Sziasztok!
Roninak, és Márknak boldog hófordulót!
Becsi, a moci nagyon tetszik Szonjának. Egy baj van, hogy nem jött rá a technikájára, és még csak hátrafele seder ezerrel.
Mindennel így csinált: a komppal is és a pedálos autóval is, hátrafele indult velük.
Gyanítom, hogy hamarosan belejön.
Viszont rájött, hogy az ülés alá pakolni is lehet, és mindent oda akar begyömöszölni.
Pilla, tényleg jó áron csinálják a házatokat. Azért kérdeztem, mert nekünk a 89 m2-re 22 milliós ajánlatot adtak. Ettől aztán majd elájultunk,mert a hosszas utánajárás után, hogy vegyünk e vagy építsünk, az építés mellett döntöttünk, mondván az éri meg jobban. Ráadásul aki tul képp erre minket rábeszélt az pont az, aki ezt a lehetetlen ajánlatot tette.
Piroska, mi még nem kezdtük el az építkezést valszeg csak tavasszal, még nagyon az elején járunk. Most még csak óvatosan, a páromnak már csak ez a féléve van a suliból, és szeretne jobban odakoncentrálni.
Ma kimostam Szonjának 3 pár cipőjét és kitettem a teraszra száradni, úgy, hogy ráhuzgáltam a korlát tartóoszlopaira. Délután elmentünk az Auchanba és mire hazajöttünk, az a "cuki kutya", mind széthordta, és összeretkelte.
Attól féltem meg is tépte őket, de akkor tuti idegembe megcsaptam volna. Tudom, hogy abból nem tanul, de nem is volt rá szükség szerencséjére. Sajnáltam volna a cipiket, mind márkás, drága cipi.
Na jó éjt mindenkinek, különsen a pocakosoknak!