat tudott benne durmolni :wink:
Boldog hófordulót Roninak!

Becsi nagyon szép helyen laktok és a kertetek is gyönyörű, már akartam kérdezni, hogy honnan ismered a Tasit?

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

érdekes :shock: mind a két kiemelést pirossal akartam írni aztán ez lett belőle :roll: na mindeggy mostmár :oops:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Hát képzeljétek el, nem merek kimenni a kertbe :) A szomszédasszonynak itt van az anyukája, akit imádok, nagyon aranyos :) és nagyon finom sütiket csinál. De amióta itt van, első nap muffin-t sütött, akkor azzal tömött, aztán kaptam almás pitét, meg tortát, most meglátott és gyorsan a kezembe nyomott egy isteni finom krémest, valami gyümölcsös joghurtosat, nem bírom. Egész 9 hónapig nem ettem sütit, most meg egész nap azt eszek. Hát ez így nem lesz jó :), be fogok zárkózni :). Csak az a baj, hogy nekem külön süt és bekiabál a kertbe, hogy itt a sütim :). De annyira aranyos, hogy ha nem ízlene is elfogadnám, hát még így :(. Most mondjátok meg, mik érik az embert :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Voltam kórházban 2x felmentem az ötödikre gyalog!
Hatás nem maradt el... ugyan fájásaim nem voltak, de a gyerkőc felébredt és olyan mocorgást produkált, hogy röhögött a szülésznő... konkrétan az egyik szenzort rugdosta ütemesen...
Ügyeletes doki is mondta, hogy remek a leletem és 2 nap múlva menjek...

Egy csajnak ugyanakkor csinálták az NST-jét és kiderült, hogy neki anno az első gyerekkel 6,5 hónaposan beindult a szülése, amit sikerült leállítani, majd a 36. hétig bent feküdt 1 ujjnyira nyitva, kiengedték és ... majd egy héttel túlhordta... na legalább vki még cifrábban járt mint én! És lagalább tegnap óta átfordult a kedvem és röhögök rajta!!! Úgyhogy Giga, nyugodtan röhögj Te is velünk!

No most iszok egy kis tonikot, meg málnalevélteát... és eszek fahéjas tejbegrízt (állítólag az is jó) utána vasalok, sétálok és élem az életem, állítólag 2 hétig hagyhatják túlhordani, no akkor még 13 nap... az már nem is olyan sok!

Jutta

KépKép
jutta

Roni babának boldog hófordulót!
Repül az idő rendsen...

Okés csajok, akkor nevessünk együtt, dolgoztassuk meg azokat a rekeszizmokat, hátha hat... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
giga1

Itt egy kép a csajról. A szombati hollókői séta alkalmával az egyik kertben találkoztunk ezekkel a pici emberkékkel. :lol:

Kép

Kép
Kép
giga1

Piroska!
Mi anyatejesek voltunk 6,5 hónapig, most reggel és este van még szopi, egyébként főzelék és gyümi. Kicsit cukrozok neki, de tényleg próbálom csak egy lehelletnyit édesíteni a főzeléket neki. Most leállunk az öblítővel is és kap érzékeny mosóport is.
A jövő hétre szervezett az orvoslátogató barátnőm egy homeos dokinőt, aki megnézi őt, hát remélem addig kihúzzuk, mert napról-napra csúnyább a kicsi bőre.

Giga!
Aranyos Lili a kisbábukkal. :D Hollókő tényleg hangulatos, mi kb. 5 éve voltunk ott kirándulni, az volt a második randink apával. :lol:
Nálatok még mindig rejtély Kistesó neme???

Mostmár megnézem magamnak én is hol laknak Becsiék. :)

KépKép
tüccs

gyorsan amíg fő a tésztám...

tényleg szép helyen lakunk, szeretjük is...a kert a párom érdeme, ő a nagy kertész/ mi pedig élvezzük/, már teljesen átszokott a horgászatról :lol:
a képek még 2004-05 -ben készültek, azóta azért sokat szépült, nőttek a növények...

pilla
a kukorica nem a miénk, csak boklásztunk benne :lol:
idén napraforgót ültettek bele, tök szép volt :D

Timi

Dorkát Tasival szültem

Jutta

én mikor anno olvasgattam, hogy izgulsz a méhszáj miatt, már akkor sejtettem, hogy nem lesz vele gond, nekem sokkal problémásabb a méhszájam és mégis 37, 38 ill 39 héten szültem...igaz pillanatok alatt :lol:

Piroska

szerintem lenne itt jelentkező sütikére.... :roll: csak, hogy téged kíméljünk :oops: :lol: :lol:
becsi
Iklad

ja és:

RONINAK boldog hófordulót!!

Jutta

KépKép
jutta

Roninak boldog hófordulót!!
hiába rohan az idő...
Zsó

Kép
Kép
kispraga77

Megtudjátok mondani milyen hosszú és széles a hordozókendő? Piroska átküldte a kötési módot, de rövidnek bizonyul a kendőm?!!, le szeretném ellenőrizni. köszi Zsó

Kép
Kép
kispraga77

Sziasztok!

Roninak BOLDOG HÓFORDULÓT!
:D

Sajnos Levente mára beteg lett,nagyon folyik az orra és a szeme.
Állítólag lehet,hogy most indul gyógyulásnak a fülgyulladása ilyen módon.
Szerencsére láza nincs,de egész éjjel csak forgolódott,nem aludt.
Most meg egyfolytában alszik,legalább kipiheni magát.
Az orrszívót nem tűri sem a kézit,sem a gépit,egyszerűen lefogni sem nagyon lehet....na,majd megvárom az apját,hátha ő....,de szerintem úgy sem fog menni.

Fú, Piroska,Jutta,
Ti még mindíg egyben! :shock: :)
Gondolom már nagyon mennétek a szülőszobára,vagy tévedek?
Mennem kell...
Szép napot!

Kép
mano83

Zsó:
van még egy link erről. Konkrét szám nincs, de nézd meg esetleg:
http://209.85.129.104/search?q=cache:G- ... cd=2&gl=hu

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Tüccs:
nem tudom, csak találgattam. Állítólag az étkezés nagyon sokat jelenthet a bőrbetegségek esetén. De nem tudom, sajnos, hogy mivel lehet rendbentartani. Lehet, hogy az a homeós doki jó lesz.
Becsi:
hát ne tudd meg, én már nagyon kész vagyok a sok sütitől. Ráadásul szinte az egyetlen édesség, amit meg szoktam magamnak engedni, az a mazsolás krémtúró, azt most vettem három dobozzal, de nem tudom enni, csak nézem minden nap. Úgy vagyok vele, hogy éjjel megettem egy almás pitét, ma a krémesből egy kicsit, mert kész vagyok tőle (hab a tetején meg ilyenek, én nem bírok ilyen tömény dolgokat enni). Azt hiszem, enni fogok egy kis almát, mert ennyi édes íztől már rosszul vagyok. :) Ha el fog fogyni a süti, egy évig nem is akarok látni édességet! :)
Az ablak egy részét megpucoltam, még egy hátravan, azt majd a férjecském megcsinálja. Én kettőt csináltam meg, de a tetején egy kis részt nem tudtam befejezni, mert azt már nem értem fel és nyújtózkodni nem akarok. Akkora ablakaink vannak, hogy a földtől két méter magasságig és majdnem faltól falig. Hát az nem kis munka. Még jó, hogy csak három nagy ablak van, mert a lakás 40 nm. De az sem kevés, ha pucolni kell. Olyan meleg volt, hogy ömlött rólam a víz. És most lehet, hogy nem kínozom magam tovább, alszom egy fél órácskát.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Manó:
mi még egyben :), vagyis ketten kettőben :). Hát mennénk már, de mennyire :). Na, nem baj, azt mondja mindenki, hogy még egy gyerek sem maradt bent, ehhez tartjuk magunkat :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Tényleg vicces már ami veletek van :D :D :D minden nap azt mondjuk nektek, hogy majd ma tuti megszűltök, de titeket, mármint a babókat nem zavarja semmilyen front, kicsalogatás, séta, koktél, házimunka és társai, pedig ti már mindent bevetettetek :wink: nagyon jól érzik ők ott bent magukat, de az biztos gyerek még bent nem maradt, kitartás továbbra is :wink: :wink:

Mano Levinek jobbulást, remélem hamar rendbe jön és nem lesz gond

Becsi ezek szerint akkor csak a kórházban találkoztatok, azt hittem ismered máshonnan is

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Timi

Hát csak annyival "szorosabb" a kapcsolatunk, hogy vittük-hoztuk mikor szülni mentünk....Szonjánál pedig aranyos volt, mikor másnap jött dolgozni és meglátta, hogy én már megint szültem jött látogatni :lol:
becsi
Iklad

Sziasztok!

Most nincs sok időm, csak gyorsan bejelentkezem:

Andibab,
nekünk van pihenőszékünk, és el sem tudnám képzelni nélküle az életem. Marci 5 hónaposan kinőtte a hordozót, és akkor vettük, addig abban, illetve a babakocsi textilmózesében volt. A mienknek van babanyugtató rezgő funkciója is, eleinte szkeptikis voltam ezzel kapcsolatban, de tényleg megnyugtatta Marcit!!!Van kupolája is, így a kertbe is ki tudtam vinni, és lehet hintáztatni, vagy fixálni.
Még mindig használjuk, bár már nagyon ritkán, mert ha már nem annyira álmos, akkor feláll benne. :roll: Eddig viszont szinte csak ebben tudott rendesen elaludni, úgyhogy én nagyon szeretem, a tesónál már hamarabb is elkezdem használni, mert sokkal kényelmesebb, mint a hordozó.

RONINAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!

Giga,
Lili nagyon édes a bábukkal!!!!

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!
Giga akkor oké, nem tudtam mire vélni, hogy nem vagy, :shock: bár sejtettem, hogy csaviztok. Én a lányomékat kisértem el a 3.-os osztálykirándulásukra Hollókőre. Tényleg nagyon hangulatos hely, érdemes megnézni aki még nem volt.
Mano köszönöm, remélem kitartó leszek, és jövök sokat.
Tüccs lányomnak is volt ekcémája (apjától örökség), nagyon sok helyre elvittük, de igazából csak próbálgatták a krémeket. Mikor bementünk a rendelőbe, a dokinő rá sem nézett, csak megkérdezte melyik krémet írta fel a múltkor, és már adta is az újabb receptet. Aztán elvittem egy magánbőrgyógyászhoz, és ő kikevert valamit, amitől meggyógyult, bár hónap alatt. De valójában állítólag kinőtte!! :roll: Na azóta nincs neki, csak egy két csúnya fehér folt jelzi a volt helyét. A fiamnak is van, de ő még nem nőtte ki, nála makacsabb! Pedig ugyanazzal a krémmel kenem. Neki a két térdén és a könyökén van, de most, hogy voltunk nyaralni a tengernél neki is meggyógyult! :o Hallottam én is, hogy a sós tengervíz meg tudja gyógyítani. Olyan szép sima és lágy tapintású lett, de neki is megmaradt a fehér folt. Félek azért, hátha még előjön. Kiváncsi leszek. De még azt is hallottam, hogy a Sárvári Termál Kristály is jó ilyenekre, amit a gyógyszertárban lehet venni és a fürdővízbe kell önteni. Hát nem tudom, meg kéne azért ezt is kérdezni vagy próbálni, sose tudni... :lol:
Piroska szerintem az lehet a sűrű pisi érzet hátterébe, hogy talán most illeszkedett be a baba fejecskéje a kijáratba :lol: Kitartás ! Jutta neked is!!!!

Kép
Kép
lédi

Andibab

BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNUNK RONIKÁNAK!!!!!!

Kép
Kép
lédi

Köszi a köszöntéseket!

Találtam képet a második kutyulimról, Oszkárról. Itt épp a nagyim kanapéját vette birtokba:

Kép

És van egy összekapcsolt képem, amin Bogi és én szereplünk, mindketten 2 hónaposan. Állítólag hasonlítunk. :wink: Remélem, Ronit is tudom majd csatolni egy hónap múlva. Íme:

Kép

Ja, és képzeljétek, Roni elkezdte felfedezni a világot. Ma egy jó félórát gügyögtünk egymásnak, és csodáltuk a csillárt. :D Aztán a kiságyába felakasztott Malackát vette kezelésbe, sikerült kartávolságon belül leraknom, és nagyon meglepődik, valahányszor hadonászva belecsap és Malacka kilendül. Aztán szinte látszik rajta, hogy szeretné megismételni, de nem tudja hogy történt. Olyan édi!!!

Üdv mindenkinek!
andibab

itt meg majdnem másfél évesek vagyunk:

Kép

:D :D :D
andibab

Andi le sem tagadhatnád, hogy a te lányod :D :D hogy csináltátok a két képet így egybe, beszkenneltétek?

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Andi, nekünk is van pihenőszékünk - kaptuk - de én csak napjában egyszer használom, mikor Márk főzelékes tejcsit kap. Márk elég ölbebaba, amikor pici volt egyáltalán nem lehetett belerakni, mert unatkozott, most pedig le lehet kötni a figyelmét egy-egy játékkal, de nem túl hosszú ideig ücsörög benne. Viszont a rezgő funkciót hiányolom belőle, mert a Manócskát szinte mindig rázni-ringatni kellett :roll: :oops:

Boldog hófordulót Roninak! Hihetetlen milyen gyorsan telik az idő, Márk is fél éves már!

Pocakosok kitartás!

Giga, tündéri Lili! Engem is érdekelne, tudjátok-e már Icuri-picuri nemét?

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Márknak is boldog hófordulót

Így álldogálunk már mi is :D
Kép Kép

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Andi hihetetlen mennyire hasonlítotok!!!! :lol:
becsi
Iklad

Andi:
nagyon érdekes így látni kettőtöket. Hát igen, van valami közötök egymáshoz :).
Na, megyek, mert görcsölgetek, a gyerkőc ki akar ugrani, a lábam meg tisztára görcsben van. Jó éjt mindenkinek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Andi tényleg félelmetes a hasonlóság! Asszem én vagyok az egyetlen anyuka, akire nem hasonlít egyik gyereke sem :cry: :oops:

Márknak boldog hófordulót!

Kép
Kép
lédi

Piroska, próbálj meg aludni-pihenni, szükséged lesz az erőre!!!
szép álmokat mindenkinek!!

Kép
Kép
kispraga77

Roninak boldog hófordulót! :)

Na, én sem tudok indulni a lányommal hasonlósági versenyen, ugyanis tiszta apja!!!
Ma amúgy nagyon jó kedve volt, pedig igencsak pörgős napunk volt, meghozták a bútort, de egy rudat kihagytak, azért el kellett mennünk Gödöllőre, utána vásároltunk, aztán átmentem szúrásra a szomszédba, vittem Lolot is - nagyon édes volt, mindenáron meg akarta kínálni a szomszédot a cumijával :) - aztán én mentem tornázni és Apával voltak itthon. De még most is pörög ezerrel...
Vendég

Sziasztok!

Roninak, és Márknak boldog hófordulót!

Becsi, a moci nagyon tetszik Szonjának. Egy baj van, hogy nem jött rá a technikájára, és még csak hátrafele seder ezerrel. :lol: Mindennel így csinált: a komppal is és a pedálos autóval is, hátrafele indult velük. :D Gyanítom, hogy hamarosan belejön. :wink: Viszont rájött, hogy az ülés alá pakolni is lehet, és mindent oda akar begyömöszölni. :D

Pilla, tényleg jó áron csinálják a házatokat. Azért kérdeztem, mert nekünk a 89 m2-re 22 milliós ajánlatot adtak. Ettől aztán majd elájultunk,mert a hosszas utánajárás után, hogy vegyünk e vagy építsünk, az építés mellett döntöttünk, mondván az éri meg jobban. Ráadásul aki tul képp erre minket rábeszélt az pont az, aki ezt a lehetetlen ajánlatot tette. :evil: :x

Piroska, mi még nem kezdtük el az építkezést valszeg csak tavasszal, még nagyon az elején járunk. Most még csak óvatosan, a páromnak már csak ez a féléve van a suliból, és szeretne jobban odakoncentrálni. :wink:

Ma kimostam Szonjának 3 pár cipőjét és kitettem a teraszra száradni, úgy, hogy ráhuzgáltam a korlát tartóoszlopaira. Délután elmentünk az Auchanba és mire hazajöttünk, az a "cuki kutya", mind széthordta, és összeretkelte. :evil: Attól féltem meg is tépte őket, de akkor tuti idegembe megcsaptam volna. Tudom, hogy abból nem tanul, de nem is volt rá szükség szerencséjére. Sajnáltam volna a cipiket, mind márkás, drága cipi. :x

Na jó éjt mindenkinek, különsen a pocakosoknak! :wink:

thenus

Henus:
jót mosolygtam azon, hogy mit művelt a kutya. A vizslák már csak ilyenek! :) Annyira lökött kutyusok, imádom :):).

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Ja, amúgy meg
Jó reggelt mindekinek és szép napot! :)
Mi megyünk NST-re, aztán délután jövünk :)
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

jó reggelt!

Henus az iszonyat sok :twisted:
Szonja is pakol a motorba, ott a kőgyűjtemény...

Lányok szüljetek már meg ebben a szép időben :wink:
becsi
Iklad

Sziasztok, jó reggelt!

Henus ismerős a téma a boxerünk is mindent visz és szanaszéjjel, szét tudnám olyankor csapkodni :evil: :wink: de majd megtanulja, hogy mit lehet és mit nem, nála mág az sem baj, hogy a rózsa szúr, állandóan letöri és megeszi a bimbókat, tegnap is eltünt kettő :roll:

Piroska várjuk a fejleményeket :)

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Henus, nem olyan sok az. Mármint, hogy sok, de sajnos most ezek az árak vannak. Átlagosan számolhatsz nm-enként 180-200 ezer Ft-ot (kulcsrakészen), viszont ez az ár még változik attól, hogy mennyibe kerül a felszámolt padlólap, fürdőkád, festék, ajtó, ablak, stb.
Nekünk ők építik a házunkat: http://www.szurdok.hu/
Vendég

Timi:
a boxerek ilyenek. Ők nemcsak lütyők, de annyira szertelenek is, hogy az hihetetlen. :) És ráadásul későn érő típusok :). De nem baj, mert annyira aranyosak :).
Most egy kicsit nyűgös vagyok, mert ma még nem érkezett meg a férjem fizuja, ráadásul mi meg elfelejtettük bevinni a betegállományos papíromat, tehát én most nem kapok fizut. Na, mindegy, ebben a hónapban kapjuk meg a férjem plussz munkáért járó pénzét, meg a diákhitelt. Na, de akkor is...
A férjem most küldött nekem egy cikket, olvassátok el, naggggyon jó! :):):)
Kép naggggyon jóóóóóó :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

ez nagyon jó volt, jót derültem rajta :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Nagyon jó a cikk!!

Márknak utólag boldog hófordulót!

Andi tényleg hasonlítotok!!!! :lol: :lol:

No ma nincs kórház, de jól lefoglalom magam mosással, vasalással és némi ügyintézéssel...
Nomeg a telefonok, eddig 2... :roll:

Holnap jön haza a dokim, tényleg megvárjuk...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
engem is naponta hívogatnak, hogy: Na, mi a helyzet! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Szép jó reggelt lányok!

Jutta, Piroska!
Látom ti még mindig egyben... Már várom a napot, amikor "eltűntök". :wink: :lol:
De aztán a visszajövetelt is nagyon várom ám!!! :lol:

Piroska!
Marha jó ez a cikk! :D

Még nem tudjuk a babóca nemét, és valószínűleg majd csak 26 hetes kora körül fogjuk megtudni, mert akkor megyünk 4d-re. Addig én nem kérdezek rá Szabónál. Még úgysem vásárolgatunk neki semmit. Mondjuk nagyon sok mindent nem is kell... :D

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Piroska, neked amúgy hány napos a ciklusod? Mert nekem marhára nem 28 nap, hanem inkább 32-34 és ezt nem vették figyelembe amikor a szept. 30-at számolták... (ezt is belekalkulálva okt 4-6 jött ki) és a 12 hetes UH környékén is okt. 3 jött ki... lehet, hogy ezért vagyok még egyben??? :roll:

Giga, Szabó nem is szereti szerintem megmondani a nemét... vhogy felelsleges dolognak gondolja (orvosilag az is) és úgy van vele, hogy mivel nem 100% ezért nem mondja...

Nekem is azután erősítette meg, hogy kislány, hogy mondtam 4 D ezt mondták, de hozzá tette, hogy NE éljem magam 100%-ig bele.

Jutta

KépKép
jutta

Jutta!
Tudom, ezért is mondtam, hogy inkább nem kérdezősködök. Majd a 4d-n kiderül. :wink:

Kép
Kép
giga1

Ugye, hogy ugye? Én is sokallom, mert így 240 e-re jön ki m2-e és az szerintem sok. :evil: :evil: NA mindegy, ez csak egy ajánlat, majd kiderül a többi.

Piroska, Jutta, én a terhesség végén már rettegtem, ha megszólalt a telóm. Utáltam, hogy mindenki izélgetett, nem volt elég a bajom... Már úgy szóltam bele, hogy "nem, még mindig egyben" :lol:

thenus

Sziasztok!

Most voltam a Medical Centerben a rákszűrés leleteimért, és mondta a recepciós, hogy felszalad velünk (Márk ott lógott a hordozókendőben :wink: ) a nőgyógyászatra, mert nincs a Szentágotai, a dokim (ÉS PIROSKA DOKIJA IS) - szülés miatt :!: :!:
Úgyhogy szerintem Diána Hanna hamarosan megszületik :lol: :lol:

Jutta, nekem is 32-35 napos a ciklusom, és mikor orvost váltottam, Szentágotai a korábbi születési időt 11 nappal későbbre datálta. És csodák csodájára, pont a kiírt későbbi napon született meg Márk!

Giga, nekünk a genetikai UH-on megmondták, hogy fiú, és aztán is többször kérdezgettem, hogy biztos fiú-e (mert én úgy éreztem eleinte, hogy csak kislány lehet :roll: :oops: ) és mindig mondták, hogy tuti!! Persze egy fiúnál ezt könnyebb eldönteni!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Nálunk a 4d-n annyira egyértelműen mutatta rögtön, hogy szinte még fel sem feküdtem már mondta a doki...
Ti megtaláljátok?

Kép
becsi
Iklad

Na akkor a Várkonyi féle 12 hetes UH-ban bízok (ő elvileg UH specialista) ő a mai napot jósolta... :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?